taas yks vauva

Oon kokonaan unohtanu kertoa teille yhen jutun! Sain uuden puhelimen tossa reilu viikko sitten. Meri ”en todellakaan ota mitään muuta kun nokiaa” Periaatteittensaunohtaja sortui Samsungiin. Okei, pieni porkkana oli se, että säästyin itse ostokustannuksilta. Samsung on varmaan ainut kännykkämerkki jota en ollu vielä kokeillu ja tälleen viikon käytön  jälkeen oon jo ihan pikkasen rakastunu. Tai onhan se nyt kätevää kun tohon saa kaiken maailman ohjelmat ja jutut ja netitiäki on niin helppo käyttää. Ja tossa on jotenkin samanlaista loogisuutta joihin nokialaisissa on oppinu.

Mun mielestä toi on huomattavasti kivempi käytettävä kun iphone, mutta toki tilanteeseen vaihtaa sen että toi puhelin on ollu aika liimattuna mun käteen siitä asti ku sen sain, eli käyttökokemusta on pikkasen enemmän. Viestien kirjottaminen on kosketusnäytöllä ihan niin perseestä kun muistelinkin, mutta kai sen kestää. Ja soittaminen on paljon kivempaa ku tekstailu. Jos puhelimen tekniset juttu kiinnostaa niin niistä voi lukea tästä. Kyseessä siis Samsung Galaxy S i9000.

Mutta niin, mä harjottelen nyt seuraavat 7kk pois nokialaisista ja kattelen uudestaan sit tammikuussa että onko vielä paluuta.

Nyt ilkeen kanssa syömään ja huomenna lähtö kotiin. On ihan hitosti vaikeempi lähteä kun tammikuussa,  en ees oo tajunnu miten kova ikävä mulla on ollu kotiin ja kaikkia näitä ihmisiä täällä. Aika on menny ihan liian nopeesti ehkä ehtiny näkemään läheskään kaikkia. Mutta ehkä se ikävä unohtuu taas kun pääsee Ausseihin ja pussailee Franklinia (ja Mattya, jos se viel muistaa kuka mä oon)

.
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

19 Comments

 • Reply NokiaOnRaketti maanantai, kesäkuu 6, 2011 at 16:37

  Hienoa että pääsit Nokiasta. Samsung on laadukas peli, ihan toisen luokan kokemus.

 • Reply V maanantai, kesäkuu 6, 2011 at 17:05

  Aaww, kyllä se Matty sut muistaa vielä ihan varmasti, kuka sua nyt vois unohtaa!? :D

  • Reply Meri maanantai, kesäkuu 6, 2011 at 19:23

   oon niin hiljanen et varmaan helposti kuka vaan :D

 • Reply anbbe maanantai, kesäkuu 6, 2011 at 19:22

  Mulla on sama puhelin ja oon kyl ollu tosi tyytyväinen ! Samsung peittoo Nokian ihan mennen tullen. Helppo käyttää ja on muutenki vaa tyylikkäämpi.

 • Reply Minna maanantai, kesäkuu 6, 2011 at 19:27

  Täällä hylättiin Nokia jo kauan sitten…anteeksi kotimaan talous… 0:/

 • Reply lmk maanantai, kesäkuu 6, 2011 at 19:32

  Samsung on ehdottomasti mun suosikkimerkki kännyköis. Paljon parempi vaihtoehto.

 • Reply llaura maanantai, kesäkuu 6, 2011 at 22:22

  tai sit voit vaan unohtaa lähtee lennolle ja jäädä vaikka meille? ei Anna huomais ja Elviäkin saa rapsuttaa..

  • Reply Meri tiistai, kesäkuu 7, 2011 at 10:19

   tai sit sä voisit tulla mun matkalaukkuun <3

 • Reply Millis tiistai, kesäkuu 7, 2011 at 00:51

  hei ihana puhelin! muistakko mikä malli toi on?:)

  • Reply Meri tiistai, kesäkuu 7, 2011 at 10:20

   galaxy s jotain?

 • Reply kukkanen tiistai, kesäkuu 7, 2011 at 00:52

  Hei mitä baaria suosittelisit Helsingissä 18-vuotiaalle, joka tykkää pers radiohiteistä? :D olin suunnitellu, et kävis tsekkaan sen sun suosikin Bäkkärin, mut ei tuo rock oikeen nappaa..

  ps. Ei tuo sun pikkuveljes Anssi tartteis tyttöystävää? ;p

  • Reply Meri tiistai, kesäkuu 7, 2011 at 10:21

   joo jos et tykkää rockista ni älä mee bäkkärille :D ja se taitaa olla k20.. Siitä ku oon ite käyny k18 paikoissa on muutama hetki, joten en ikävä kyllä tiedä :(

   ja anssi ei ainakaan mulle oo tuonu näytille tyttöjä, eli joo ilman muuta :D

  • Reply Elli keskiviikko, kesäkuu 8, 2011 at 22:20

   Kukkanen, perus tivoli, velvet, onnela yms.. :D ite tykkään tivolista<3

   • Reply Meri torstai, kesäkuu 9, 2011 at 12:26

    onnela on ainut mistä oon noista koskaan kuullu :D

 • Reply Suvi tiistai, kesäkuu 7, 2011 at 10:48

  Mulla on kans nyt melkeen vuoden ajan ollut Samsungin kosketusnäyttöpuhelin, ja oon tykännyt! Tosi nopeesti ja helposti opin käyttämään, vaikka kyllähän mulla ennen tätäkin oli jo jonkun kolmen tai neljän vuoden ajan jo ollut semmonen simpukkasamsung. Mun mielestä tällä on just kivaa kirjottaa viestejä :D

 • Reply vimpsu tiistai, kesäkuu 7, 2011 at 11:40

  rakkaus puhelin ja voisin myös ottaaa mun rakkaaksi ton ansssin <3 ???

 • Reply Laura tiistai, kesäkuu 7, 2011 at 16:19

  Saman puhelimen olen omistanut jo vähän yli puoli vuotta ja oon kyllä niiiin tyytyväinen! Ja kyllä siihen tekstiviestien kirjottamiseenkin tottuu. :D

 • Reply Tsikka sunnuntai, kesäkuu 19, 2011 at 10:31

  Hei, onko tuossa samsungissa sellanen ominaisuus, että kun sulle tulee vaikka uus viesti, niin ainoo ilmotus mitä siitä jää, on pieni kirjekuorikuvake tuonne yläreunaan? Tiiätkö saisko siihen näyttöön jotenkin sen ilmotuksen automaattisesti ja isommaks? (niinku nokiassa jää näyttöön ”1 uusi viesti” + se kirjekuori)

  • Reply Meri sunnuntai, kesäkuu 19, 2011 at 10:35

   mulla tulee iso ilmotus… tai sellanen iso kirjekuori näytölle. en kyl tiiä yhtään et miten sen oon saanu :D se tuli ehkä ku otin kaikki muut lukitukset pois. (siis sen avauskuvion jne..)

  Leave a Reply