this is how we do it in Finland

Koska kaikki miehet on edelleen perseestä ja Matty on jossai ja C on juhlimassa synttäreitään Byronissa, ja koska Merillä on liian kiire viettää mahtavaa aikaa tyttöporukalla ja olla tosi rakastunu sen uuteen poikaystävään (jota se ei mun käsittääkseni oo vielä tavannu), niin se ei ehtiny tulla kertoo teille, että me lähettäs nyt sivistyneille parille viinilasille (laimennettuna Spritella), eli se tulee varmaan kertoo teille huomenna sen uudesta poikaystävästä tai siitä, miten kaikki miehet on perseestä. Illan käytetyin lause tullee olemaan otsikon mukainen, ainakin siinä vaiheessa kun tilaukseen menee mustikkalikööriä kermavaahdolla, mustikkakeiton puutteessa. Hauskaa iltaa! Teilleki, mutta ennen kaikkea meille!

Terveisin: Anna

 

Ja mä kerron teille vielä ohjeen illalle:

t: Meri (ja Matty joka haluaa surffata huomenna koko päivän koska on hyvät aallot.)

PS: Ihan totta, saan meijän hääaamuna puhelun ”Muru, tuolla on aika hyvät aallot, haittaaks jos en pääse?”

ARRRRGGGH! #%¤%&/&/%##”#%&/()#

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Krista lauantai, kesäkuu 18, 2011 at 17:20

  Voii, ootte ihania<3 Mulla olis yks kysymyskin, nimittäin kun ostitte Annan kanssa Onlysta vasta niitä 25e maksaneita farkkuja, niin viittisitkö laittaa takataskusta kuvaa? Kun mua kiinnostais ne kovasti mutta yksissä farkuissa joita Onlylta kokeilin oli liian korkeat takataskut :D Oo ihana ja laita kuvaa, jooko? :)

  • Reply Meri sunnuntai, kesäkuu 19, 2011 at 10:31

   joo yritän kuvailla joku päivä :)

 • Reply julia lauantai, kesäkuu 18, 2011 at 19:22

  Kaikin puolin ihanin postaus mitä oon ikinä nähny :DDD

 • Reply jennny lauantai, kesäkuu 18, 2011 at 20:27

  Me likeylikey! (itsekkin viinilasi kourassa ;D)

 • Reply Hanttu lauantai, kesäkuu 18, 2011 at 21:23

  mitä se matty nyt on mokaillu :( nouu

  • Reply Meri sunnuntai, kesäkuu 19, 2011 at 10:31

   mä oon ehkä vähän yliherkkä joskus :D

 • Reply zibby lauantai, kesäkuu 18, 2011 at 22:03

  somebody’s got a CRUSH?

 • Reply sarrrri sunnuntai, kesäkuu 19, 2011 at 03:46

  Hyvä ohje. Otan siitä vaarin!

  • Reply Meri sunnuntai, kesäkuu 19, 2011 at 10:30

   hyvä!

 • Reply r tiistai, kesäkuu 21, 2011 at 12:05

  Hauska postaus! Ja tiedän tunteen. Surffaus… Tai windsurffaus tässä tapauksessa. Meillä käytiin kolmas maailmansota viime kesänä lomakohdetta valitessa. Tarjolla oli egyptiläistä kalastajakylää jossa tuulee 320 päivänä vuodessa, tai sitten ei mennä mihinkään vaan mennään Ukrainaan autoilemaan. Lomakohteessa oli siis pak-ko olla windsurffausmahdollisuus, ja se miten mies polki jalalla lattiaa kun ehdotin Turkin Alanyaa, oli lähinnä hellyyttävää. :D Päädyimme Kyprokselle, koska siellä olisi molemmille jotain: minä voisin maata aurinkotuolissa 24/7, sekä saarella on muutamia hyviä windsurffauspaikkoja. Ukkeli raahasi sitten sinne kaikki urheilukamansa. Tulos: ei surffannut kertaakaan (”mä en nyt oikein tunne tätä tuulta”), mutta loma oli kuitenkin todella rentouttava ja onnistunut molemmille. Opetus: minun ei siis kannata taipua ihan heti vaan etsiä kompromissia. Ensi kerralla mennään sitten sinne Egyptiin – siellä kalastajakylässäkin on nykyään olutta ja aurinkotuoleja. :D

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 23, 2011 at 05:13

   meillä varmaan keskeytyis loma ja vaihettais kohdetta jos ei ois aaltoja :D

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post