kesä vs talvi

Vaikka ulkona onkin lämpimämpää kun sisällä (tässä ei ihan totta oo mitään järkeä, mulla on kahet villasukat jalassa ja silti varpaita paleltaa) niin ei tuolla rannalla surffivaimoilu oo yhtään niin kivaa näin talvisin ku mitä se oli kesällä. Typerät märkäpuvut.

Ymmärtänette epäkohdan?

Lomaltapaluu masennus alkaa pikkuhiljaa helpottamaan, nyt kun on nähny taas näitä tyyppejä täällä, niin alkaa taas muistamaan miks tää olikin  oikeestaan ihan kiva paikka. Eli kunhan saan heaterin kotiin ja keksin miten lämmitän meriveden niin että sielä voi surffata ihan niissä shortseissa vaan, niin oon ihan onnellinen taas täälläkin.

Kun selviäis tästä jet lagista vielä, niin kaikki ois hyvin. Oon ollu hirveen kivaa seuraa koko viikonlopun kun nukahtelen pitkin päivää ja oon puol yötä ylhäällä. Oon parina viime yönä nukkunu eka 01-04, ollu hereillä 04-07 ja sit taas nukkunu yli puolenpäivän. tänään pakotin itteni ylös ennen kymmentä, jos sais vähän tasottumaan tätä rytmiä, eli toivottavasti tää helpottais pian. Huomenna on kuningattaren synttäripäivä, eli taas yks yleinen vapaapäivä, joten ei tarvi ees miettii mitään velvotteita. Saa siis rauhassa kukkua puol yötä ja sit nukkua taas puol päivää. Hurraa!

Facebookista jotkut ehkä jo bongas mun erävoiton C:stä. Mitä luulette saanko täystyrmäyksen viikonloppuna jos lähen mukaan viikonloppuna mukaan reissuun johon Matty ja C on molemmat menossa? Mut tuntien otan vaan pataan 120-0, mutta pitää kattoa jos sitä silti lähtis. Tiiän että tää on ehkä vähän lapsellista, mutta ihan oikein C:lle.

Saan luvan mennä nukkumaan kuulema kymmeneltä, eli 20 minuuttia tehokasta hereilläoloaikaa enkä oo pussaillu Franklinia viel paljon yhtään tänään, täytyy siis kiirehtiä. Jos jaksan huomenna pukea päälle jotain muuta kun hupparin ja jääkarhupyjamahousut, niin voisin harkita vaikka asukuvia :D

Ja jos jotakuta hyödyttää / kiinnostaa niin Hyvinvoinnin Tavaratalosta koodilla 1211 10% alennus elokuun puoleen väliin asti. Oon ite tilaillu tuolta lähinnä aurinkokapseleita, mutta näyttäis olevan aika paljon kaikkea muutakin kun pelkkiä vivisanteja :) lisäks tuo kauppa tarjoaa kesäkuussa kaikkiin tilauksiin 10e lahjakortin kaupan päälle.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

19 Comments

 • Reply sarrrri sunnuntai, kesäkuu 12, 2011 at 15:00

  Kamala epäkohta. Talvi pitää kieltää!

  • Reply Meri sunnuntai, kesäkuu 12, 2011 at 20:22

   ehdottomasti.

 • Reply ennsssssd sunnuntai, kesäkuu 12, 2011 at 17:05

  HEIII mötikät on tulossa ausseihin syyskuussa! jos oot menossa niin tee ihmeessä joku jättipostaus keikasta =)

  • Reply Meri sunnuntai, kesäkuu 12, 2011 at 20:23

   mä voisin kosia sua ihan vaan siitä hyvästä että kerroit ton. ♥♥♥ Oon onnistunu missaamaan uutisen ihan täydellisesti! KIIITOS. JA kyllä, oon ihan varmasti menossa :D

 • Reply IdaSofia sunnuntai, kesäkuu 12, 2011 at 17:26

  Nyt meni ohi, onks sen C:n kans tapahtunu jotain uutta? Hahaha miessotkut/asiat on aina niin kiinnostavia voi hyvänen aika. PS: Kiva ku Aussilat taas maistuu

  • Reply Meri sunnuntai, kesäkuu 12, 2011 at 20:23

   ei, same old same old vaan :)

 • Reply r-ii sunnuntai, kesäkuu 12, 2011 at 17:48

  jälleen kerran sun postaus toi hymyn huulille & piristi päivää!:) mut siis selvennätkö tota c juttua (jos ei oo liian henkkoht) oon siis lukenu blogias kauuan mut nyt ei oikeen auennu mitä on tapahtunu:DD

  • Reply Meri sunnuntai, kesäkuu 12, 2011 at 20:24

   siis se alko vaan käyttäytyy kusipäisesti ja oudosti, ni meni maku. ei siinä mitään sen erikoisempaa :)

 • Reply jenni sunnuntai, kesäkuu 12, 2011 at 20:19

  Hei kyselisin vaan tosta sun uudesta puhelimesta, että mitä oot tykännyt? Ku ite oisin ostamassa uutta puhelinta ja toi houkuttelis mua suunnattomasti, paitsi ehkä pelkään tota kokoo vähän, että miltä se on susta tuntunu? :D

  • Reply Meri sunnuntai, kesäkuu 12, 2011 at 20:26

   oon tykänny ihan hulluna! Ainut miinuspuoli on se et akku kestää huonosti, mut toisaalta mulla on puhelin käytössä varmaan puolet päivästä… Mutta muuten oon ollu ihan supertyytyväinen.

 • Reply ellen sunnuntai, kesäkuu 12, 2011 at 20:37

  noouuu miten on mahdollista että ne ei voi surffata shortseilla, ei oo oikein käyttää tollasta märkäpukua ja pilata kaikkee iloo!! kesä vie tän kisan miljoona-nolla:D
  ja tottakai lähet reissulle jossa on C ja Matty;) Ihan oikein C:lle :D

  • Reply Meri maanantai, kesäkuu 13, 2011 at 16:41

   mun mielestä noi märkäpuvut pitäis kieltää lailla

 • Reply Tii-a sunnuntai, kesäkuu 12, 2011 at 21:01

  Ah, mä olin tänään ottamas aurinkoo tos kodin nurkilla ja siihe vieree tuli joku 10 miestä potkii palloo ilman paitaa.. Ai että kyl kelpas ;)

  • Reply Meri maanantai, kesäkuu 13, 2011 at 16:41

   noi on aina niin parhaita hetkiä kesässä! auringonotto ja miesten bongaillu!

 • Reply sonja sunnuntai, kesäkuu 12, 2011 at 22:59

  no voiko se merivesi nyt nii kylmää olla että tarvii tommosen kamalan märkäpuvun?:D

  • Reply Meri maanantai, kesäkuu 13, 2011 at 16:42

   kyllä se kai on, kun sielä pitää tunti tolkulla räpiköidä

 • Reply Anne maanantai, kesäkuu 13, 2011 at 10:16

  Hehheh, repesin :D Kyllä oon vahvasti sitä mieltä, että vuosi sais olla pelkkää kesää vaan…♥

 • Reply mipsukka maanantai, kesäkuu 13, 2011 at 14:36

  Mun mielestä toi reissu kuulostaisi hyvältä.. ;) Toivon sulle sinne äkillistä lämpöaaltoa tai että saisit ainakin pian lämmittimen hankittua. :)

 • Reply villasukka tiistai, kesäkuu 14, 2011 at 04:44

  Heippa, kannattaa käyttää kaasuhellaa hyväksi, laita päälle noin vartiksi niin kämppä lämpenee ja jos ei meinaa lähtee lämpö leviimään laita tuuletin hellan viereen. Toimii! :) Pitäis tosiaan ostaa lämmitin- nää ei vaan osaa rakentaa taloja! Terveisin peiton alla.. Ja silti kylmä!

 • Leave a Reply