melkein kesä!

Oon niin tulessa näiden päivänasukuvien taas kanssa. Yhtenä syynä ehkä, että mulla on yks äärettömän innokas kuvaaja. Eilen oli superlämmin päivä + ilta ja uskalsin lähtee hameessa syömään. Tosin vaadin että pöytä on mahollisimman lähellä lämpölamppua ja lähentelin Mattya vielä normaaliakin enemmän. Mutta kuitenkin! Kyllä se kesä vielä tulee. Jos ei tuulis niin lujaa niin tuolla pystyis makaa jo rannalla!

Oon hakenu tässä ehkä jotain fitnesmalli asentoa. Sääli että se fitnesvartalo on kaiken ton pehmeyden alla piilossa.

Mun Monkin rakkaustoppi, jonka tilasin Nellyn alesta ja jonka kaveri lähetti mulle tänne tuli. JEE! Ostin samanlaisen harmaan suomesta mutta tosta persikasta ei sillon ollu kokoja. Mut nyt sain sit ton onneks kuitenki ♥

Fitnesmallista dressman kävelyyn.

Paita siis Monki, hame Stradivarius ja kengät Naughty Monkey.

Sain vihdoin ahaa-elämyksen siitä, miks mulla on niin kauhee ahdistus täällä olon kanssa. Mietin eilen tammikuuta ja sitä kun lähtee himaan ja menin ihan huonoks kun tajusin, että pitää sanoa kaikille moimoit. Tai vaikka kaipaankin kaikkia suomessa niin en mä haluu myöskään elää ilman näitä ihmisiä! Että kai tää on jotain sellasta valmistautumista eroon, että paska paikka, paskat ihmiset. Hyvä alottaa näin puol vuotta etukäteen!

Mun ensimmäinen reaktio oli, että heivaan Mattyn ja etin äkkii jonkun jolla ei oo merkitystä ja jonka kanssa kriiseillä (elämä ilman kriisejä miesten kanssa ei sovi mulle, saati tälle blogille!) mutta en ehkä raaski ihan vielä. Tää olo Mattyn kanssa on sitä paitsi maailman parasta pönkitystä itsetunnolle, kun oon saavuttanu lähinnä kansallissankarin aseman kaikkien sen kavereiden keskuudessa kun oon saanu sen aisoihin. (siihen ei tarvittu muuta kun suomalaista temperamenttia ja negatiivisuutta) Sen kämppis just kyseli varovaisesti että ollaanko puhuttu yhteenmuuttamisesta (sen jälkeen luin vielä kommentin jossa arvailtiin Mattyn-kosimistapaa) ja paniikkikohtaus oli valmis. Kai mun pitäis yrittää varovasti yrittää keskustella aiheesta ton yhen kanssa, se ei luultavasti muista, että en oo täällä pysyvästi.

Vaikka en nyt jäiskään tänne kouluun, niinkun oli jossain vaiheessa tarkotus. Voi olla että haluun viettää myös toisen vuoden täällä, mutta en ehkä haluis asua sillon enää Goldiella. Keksin myös tossa viime viikolla että voisin muuttaa Lontooseen kun siellä oli niin paljon kaikkia kivoja kouluja ja se opiskelu ei ois niin älyttömän hintasta kun täällä. Kauheen vaikeeta. Voisko joku tehä kaikki päätökset mun puolesta niin mun ei tarttis miettiä?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

36 Comments

 • Reply Linnea tiistai, heinäkuu 5, 2011 at 10:08

  Miten kallista on opiskella ausseissa? Englannin yliopistomaksut nousee syyskuussa standardi £3450/vuosi -> £7000-9000/vuosi (riipuen yliopistosta) Et ei mikään halpa lysti täälläkään enää sitten.

  • Reply Meri tiistai, heinäkuu 5, 2011 at 10:17

   aa en oo tiennykkään tosta noususta…
   Siihen ohjelmaan johon hakisin on lukukausimaksu $22 000/vuosi eli noin 15 000€

   • Reply Katri tiistai, heinäkuu 5, 2011 at 10:43

    Joo, noi nousee Briteis ihan hirveesti :/ Mä lähen sinne opiskelemaan nyt syksyllä muotimarkkinointia, tuli aika äkkilähtö kun sain just tietää paikasta ja syyskuussa jo alkaa mutta en voi lykätä koska 2012 ja siitä eteenpäin aloittavat maksaa sitten ton kalliimman maksun :/

    • Reply Meri tiistai, heinäkuu 5, 2011 at 11:25

     mä itseasiassa luin just sen muotimarkkinoinnin jotain esittelyä ja vaikutti tosi mielenkiintoselta :) pääseekö tolla halvemmalla maksulla sit koko opiskeluajan?

     • Linnea tiistai, heinäkuu 5, 2011 at 12:16

      Joo se maksu mika on aloittaessa on sitten loppuun asti :)

 • Reply cc tiistai, heinäkuu 5, 2011 at 10:32

  Todella kiva asu! Sopii sinulle älyttömän hyvin:) Ja hiuksesikin ovat ihanasti:D

 • Reply Alisa tiistai, heinäkuu 5, 2011 at 11:40

  Voi Meri… Ole varovainen noiden aussimiesten kanssa varsinkin jos kaveritkin on alkanut edes leikillään puhumaan naimisiin menosta. Jos ne haluaa pitää sut Ausseissa niin ne tekee kaikkensa sen eteen ettet sieltä lähtisi. Mulla oli just tollanen kiva suhde yhden miehen kanssa sielä ja sitten se kosi joenrannalla nallella jonka sisällä oli sormus. Ja mikä mun vastaus oli? Jep. Jotenki siinä tilanteessa voi jäätyä eikä halua loukata toista ja sitten koko homma meneekin ihan väärin ja ite vahingossa suostuu. Lähdin kuitenkin matkustaan ja mies jäi sinne, oli hauskaa ja mitään ei kaduta mutta joskus olis voinu olla ihastumatta. Mutta ilman miehiä Aussivuosi ei olis ollut yhtä ihana, joten pidä niistä myös kiinni, aseta vaan selvät rajat jos olet tosissaan lähdössä pois!

  • Reply Meri tiistai, heinäkuu 5, 2011 at 12:29

   joo kai se on pakko istuttaa toi yks alas ja käydä se ”mihin ollaan matkalla” -keskustelu. mä oon nimenomaan se ihminen joka sanoo ”joo” kosintaan pelkästään siks ettei osaa sanoa muutakaan :D

 • Reply göyloo tiistai, heinäkuu 5, 2011 at 12:06

  Oi Meri, näytät ihan superkauniilta näissä kuvissa!=)

 • Reply nore tiistai, heinäkuu 5, 2011 at 12:22

  Okei, pakko kysyä, kun sun blogista on saanut sen käsityksen, että hyvännäköiset kundit suurinpiirtein juoksee sun perässä, että mikä sussa on se juttu? Mihin ne kaikki niin palavasti ihastuu?

  Mua hyvin paljon harmittaa, että Suomen ilmaston vuoksi täällä ei nää trimmattuja miesten vartaloita jatkuvalla syötöllä. :( Suurin osa paidatta kulkevistakin omistaa sen tynnyrin sixpackin sijasta. Että toivoisin lisää kuvia niistä komeista miehistä sun blogiin. :<

  Ja kaukosuhteet on pyllystä, ei sun kannata kehenkään rakastua, jos aiot kuitenkin muuttaa. :-p

  • Reply Meri tiistai, heinäkuu 5, 2011 at 12:31

   mä en oo kyl huomannu tätä juoksemista ? :D Täällä mun ”valttikortti” (kaikkien kolmen) miesten kanssa on varmaan ollu se että oon euroopasta. Suomessa en erotu juurikaan seinästä.

 • Reply Sja tiistai, heinäkuu 5, 2011 at 12:33

  Walesissa ja Skotlannissa ei maksut sitten nouse, joten jos Lontoo ei ole ehdoton must niin kannattaa vilkaista niihin suuntiin :)

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 6, 2011 at 08:37

   aa, täytyy pitää mielessä… :)

 • Reply Sanna tiistai, heinäkuu 5, 2011 at 12:59

  Mulle tuli jotenkin hyvä mieli tästä. Tai siis, ei siitä et sulla on paha mieli ja paniikki, mut jotenkin et sä selkeesti näät mistä ne mahollisesti johtuu – ja toi tulevaisuuden suunnittelu, riippumatta sitten missä, henkii kans jotenkin sellasta positiivisuutta :) Aiemmin on vähän tullut semmonen fiilis että sua vaan ahistaa, mut tässä oli jotenkin ihanan toiveikas tää fiilis. Kyllä ne oikeet valinnat sieltä päätään nostaa!

  Tosta Lontoosta sen verran, et tosiaan lukukausimaksut nousee tän vuoden jälkeen ja pysyy alotusvuoden tasolla koko koulutuksen ajan (mulla onneks vielä toi alempi ku ehin alottaa nyt). Mutta mutta, en oo ihan varppi et miten noiden korkeampien maksujen kanssa, mutta UK:sta saa opintolainana EU-opiskelija noi lukukausimaksut, eli valtio maksaa ne yliopistolle ja sun valmistumisen jälkeen, kun tulot ylittää tietyn rajan, alat vasta maksaa niitä. Jos sulla on aiempi korkeakoulutus Suomesta tai muualta, se saattaa vähentää sitä et miten paljon valtio maksaa, mut osan käsittääkseni kuitenkin. Vähän tuli sellanen kutina et oot katellut samaa koulua kuin minne mä meen, siellä on ainakin tota muotimarkkinointia :)

  Ja hei, big up tosta Matty-koulutuksesta! Kyllä se lopulta sen surffilaudanki polttaa sun vuokses :D Vaikka se sitten oiskin häät unohtavaa tyyppiä, niin ehkä yks lisävuosi tai muu ei oo huono valinta kattomaan mihin asti juttu vie, jos vielä loppuvuodesta tuntuu tolta.

  Aurinkoa <3

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 6, 2011 at 08:38

   mä luulen että surffilaudan polttamista joudun ottellee viel hetken ja eihän siit tulis mitään jos rakastuisin aussiin joka ei ees surffaa! Tekee jo tarpeeks tiukkaa että sillä ei oo blondia surffikiharapehkoa :D

   • Reply Sanna keskiviikko, heinäkuu 6, 2011 at 15:04

    Mmm. Surffitukka.
    (Mun piti sanoo jotain muutakin mut nyt mä jumituin miettimään surffitukkaa niin kaikki muut ajatukset katos.)

    • Reply Meri perjantai, heinäkuu 8, 2011 at 07:12

     surffitukat ♥

 • Reply emilia tiistai, heinäkuu 5, 2011 at 13:19

  En oo koskaan kommentoinu sun blogia, mutta nyt on pakko laittaa vähä viestiä(: Asun ite tällä hetkellä ulkomailla ja oon asunu reilu puol vuotta.. Mulla on aivan mahtava poikaystävä, joka on oikeestaan kaikkea mitä oon toivonu aina. Oon aina ollu tosi sinkkutyyppiä, mutta tän miehen kans voisin kuvitella eläväni vaikka loppuelämäni. Mutta sitte välillä iskee ihan järkyttävä ahdistus ja ”mitä mä oikeesti haluan”-olo..Ku toisaalta mä oon vasta parikymppinen, ja tuntuu että haluan tehdä vielä ihan kaikkea ja opiskella, ja tuntuu että jään jälkee kokoajan kaikista hauskoista jutuista mitä mun kaverit Suomes tekee. Oon ihan hukassa ku en tiedä mitä tekisin, mun jätkä on ihan tosissaa mun kanssa ja on jopa ”leikillää” puhunu kihloista jne.. Ihan hirvee olo kyllä ku edes mietin tälläsiä asioita, mutta tuntuu että tuun katumaan päätinpä mitä tahansa…

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 6, 2011 at 08:39

   aina pääsee karkuun ;) Ja mä oon eläny tätä peter pan elämää vaikka oon jo sen 25, joten ei hätää ehit kyllä vielä :)

 • Reply inni tiistai, heinäkuu 5, 2011 at 13:51

  Tuli fitness-posetuksista mieleen, että vieläkö käytte personal trainerin rääkättävänä? :D

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 6, 2011 at 08:40

   ei olla nyt käyty hetkeen, ku tarkotuksena ois ettii uus PT, mutta ku kumpikaan ei oo saanu laitettua tikkua ristiin asian hyväks…

 • Reply mariia tiistai, heinäkuu 5, 2011 at 15:07

  sun hiukset on ihan superihanat näissä kuvissa.
  ei mulla sit muuta, mmmoi :D

 • Reply Niina Än tiistai, heinäkuu 5, 2011 at 16:53

  ”Sääli että se fitnesvartalo on kaiken ton pehmeyden alla piilossa.”

  ”Fitnesmallista dressman kävelyyn.” Ah hah hah hah hah, mä niiiiin putosin näille :´D

  No tulipahan päivän naurut vihdoin ja viimein johan oli aikakin. Mahtava Meri <3

 • Reply Juulia tiistai, heinäkuu 5, 2011 at 17:22

  Jooooo Lontooseeen sanon minä! ;) ja tähän ei mitenkään ltietenkään liity se että olen sinne nyt itse lähdössä…:D Sinnehän sun pitää kans tulla! Kelaa kui paljon lähempänä se on just Suomee ja sen takii jos tulis mega ikävä pääsis aika helposti käymää, ku lentoliputki on nykyää nii halpoi.. Kateltii just noit lippujen hintoi ni jotku halvin oli 42 e, et halvempaa ku jollai junal helsingist Lappeenrantaan :D
  Voi koht ku sinne muutan ni suostutella sua lisää, ku tiiän kui siistii siel oikeest on ;D

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 6, 2011 at 08:41

   hah varo vaa, saat musta viel kämppiksen ;D ja joo, vähän eri hintaluokkaa kun tää nykynen 1200e kotimatka ;D

 • Reply laura tiistai, heinäkuu 5, 2011 at 17:49

  ahaha en tiiä viittasitko juuri mun kosintaspekulaatioon (surffilauta ja sormus vatsalihaksilla) mut pahoittelen tosi syvästi jos se aiheutti minkäänlaista hengenahdistusta tai pistävää kipua sun sydänalassa! Oli se silti aika hyvä ehdokas kosinnaksi :D

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 6, 2011 at 08:55

   jep :D luin sen kolme minuuttia sen yhteenmuuttokysymyksen jälkeen :D Saat anteeks tän kerran (paitsi jos matty lukee sun kommentin ja ottaa jotain ideaa siitä, sit kyl suutun)

 • Reply hee tiistai, heinäkuu 5, 2011 at 18:35

  eihän cheap monday ja monki ole sama asia ?

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 6, 2011 at 08:55

   ei :D en tiiä miten oon onnistu sekottaa ne viel kahteen kertaan tossa :D

 • Reply Krista tiistai, heinäkuu 5, 2011 at 21:54

  ihana hame!!

 • Reply maria tiistai, heinäkuu 5, 2011 at 22:21

  nauroin aivan törkeesti ku ton dressman-kuvan kohalla tuli just tv’stä dressmannin mainos! :D:D

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 6, 2011 at 08:56

   näyttikö samalta?

   • Reply maria keskiviikko, heinäkuu 6, 2011 at 20:27

    joo todellaki! siinä ois sulle oiva työpaikka, dressman-malli ;)

 • Reply Josh keskiviikko, heinäkuu 6, 2011 at 01:26

  Ihana toi sun hame! :)

 • Reply lisa torstai, heinäkuu 7, 2011 at 18:15

  hei darling, ja terkut lontoosta!

  pakko sanoo ensinäkin että mulla ois semmonen palvomiskohtaus menossa sun blogin suhteen. mä en tiiä sun englannintasosta, mut your sarcasm is fluent! thank god! :) mut mitä sä tahtoisit opiskella täällä lontoossa? kantsii tsekkaa noita ranking listoja brittilän yliopistoista. niin ja skotlannissa ei makseta koulumaksuja, et jos ei oo pakko lähtee lontooseen, niin kantsii tsekkaa sieltäkin. :)

  – lisa

  • Reply Meri perjantai, heinäkuu 8, 2011 at 07:20

   joo en oo viel katellu noita skotlannin kouluja, mutta pitää katella :)

  Leave a Reply