rules by nicole

Kirjauduin pitkästä aikaa sisään bloggeriin kun laitoin ton edellisen blogin piiloon. Mulla on tallessa sielä vanhat blogit ja jumituin pariks (neljäks) tunniks lukemaan vanhoja juttuja rules by nicolen ajoilta. Hassua miten paljon asioita ja ihmisiä ja tapahtumia sielä onkaan mitkä on muuten unohtunu. JA AH miten mulla on ikävä sitä aikaa, kun blogilla oli se 200 lukijaa ja pysty kirjottaa avoimesti ihan kaikesta. Tykkäsin huomattavasti enemmän siitä vanhasta blogista kun nykyisestä annista :D

LP kävi jossain vaiheessa kylppärissä ja sit totes silleen ohimennen vaan et sul on joku mies tuol sun kylpyammees. Mul pomppas sydän kurkkuun et tosi kiva et K on tehny jonku ylläripaluun kotiin ja sit mä tuun kotiin jonkun toisen pojan kanssa :D No sit loppujenlopuks selvis et tää ”mies” oli mun kasvi jota suihkuttelin aamulla. Mut hitto et pelästyin. Tää ei nyt kuulostanu yhtään niin hauskalta kirjotettuna, mut se oli tosi hauska juttu sillon.

Teistä osa muistaa varmasti K:n ja LP varsinkin on luultavasti tuoreessakin muistissa. Törmättiin nyt kun olin suomessa ja tapasin LP:n tyttöystävän :D Se lukee kuulemma mun blogia ja tykkää silti LP:stä ♥ K:sta en ees alota. Vaikka se väittääkin silmät kirkkaana ettei lue mun blogia.

TAI APTEEKKIPOIKAYSTÄVÄ!

Mun lähiapteekissa, jossa oon sattuneesta syystä vakkariasiakas, on töissä sellanen ehkä 20vuotias poika. Se kommentoi joka ikinen kerta kun ostan jotain niitä mun ostoksia (tosin jutut buranasta sil alkaa loppua) Esim joskus ku maksoin mun e-pillereitä ni se heitti siihen jotain et ”no nyt varmaan irtoo” tms. No tänään sit ostin kaverin synttärilahjaan liukuvoidetta (meijän lahjat toisillemme on 15-vuotiaan tasolla) ja sit sitä hiton buranaa. Mä viel yritin kattoo et jee se ei oo kassalla, mut sit se hyökkäs siihen kuitenki ku näki et mä oon tulossa. Se katto mun ostoksia tosi pitkään ja näytti siltä et se varmaan kuolee nauruun. Sit se anto ne tuotteet mulle silleen yksitellen et ”tässä tälle illalle” (se voide) ”ja tässä huomiselle jos ei rasvat toimi” (ne särkylääkkeet). Mä jäädyin niin täydellisesti etten voinu kommentoida siihen enää mitään vastaan.

Olin myös kokonaan unohtanu mun vanhan asunnon kaks kauheen komeeta naapuria, joihin rakastuin vuoroviikoin. 

Voi paska! Törmäsin äskön mun naapuriin! (uusille lukijoille tiedoks, että mulla asuu naapurissa joku maailman komein mies jonka edessä onnistun aina nolaamaan itteni esim esiintymällä pelkissä pikkuhousuissa rappukäytävässä) Muuten ihan kiva, mutta olin pesutuvassa ja keksin sielä ollessa et haluun päällä olevan hameen pesuun. Enhän mä törmää kehenkään tossa rapussa. MIKSET NIKI KOSKAAN OPI! Vempuloin siis leggareissa ja teepparissa pesutuvassa ja viskoin vaatteita koneeseen kun naapuri tekee yllätyshyökkäyksen sisään. Meijän keskustelu meni jotenkin näin

Niki: *kauhistunut hiljaisuus*
Naapuri: Moi, sulla noi mekot lyhenee vaan
Niki: *epämäärästä mutinaa*
Naapuri: älä oo noin jäinen
Niki *kauhistunutta epämääräistä mutinaa ja punastelua*
Naapuri: no mut törmäillään taas, hauskaa pyykkipäivää
Niki: moi.

Mulla oli paljon jännittävämpi elämä ennen! :D Ja ää mikä ikävä  mulla tuli taas suomeen ja kaikkia noita ihmisiä jotka blogissa vilahteli. Ja  kun näki kuvia vanhoista kodeista! Vaikka mä rakastan mun Töölön kotia edelleen (mä siis vaan jälleenvuokrasin sen kun lähin tänne, se odottaa mua sit viel joskus ku meen takas kotiin..) niin viihdyin Kalliossa vaan NIIIIN hyvin. Sit jos joskus joudun muuttamaan pois Töölöstä niin haluun ehdottomasti takas Kallioon ja Linjoille.

Mä just kiroilin mielessäni etten oo pitäny päiväkirjaa enää viime vuosina. Tosiasiassa mulla on vuodesta 2007 enemmän ja vähemmän jokapäivästä lätinää elämästä. Ja koska oon selkeesti yrittäny pitää jotain roolia yllä teille, niin siinä on ollu muutakin sisältöä kun ”miksei se soita mulle?” (lähinnä siis yks kuva liitetty tohon valitukseen..) mitä toi päiväkirja nyt on pitäny sisällään. Toki mä oon paljon jättäny (onneks) kirjottamatta tollonkin, mutta kyllä ne palautuu mieleen kun lukee ees jonkun pintapuolisen raapasun. Ja vaikka noi pikkuhousuissa rappukäytävässä hengailut ei ehkä ookkaan niitä elämän huippuhetkiä, niin silti pitäis varmaan kirjottaa ne jotenkin auki itelleen, niin ois siinä sitten päiväkirja valmiina.

Seuraavaa kappaletta ei voi jättää tästä muistelosta pois, ihan vaan siks, että mulle vittuillaan tän johdosta edelleenkin. Ja jos sitä ei oo blogista luettu, niin joku on sitten kertonu tästä kaikille mun tuntemille ihmisille.. tää on sellanen ”tässä on Meri, kerran se muuten..”Okei. mun on pakko viel vähä avautuu. Osasin tehä IHAN ITSE hyviä lihapullia ja jouduin tekovaiheessa soittamaan vaan kolme kertaa äitille.. Mä oon aina ajatellu et uunin lamppu ruskettaa kaiken ruoan. mut ei se kuulema rusketa. Ku väitin mammalle ettei noist voi tulla ”kauniin ruskeita” koska mun lamppu ei pala, se nauro varmaan viis minuuttii mulle ja nyt varmaa soittaa koko sukuu läpi et arvatkaa mitä se mun tytär taas luuli. se ei kyllä pääse koskaan naimisiin.

Ja Anna, tää on sulle : Tämä surkuttelu johtuu mun inhottavasta ja julmasta poikaystävästä, joka lähti kolmeks kuukaudeks (ainakin!) vietnamiin sukeltaa (”muru, sä et oo ikinä sukeltanu” -ei se haittaa, mä voin opetella) ja surffaamaan toiselle puolelle maapalloa ja jätti mut tänne kylmään ja pimeään JUURI kun poikaystävää tarttis eniten.

Olikohan tällä postauksella joku idea? Ei ehkä. Mä oon päättäny että lopetan koko blogitouhun sitten kun tää rantapalloyhteistyö päättyy joskus. Ja kun kuukauden päästä lopettamisesta päätän alkaa taas kirjottamaan, niin alotan sen puhtaalta pöydältä ja ilman kuvia, pelkästään sitä kirjottamista. Ja keksin uuden salanimen itelleni ettei kukaan vaan vahingossakaan löydä mua.

Tää oli eka kuva jonka julkasin niin että naamaa ei ollu kokonaan blurrattu / peitetty :D

Toi yks laitto hyvää huomenta toivotuksen, eli mulle taitaa olla merkki siitä, että vois mennä esim nukkumaan. Just kun sain unirytmin palautettuu kohdalleen…

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

49 Comments

 • Reply Villiina torstai, kesäkuu 23, 2011 at 08:12

  Ahhahaa, noi jutut on ihan loistavia. Varsinkin noi apteekin pojan sutjautukset. :D Jos muuten sydenyseen meette ja on ikävä hopeatoffeeta, niin siellä sataman YHA:n vieressä on sellanen museo, jossa niitä myydään. :D Mä meinasin kuolla onnesta, kun eksyin sinne ja tajusin, mitä ne on.

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 23, 2011 at 13:10

   en oo mikään suurin hopeetoffee fani, mutta kaikki suomikarkit on aina niin jees et pakko varmaan käydä ostamassa.

 • Reply p.marie torstai, kesäkuu 23, 2011 at 09:57

  Aaw, muistan nuo kaikki! (Kertoo varmaan jotain myös minusta..) Oot niin huippu.

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 23, 2011 at 13:08

   jee et joku on ollu mukana näin pitkään <3

 • Reply eeessi torstai, kesäkuu 23, 2011 at 10:45

  Eieieieieieieiiiiiiiii! M E R I : älä lopeta bloggailua!

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 23, 2011 at 13:07

   en vielä hetkeen :)

   • Reply anonyymi torstai, kesäkuu 23, 2011 at 14:40

    Toivottavasti et vielä vuosiin! :) Nää sun postaukset pelastaa mut huonoilta päiviltä

    • Reply eeessi perjantai, kesäkuu 24, 2011 at 21:40

     ET saa koskaan lopettaa ! Sun miespostaukset on niin parhautta!

 • Reply sandr-A-licious torstai, kesäkuu 23, 2011 at 11:04

  Blogiyhteistyötä ei vissiin noin vaan voi lopettaa kesken? /:

  Mut olipas hauskoja otteita päiväkirjasta… :) On kyl päiväkirjan tyyli HIEMAN muuttunut, joka on sinäänsä ymmärrettävää, kun tätä lukee tyyliin puoli Suomea. Lissää näitä otteita ! :D

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 23, 2011 at 13:06

   ei varmaan, enkä siis haluukkaan niin kauan kun oon täällä :) jatkan tätä pinnallista lätinää siihen asti :)

 • Reply hih torstai, kesäkuu 23, 2011 at 11:36

  sul on niin mahtava kirjoitustyyli et se paljastaa sut heti ;) jos joku sun blogis sit jostain joskus löytää :D

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 23, 2011 at 13:05

   no onneks on niin paljon blogeja et siinä hetki menee ennenku mut löydetään :D

 • Reply kkaro torstai, kesäkuu 23, 2011 at 12:53

  Moi Meri! :)
  Oon lukenut sun blogias jo aikas kauan mut ei oo ikinä tullu kommentoitua! Älä missään nimessä lopeta bloggaamista! Sussa on sitä jotain joka tekee tän blogin lukemisesta yleensä sen päivän huumorihetken! :) sun kirjotustyyliä ei vaan voi olla rakastamatta :D keep up the good work :)

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 23, 2011 at 13:04

   no kyllä tää vielä aussivuoden loppuun ja ens kevättäkin aika pitkälle jatkan tätä enivei, katotaan sit sen jälkeen :)

 • Reply eveeliina torstai, kesäkuu 23, 2011 at 13:19

  Kaikella kunnioituksella kun latelet tollasia ’tää oli kivempaa kun oli sen ja sen verran lukijoita’ , ’tää oli kivempaa vuonna nakki ja muussi yms’, ni tulee aika suht uudelle lukijalle vähän sellanen olo että et hirveesti arvosta meitä uusia ja et siuta jotenkin inhottaa ku ollaan ees ikinä liitytty. Et tavallaan oltais tehty arjestas rankempaa lukemalla tätä.

  Mut kivoja otteita vanhasta blogista!

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 23, 2011 at 13:35

   kivempaa on ehkä huono ilmasu, helpompaa on parempi. Ennen ei tarvinnu miettii et mitä kirjottaa, nyt tarvii :) On tää vielläkin kivaa, erilaista vaan. Ei mua siis uudet lukijat mitenkään häiritse, luulen että niitä jotka on lukenu vanhaa blogia häiritsee enemmän… jos ymmärrät pointin :)

   • Reply eveeliina torstai, kesäkuu 23, 2011 at 18:18

    Jep toki ymmärrän. Olin vissii muuteki lukenu ton tekstin vähä huonosti ku taisit viitata lukijamäärällä siihen tekstin sisältöön :D soriii olin vähä puol huolimaton…

    • Reply Meri perjantai, kesäkuu 24, 2011 at 04:23

     no worries :)

 • Reply mammi torstai, kesäkuu 23, 2011 at 13:28

  toi sun vanha blogi oli vähä sellanen tosielämän Sinkkuelämää :D tai kerroit hyvin noista mieskommelluksista:D

 • Reply Heini torstai, kesäkuu 23, 2011 at 15:00

  Voivitsi ku nousi hymy huulille ku luin noita sun lainauksia vanhasta blogista! Muistan nii elävästi ku oon ne sieltä lukenu :) Harmi et susta on alkanu tuntuu tolta, mutta ymmärrän kyl mitä tarkotat. Itelläkään blogissa ei oo lukijoita ku muutamakymmen mut silti pitää tosi tarkkaan miettiä mitä kertoo ja mitä ei. Toivon todellaki et tuun löytään sen sun uuden blogis jos semmosen tuut tekemään, sillä sun kirjotukset on yks mun arjen piristäjistä! Tää on yks niitä harvoja blogeja josta ei voi lähteä hymyilemättä pois :)

 • Reply Heidi torstai, kesäkuu 23, 2011 at 17:02

  Oi että, nyt tuli ikävä vanhaa blogia ja sitä mystistä Nicolea loistavien tekstien takana! ;)

  • Reply Meri perjantai, kesäkuu 24, 2011 at 04:22

   mullakin :D

 • Reply r-ii torstai, kesäkuu 23, 2011 at 17:33

  EIII älä lopeta ikinä:) voithan sit tehä sillee että pidät tätä blogia ja jtn salablogia yhtäaikaa:D nimittäin tää postaus oli taas yks päivän pelastajista:D

  • Reply Meri perjantai, kesäkuu 24, 2011 at 04:23

   täytyy kattoo :) ja en mä tosiaan oo vielä aikoihin mihinkään katoomassa!

 • Reply annis torstai, kesäkuu 23, 2011 at 18:39

  ”Mä viel yritin kattoo et jee se ei oo kassalla, mut sit se hyökkäs siihen kuitenki ku näki et mä oon tulossa.”

  hei pliiiis meri :—–D

 • Reply CHIC torstai, kesäkuu 23, 2011 at 18:46

  Toi vika kuva on hyvä, hah!! Mul on tähän mennessä ollu kans vaan tollasia kuvia, mutta tänään pistin ekan lärväkuvan ikinä, jänskää ;) Sä muuten olisit varmaan pystyny hankkii potkut sille apteekkityypille, ei oo varmaan kovin sallittua kuittailla asiakkaille niiden ostoksista, apteekist ku voi joutuu ostaa vaik mitä noloo. Tai sit sä olit sille vaan ihan erikoistapaus :)

  • Reply Meri perjantai, kesäkuu 24, 2011 at 04:24

   JOO MÄ HUOMASIN! :D jee, tästä se lähtee!
   Ja joo oisin varmaan voinu, mutta ei mua oikeestaan haitannu :D Mä aina mietin valmiiks et mitä voin sanoa sille vastaan, millon mitäki ostin :D Et jos mun ois pitäny käydä ostamassa jotain peräpukamavoidetta ni oisin varmaan suosiolla menny vaan toiseen apteekkiin :D

 • Reply pienikulkija torstai, kesäkuu 23, 2011 at 19:43

  Just yks päivä selitin miehelleni (!!!) blogimaailmasta ja selitin sille sitten tytöstä joka kirjoittelee Australiasta ja joka mun mielestä on ehkä suomen paras bloggaaja puhtaasti siksi että se erottuu muista edukseen olemalla 100% oma itsensä. Minä en myöskään ole lukenut alusta saakka, mutta juuri postatuissa otteissa vanhoista blogeista tulee mieleen kunnon sex and the city :) Sulla on mahtava kirjoitustyyli, ja juurikin se kirjoitustyyli ajaa mut tsekkaamaan sun blogin päivittäin!

  • Reply Meri perjantai, kesäkuu 24, 2011 at 04:25

   oon todennu ettei miehille kannata selittää mitään blogeista kun ei ne kuitenkaan tajua sitä :D mä olin villi ja viriili viel tollon, ni jakso katella poikia ihan erilailla ku nykyään :D

 • Reply Marbe torstai, kesäkuu 23, 2011 at 22:00

  Eiiiikä Meri, oot ihana! <3 :D Muistin kyllä tuo kaikki apteekinpoikaepisodit ja muut, mut tää lihapullajuttu oli ihan uus.

  • Reply Meri perjantai, kesäkuu 24, 2011 at 04:26

   joo se oli ehkä vanhempi :)

 • Reply Anne torstai, kesäkuu 23, 2011 at 22:26

  Hah.. Mä kans muistan nuo kaikki jutut, oot niin ihana <3 Kauan on tosiaan mukana tullut seurailtua, mutta ihan liian harvoin kommenttia jätettyä. Mä en kyllä tiiä, miten mä voin sitte jatkaa elämistä, jos sä lopetat joskus blogin kirjoittamisen!! En hyväksy sellaista vaihtoehtoo ollenkaan :D

  • Reply Meri perjantai, kesäkuu 24, 2011 at 04:26

   en oo lopettamassa vielä piiitkään aikaan, ei hätää siit :D

 • Reply hahaa torstai, kesäkuu 23, 2011 at 22:29

  ei hitto noi otteet, varsinkin toi apteekkipoika :D kiitos päivän piristyksestä!

 • Reply hahaha torstai, kesäkuu 23, 2011 at 22:30

  ja ps. saisko susta vieläkin tommosia päivän asu-kuvia millanen toi eka blurraamaton kuva on ollut? :DDDDD hahhaa

  • Reply Meri perjantai, kesäkuu 24, 2011 at 04:26

   joo siinä ehkä tulis kaikki olennainen :)

 • Reply flickan torstai, kesäkuu 23, 2011 at 23:19

  Hei tuli tosta Hopeatoffee-kommentista mieleen, että onko siellä päin missä ootte Ikeaa ? :D Mun kaveri oli Ausseissa vuoden niin se sano, että Ikeasta sai ”oikeita” karkkeja, eli jotain ainaki melkeen suomalaisia kai. Vinkvink :D

  • Reply Meri perjantai, kesäkuu 24, 2011 at 04:28

   joo ikeasta saa sitten ruotsalaisia karkkeja :) Maraboun suklaalevyn 6eurolla jne ;D Ikeaan on ehkä tunnin matka autolla, eli joo ei mahoton, mutta toisaalta ei pelkästään karkkien takia jaksa lähteä sinne asti :)

 • Reply smes torstai, kesäkuu 23, 2011 at 23:35

  Sun oma päätös toi tietenkin on, mut on pakko sanoa että tulee ikävä sun postauksia, huumorintajua, kirjoitustyyliä ja kaikkea muutakin sussa :/ Mut hyvä kuitenkin, ettet ihan hetkeen oo lopettamassa :) ♥

  • Reply Meri perjantai, kesäkuu 24, 2011 at 04:28

   en oo :)

 • Reply nelppis perjantai, kesäkuu 24, 2011 at 16:23

  ahhaha ihania juttuja! Sain taas oikeen kunnolla nauraa. Mulla on kans yks ystävä joka onnistuu aina jollain tavalla saamaan itsensä nolatuksi :D

 • Reply Sanna lauantai, kesäkuu 25, 2011 at 16:58

  Ahahaha voi.elämä.
  Mistä noita tulee? Töölöstä? Kalliosta? No joo, asun itekkin Linjoilla ja tuntuu toisaalta ihan normimeiningiltä noi jampat, paitsi et mun rappukäytävän ilmestykset ei oo ollenkaan komeita. Ne vaan on tosi outoja. Ne saattaa olla hauskoja, mut ne puhuu yleensä kieltä jota en ymmärrä, paitsi yks mies joka seiso mun oven takana (ja onneks jäi sinne) ja kyseli puhelimesta et ”mitä pitäis saada?”. Vähän meni kriipsit et oonko unissani käyny ottamassa jotain pikavippiä just niiltä ihmisiltä raviradan takaa keiltä ei sais..

  Mut joo, oli ihana lukea näitä sun vanhoja juttuja, mä ite kun löysin sun blogin vasta bloggerin viime hetkinä. Ja täytyy sanoo et ois kyllä ihan kauheeta jos sä lopettaisit joskus kirjottamisen – enkä tiiä tosta salanimestä, vähän epäilen et omista kikatusreaktioistaan tulee nopeesti huomaamaan et jahas, pakko olla Meri asialla :D

  • Reply Meri sunnuntai, kesäkuu 26, 2011 at 07:56

   neljäs linja oli se jossa noita komeita naapureita riitti

   • Reply Sanna sunnuntai, kesäkuu 26, 2011 at 16:43

    No voi vee. Mä asun kolmosella.
    Oon kyllä asunu nelosellakin ja pakko sanoo et kyllä se oli ehottomasti naapuri-parempi paikka. Onneks tästä ei oo pitkä matka sinne, pakkohan niitten on välillä kadullakin käydä :D

    • Reply Meri sunnuntai, kesäkuu 26, 2011 at 16:49

     kolmosella mun naapurissa asu vaan venäläinen raksamies joka aina sammu mun kotioven eteen niin etten päässy kotiin :D nelonen on ehdottomasti parempi ;D

 • Reply elli keskiviikko, kesäkuu 29, 2011 at 19:38

  voivoivoi kuinka tuli ikava noita postauksia! loysin rulesin vahan aikaa sen perustamisen jalkeen ja luin kylla koko homman lapi, ihan huippujuttuja! tosin ymmarran kylla jos on vahan pelottavaa etta taysin tuntemattomat tietaa sun ajatuksista niin paljon.

  voisiks palata vanhaan tyyliin ja sanoa vaan etta kaikki on ihan fiktiota? etta oikeesti asut nykysin joensuussa ja taa on sun romaaniluonnos? :)

  toinen juttu mika tuli noista mattyn vatsalihaksista mieleen on asken reissulla tavattu aikas sopo aussipoika (niilla on taipumusta siihen). meidan kesahaat kaatu siihen kun lento lahti kolme tuntia tapaamisen jalkeen mutta MITEN oi miten sellasen ihmisen kanssa pystyy yleensa edes oleen jonka vatsalihaksia voit laskee loputtomiin kun itella on se lihaksisto viela tyon alla ja painoindeksikin normaali? tarvitaanko vaan ihan jaatava hyva itsetunto?? mun mielesta naytat hoikalta mutta teksteista oon saanu sen kuvan etta voisit omasta mielestas olla paremmassakin kunnossa niin toivoin etta voisit valottaa tata (ja ma voin varata kirkon ja lennot australiaan).

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 30, 2011 at 03:41

   Mä lupaan palata normaaliin sit ku voin tehä tän ilman omaa naamaani, nimeäni ja vanhempia lukijoina ;D

   Mä oon itseasiassa aina ajatellu etten vois koskaan olla kenenkään kanssa joka on überhyvässä kunnossa, mutta en oo ton yhen kanssa koskaan ees vetäny mitään kriisiä aiheesta :D Enkä siis tosiaan oo varustettu millään vuoden itsetunnolla. Luulen että se, että tiedän että toi yks ei oo salilla 5h päivässä pumppaamassa niitä lihaksiaan vaan on saanu ne ihan vaan duuninsa ja surffauksen tautta (sika) ni vaikuttaa. Tai et kun sen lihaksisto ei oo M:n elämän keskipiste, niin mun ei tarvi ajatella omia vatsamakkaroitanikaan sit juurikaan.. Eli nopee selvitys, että tykkääkö herra viettää aikaa salilla loputtomia määriä ja sit jo varailisin lentoja ja kirkkoja :D

   • Reply elli torstai, kesäkuu 30, 2011 at 23:49

    tossa on muuten varmasti pointtia etta onko ne lihakset hankittu tarkotuksella vai oheistuotteena (pitais ehka hankkia parempia harrastuksia :D). salilla kaymattomissa surffareissa on siis munkin tulevaisuus! lisaks oon varma etta kun jonkun kanssa on oikeesti mukava olla (niinkun teilla selkeesti, pidan niiin peukkuja lovstoorille!) niin se ei tosiaan edes kay mielessa. ongelma ratkastu ja ei kun rantoja kohti ;)

    • Reply Meri perjantai, heinäkuu 1, 2011 at 02:00

     no on ihan ehdottomasti! Oon ihan haltioitunu tästä mun uudesta ”keksinnöstä” koska oon aina inhonnu liian pumpattuja miehiä, mutta ton yhen kanssa ei häiritse kun se on vielä huonompi käymään salilla ku mä :D

  Leave a Reply