Come back to haunt me now, almost taunt me now

Hip hip.

Mulla ei oo ikinä mun elämässäni ollu mitään kovin pahaa jetlagia, nyt on sit kaikkien aiempien kertojenki edestä. Eilen tais olla ennätys ku nukahdin jo ennen neljää kun normaalisti oon pyöriny sängyssä ainakin viiteen. (olin myös heränny ennen yheksää ku kävin kaverin kanssa aamupalalla) Täytyy vaan sopia noita aamutreffejä niin ei voi maata sohvalla / sängyssä iltapäivään asti.

Mut ehkä tää tästä.

Mä päätin etten lähe sinne hiton Byroniin, en nyt oo varma, että onko Mattykaan lähössä sinne ja (romanttinen)viikonloppu C:n kanssa ei innosta. (eipä) Mutta ajattelin että vietän mielummin viikonlopun niin, että pääsee ulos tyttöjen kanssa, kun poikien kanssa jossain, jonka jälkeen oon vielä vähän enemmän sekasin ja vihanen kaikille maailman kakslahkeisille. (paitsi isille joka lupas mulle soundwave liput synttärilahjaks[paitsi jos se oli vitsi ni sit oon vähän vihanen myös sille ihan vaan siks että se on mies])

Oon selkeestikkin kunnostautunu muotibloggarina, kun pakotin Annan taas raahaamaan kameran mukaan ku käytiin kaupassa että sain asukuvat.

neule&farkut – gt
kengät – kmart
lompakko – diesel

Tollanen ”sängystä ylös ja vaatteisiin”-look. Mun pitäis käydä kampaajalla (en koskaan sit ehitny sinne kampaajalle suomessa, vaan annoin äitille mun citydeal lahjakortin) niin sais ton tukan johonki sellaseen malliin että sitä viittis pitää auki useemminki. toi nutturalook alkaa olee aika nähty. Ja mua himottaa edelleen otsis. Johon voi sit kyllästyä viikossa.

Mun oli pakko saada laittaa noi kengät jalkaan, vaikka ne ei asuun ehkä niin hyvin sopinukkaan, ku löysin ne eilen ku siivosin mun vaatekaappia. Olin unohtanu koko popot. Merkki ehkä siitä että oon saanu hamstrattua täälläkin aikamoisen määrän noita uusia monoja. Mutta pisteet siitä että en oo vielkään tilannu niitä uusia Marimekko Converseja.

Toi paita on yks niistä harvoista neuleista jotka raahasin mukaan nyt suomesota. En tiedä mitä ajattelin kun toin ton t-paita / toppi paljouden mukanani… No täytyy käydä kirppiksellä ennenkun lähtee, en haluu tietää paljon ton kaman lähettäminen kotiin maksais.

Vihaan miesten lisäks myös Vodafonea, mulla on kestäny kaks tuntia että sain tehtyä tän postauksen, siitä 1,5h siihen että oottelin jumittavaa nettiä ja latailin uudestaan kaatunutta Chromea. Eilen käytin kolme tuntia siihen että sain viiniblondit jutun siirrettyä valmiiks kirjotetusta tiedostosta koneelta nettiin ja lisättyä pari kuvaa siihen. Vaihtelen kännykän netin ja kotinetin käytön kanssa ja molemmat toimii ihan yhtä päin helvettiä. Kullanarvonen neuvo kaikille Australiaan muuttaville, älkää helvetti ottako vodafonea, ellette asu kukkulalla tai niiden verkkotukiaseman (mikä se on? se tolppa enivei) vieressä. Muuten ei nimittäin toimi.

Mietin että pitäiskö käydä hakemassa uus liittymä, koska yhteiselosta tän kanssa ei tuu yhtään mitään, ainut paska vaan että kun kaikki työhakemukset on tolla vanhalla numerolla, mutta kai täälläkin tunnetaan käsite soitonsiirto. Tai sit ei. Pisteet kuitenkin tolle mun galaxylle joka toimi suomessa modeemina kun unelma, ja täälläkin huomattavasti paremmin kun toi meijän kiintee versio. Mutta toisaalta taitaa Suomen ”kattavin verkko” tarkotta vähän erilaista toimivuutta kun täällä. Sonera I miss u badly! Mun puhelin on näköjään tarjouksessa Soneralla, niille tiedoksi jotka sitä suunnitteli ostavansa.PS:

PS: ja hei, Citydealissa ois taas toi hampaidenvalkasukynä tarjouksessa!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply ilkee perjantai, kesäkuu 17, 2011 at 06:42

  noita kuvia katellessa ihmettelen miten noi sun jalat on aina vähän sikinvikinvinksinvonksin

  • Reply Meri perjantai, kesäkuu 17, 2011 at 07:21

   kaikki on vinksinvonksin tai ainakin heikunkeikun…

 • Reply Sohvi perjantai, kesäkuu 17, 2011 at 08:49

  Maksettu Soneran mainos, niin läpinäkyvää, ku sekä sun & Annan sivupalkissa näytti olevan Soneran mainosbanneri. Mutta mikäs siinä, Sonera pelittääkin kuin unelma. :)

  • Reply Meri perjantai, kesäkuu 17, 2011 at 09:09

   niin, sonera toimii ihan täydellisesti verrattuna näihin liittymiin, joten en koe pahaksi mainostakkaan :D Eikä tosta ikävä kyllä tuu ees mitään erityiskorvausta enää kun tosissaan toi banneri tossa jo pyörii :P

 • Reply Liina perjantai, kesäkuu 17, 2011 at 10:07

  Eikä, takkuileva netti on raivostuttavimpii asioita mitä on :/. Mut hei taas tosi söpsö asu! :)

 • Reply Hanttu perjantai, kesäkuu 17, 2011 at 11:54

  leikkaa otsis! musta se käy sulle ihan yyyber hyvin. ja sit et heti kasvata sitä pois

  • Reply Meri sunnuntai, kesäkuu 19, 2011 at 10:33

   joo tekis mieli kyl…

 • Reply Sanna perjantai, kesäkuu 17, 2011 at 14:36

  Näin tossa särkylääkehuuruissani äskön unta… Olin siun ja muutaman jonkun siun kaverin kanssa jossain marketissa, jonka seinän läpi pääs kiipeemään jonnekin vuorelle, jossa muutama hippi poltti pilveä. Miä eksyin teistä, ja meinasin jo kiivetä sinne, kunnes keksin että mihin menitte. Sillä välin siun hiusväri oli muuttunu tosi paljon, sellaseks tosi tumman punakseks, mutta olit jättäny värjäyksessä 2-3 cm blondin juurikasvun. :D Sitten veit miut jonnekin asuntoon, jossa oli joku outo nainen ja paettiin sen taikoja jonnekin, joten veit miut turvaan siun asuntoon. Siellä annoit miulle jonkun australialaisen itseruskettavien värikartan, jolla pelastuin ja sit juoksin Vantaalta Helsingin keskustaan näemmä sitä vauhtia kun fucking Edward Cullen, koska olin perillä minuutissa. Että sellasta tänään. :D

  P.S. Unessa kaikki muu oli miulle ”normaalia”, mutta ainoa missä kohti järkytyin unissani oli se juurikasvu :’D Tuijotin siua kun hullua.

  • Reply Meri sunnuntai, kesäkuu 19, 2011 at 10:32

   hahaha ♥

   tää piristi päivää!

 • Reply Hanna perjantai, kesäkuu 17, 2011 at 18:15

  Tulin just Ausseista kotiin, ja olin sen verran fiksu pakkaaja, et puolen vuoden jälkeen kaikki mahtu vielä laukuissa takas. Mut koska muut ei ollu yhtä fiksuja, niin tiedän kertoa että se lähettäminen maksaa ihan hitosti. Siis puhutaan täysin eri hinnoista ku toiseen suuntaan lähetettäessä.

  • Reply Meri sunnuntai, kesäkuu 19, 2011 at 10:32

   mä oon kans hirmu fiksu pakkaaja, ikävä kyllä en oo ollu kovin fiksu ostelija täällä :)

  Leave a Reply