postipäivä

Mulla on pää niin täynnä räkää että se puhkee kohta. Yritän käydä lähi kaikki maholliset poppakonsti,t että saisin itteni kuntoon, koska viikonloppuna on kaikkee kivaa ohjelmaa luvassa enkä aio skippaa vaan siks että oon kipee. Niinpä mun tän päivän kohokohta oli retki postilaatikolle ja takas ja siitä ku selvisin tarttin tunnin tehopäikkärit ku olin niin poikki.

Tein viime TORSTAINA tilauksen feeluniquelle, ja tänään oli tullu paketti perille. En saanu niitä tota vauhtia varmaan suomenkaan. Mun oli siis tarkotus tilata tuolta ingrowgo, jonka unohin suomeen ja syväpuhdistava shampoo, mutta siinä vaiheessa kun sain tilausvahvistuksen, niin totesin että en sit kuitenkaan tilannu kumpiakaan. Sen sijaan repäsin ja tilasin niiden perus bedheadien, jotka vetelee viimesiään, sijaan s-factorin shampoon ja hoitiksen, saa nähä onko noista mihinkään. Ja sit oli pakko tilata tollanen huulivoijuttu, ihan vaan siks, että mulla ei niitä huulirasvoja viel oo tarpeeks.

Oon miettiny et tekisin sellasen mis listaisin suosikkinettikauppoja, ja nimenomaan noita kosmetiikkajuttuja. Faktahan on se, että aika harva tuote kannattaa ostaa suomesta :P Teen sellasen heti kun on aikaa.. Eli nyt kun M tuli kotiin, ilmotti että on hyvät aallot ja katos rannalle. Mulla on oletettavasti ainakin pari tuntia aikaa ennenkun pitää olla sosiaalinen mihinkään suuntaan.

Ja postilaatikosta löyty ne varsinaiset päivän pelastajat ! Syyskuu TULE TULE TULE jo! Ja hei, Bret Michaels on mötleyn lämppärinä, voin alkaa sen morsiammeks. Täytyy jostain hankkia rokkarille morsiammen tuotantokaudet, ne oli parasta tv-viihdettä koskaan.

Ja ah, yks uus tv-koukutus on Aussien Amazing Race, lähinnä kahen superkuuman surffarin takia jotka siinä kilpailee. Meri ♥ Nathan & Tyler. Mun mielestä ne molemmat vois tulla esim meille asumaan, tollanen matkustelu on varmaan kauheen raskasta!


Oon vähän hädässä, koska poikien passit varastettiin ja vissiin nyt on vähän vaakalaudalla et putooks ne. Tulis jo maanantai ja uus jakso :D Kaikki juorulehdet on onneks täynnä noita kahta niin voi tuijotella poikia myös tälleen viikolla.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

29 Comments

 • Reply Sanna torstai, kesäkuu 30, 2011 at 08:08

  Vitsi mä arvostan ihmisiä jotka näyttää tolta ja jaksaa silti olla aktiivisia! Koska jos mä näyttäisin tolta, olisin jo vuosia sit ostanut himaan kattopeilin enkä tekis muuta kuin makaisin sängyssä ilman rihman kiertämää ja tuijottelisin itteeni lumoutuneena, enkä todellakaan poistuis sieltä mihinkään.
  Kauhee dilemma kun en heti keksi kumpi noista on ylitsevuotavan kuumempi. Onneks mulla on koko päivä aikaa miettiä! (kiitos vaan herkullisesta aamun ensimmäisestä sosiaalisesta kosketuksesta ympäröivään maailmaan)

  Pikaista paranemista viikonlopuksi! Toivottavasti tauti menee ohi, jännää miten se aina tuntuu menevän niin et mitä hauskempaa sen kipeempää. Oon ite kans ihan kesälenssussa, joka tuntuu jotenki tosi nololta, ja nyt kun vähän alkaa helppaa niin pakko sanoo et äiti oli oikeessa: lepoa, paljon juomista, lepoa, juomista, ja vähän buranaa.

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 30, 2011 at 08:14

   hahhahah repesin ♥

   mun mielestä ne vois tulla mun luo olemaan aktiivisia niin mä voisin tuijotella niitä lumoutuneena. Tähän mun sängylle mahtuu helposti kaks söpöä surffaria ihan koska vaan. Voisin asentaa niille sen kattopeilinki.

   ja joo tänks, ehkä tää tästä menee ohi.. ois paree mennä :P

   • Reply Sanna torstai, kesäkuu 30, 2011 at 08:30

    :D No sopu sijaa antaa! Ettet vaan Meri oo käyny passivarkaissa ite? Alkaa kuulostaa meinaan aika suunnitellulta (ja hyvältä) tää sun pläni. Ne vois tehä haasteviikon, ne on jo nii tottuneita noihin tehtävii. Videopostausta, päivä N&T:n kanssa, mitä N&T söi tänään… Ja bonuksena tietenki Niksi-Merin ”Näin asennat kattopeilin”. Ehkä toi sun sairastumine oliki kohtaloa, että kohta ovella kolkuttelee kaks hottishoitsua. Ei se väärin oo.

    • Reply Meri torstai, kesäkuu 30, 2011 at 09:03

     hah kiinni jäin! oletan että molemmat lukee mun blogia ja nyt kun ne on ilman passia niin N sanoo et”no hitto, mennään hoitamaan sitä flunssasta suomityttöä” johon T nyökkäilee ”joo, mennään vaan, mut voidaanko olla sit alasti?”

     Ja noi postausehdotukset oli niin huippuja, että ne on PAKKO totetuttaa.

     Mitä ihmeen kuumehourailua?

     • Sanna torstai, kesäkuu 30, 2011 at 10:27

      AHAHAHHAHA :D Kuumia JA osaa suomea! Sun pitäis ehkä alkaa kirjotella Reginan niihin Naisten unelmii, ois kiva lukee joskus hyvääkin dialogia niissä. (Tai siis kaverit on sanonu et niissä on ihan paskoja ne vuorosanat.)

     • Meri torstai, kesäkuu 30, 2011 at 13:11

      haha, oonkin miettiny et mikskä haluisin isona, mutta selvispä tää tuleva ammatinvalintakin sit samalla. Lähetän ton työnäytteenä Reginalle hetimiten

 • Reply Sanna torstai, kesäkuu 30, 2011 at 08:13

  PS. HAHAHAH mitä noissa lipuissa lukee oikee :D Old kings oval parramatta, mä jotenki käsitän koko ajan et old kings ovat parratta, tai parta ajamatta, että ken vanhana partansa ajaa se kuninkain on. Joo, kesälenssu näköjään tuhoaa aivosoluja.

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 30, 2011 at 08:18

   mä tuijotin samaa sanaa ja kikattelin sille itekseni ku luin sen partaajamatta. parramatta on selkeesti lyhenne siitä.

   • Reply Sanna torstai, kesäkuu 30, 2011 at 08:41

    Ihan selkeesti! Aika hämmentävä tapa keikkajärjestäjiltä ilmoittaa et siloposkisilta pääsy kielletty. Toivottavasti koskee vaan rokkareita eikä myös yleisöä.

    Tykkäätkö Meri pojista mieluummin sileinä vai parramatta?

    • Reply Meri torstai, kesäkuu 30, 2011 at 09:04

     siis sellanen parin päivän sänki on ihana, mutta sitä pidempi parta ei enää sytytä. eli sileenä tai sänkisenä. Entä Sä? Ja miten et oo sielä 4.linjalla jo metsästämässä niitä komeita poikia?

     • Sanna torstai, kesäkuu 30, 2011 at 10:24

      Samoilla linjoilla suuren partakysymyksen suhteen. Mut toisaalta voisin ottaa neljän päivän sängen mieluummin ku viiksiä.

      Olin jo menossa, mut sit katoin peiliin et kato terve, Petteri Punanenä, ja aattelin et kesäesa saattaa löytyy paremmin jos ootan hetken et tää tauti menee ohi. Toisaalta, viitaten ylempään keskusteluun, ehkä toi säälin herättäminen potentiaalisissa ulkomaalaisissa reilaajissa ois voinukkin toimia paremmin ku mun terveempi minä. Sit oltais voitu pitää blogibattle et kumman hoidokit postaa tykimmin! Itse asiassa, viime keväällä oli potentiaalinen onnistuminen Lontoossa kun kolme (3!) aussireissaajaa halus majottua mun työ. Ne kuulemma osas kokatakkin. Mut sit ne meniki länsinaapuriin :( Toisaalta ne oli syntyneet -91, ja surffitukkalumon ohellakin kävi hetkellisesti mielessä et olikohan ne sittenki liian nuoria.

     • Meri torstai, kesäkuu 30, 2011 at 13:10

      pyh, mua ei haittais vaikka noi ois syntyny 91, tykkäisin niistä silti ja ne sais silti tulla hoitsuilee ♥ onkohan niillä jotenkin vaikeeta päästä takas Ausseihin, kun niitä ei vielä näy?

 • Reply mipsukka torstai, kesäkuu 30, 2011 at 09:11

  Mulla on kans jokin sitkeä flunssa päällä, mutta toivottavasti parannut pian jos su kerta odottaa viikonloppuna kivoja juttujakin. :) Tuleeks siellä telkkarista paljon hyviä ohjelmia? :D

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 30, 2011 at 13:08

   nyt on selkeesti joku tyhmä flunssakausi menossa :(

   joo tulee ihan ok ohjelmia, mutta lähinnä oon tuijotellu vaan nip&tuckia koneelta ku koukutuin siihen :)

 • Reply Hyvä aalto, huono aalto, kuuma aalto torstai, kesäkuu 30, 2011 at 11:38

  Miehillä revityt farkut + valkoinen paita + pipo on kombo, johon oon ihan heikkona. Siis voiko olla ihanampaa näkyä. Kumpi noista on muuten kumpi? Tykkään molemmista nimistä, sopis hyvin yhteen oman nimeni kans. Mun mielestä noissa in action -kuvissa se vähän vaaleempi tapaus (harmaa pipo + lippis väärinpäin) on ehkä mun suosikki, mut sit taas tossa promokuvassa se kyseinen miäs näyttää vähän urpolta (ehkä sillä on vaan bad hair & face day) , ja tuo tummahiuksisempi (jolla tollanen jännä sivuheitto-kampaus) näyttäis söpömmältä. Tosin en kyllä ehkä arvosta tossa auto-kuvassa näkyviä leopardi-shortseja :D Pitääpä alkaa etsimään jos noita jaksoja näkyis netissä..:D

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 30, 2011 at 13:12

   joo mä ajattelin kans et pitää hetki keskustella noista shortseista. Toi noiden ”virallinen” kuva on musta vähän hölmö molemmista. :(

 • Reply enmi torstai, kesäkuu 30, 2011 at 11:49

  Mäkin tilasin feeluniquelta ja ne tuli Suomeenkin ihan häiritsevän nopeasti viime viikolla, tilasin sunnuntaina illalla ja torstaina sain ne.

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 30, 2011 at 13:12

   no parannusta siihen, kun jossain vaiheessa sai odottaa sen kuukauden ennenku paketti ehti perille :)

 • Reply hheini torstai, kesäkuu 30, 2011 at 12:05

  OI NAM MITÄ MIEHIÄ! Sori Meri, mun o nyt iiiihan pakko jäädä tuijottelee tätä postausta loppu päiväks (viikoks ainaki!) :D

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 30, 2011 at 13:12

   mä oon varannu jo molemmat ♥

 • Reply laurrra torstai, kesäkuu 30, 2011 at 13:02

  Hei osaisitko kertoo vähän enemmän tosta ingrowgosta? :)

 • Reply Sandy torstai, kesäkuu 30, 2011 at 13:46

  Mä tilasin just saman tweenien vuosi sitten feeluniquelta ja mikä pettymys!! :( Hoitoaine on tosi ”kevyttä”, ei tunnu kauheen hoitavalta ja shampoo taas tuntuu tosi tuhdille hoitoaineelle. Luulin jo, että mulla on mennyt purkit sekaisin.. Kerro sun fiilikset setistä niin tiedän onko mulla erikoistukka vai onko noi oikeesti huonot (mitä en suostu kyllä s-factorin tuotteista ihan heti uskomaan…) :D

  • Reply Meri perjantai, heinäkuu 1, 2011 at 02:08

   ja noiden piti olla tosi hoitavat :( en oo viel kokeillu, mut kerron kyl kokemuksia kunhan pääsen testailemaan :)

 • Reply Nelli torstai, kesäkuu 30, 2011 at 21:12

  hahaha, lähin ausseista suoeen pari viikkoo sitten ja siellä ollessani mäkin tuijottelin tota amazing racea ja voooi, tyler ja nathan on <3 masterchefissäkin oli se yks aika söpis rantavahti! mä joudun nyt googlen kautta seuraamaan miten mun lempparit pärjää siellä sarjoissa. :(

  • Reply Meri perjantai, heinäkuu 1, 2011 at 02:02

   oi masterchefiä en oo katellukkaan vielä… pakko kattoa siis :D toivottavasti se söpö on vielä siinä

 • Reply tiuku perjantai, heinäkuu 1, 2011 at 02:15

  jeesus kristus aussit on hotteja. miksi suomessa ei ole villejä, sivuheitto/kiharapehkoisia ja söpöjä nuoria tai vähän vanhempiaki miehiä kirmailemassa tohon tyyliin?!!
  ps. noi tigit on just jees, paitsi jos sun hiukset on helposti littaantuvat. ellet siis satu tykkään liimatukasta.

  • Reply Meri lauantai, heinäkuu 2, 2011 at 04:44

   mun tukka on niin kuiva olkikasa, etten usko et saan littanaks noilla…

 • Reply Sari tiistai, heinäkuu 5, 2011 at 01:30

  well hello vaan noille molemmille…mun sydän oikeen suli ton toisen kuvan kohalla,eikä miten ihania!noi farkut ja paidat ja pipot ja voeee <3 tsajajaj ei jumatsukka kun on ihaniaaaaa…toisille on vaan luotu se 'näyttää hyvältä AINA' -ominaisuus..hitto kun itelläkin olisi sellanen :D
  psst.tykkään hirveesti sun tyylistä kirjottaa,hymy nousee aina korviin :–) samaan malliin jatkossakin!Kiitos tästä maaahtavasta postauksesta!

 • Leave a Reply