Uudet rakkaudet

Täydellisten mustien ballerinojen metsästys on aina yhtä hankalaa. En sit koskaan ostanu niitä Vagabondin baltsuja, puoliks unohdin ja puoliks iski joku säästäväisyysvimma.

Kävin torstaina late shopping niten kunniaks äkkii vaan kaupoissa (se ainut ilta siis kun kaupat on vielä viiden jälkeen auki…)  Ja selvisin tosi kunniakkaasti tästä  mun ”en osta mitään” -kamppanjasta kunnes näin Steve Maddenin alejulisteet.

Ja siellä ne oli! Kengät joita oon kuolannu ikuisuuden, mutta koska mun mielestä on naurettavaa laittaa yli 100e mustiin ballerinoihin, niin kauan mun hennesin 14,90 ballerinat on ihan kivat. Ja nyt ne oli alennuskylttien alla!

Mä oon ku mikäki muotibloggari taas… Paitsi et eka ois kai kuulunu ottaa kuva pelkästä muovipussista ja sit kenkälaatikosta ja julkasta ne omina postauksinaan… Mutta enivei, noi on ollu aika pitkälle liimattuina mun jalkaan torstaista asti. Hintaa noille jäi alennusten jälkeen joku 40€ ja sen maksan mielelläni nahkaballerinoista jotka tuntuu jaloissa lähinnä sukilta.

Ja sitten, tarviin taas teijän apua. Jos teillä on kokemusta kivasta hotellista Sydneyssä niin vinkkailkaapan? Oon viettäny viimesen tunnin Hotels.com:in sivuja surffatessa ja muutama aika hyvä ehdokas jo on, mutta jos teiltä löytyy joku ihan ässä hotelli niin otan mielelläni ehdotuksia vastaan.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply CCC sunnuntai, kesäkuu 26, 2011 at 17:58

  Haha, tuo kenkälaatikon esittely aluksi ja seuraavana päivänä vasta itse kengät – systeemi on niin yleistä kyllä blogeissa:D

  En oikein ole koskaan ymmärtänyt, että on niin kiireinen, ettei kerkeä ottamaan itse kengistä kuvaa, vaan ainoastaan laatikosta…

  Ja sitten vielä kerkeää tekemään postauksenkin molemmista.

  Ei mitään järkeä, miksei vaan postaa sitten kun on aikaa :D

 • Reply i love sydney sunnuntai, kesäkuu 26, 2011 at 18:16

  MERI sun blogi on ihan paras!!! :)

  jos haluu sika hyvän majotuksen sydneystä halvalla, ni sydney wake up hostel on kaikkein paras ikin!! sielt saa kahen hengen huoneita hintaan 98 AUD (huoneet on tosi siistejä), mut pitää jakaa wc ja suihkutilat muiden kanssa. mutta se koko hostelli (myös kylppärit käytävällä) on niin siistit ja puhtaat ettei mitää rajaa! se kylppäri-alue on tosi iso, suihkutki on sillei et on ”omat suihkukaapit” mis käydään jne et saa olla iha rauhassa :) ja siel on on monta eri kerrosta ja joka kerrokses on omat suihkutilat. wake up hostellista ei kävele ees kovin kauaa oopperatalolle/satamaan, muistaakseni vaan joku 20min.

  sit jos on rajaton budjetti ni darling harborista löytyy varmaan ihanimmat hotellit koko sydneystä :)

 • Reply Riikka sunnuntai, kesäkuu 26, 2011 at 18:20

  Jos ei ihan välttämättä tarvitse olla hotelli, niin suosittelen Sydney Central YHA:ta; siisti paikka ja hyvä sijainti. Meillä oli ok kokoinen huone omalla kylppärillä, voin suositella lämpimästi (tosin tämä oli vuonna 2005 joten ihan uutta tietoa tämä ei ole…)

 • Reply jenni sunnuntai, kesäkuu 26, 2011 at 20:13

  Ihanat noi kengät, mä itsekin tarvisin tollaset perusmustat ballerinat ja mieluiten hyvälaatuisina, kun mun jalkoihin tulee niin helposti rakot!

  Ja itse asiaan, kun mä kyselin sulta siitä puhelimesta vähän aikaa sitten niin mietin vain, että onko se viestien kirjoitteleminen ihan hirveää sillä? Nimittäin mun puhelin meni rikki (poikaystävä pesi sen pesukoneessa, että terkkuja vaan sille ei täällä olla korotettu ääntä tai mitään) ja nyt se lupas ostaa mulle ton puhelimen, mutta mä itse lähettelen viestejä paljon ja sähköpostia ym. niin että oisko toi ihan hirvee tohon, kun kuitenki haluaisin kosketusnäytöllisen puhelimen :D

  • Reply Meri sunnuntai, kesäkuu 26, 2011 at 20:26

   no nopeemmin mä kirjotin mun nokialaisen qwerty-näppäimistöllä, mutta kyllä tohonkin on aika hyvin tottunu… Vähän se on vielä hitaampaa, mutta kai tää tästä :) suosittelen muuten tota puhelinta ihan täydestä sydämestäni. se on ihana ♥

 • Reply imlacking maanantai, kesäkuu 27, 2011 at 12:18

  Oon mäki eka ottanu tyyliin kuvan jostain laatikosta (mutta kun se oli niin hieno), mutta oon kyllä ihan samassa postauksessa esitellyt kengätkin.

  Ihanat kyllä noi kengät, olis kiva löytää jotkut ballerinat joita vois käyttää kauemminki ku vaan yhden kesän. No Iron Fistin Wolfbeaterit on nyt toista kesää käytössä. Muut on ollut suurinpiirtein semmosia, että kestää yhden kesän ja saa heittää roskiin.

  • Reply Meri maanantai, kesäkuu 27, 2011 at 13:22

   joo siis tolleen ymmärrän, mutta niitä ”tässä on muovipussi” ja ”tässä kenkälaatikko” Joo mulla on vissii ennätyksen tehny vagabondit joita käytin 3 kesää ennenku suostuin uskomaan että niitä ei voi enää käyttää…

 • Reply Henriikka maanantai, kesäkuu 27, 2011 at 15:32

  Suosittelen Tara guesthousea:http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g255060-d1450800-Reviews-TARA_Guest_House-Sydney_New_South_Wales.html

  Ei oo se halvin vaihtoehto, mutta talo on maailman ihanin, omistajat mahtavia, sijainti tosi hyvä ja aamiainen ehkä maailman paras.

  • Reply Meri tiistai, kesäkuu 28, 2011 at 08:41

   no ihan superihanan näkönen ainakin! täytyy tutkii noita.

 • Reply Lora keskiviikko, kesäkuu 29, 2011 at 10:37

  Viime Aussireissulla yövyttiin Travellodgen hotellissa. Sijainti oli ok ja aamiaisen omppumehu maailman parasta. En tiedä minkämerkkistä mehua oli kyseessä mutta en ole sen jälkeen parempaa maistunut.. :)

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 30, 2011 at 03:35

   sitä ehkä jopa kattelin tossa viimeks ku tein tutkimusta :) ja tota omppumehua on pakko käydä maistamassa..

 • Reply Unna lauantai, heinäkuu 9, 2011 at 17:29

  Moikka! Oon ajattelu tilaavani kengät Steve Maddenilta, mutta koon valinta epäilyttää. Sä voisit osata auttaa mua ja kertoa, minkä koon ostit nuista ja mitä kokoa käytät yleensä esim. Vagabondeissa? Vastaavatko koot toisiaan vai onko isokin heitto näiden välillä? :)

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 10, 2011 at 09:01

   mulla on vagabondeista 38, noi maddenit on vissii 39 ja ois saanu melkein olla puolta numeroa viel isommat :P Eli aika pientä kokoa ovat

  Leave a Reply