Little Red

Sain eilen itteni sellaseen kuntoon (tai uskottelin itelleni et oon kykeneväinen lähtemään..) että pääsin muiden mukaan Little Redin keikalle. Kyseessä on siis aussibändi, jonka uusin sinkku soi jokaikisellä radiokanavalla noin kolme kertaa tunnissa.

Vaikka toi muka määritelläänkin rokiks, niin mun mielestä toi ihan puhdasta, hyvänmielen hipsteripoppia. Toi biisi on täydellinen siihen ku lähtee aamulla kotoota ja aurinko paistaa ja linnut laulaa ja kaikki on aika kivasti. ♥ Noilla menee käytäntö kuulemma niiin, että jos kirjotat lyriikat johonkin biisiin, niin sun pitää ite myös sit laulaa se. Eri biisit oli siis kovinkin erilaisia.

Pisteet myös siitä, että en oo ikinä nähny yhellä keikalla niin paljon komeita miehiä kun mitä tuolla eilen oli :D

Kamera unohtu luonnollisesti kotiin ja oli kivaa kattoa keikka pitkästä aikaa niin, että ei kattonu sitä linssit läpi :D Siinä missaa aina puolet kun keskittyy kuvaamiseen. Kannattaa ihan ehdottomasti kuunnella noita enemmänkin kun ton yhen sinkun verran youtubesta. Itunes Storessa oli näköjään levy myynnissä, Spotifyn tilannetta en tiiä ku en saa omaani toimimaan täällä…

Mimmosen tuomion saa teiltä?

Ja tälleen sopivasti eiliseen postaukseen liittyen, CityDealissa on lahjakortti blogeissa niin paljon hehkutettuihin Clean-tuoksuihin. Clean-tuoksusarjan naisten tuoksu kotiin kuljetettuna vain 44,50€ (arvo 89,00€)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply iina lauantai, heinäkuu 2, 2011 at 09:30

  Heh, tuli hyvänmielen musiikista mieleen JukkaPoika. En tiedä pidätkö hänen musiikistaan tai oletko paljoa kuunnellut mutta suosittelen kuuntelemaan Mielihyvää sekä Silkkii. Varsinkin ensin mainittu saa ainakin minut hyvälle tuulelle! :)

  Ja juu kivalta kuulostaa tää Little Red! =)

 • Reply pepsake lauantai, heinäkuu 2, 2011 at 10:55

  MÄ SIIS NIINKU NIIN KUUNTELIN TÄTÄ ENNEN KU TÄÄ TULI MERIN BLOGIN KAUTTA COOLIKS MUT EN TOD ENÄÄ KU MERI TEKI TÄST NIIKU NII MEINSTRIIMII JA NY KAIKKI KUUNTELEE JA MÄ OON AINUT ORIGINEL FANII

  …sori oli aivan pakko :’D

  • Reply Meri lauantai, heinäkuu 2, 2011 at 11:03

   :D

 • Reply annni lauantai, heinäkuu 2, 2011 at 12:07

  ooo vähänkö kiva biisi:) tulin heti oikeesti paremmalle tuulelle!

 • Reply Ellie lauantai, heinäkuu 2, 2011 at 14:46

  Spotify is currently available in Sweden, Norway, Finland, the UK, France, Spain and the Netherlands. We hope to launch in more countries in the future. You can use Spotify Premium in all countries, however you can only buy premium and sign up in our launch countries.
  ;)

  • Reply Meri lauantai, heinäkuu 2, 2011 at 14:54

   selittää paljon ;D

 • Reply Sanna lauantai, heinäkuu 2, 2011 at 15:57

  Groovy!
  Toimi kyllä mulle tällasena darralauantaikesäaamuna, ja varmasti syksyllä maanantaiaamuna toimii vielä paremmin – kiitti tän esittelystä! Tuli just semmonen fiilis mitä sanoit ku laitto silmät kiinni; linnut laulaa, aurinko paistaa, Kallion kadut on tyhjiä viel aamulla (terveisiä jatkoilta). Noiden systeemi kuulostaa kyl hauskalta, että jokanen laulaa sanotuksensa. Pitää tutustuu bändiin vähän tarkemmin!

  Tää muistutti mua toisesta mun monen kuukauden hyvän mielen tekijästä, laitan sen nyt huvin ja urheilun vuoks tähän kans. Meinasin eka sanoo et nää on kans Ausseja, mut ne onkin NZ:stä, sit sekunnin aattelin et ”sama asia” kunnes tajusin et noin ei vaan voi sanoo :D Pitää olla eri tarkka näiden kaa kun ite kun asui Skotlannissa niin oli kyl äärimmäisen tärkeetä että oltiin Skotlannissa eikä Britanniassa eikä etenkään Englannissa.
  Ai nii joo, se biisi, jäin taas avautuu: http://www.youtube.com/watch?v=WdO85Qf4Poc

  • Reply Meri maanantai, heinäkuu 4, 2011 at 05:42

   Joo täällä toi uus seelanti – aussi – sama asia menee saman kategoriaan ku suomea ja ruotsia sanois samaks asiaks :D

   ja hei, ihan superi toi biisi! Kiitos siitä!

 • Reply Marjaana sunnuntai, heinäkuu 3, 2011 at 12:31

  Kiitos tuosta citydeal vinkistä! Lähti heti tilaukseen. :)

  • Reply Meri maanantai, heinäkuu 4, 2011 at 05:44

   hyvä jos on hyötyä :)

 • Reply Jen maanantai, heinäkuu 4, 2011 at 01:41

  hymyilyttävää musiikkia eli tykkään fbtyyliin! ja itekin kyllä länttäisin bändiin enemmän hipsterpop- kuin rokkileiman.

 • Reply Hanna maanantai, heinäkuu 4, 2011 at 13:31

  Mul tulee ton biisin alkupimputuksesta ihan mieleen Kate Nashin Shit Song (http://www.youtube.com/watch?v=x3kxQgC7uXw)! Mut ihan perushyvä hipsteripoppi juu :-)

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post