sitä ja tätä

Olin kirjottanu tän postauksen puoleen väliin, ku tajusin että kirjotan sitä bloggeriin. Ihmettelin ku kuvan lisääminen oli jotenki erilaista. Miten niin pää jumissa?

Mä oon jumittanu mun niskat jotenki ihan täydellisesti ja hyvä et pää kääntyy. Mulla alkaa olee vitsit aika vähissä tän mun temppuilevan selän kanssa, tän takia on nyt käyty yks tissileikkaus ja miljoona tuntia erilaisia venytyksiä ja lihasharjotuksia ja mikään ei auta. Suunnittelin jo että kun pääsen takas suomeen ni marssin naistenklinikalle ja laitan tilaukseen pari kappaletta a-kuppeja. Perkele. En todellakaan ala venailee kymmentä vuotta sitä korjausleikkausta, haluun sen huomenna.

Mun piti ottaa tän päivän projektiks käydä toi vanha blogi läpi ja kaivaa sieltä ne muutama teksti mitä ootte toivonu, mut en oo saanu aikaseks ja jotenkin sisällä istuminen ei kiinnosta yhtään ku ulkona on niin paljon lämpimämpi ku tässä jääkaapissa. Ja sitäpaitsi tajusin että mun on pakko ehtiä kattoa kaikki Harry Potterit läpi ennen keskiviikkoa (miten niin tulee kiire?)  jollon mennään kattomaan se viimonen HP. Jee can’t wait!

Ajattelin että voisin suoda tästä hommasta itelleni viikon mittasen kesäloman, mua ahistaa se, miten riippuvainen on sähköpostista ja muutenkin koko koneesta. Sellanen viikon irtiotto koko typerästä laitteesta vois olla aika tosi jees. Ens viikolle on aika kivoi suunnitelmia, niin vois keskittyy niihin ja niistä nauttimiseen sen sijaan että on liimattuna koneelle.  JEE PÄÄTETTY! Eli oon viimeistään päivän ”blogiloman” jälkeen päivittämässä OMG arvatkaa mitä just tapahtu :)

Mut joo, meen nauttimaan viimesistä auringonsäteistä ennenkun taas lämpötila laskee niin, että tarvii kolmet villakalsarit ja pilkkihaalarin että pysyy lämpimänä. Oli muuten ehkä kuukauden turhin postaus :D

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Shazz tiistai, heinäkuu 12, 2011 at 10:48

  Tsemppiä loman pitämiseen. ;D

  Haha, repesin tuolle kuvalle. =D

  • Reply Meri tiistai, heinäkuu 12, 2011 at 10:57

   kiitos :D

 • Reply Sanna tiistai, heinäkuu 12, 2011 at 11:36

  Ihanaa lomaa, oot todellaki sen ansainnu! Varmaan pari ekaa päivää on vähän hassu olo, mut sit koko datamaailma unohtuu ja viikon päästä onkin superkiva muistaa et ai nii, mun blogi, ja sitten on ihan uutta intoa taas :)

  PS. Tiedätkö sen tunteen kun kattoo jotain pilakuvaa, ja alkaa alahuuli väpättää ja tuntuu et ihan ku peiliin kattois?

  • Reply Meri tiistai, heinäkuu 12, 2011 at 11:39

   jee tänks. Täytyy tää viikko viel postailla sydämensä kyllyydestä niin malttaa olla pois koneelta…

   ja joo, tiedän tunteen. toi kuva on mun omakuva.

 • Reply Noora tiistai, heinäkuu 12, 2011 at 13:42

  hahaha Meri oot kyllä niin mun lempparibloggari (yyh mikä sana), vaikka oon tainnut seurata blogias vasta jonkun puolen vuoden ajan, niin kymmenen pistettä ja pajukaijamerkki, mikä se nyt sitten ikinä onkaan :>

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post