viimonen osa

Melkein valmista. Luulin että näitä ois ollu enemmän ja oon siks pitkittäny tätä :D

Kuka Reckless Love:n pojista on sun lemppari, jos on pakko valita vain yksi?
Annan blogista ymmärsin, että olette niiden kavereita? Kenen kanssa läheisin? Kuinka läheisiä noin yleensä olette vai onko Anna niiden kanssa enemmän kaveri kuin sinä? Mikä niiden biisi on sun lempibiisi?

Inhoon laittaa kavereita mihinkään järjestykseen, mutta Pepe on yks kultasimmista ihmisistä jonka oon koskaan tavannu. Jos Recklesin pojiks voi laskea niiden bussikuskin niin se on mun ehdoton suosikki ikuisesti! Suosikkibiisi on ehkä Sexin akustinen versio tai sit ihan vaan back to paradise.

Olin lukevinani jonkun postauksen missä kerroit tilannees h&m:ltä bikineitä. Ja mua on kiinnostanu toi rintojenpienennys leikkaus. Niin pystyit sä ennen leikkausta käyttämään hennesin biksuja, ku itse oon huomannu että koot on aika pieniä isompi poviselle (tai no isoin koko on vissiin se 44, mut siinäki taitaa ympärys sit taas tulla vastaan). Tai onko leikkauksen jälkee ollu paljon helpompaa löytää sopiva yläosa?
Pystyin, mutta mallivalikoima oli sit aika rajattu. Kolmiobiksut ei oo kauheen kivan näköset kun tissit roikkuu jossain vyötärön tienoilla. Oon ratkassu ton ympärysongelman ihan vaan yksinkertasesti sillä, että oon pienentäny sitä sitten tarpeen tullen, niin sillon se 42/44 on ollu ihan ok.. Ja käytän edelleen 42 yläosia, eli ei se sinällänsä oo helpottunu, nyt vaan voi käyttää myös niitä kolmiorintsikoita kun ei tarvi niin paljoa tukea.

jatkaako laura viel blogia jossain vaiheessa?
En tiiä, toivottavasti. Jaksan lukea kahta blogia säännöllisesti tällä hetkellä, niin ois kiva kun ois jotain mitä lukea. Ja tietty ois ihanaa tietää paremmin mitä laura on tehny.

onks sul koko suomen matka täynnä kaikkee ohjelmaa? :)
Joka päivä on kyl vissiin ollu jotain :)

voisitko kuvitella kuvaavas videon meille missä puhut englantia? :D
Ehkä, mun pitää vaan valmistautua kuuntelee sit sitä vittuilua mun suomiaksentista. Musta on hassua että ainoot jotka välittää siitä on suomalaiset itse, paikallisten mielestä aksentti on pelkästään söpö.

Onko Australian lentokentillä todella niin tarkka turvatarkastus, kun täällä näkyvässä sarjassa näyttää? Läpivalaistaanko siellä ollenkaan kaikkia laukkuja, vai vaan ne, joita jututetaan?
Sun pitää täyttää sellanen lappu jossa kysytään onko sulla jotain tarkistettavaa (sisältää siis mm. safkat ja reseptilääkkeet..) jos niitä on niin valitaan oma linja tullijonossa jossa sitten kiltisti näytetään mitä kaikkea harkinnanvarasta sulla laukussa on. Meillä oli molemmilla mm suklaata ja lääkkeitä sellanen kokoelma, että mentiin suosiolla siihen jonoon. Ne laukut läpivalaistiin, en tiiä miten menee siinä ”ei tullattavaa”-jonossa :D

Kuinka paljon pidät yhteyttä suomessa asuviin kavereihisi (facebook, skype, puhelin)? Kerrotko heille aina uusimmat tapahtumat ja esimerkiksi mieskuviosi siellä puolella palloa? :D
Jatkuvasti. facebook ja skype on käytössä päivittäin, puhelinkin joo jonkin verran käytössä.. Musta tuntuu et aina ku yritän kertoa jotain niin vastaus on ”joo luin sun blogista” eli enemmän se painottuu sit ehkä muuhun elämänsisältöön kun mieskuvioihin :D

Tuletko helposti kateelliseksi muille?
Kai se on suomalaisten peruspiirre? :D Lähinnä sellanen ”miksei mulla kun tollakin”-ajattelua esiintyy, mutta en koe että se on multa mitenkään pois jos jollain muulla on täydellinen perse ja mulla ei.

Mitä piirteitä arvostat ystävissäsi?
luotettavuutta, että voin uskoa siihen että meijän väliset jutut pysyy meijän välisinä vaikka mikä ois. Oon myös täysin allerginen kaikelle seläntakana puhumiselle enkä pahemmin luota ihmisiin jotka sitä harrastaa.

Onko mieluisa opiskeluala jo löytynyt? :) jos niin mikä?
ei oo :D tai on monta mielenkiintosta, mutta en tiiä että jaksanko sit ihan oikeesti istua sielä koulussa taas.

Onko sulla mitään forever 21:n vaatteita? Jos on niin tiiätkö minkä laatusia ne on, kun ne on niin halpoja?
Mun mielestä niissä on hinta-laatu suhde kohdallaan, mutta toisaalta mun mielestä ginalta ja hennesiltä löytää laadukkaita vaatteita jos viittii vähän vilkasta sitä materiaalilappua. En ymmärrä sitä kun ihmetellään ja valitetaan et miten se 100% akryylia oleva neule nyppyyntyy. Eli jos viittii vähän miettiä että mitä ostaa niin joo, sieltäkin saa hyviä vaatteita :)

Puhutteko franklinille englantia vai suomea?
Yleensä suomea, Franklin on niin fiksu että ymmärtää kyllä :D

tuli tässä ihan muuten vaan mieleen että näytät ihan robert pattinsonin vastanäyttelijältä leffassa remember me :D
Mä en vieläkään nää tätä yhdennäkösyyttä, mutta mua ei haittaa että joku mun näkönen pussailee pattinsonia <3

Mikä oli sun englannin koulunumero?
oisko ollu 7

Entä koetko kielitaitosi parantuneen siellä ausseissa?
koen ihan ehdottomasti. Sen huomaa parhaiten varmaan vasta nyt kun sitä käyttää vaan välillä, esim duunissa turisteille on helpompi selittää asioita… Oon joutunu puremaan kieltä etten sanois kaikille see you tai hello darling.

Miten kuvailisit miesmakuasi?
Mulla ei oo mitään tiettyä miestyyppiä.. Inhoon liian sliipattuja poikia enkä voi kestää liian laihoja poikia. Katon varmasti kaks kertaa jos pojalla on kivat kengät tai kiharat. Mies joko iskee tai sit se ei iske.

Entä Annan?
Sun pitää varmaan kysyä Annalta :D

Ja entä eroavatko teidän mielipiteenne paljonkin?
Jonkin verran. Jotkut miehet on sellasia joita molemmat tuijottelee, mutta mun maku on varmaan ”rentumpi” kun Annalla.

Haavelitko tai osasitko kuvitella vielä muutama vuosi sitten, että tulisit viettämään vuoden ulkomailla (noinkin kaukana kuin Australia)?
Haaveilin ehdottomasti, mutta en missään vaiheessa kai uskonu että ihan oikeesti lähtisin.

Jos Australiassa sataa, niin sataako siellä aina ihan kunnolla/kaatamalla (niinku siinä yhessä kuvassa minkä laitoit tänne joku aika sitten…) vai tuleeko siellä pientä tihkua välillä niinku Suomessa esim. just nyt aargghh!
Tosi usein sataa silleen saavista, mutta kyllä sielläkin esiintyy sitä ärsyttävää tihkusadetta… Pienenä erona ehkä että se tihku ei yleensä oo samallalailla kylmää kun täällä :D

Tupakoiko aussit paljon? Entä onko niillä terveellisemmät, epäterveellisemmät vai suurin piirtein samanlaiset elämäntavat ku suomalaisilla?
Vähemmän ehdottomasti ku suomessa. Musta tuntuu että Ausseissa röökinpoltto on jotenki noloasia, ja moni polttaa jotenkin piilossa. Sielä ei tapahdu sitä että joku tulis vetämään sitä röökiä sun viereen bussikatoksen alle… Tupakka-aski maksaa kyllä ilmeisesti joku 10e, eli ehkä siitä johtuu että se on harvinaisempaa :D
Aussit taitaa olla yks maailman lihavimmista kansoista, eli ei kai ne kovin terveellisesti voi syödä :D Mutta luulen että se on enemmän sisämaan juttu, koska kyllä rannikolla ihmiset selkeesti pitää huolta itestään.

Onko Ausseissa siistiä, siis ihan kirjaimellisesti siistiä eli onko kaduilla/maassa roskia vai osaako ihmiset laittaa roskansa roskiin?
On tosi siistiä, jonkin verran näkee toki roskaa, mutta huomattavasti vähemmän kun suomessa

Voitko kuvata Franklinia videolle? Se on niiin sulonen purr ja sun videot aina niin kivoja hurr. :D
Mä voin yrittää. En oo varma että mitä mielenkiintosta siinä on, mutta franklinvideon voin ehdottomasti kuitenkin tehdä :D

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply terhi keskiviikko, kesäkuu 1, 2011 at 13:13

  kuinka monta kertaa oot nauttinu sweet chili dippi + sipsi yhdistelmää suomessa… hehhe

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 2, 2011 at 17:11

   en ees niin kovin montaa.. ehkä kolme

 • Reply flickan keskiviikko, kesäkuu 1, 2011 at 15:37

  Ihan tähän postaukseen liittymättä, haluaisin kertoo sulle, että tack så mycket, kun oot kehunu Wonderbran straplessejä, nyt ne mullekin saapui kotiin ja sovitin jo niitä. Ei voi muuta sanoo ku ah nam ! :) Täältä tullaan kesä, kesävaatteet ja huiput rintsikat !

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 2, 2011 at 17:11

   jee hyvä :D taas uus käännytetty.

 • Reply e keskiviikko, kesäkuu 1, 2011 at 18:28

  haha, joo aussit polttaa huomattavan vähän röökiä, mut sen sijaan tosi useesti siinä suupielessä palaa spliffi… mikä on ainoastaan posiitivinen asia, jos vertaa noita kahta asiaa.

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 2, 2011 at 17:10

   haha joo no totta. en tiiä kumpi noista on pahempi, molempien haju kuvottaa

 • Reply Tara Hound keskiviikko, kesäkuu 1, 2011 at 23:03

  Pakko se on tulla kertomaan..
  Näin tänään Itä-Suomessa doppelgangerisi!
  Kopiollasi oli farkkucaprit, ballerinat, punainen teeppari valkoisilla palloilla, mustat hiukset 50’ties tyylin leikkauksella ja vasemmassa käsivarressa iso Betty Boop-tatuointi, jota koristi violettipunainen kukkaköynnös. Ymmärsin samalta seisomalta, että haluat varmasti tietää löydöstäni :D

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 2, 2011 at 17:09

   ah, mun jokapäivänen look :D oon aina miettiny et huomaiskohan ite jos tapais dobbelgangerinsa?

 • Reply armisd keskiviikko, kesäkuu 1, 2011 at 23:03

  Hei!

  Ku aina hehkutat nuita wonderbraita nii oon harkitemasa ite niitä myös, isorintainen kun olen…
  Mut rupesin kattoon nuita kokoja, nii miten ne menee ku kaikki on 65d tai 65dd ja mää oon käyttäny ite 75d tai dd ??

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 2, 2011 at 17:09

   kyl siel pitäis olla 75 ympärystäkin..?

   • Reply armisd torstai, kesäkuu 2, 2011 at 22:59

    No oli niitä nyt tullut, mutta viimeksi kun kävin katsomassa nii ei jostain syystä antanut mulle :( Mutta nyt tilaamaan!

    • Reply Meri perjantai, kesäkuu 3, 2011 at 11:03

     noni hyvä :)

  Leave a Reply