perjantai

Hollaa.

Piti tulla äkkii käymään sisällä ja syömään jotain lunchia, oon viettäny koko aamupäivän rannalla ja tuijotellu ku toi yks surffaa. Eli valinnu aina jonkun niistä mustista märkäpuvuista ja valkosista surffilaudoista ja toivoa että tuijotan oikeeta tyyppiä. Kertaalleen tuijotin mun oletettua surffaria suuntaan X kun Matty nousee vedestä suunnasta Y.

Onnistuin myös hankkimaan tosi söpöt t-paita rajat kun en tajunnu että tuolla ois noin biksuilma… No jos huomenna on samanlainen niin aion grillata koko päivän rannalla ja toivoo et sais ees vähän jotain pientä rusketusta takasin. Eli huomenna muistutan taas brittiä punasen nenäni kanssa. Illalla ois tarkotus mennä sukuloimaan ja kattomaan maailman sulosinta Jasperia…Ollaan katottu Madventuresta nyt parina päivänä ja mulla on aivan jäätävä reissuhimo. Ois niin maailman kivointa lähteä reissaamaan Aasiaan ja Indoon. Vaikka en oo koskaan nauttinu suuremmin matkalaukkuelämästä (tai backbacker-elämästä) niin silti, täytyy alkaa suunnittelee jo seuraavaa matkaa :) Mua himottais jo ihan vaan joku Thaimaan tutkiminen, kun en oo sielä koskaan ollu. Samoin Vietnam ja Laos. Erehdyin puhumaan tästä ääneen tolle yhelle ja sain yllättäen luennon siitä mille saarille kannattaa mennä että saa parhaat surffispotit. Just niitähän mä etin (tai no niitä poikia siellä kyllä joo, to be honest) Oon täysin vakuuttunut siitä että mun paikka on jollain autiolla saarella pelkkä hulahame päällä ja ravintona kookokset.

Nyt alan kokkailee tota mun kanariisijuttua. Mulla on kauhee ongelma ku en osaa syödä chopsticskeillä riisiä :D Kaikki siis kiintee juttu menee jo melko ongelmitta, mutta riisin kanssa mulla on jatkuvia ongelmia. Miksei mulle ole opetettu noiden käyttöä jo pienenä? Kattelin murhaavasti eilen ravintolassa sellasta 4vuotiasta joka käsitteli niitä tikkuja huomattavasti sulavammin kun minä. Niinpä oon päättäny et opettelen syömäpuikkojen käyttötaidon sujuvaks tälleen itekseni aina ku oon yksin kotona :D

Päivän kuvaoksennuksen tarjosi Surffivaimojen Tylsät Hetket – yhdistys.

Nauroin aamulla viis minuuttia CityDealin tän päivän tarjouksen (kondomeja kotiin toimitettuna) kuvalle:

Kuinka ”ai kulta tulitkin jo kotiin?” kuva tää on?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

24 Comments

 • Reply emmi perjantai, heinäkuu 8, 2011 at 10:09

  En oo koskaan aikasemmin suulle kommentoinu, mutta nyt tuli sellanen olo, että ihan pakko kommentoida sulle jotain! Ensinnäkin, sun tekstit on AIVAN mielettömän hyviä kaikessa sarkastisuudessaan ja nää on kyllä niin hyvää piristystä aina päivään :)
  Toi miesten ajattelutapa on vissiin hieman erilainen siellä toisella puolella maapalloa, vai mitäs mieltä olet? Ainakin edellisen postauksen poikaystävä/tyttöystävä ilmaisu eroaa jotenkin tosi paljon suomalaisten miesten ajatuksista.. Mulla on kaveri ollut nyt vuoden Australiassa vaihdossa ja sekin on samankaltaisia juttuja kertonut melko paljon, ilmeisesti eurooppalaiset on melkoisessa suosiossa siellä päin hah ;D

  Turha varmaan edes kysyä, mutta onko vuosi tähän asti ollut odotuksia vastaava, suositteletko lähtöä jossain elämänvaiheessa toiselle puolelle maapalloa ja ottamaan totaalista irtiottoa ”vanhasta” elämästä?

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 10, 2011 at 15:42

   joo eurooppalaiset on kuumaa kamaa :D

   siis osaltaan on ollu odotuksia vastaava, tosin moni asia on menny ihan erilailla ku mitä ajatteli, mut vaan positiivises mielessä :) Mutta joo, ehdottomasti suosittelen! Sillon pitää mennä kun on viel nuori ja ehtii ja jaksaa :)

 • Reply noora perjantai, heinäkuu 8, 2011 at 10:29

  Haha :D Oot kyllä niin ihana, sun postaukset saa aina hymyn huulille. :)

 • Reply Oona perjantai, heinäkuu 8, 2011 at 10:50

  Pitäiskö susta ja parista muusta surffivaimosta tehdä oma tosi-tv sarja Surffivaimot, vähänniinkuin Lätkävaimot, paitti et se ei oo tosi-tv:tä… Ohjelman nimi vois olla Wives of the Gold Coast.

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 10, 2011 at 15:40

   ehdottomasti! Mä voin olla sarjan pahis joka muhinoi kaikkien kuumien surffimiesten kanssa… alan heti järkkää castingeja!

 • Reply Sja perjantai, heinäkuu 8, 2011 at 12:46

  Sen riisin kuuluu olla tahmeeta, et se jää sellaisiksi klönteiksi ja on helppo syödä ;)

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 10, 2011 at 15:39

   Miksei missään ravintolassa sit oo tahmeeta riisiä?! :D

 • Reply S perjantai, heinäkuu 8, 2011 at 12:53

  Mäkin tein viime viikolla sen virheen, että katoin melkein putkeen Madventuresin ekan tuottiksen. Miten sen jälkeen voi lähteä normaalisti töihin?? Yäk. Hillitön matkakuume iski siis mullekin, vaikka en tosiaankaan oo mikään reppureissaaja.

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 10, 2011 at 15:39

   haha joo! se eka tuottis on niiiiiin hyvä

 • Reply Sanna perjantai, heinäkuu 8, 2011 at 12:54

  Olipas taas merimäisen hauska postaus, kiitos, kyllä se perjantai tästä ;)
  Ainakin toi surffileskeys saa aikaan herkullisen ihania kuvia! (kuulostaa et mä puhuisin suklaavanukkaista, ”herkullisen ihania”).
  Sähän voit kuitenkin varata minkä matkan vaan, esim. Suomeen, täällä on ehkä maailman parhaat surffausmahdollisuudet. Helpostihan sitä käsittää väärin että puhutaanko vesisurffauksesta vai netissä surffaamisessa. Oma vika jos ei selvennä.

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 10, 2011 at 15:38

   mä luulen et se on ollu eka asia minkä se on tehny sen jälkeen ku tavattiin, googleen ”finland+surf spots”
   hmm. mun alko tekee mieli suklaavanukasta.

 • Reply JMP perjantai, heinäkuu 8, 2011 at 16:29

  No Kiinassa me syötiin aina annosten kanssa semmosta riisiä, että se vähän niin kuin paakkuuntuu tai on kokkareista, eli sen saa ihan näppärästi puikkojen väliin. Semmosta tahmariisiä. On hyvää! Usein riisi oli annoksessa parasta (ja sienet, vaikka ennen vihasin sieniä), koska muut ruokaelementit saattoi olla liian epämääräisiä maultaan ja etenkin koostumukseltaan…vaikka lisäksi kyllä Kiinassa olen syönyt parasta ruokaa ikinä.

  Niin kannatan ehdottomasti tuota suunnitelmaa lähteä reissaanmaan, esim. jo 3-4 viikossa ehtii nähdä vaikka kuinka paljon. Itse kävin Filippiineillä (Bohol, Cebu), Indonesiassa (Bali, Gili, Lombok, Bukit Lawangin viidakko), Malesiassa (Langkawi, Penang, Redang). Thaimassa en ole itsekään käynyt ja sinne kyllä pitäisi mennä tässä piakkoin.

  Kivoja kuvia!

  Sano Mattylle että hurry up sen ”vieraileva bloggaaja ilman paitaa” -postauksen kanssa!

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 10, 2011 at 15:35

   oho sä oot ehtiny paljon! Mä haluun ainaki pariks kuukaudeks tonne. PAKKO!

   ja joo, jos on paljon kastiketta ni se on helpompi syödä, en tajuamiten sellasta ”kuivaa” riisiä saa syötyä enempää ku yhen riisin kerralla :D

 • Reply jennny perjantai, heinäkuu 8, 2011 at 17:24

  Mitäää, poistit uusimman postauksen? :(( siinä oli kyllä koomisuutta, joka jotenki kaikessa kurjuudessaan huvittaa. kovasti yritit, mut siitä aiheutuki superfail :D mut hei, mua on nyt hämänny jo hetken, että onks tää matty nyt poikaystävä, semipoikaystävä vai YSTÄVÄpoika?

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 10, 2011 at 15:33

   mä korjasin siitä kirjotusvirheen ja ajastin samalla vuodelle 2013 :D Se on ehkä semipoikaystävä. :D

 • Reply JMP perjantai, heinäkuu 8, 2011 at 17:27

  En tiedä minne tuo tuorein postaus katosi (katosiko teknisistä ongelmista johtuen vai tarkoituksella), mutta olen äärettömän iloinen, että ehdin lukea sen, oli nimittäin yksi hauskimmista postauksista ikinä!

  Juuri mahtavan kirjoitustyylisi, ihastuttavan persoonasi ja ennen kaikkea huumorintajusi vuoksi tämä on lempiblogini. Kiitos hymyistä :) <3

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 10, 2011 at 15:32

   nyt se on taas :)

 • Reply Minna perjantai, heinäkuu 8, 2011 at 19:25

  Haha joo ai että mäkin nauroin tolle tarjoukselle!! Et jos sattuu vähän ujostuttaa ostaa ihan itse kaupasta ni voi tilata kunnon satsin kotiovelle!! Ja mites se teksti: ”Turvallisen ja tyylikkään partnerin kuumiin kesäöihin”. Et ei sit ihan kenen tahansa laitakulkijan kans saa noita käyttää!:D Mut hei, en oo varmaa ikinä ees kommentoinu sulle mitään et kiitos vaan mukavasta ja huumoririkkaasta blogista, jatka samaan malliin:)

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 10, 2011 at 15:31

   haha joo :D tuleekohan niihin herkemmin reikä, jos mies ei oo tarpeeks tyylikäs?

 • Reply Minna lauantai, heinäkuu 9, 2011 at 12:30

  Voi miksi ei näy kommentit?

 • Reply Rikki lauantai, heinäkuu 9, 2011 at 14:02

  Tiiätkö onko se H20-ohjelma kuvattu tolla samalla rannikolla/tossakin ekan kuvan paikassa? :) Ainakin australialainen ohjelma kyseessä ja jotenkin näyttää tutulta, vaikka rantaahan siellä riittää varmaan iha reilusti..

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 10, 2011 at 15:26

   piti googlettaa asia ku en oo koskaan sarjasta kuullu, mutta on se näköjään joo gold coastilta, eli samassa kaupungissa:) sen tarkempaa en osaa sanoa :)

 • Reply Nenny maanantai, heinäkuu 11, 2011 at 12:17

  Millä ohjelmalla saat muokattuu noista kuvista noin mageita?

  Oon perustamassa Suomeen kans surffivaimoyhdistystä aka rantaruusut. Neuvon pysymään siel Ausseis koska täällä ei oo ku tuuliaaltoja mikä luonnollisesti tarkottaa sitä et rannal pitää istuu tuulessa ja sateessa, tukka sekasin, suu täynnä hiekkaa ja paras asu on sateenpitävätoppahaalari :)

  Oot huippu! :)

  • Reply Meri tiistai, heinäkuu 12, 2011 at 06:29

   poladroidilla :)

   ja joo, meillä voi olla sisaryhdistykset!

  Leave a Reply