kylmä!

Hiphei.

Kuvitelkaa että ulkona on 5-astetta lämmintä ja teijän joka ikinen ikkuna on auki, siin on tän asunnon sisälämpötila tällä hetkellä. Täällä ei tosiaan asuntoja eristetä juurikaan (mitenkään) Nukuin viime yönä hupparissa ja flanelihousuissa ja jouduin käymään jossain vaiheessa hakemassa Annan peiton ku olin niin jäässä. Äskön kävin lounaalla shortseissa. Ei mitään järkeä tässä typerässä säässä.

Olin eilen tosiaan Tugunissa moikkailee melkeinsukulaisia ja tietysti mun yhtä suosikki herraa koko maailmassa, Jasperia ♥

Kukinka söpö toinen voi olla? Lupauduin menemään nannyks piakkoin, että  saatte sitten luultavasti kymmenosasen kuvaoksennuksen Jasperista. ♥

Oli ihan superkivaa, sain ihan superhyvää ruokaa ja pelattiin yöhön asti wiillä jotain tanssipeliä. Mulla on joka paikka ihan kipeenä kaikesta siitä tanssimisesta. Pakko hankkia kotiinkin sit joskus kun on taas koti. (dear nintendo, odottelen edelleen sitä yhteydenottoa että haluutte antaa mulle wiin)

Ja oon niin fiiliksissä, ostin sen Remingtonin kiharrussauvan joskus tammikuussa, sain vast pari päivää sit aikaseks kokeiltuu sitä kunnolla ja ooooh i’m in love. Nyt mul on kauhee himotus lainerautaan, et saisin ne surffilaineet näin talvellakin kun tonne meriveteen ei oo mitään asiaa…. Tai ehkä pitäis harkita oman märkäpuvun ostamista, ihan vaan että saa kivat hiukset.

Ja mun suosikkityttö Hennalla on taas juttuja huuto.netissä… Toi nahkahame on ehkä maailman siistein!

 

PS: Mulla tökkii toi kommenttien hyväksyminen pahasti, eikä mulla riitä kärsivällisyys siihen, että yhteen kommenttiin vastaaminen kestää sen 5min. Mut jos tää typerä Vodafone taas jossain vaiheessa toimis ees hetken ees vähän.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply tsipe sunnuntai, heinäkuu 10, 2011 at 13:40

  Itse taas meinaan tukehtua tänne taloon näillä helteillä, ja öisin ei saa unta kun on niin KUUMA :D huolimatta aukinaisesta ikkunasta vieressä. Ens kesänä hankin sen tuulettimen. Jo nyt on kumma homma kun näitä Suomen kesiä ei enää kestä ilman tuuletinta.. mutta hei, tää on jotain niin parasta, vietin viimeyönkin ulkona shortseissa ja topissa eikä tarvinnu palella kertaakaan ja oli niiin valosaa! Puoli neljän aikaan aamuyöstä kävin uimassa ja vesi oli ihan sairaan lämmintä. Ja aurinko nousi ja kaikki oli oranssia :) Rakastan Suomen kesiä!<3
  ….tää nyt varmaan piristi ihan hirveesti… :D

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 10, 2011 at 15:20

   jos olis olemassa keskisormihymiö ni se tulis nyt tähän :D joo, nukkuminen on kyl tuskaa ku on kuuma, kylmällä periaatteessa saa aina lisättyä vaatteita…

 • Reply ;) sunnuntai, heinäkuu 10, 2011 at 14:47

  :D Meillä täällä suomessa kärsitään kuumuudesta. Täällä + 30.

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 10, 2011 at 15:18

   niin epistä!

 • Reply Sanna sunnuntai, heinäkuu 10, 2011 at 17:10

  Miten hurmaava pikkuherra! (Olin niin hurmattu et kirjotin ekan hurvaama, joka on oikeestaa aika hauska sana. Olin eilen vähän baarissa hurvaamassa.) Mites vanha Jasper on? Mulla ois kaks 1v3kk kaksostyttöä pikkuserkkuina, ja ne ihan varmasti haluaa reissata Ausseihin tossa parinkymmenen vuoden päästä. Et Jasper on sitten varattu jo.
  Säästä en ees alota, mut whatever they ^^ said.

  • Reply Meri maanantai, heinäkuu 11, 2011 at 04:27

   Jasper on 8kk, eli oikein hyvän ikänen :D Täytyy kertoa et Jasperille on jo KAKSI tyttöystävää valmiina :D

 • Reply Hennu tiistai, heinäkuu 12, 2011 at 09:59

  Hei voisitkos tehdä vaikka postauksen siitä Remingtonin kiharruspuikosta? Oon itsekin miettinyt se ostoa, mutta en oo oikeen kuullu keltään käyttökokemuksia.. Niin olis kiva tietää, millaset kiharat sillä saa aikaseks :)

  • Reply Meri tiistai, heinäkuu 12, 2011 at 10:57

   joo toki :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post