viikonloppua.

En kestä. kaivoin mun kamoja ja löysin jotain vanhoja päiväkirjoja :D Kaikista paras oli sellanen, jota oon kirjottanu 2002-2005. Eli mun 17-19 ikävuosiin. Voi mun miessotkut ei oo mitään verrattuna siihen mitä ne on ollu tollon. Joka sivulla oon rakastunut johonkin ja tein listoja kenen kanssa ois kiva sekoilla baarissa ja vetelin nimiä yli sitä mukaan kun pääsin pussailemaan.

Lisäks pyöritin ainakin kolmee miestä samaan aikaan ja mietin kuka ahdistaa mua vähiten ja kenen kans ois kiva seukkaa,  mut sit löysin viimeistään seuraavalla sivulla jo uuden miehen jne. Mun on pakko ottaa toi mukaan ausseihin että ehin lukemaan sen kunnolla (ja anna sano jo et haluu ehdottomasti kuulla parhaat palat) Pakko ryhdistäytyy taas ton kirjottamisen kanssa, niin hauskaa noita on jälkeenpäin lukea. Oli pakko laittaa yhelle ton ajan suurelle rakkaudelle viesti, et miten menee ku naureskelin tolle meijän säädölle niin kovin tossa kirjassa. yllättäen ei oo kuulunu viel mitään vastausta (on varmaan viettämässä sunnuntaipiknikkiä vaimon ja lapsien kanssa) mikä ei ehkä sinänsä oo ihme, jos oon oikeesti ollu puolikskaan niin sekasin kun mitä ton kirjan perusteella vois olettaa…

Mutta joo, juhlat meni eilen oikein kivasti. Koululla juhla kesti luonnollisesti aivan tuskallisen kauan, rehtori puhu liikaa ja liian pitkään ja kun niistä 200 oppilaasta kolmen lakitus kiinnostaa, niin sekin oli aika puuduttavaaa. Meillä oli puutarhajuhlat ja sää oli ihan täydellinen ja oli kiva nähä kaikki sukulaiset kerralla. Tosin kun kerroin seittemännen kerran et miten mulla menee ja mitä oon tehny ni aloin harkitsee sellasen monisteen jakamista jossa ois priiffi mun viimesestä neljästä kuukaudesta.


Pakko muuten sanoa tälleen välihuomautuksena etten nähny yhelläkään tytöllä silikoniolkaimia. Olin oikein virittäytyny tuhahtelemaan jokaiselle ja sit kenelläkään ei ollu. Oon ylpee koko koulusta.

Toi pikkuveikan kenkävalinta oli ihan huippu ja olin tosi pettyny ku Anssi vaihto ne mustiin kenkiin :D

Ja ne pakkolliset ”meniskö koko perhe saman kuvaan?”

Nyt jatkan kikattelua tolle päiväkirjalle ja koitan kaivaa jostain lisää noita. sen verran mielenkiintosta noi on. Oon käyny treffeillä vaikka kenen kanssa jonka kasvoja en saa enää mieleen. Ahdistavaa.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

26 Comments

 • Reply Ässä sunnuntai, kesäkuu 5, 2011 at 16:34

  Ootpa ollut nättinä! Ja tosi sievä tuo mekko, mistä sen loppujen lopuksi sitten löysitkään?:)

  • Reply Meri sunnuntai, kesäkuu 5, 2011 at 16:53

   toi on joku jonka oon ostanu veromodasta joskus ikuisuus sitten ja jääny käyttämättä :P Ykskään niistä Nellyn mekoista ei sit loppujenlopuks ollu mieleinen / sopiva ni toi oli vähän tollanen hätäratkasu…

 • Reply christel sunnuntai, kesäkuu 5, 2011 at 17:37

  ohhoh olit meidän koulun juhlassa :DD onneksi oma nimi on keskellä aakkosjärjestystä niin ensin jännitti puolet juhlasta omaa vuoroa ja vasta sitten tylsyys iski. onnea veljellesi! :)

 • Reply tinde sunnuntai, kesäkuu 5, 2011 at 19:52

  bongailin kans huomaamattani noita silikoniolkaimia veljen yo-juhlissa ja melkein viimeisellä tytöllä, joka lakkinsa haki oli kuin olikin sellaiset!! hyhhyh. :D

  • Reply Meri maanantai, kesäkuu 6, 2011 at 13:51

   yäääk

 • Reply meonly sunnuntai, kesäkuu 5, 2011 at 20:25

  moikka meri!

  eksyin sun blogiin täs eilen illalla ja tänää luin tän + vanhan blogin kokonaa läpi :D yleensä en kommentoi mihinkään blogiin mitään mut nyt on pakko sanoo et oot aivan ihana♥ sun sarkastisuus on jotain niin parasta :D hymy tulee väkisin huulille ku näitä lukee! ois ihanaa tutustua suhun koska ja tultais varmasti hyvin toimeen, harmi että oon sen 10 vuotta nuorempi :D jatka vaan samaa malliin ja onnee viel loppuvuodeks sinne australiaan :) tulipas selkee kommentti

  • Reply Meri maanantai, kesäkuu 6, 2011 at 13:51

   aww kiva kuulla :D ja hei, ikä on vaan numeroita ;D

 • Reply Iina sunnuntai, kesäkuu 5, 2011 at 20:40

  Ei vitsi kun maailma on pieni taas, mun entinen koulu ja siellä näkyy entinen ryhmänohjaajakin ;) hupaisaa. Ja vanhat päiväkirjat on jotain niin noloa/parasta etten uskalla ees alkaa ettii omia. :D

  http://blogiinas.blogspot.com/

 • Reply anonyymi sunnuntai, kesäkuu 5, 2011 at 21:09

  Oot niin supernätti!

 • Reply Minna sunnuntai, kesäkuu 5, 2011 at 21:25

  Noi Crocsit on kyllä ykköset. ;) Kakku näyttää aika nannalle…

  • Reply Meri maanantai, kesäkuu 6, 2011 at 13:50

   se olikin :)

 • Reply t sunnuntai, kesäkuu 5, 2011 at 21:53

  laita jotain kuvia missä oot just 17-19v? B—)

  • Reply Meri maanantai, kesäkuu 6, 2011 at 13:50

   mulla on tosi huonosti mitään kuvia siltä ajalta :( mutta voin yrittää kaivaa jostain..

 • Reply aa sunnuntai, kesäkuu 5, 2011 at 22:44

  mä taas järkytyin ku näin meijän koululla varmaan viidellä silikoniolkaimet! siis ei vaan ymmärrä :D

  • Reply Meri maanantai, kesäkuu 6, 2011 at 13:49

   haha, mä olin oikein hämmästyny ku ei ollu YKSIÄKÄÄN

 • Reply tilde maanantai, kesäkuu 6, 2011 at 12:34

  tää nyt ei liity mitenkään tähän postaukseen, mutta pakko kysyä.
  kun joskus mainostit niitä wonderbran olkaimettomia missä oli semmoset kädenmalliset tuet, niin mikä malli se on ? kun en mistään löydä semmosta, nellyn oon käyny läpi ja asokseltakin katellu. että onko siinä edes tota kuvaa vai oonko sokea ? :D ja oon kysyny tätä aiemminkin mutta en enään muista mihin postaukseen enkä löydä sitä. ihanaa minä !

  hyvää kesänjatkoa !

 • Reply juliet maanantai, kesäkuu 6, 2011 at 12:51

  Heii, saako kysyä mikä tän söpön pikkutytön etunimi on? Näyttää äärettömän tutulta ja jäi häiritsemään tunnenkohan hänet.

  • Reply Meri maanantai, kesäkuu 6, 2011 at 13:48

   Jadessa:)

 • Reply Laura maanantai, kesäkuu 6, 2011 at 15:42

  Hei oliks sulla pikkusiskokin? :o tuo tumma tukkaien, valkoinen mekko? esim. alimmassa kuvassa

  • Reply Meri maanantai, kesäkuu 6, 2011 at 15:52

   juu on :)

 • Reply Henna maanantai, kesäkuu 6, 2011 at 21:05

  Ehkä sun veljes on vihjaillu lakkiaisten harjoituksissa että hänen isosiskonsa tulee sit katsomaan lakitusta ja vihaa silikoniolkaimia, että jos ette halua päästä sen blogiin varoittavina esimerkkeinä nii älkää missään nimessä pukeko noita olkaimia.
  Mullahan ei käyny noin hyvä tuuri, olin katsomassa lakitusta ja näin ainakin kahdella ylioppilaalla ja vähintään viidellä vieraalla/juhlien esiintyjällä silikoniolkaimet :(

  • Reply Meri tiistai, kesäkuu 7, 2011 at 10:19

   haha voi olla :D

 • Reply imlacking tiistai, kesäkuu 7, 2011 at 23:01

  Mä löysin kans tässä vasta yhden sivun mun eräästä päiväkirjasta. Mulla oli siis tapana kirjottaa päiväkirjaa koneella ja sitten tulostaa se. En yhtään tiedä miltä vuodelta se on, mutta en voinut kun nauraa sille tekstille :D. Mä luulen, että se teksti on joltain vuodelta 2002, mutta se vuosi on varmaankin edelliseltä sivulta, koska tuossa oli jäänyt teksti kesken :D. Mutta sillon ne jutut on olleet vaan niin tärkeitä, eikä oo tietenkään tuntunut mitenkään hölmölle :D.

  • Reply Meri perjantai, kesäkuu 10, 2011 at 10:42

   mä oon aina välillä kyl todennu sinne väliin ”oon niin säälittävä” tms, et oon tiedostanu asian onneks jo sillonkin :D

 • Reply nanne keskiviikko, kesäkuu 8, 2011 at 23:57

  voi eiii, maailman ihanin toi sun pikkuveljes!♥ rakastuin. siis tämä blondi versio. kerroppa terveisiä ko. herralle!!

 • Leave a Reply