Detox-laastarit

Vaikka meijän Detox-kuureilu onkin vähän lykkääntynyt (se kuukauden alkoholittomuus, ei oo sopinu kummankaan aikatauluihin..) niin mä hurahdin taas yhteen hömppään, eli Detox-laastareihin. Mun ilkee äitipuoli pyys tutkimaan näitä jalkalaastareita, kun se halus tilata eikä osannu päättää mitä ottais. Vietin siis hetken lukien eri juttuja näistä blogeista ja muista niin, että oli pakko tehä ebayhin oma tilaus.

Osa nettikaupoista mainostaa tätä laihdutuskeinona (terveeksi ja kauniiksi nukkuessasi!) mutta vaikka tuolla facebookin puolella kovasti toivoinkin, en silti heränny tänään uimapukumallikropan kanssa. Suurin osa mainostaa kuitenkin tän  poistavan kuona-aineita kehosta.”Väsymystä vastaan, verenkierron voimistamiseen, aineenvaihdunnan vilkastumiseen, päänsärkyyn ja lihasten rentoutumiseen. Detox-laastarit auttavat myös yleiskunnon parantamiseen, puhtaampaan ja energisempään oloon sekä antavat lisää elinvoimaa ja parantavat vastustuskykyä.” Jos saan siis tällä grammankin kaikkea sitä myrkkyä pois, mitä sisääni lappaan e-aineiden muodossa niin kiva.

Noi laastarit siis isketään yöks kumpaankin jalkaan, annetaan olla sen 8-12h. Toi kuuri jonka tilasin mulle ja Annalle kestää 5 päivää. Näitä voi myös lukemani mukaan käyttää lihaskipuihin (jos vuoraan ton yläselän näillä) ja selluliitin hoitoon… Mulla taitaa lähteä toinen satsi tilaukseen heti, että näkee, toimiiko nää mitenkään  noihin takareisien muhkuroihin.Ällöttävää.

Ton ruskeen mömmön pitäis vähetä mitä pidemmälle tässä kuurissa pääsee, minkä siis pitäis kumota se väite, että toi ruskee ällömömmö on vaan hien ja laastarin kemiallinen reaktio. Mun koko sänky haisee vähän kummalliselle, niin  että taidan pitää miesyövieraat (kaikki ne joita on jonoks asti tossa ulkopuolella) poissa vielä seuraavat neljä yötä :D

Lisätietoa voi lukea vaikka Elleistä. Vaikka meillä onkin eri merkkiset laastarit käytössä kun nuo, niin vaikutukset / käyttö on sama.

Palaillaan loppuviikosta sitten jonkun yhteenvedon kanssa.

Onko teillä kokemuksia näistä?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

36 Comments

 • Reply Elina tiistai, heinäkuu 12, 2011 at 06:25

  Hei varmaan tyhmä kysymys mut mikä toi bit.ly -juttu on? :D kun moni linkki on muotoa bit.ly..?

  • Reply Meri tiistai, heinäkuu 12, 2011 at 06:28

   :) Bit.ly on sellai palvelu joka lyhentää linkin, niin sitä on helpompi ”käsitellä” mutta siis mikä mulle tärkeintä, niin nään suoraan yheltä sivulta montako kertaa sitä linkkiä on klikattu :) Rakastan kaikkia lukujen tuijottelua ja vertailua, niin voin tutkii et mikä kiinnostaa ja mikä ei :D ja jos joskus pitäis jotain mainostilaa myydä jollekkin, niin voisin suoraan kertoa että paljonko yhtä linkkiä keskimäärin klikataan jne.. :) Ei siis mitään sen kummempaa.

 • Reply maria tiistai, heinäkuu 12, 2011 at 06:25

  On kyl jo pidempää kiinnostanu kokeilla noita, mistäs tilasitte?

  • Reply Meri tiistai, heinäkuu 12, 2011 at 06:26

   ebaysta

 • Reply caa tiistai, heinäkuu 12, 2011 at 06:33

  Hyyi haha, aika äklön näköstä kyllä mut aika mielenkiintoselta kuulostaa! Saas nähdä mihin noista on :) Oot saanu mut koukuttumaan white stripseihin nii josko tää olis sit seuraava :D

  • Reply Meri tiistai, heinäkuu 12, 2011 at 08:05

   haha, saa nähä mitä tästä tulee :D stripsit on kyl parhautta <3

 • Reply Rosanna tiistai, heinäkuu 12, 2011 at 07:12

  Pakko tilata itsellekin, tosi mielenkiintoista! Eikö Detox-jalkakylvyissä myös vedestä tule mustaa, joten ei se tumma väri ainakaan laastarin ja hien kemiallisesta reaktiosta vaan voi johtua Kateellisia ne vaan ketkä väittää eikä usko. ;) Hyi ei muuten kannata googlailla niitä detox-kylpyjen kuvia…
  Googlaillessani aiheesta eteeni osui myös, että tuotteen käytöstä raskaana ollessa tai imettäessä pitäisi keskustella lääkärin kanssa, mikä on ihan ymmärrettävää. Mutta minkä ihmeen takia tämän listan kärkipäässä oli ettei sovi äyriäis-allergikoille?? :D

  • Reply Meri tiistai, heinäkuu 12, 2011 at 08:08

   ”toi ei kannata googlailla” on aina yhtä toimiva :D (kirjotin siis ekana googlen hakukenttään detox foot spa..
   Sen jälkeen kun noita on haistanu ni toi äyriäis-allergikko varotus ei ihmetytä yhtään… haju muistuttaa erehdyttävästi pilaantunutta kalaa :D

   • Reply noora tiistai, heinäkuu 12, 2011 at 13:20

    Mun oli yltiöuteliaana pakko googlettaa. Herkullisen näköisiä kuvia oli mut onneksi en järkyty helposti, niin en saanu mitään traumoja. :D

  • Reply n tiistai, heinäkuu 12, 2011 at 19:54

   Jotkut laastareista saattaa sisältää kitosaania (http://fi.wikipedia.org/wiki/Kitosaani), joka on peräisin äyriäisistä. Saattaa toki olla muitakin syitä, mutta kun luontaistuotteesta on kyse niin yleensähän aineet ovat peräisin jostain päin luontoa.

   • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 13, 2011 at 16:24

    se selittäis asian… sitä ei vaan mun mielestä oo mainittu tossa pakkausselosteessa..

 • Reply Shazz tiistai, heinäkuu 12, 2011 at 09:05

  Mulla on noista sen verran kokemusta että ne haisee kamalille. En oo siis (ainakaan vielä) saanut omia detox-laastareitani käytettyä kuurimuotoisesti. Kerro sitten kuinka kävi niin ehkä itsekin jaksan taistella sitä hajua vastaan (ja varautua sohvalla nukkumiseen kun avokki ei välitä siitä sexystä tuoksusta jolle koko makuuhuone haisee sen jälkeen :D)! :)

  • Reply Meri tiistai, heinäkuu 12, 2011 at 10:57

   joo se haju oli kyl aika mielenkiintonen… mutta kyllä mä pari yötä viel ajattelin sinnitellä jos siihen hajuun vaikka tottuis..

 • Reply nujunuu tiistai, heinäkuu 12, 2011 at 10:47

  No voi herranjumala mitä humpuukia tässä maailmassa myydään. Mutta aina löytyy joku, joka ostaa, joten ei kai siinä mitään, kaikki tyytyväisiä. Mut tuo tuote ei kyllä kaikkien ihon kerroksien läpi mitään kuona-aineita poista (lääketiede miettii yhä mitä ne ’kuona-aineet’ edes on.. ei ainakaan e-koodeja). Eikä kukaan keksi mitään yhteistä noiden ton lupaamien vaikutusten kesken, mut onhan se hyvä luetella kasa asioita, joista jokaisella on varmasti jotain joskus. Mut enivei, toivottavasti sulla on hauskaa noiden kanssa :D

  • Reply Meri tiistai, heinäkuu 12, 2011 at 10:56

   Suomalaisten skeptikkojen yhdistys kiittää kannatuksestaan ;)

 • Reply Merja tiistai, heinäkuu 12, 2011 at 11:10

  Noi on niin humpuukia. Katoin joskus jonkun ohjelman, oisko ollut Pen&Teller Bullshit ja siin oli just mm. noista laastereista juttua :D…ei mitään hyötyä ja hyvä uskoiset ihmiset maskaa ittensä kipeiks :)

 • Reply sandi tiistai, heinäkuu 12, 2011 at 11:25

  hehe lopetin oman vastaavan kuurin just tänää ja mul ne ei ainakaa vaalentunu ollenkaa kuurin mittaa:D kai mulla vaa on si nii älyttömästi kaikkee paskaa kehossa!

  • Reply Meri tiistai, heinäkuu 12, 2011 at 11:40

   tuntuks et autto muuten mihinkään?

   • Reply sandi keskiviikko, heinäkuu 13, 2011 at 18:51

    en ainakaa kauheeta eroo o huomannut, vessassa piti kyl juosta ja vettä juoda tai muuten tuli päänsärkyä.. mut ajattelin kyl ostaa toisen heti perää ja kattooo tapahtuuko sit mitään:p

    • Reply Meri torstai, heinäkuu 14, 2011 at 04:44

     joo mä ajattelin kans et laitan uuden satsin tilaukseen heti :)

 • Reply MillaH tiistai, heinäkuu 12, 2011 at 12:11

  Vau, aika mielenkiintoista! Mä jään innolla odottamaan sun jatkokertomusta näistä! :)

  millamainen.blogspot.com

 • Reply Sepe tiistai, heinäkuu 12, 2011 at 12:22

  Hah haa! Mä luin eka, että DEXTER-laastareita :D Luulin, et oot joku true fani ja oot mennyt tilaamaan jtn ihmeellisiä fanituotteita. Dexter-laastarit vois olla siistejä :P

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 13, 2011 at 16:26

   oi vähän ne ois makeet!imisköhän ne dark passengerin pois? :D

  • Reply Feline torstai, heinäkuu 14, 2011 at 01:26

   Hajosin ehkä eniten tälle :’D

 • Reply Suvi tiistai, heinäkuu 12, 2011 at 16:52

  Suosittelen Ben Goldacren kirjaa Bad Science, siellä selitetään miten nää toimii :). Voisin vaikka lähettää omani sulle jos et asuisi niin kaukana.

 • Reply Suvi tiistai, heinäkuu 12, 2011 at 16:54

  http://www.badscience.net/category/detox/ Tuolla on jotain juttua erilaisista detox-systeemeistä, en nyt ehtinyt itse lukea tota läpi oisko siellä se sama juttu niistä laastareista kun tossa kirjassa oli.

 • Reply emilia tiistai, heinäkuu 12, 2011 at 17:43

  Vaikea kyllä uskoa, että toi laastareiden värjäytyminen johtuisi poistuneista kuona-aineista.. Mielenkiinto heräsi, mutta taitaapa olla kyseessä taas vain yksi keino rahastaa!

  Kannattaa lukea mm. seuraavaa: http://www.chem1.com/CQ/FootBathBunk.html

 • Reply Anis tiistai, heinäkuu 12, 2011 at 20:19

  Muuten ajatuksena hyvä ja näin, mutta fakta kun tosiaan on se että ne ”kuona-aineet” ( eli siis ruuan/lääkkeiden mukana tulevat ja kehon aineenvaihduntajämät yms ) eivät oikein millään pääse sieltä maksasta tai ohutsuolesta hyppäämään esimerkiksi sinne jalkoihin :) Nämä suun kautta nautittavat detox-kuurit saattavatkin auttaa, kun kuona-aineita poistuu ihan luonnollisestikin sieltä takamuksen tienoilta ;)

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 13, 2011 at 16:23

   joo siis mäkään en usko että toi laastari imee mitään, mutta aineenvaihdunnan se kyllä laittaa liikkeelle. Lumevaikutusta tai ei, hyvin toimii :)

 • Reply Iina tiistai, heinäkuu 12, 2011 at 21:27

  kokeile tiputtaa niihin tislattuu vettä ni saat vastauksen ;) muuttunee ruskeeks…. mut tollasii on just kivaa kokeilla :)

 • Reply eve tiistai, heinäkuu 12, 2011 at 22:24

  voisitko tehdä kunnon opastuksen miten ebaysta tilataan vaihevaiheelta kun on jäänyt vähän epäselväki ja jos voisit neuvoa kans paypalin miten toimii haittoja hyötyjä? :) tekisi hirveästi mieli tilata ebaysta, mutta sitä taitoa en vielä osaa :D

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 13, 2011 at 04:28

   aiheesta on tehty noin 100 erilaista opasta… tossa pari postausta taaksepäin jossa oli listattu mun suosikki nettikauppoja niin on mm. linkattu yksi :)

 • Reply df keskiviikko, heinäkuu 13, 2011 at 02:46

  huijausta mitä huijausta :D:D eivide

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 13, 2011 at 16:22

   mun mielestä noi toimii oikein hyvin :)

 • Reply Niina Än keskiviikko, heinäkuu 13, 2011 at 17:02

  Hyvä ku muistutit, luin noista joku nelísen kuukautta sitte, mutta unohdin testata. Tänks!

 • Reply veera torstai, toukokuu 23, 2013 at 10:36

  80 luvulla sai shamppoota jossa oli kitosaania. ruskeeta tököttiä mut tuli tosi kiiltävät hiukset

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post