rantapäiväilyä

Surffivaimoilu on huomattavasti kivempaa sillon kun vaimoillaan Annan kanssa yhessä. Mua jakso ekat kymmenen tuntia rannalla istumista, jotenkin vielä kiinnostakin se homma, mutta nyt se aaltojen kattelu ja väärän pojan tuijottelu alkaa jo vähän kyrsimään… Voi johtua toki siitäkin, että nyt tätä kovasti odotettua aktiviteetia ei voi suorittaa bikineissä rannalla nukkuen.

Meillä oli siis todella romanttiset tuplatreffit joille en oikein voinu olla lähtemättä etten ois joutunu kuuntelee mussutusta siitä miten mua ei yhtään kiinnosta toisen rakkain harrastus. (Kyllä mua kiinnostaa, mutta huomattavasti enemmän  kun se tapahtuu niissä shortseissa märkäpuvun sijaan)

Perustan yhdistyksen ajamaan tätä asiaa.

Koska kummankin järkkärin putket on ajat sitten haukuttu täysin soveltumattomiks surffikuvailuun, niin kuvaillaan sit toisiamme sen jälkeen kun sen surfersin skylinen on ikuistanu kameralle toin sataan kertaan.

Paita: Vans
Farkut: GT
Huivi: GT
Ballerinat: Steve Madden

Nyt kiire suihkuun ja illaks viettämään laatuaikaa mun suomisukulaisten luo. Meillä on pieni kriisi ton yhen kanssa edelleen siitä burleski asiasta (eli mulla on, sen mielestä se oli kohteliaisuus) joka sai ihan uudet ulottovuudet kun näytin edellisen postauksen burleskikuvan ja se vaan kohautteli olkapäitään sen sijaan että sillä ois ollu viimenen tsäänssi seivata koko juttu sanomalla että, luuli burleskin tarkottavan jotain ihan muuta. Miehet ei kyllä tajuu mitään.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Shazz lauantai, heinäkuu 9, 2011 at 09:03

  Miehet ei ikinä tajua. :D Mykkäkoulu ja mökötys on todella aikuismaista mutta itse sorrun siihen silti aina kun vaan on aihetta. Haha.

  Tykkään sun blogista! :)

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 10, 2011 at 15:27

   mun piti olla tosi pitkään vihanen ja pitää mykkäkoulua, mut sit unohin sen :(

 • Reply Aurora lauantai, heinäkuu 9, 2011 at 12:23

  En minä ainakaan käy salilla istumassa sillä aikaa kun mun poikaystävä treenaa, yleensä jopa treenataan eri aikaan. Ois myös aika hassua jos kyttäisin aina vieressä kun se pelaa lentopalloa rannalla yms :D Eiks oo ihan normaalia että molemmat menee omiin harrastuksiinsa millon menee, saa ainakin vähän rauhaa toisesta ;)

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 10, 2011 at 15:26

   no niinpä! mäkään en vaadi sitä tuijottamaan tuntia kausia ku mä kirjotan blogia :D en tiedä miks se on niin tärkeetä sille.. ehkä siks ku olin alkuun niin innoissani?

 • Reply Sanna lauantai, heinäkuu 9, 2011 at 17:56

  Loving your outfit!
  Onko sulla ennustetta et kauanko toi typerä märkäpukukausi kestää vielä? Puhutaanko viikoista vai kuukausista? Mattylla menee nyt sen verran kyllä heikosti et musta ois oikeutettua et se surffaa shortseissa ihan vaan lepytelläkseen sua. Shortsit ja paperipussi päässä (eiku ei, se on kuitenki söpö, ni ehkä sitä nassua ei pidäkkään peittää).
  Mites sun suomisukulaiset, asuuks ne siellä lähellä teitä, ootteks läheisiä? Kiva et on vähän perhevipinää (siis semmosta normaalia perhevipinää eikä jotain omaa pikkujalkojen vipinää, hyi nyt ahdistaa) sielläkin, vaikkei ois superläheisiä niin kyllä se oman suvun näkeminen jotenki
  auttaa etenkin semmosina koti-ikävähetkinä.

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 10, 2011 at 15:22

   jee tänks. Mä pahoin pelkään että tässä on kyse kuukausista. Eli voisin lähtee lokakuuhun johonki muualle ja katella sit uudestaan.

   Ja suomisukulaiset asuu joo lähellä, bussilla menee ehkä 30min :) Ollaan täällä vasta tavattu, mut viihdyn siel kun superhyvin ja ku siel on söpö vauva, et voisin oikeestaan luopuu tästä kämpästä muuttaa sinne. Musta tuntu että kun olin tuolla, niin muistin vaan enemmän miks suomalaiset on kivempia ku aussit :D

   • Reply Sanna sunnuntai, heinäkuu 10, 2011 at 17:41

    En ihmettele ollenkaa nyt ku on nähny Jasperin kuvat :) Kiva Meri että sulla on tommonen varakoti siellä! Miten suomalaiset ja aussit eroo? Vois kuvitella mun pienellä kokemuksella ausseista reissun päältä et niiden kaa on helppo olla kaveria, mut et se on aika pinnallista, tai kun suomalaisen kanssa jos pääset sille asteelle et ollaan kavereita niin sit kans ollaan :) Mut ois kiva kuulla mitä havaintoja oot tehny`

    • Reply Meri maanantai, heinäkuu 11, 2011 at 04:30

     nimenomaan toi, et kaikki on niin pinnallista.. tai tääl on sellanen selän takana paskan puhumisen kulttuuri ihan eri ku suomessa. et ku henkilö 1,2 ja 3 on hyviä kavereita keskenään, niin 1 & 3 puhuu aina pahaa 2:sta, 2&3 paskaa 1:stä jne. tai et en tiiä syntyyks tääl koskaan sellasia ”syvempiä” ystävyyssuhteita :D

     • Sanna maanantai, heinäkuu 11, 2011 at 08:10

      Huh, kuulostaa aika myrkylliseltä. Onneks sulla on suomalaisia järki-ihmisiä siellä :)

     • Meri maanantai, heinäkuu 11, 2011 at 08:42

      jep :)

 • Reply tiia sunnuntai, heinäkuu 10, 2011 at 01:03

  liityn siihen sun yhdistykseen sitten vaikka! :D

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 10, 2011 at 15:20

   jee :D

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 10, 2011 at 15:20

   haha jee :)

 • Reply Chloe sunnuntai, heinäkuu 10, 2011 at 16:52

  Nätti asu! :)

  http://chloes-secrets.blogspot.com/

 • Leave a Reply