HotTop 10 – Rokkarit

Oon pyöritelly omaa listaani päässä niin kauan kun Anna sano että meinaa tehä oman kuumat rokkarit listansa. Ykkönen nyt oli ihan selviö, mutta kun rokkareissa on mun miesmakuun yleensä se puutos että ne on laihempia kun kukkakeppi ja polttaa tupakkaa ja ne on täynnä lävistyksiä. Kaikki on mun ehdottomalla no no no -listalla mitä miesten kuumuustekijöihin tulee.

Mutta, tältä se mun lista näyttää.

10. Mike Monroe

Mike ei varsinaisesti oo kuvissa niin kuuma, mutta livenä siitä vaan huokuu sellanen energia ja karisma että ah. Se istu joskus viereiseen pöytään kun oltiin jossain kallion kuppilassa kahvilla ja tuijotin sitä varmaan vartin ja kuolasin ennenku tajusin käyttäytyä jotenkin hillitysti… Ja Mike livenä. Viel vähän isompi AH.

9. Kip Winger

On tää mies vielläkin ihan kuuma, mutta tossa muutama hassu vuos sitten vielä paljon kuumempi. Mä oon niin syntyny väärällä vuosikymmenellä!

8. Tommy Lee

Tommy on vaan niin ihana paha poika. Sellanen josta huokuu sellanen ”pysy kaukana musta jos sydämesi on sinulle tärkeä” eli mä juoksen perään yhtä nopeesti suomen kansa Granlundin ihailijakerhoon.

7.  Olliver Twisted

Viime syksynä Olli ois viel helposti ja kirkkaasti mun top3 joukossa, mutta nyt on herralla menny vähä överiks. Tämän takia siis nimi jota Olli käytti vielä Crashdietin aikoihin, tykkäsin siitä vanhasta Ollista, tää uus putoo joka viikko vähän alemmas mun listalla. Mä meinasin alkaa itkee kun näin sen videoklipin jossa olli sai botoksia huuliin… Koskakohan Lauri Tähkä tekee oman versionsa Dude (Looks Like a Lady):stä? On tää vielläkin kuuma mies, mutta joissain tilanteissa se vähempi on vaan parempi.

6. Keith Murray

Voi se on niiiiin söpö ♥ Mua itkettää että jouduin jättää tän miehen näinkin huonolle sijoitukselle, mutta kun toi vitonen vaan oli niin kovin täynnä. Mutta joo sulonen, menee ehdottomasti siihen kukkakeppi kategoriaan, mutta muuta hetkeks mun luo, niin kyllä me susta vielä miehenkokonen saadaan!

5. Joel Melasniemi

Ihan puhtaasti rakkautta Ultra Bra:ta kohtaan. Mulla ois ollu kotona paljon parempia kuvia Joelista, joita oon ite ottanu keikoilla mun no can do. Joel oli varmaan eka muusikko johon rakastuin tosi palavasti (sen jälkeen kun olin päässy yli Zac Hansonista) ja vaikka en SMG:n suurin fani oo koskaan ollukkaan, niin Joel rokkaa aina!

4. Vince Neil

No tietysti. Tässä on kanssa vähän sama kun monessa muussakin rokkarissa, että nykyään se ulkonäkö ei oo ihan yhtä ihana kun mitä se on ollu, mutta Vince lavalla on edelleen niiiin HOT. Ihan sama kuinka monta kauneusleikkausta se on käyny, tossa iässä voin hyväksyä sen :D Vince 20 vuotta sitten, täyttä rakkautta, mutta en mä sitä vielläkään pois sängystäni potkis (paitsi jos se varastais kaiken peiton tai kuorsais)

3. Brandon Boyd

Toi hymy vaan on sellanen joka saa mut harkitsemaan vaatteiden riisumista jokaikinen kerta kun sen nään. Muutenkin NIIIIIIIN seksikäs ettei mitään järkeä. Tuu kulta Australiaan, tule! Vähän miinuspisteitä siitä, että katoin eka tosta vasemmanpuoleisesta kuvasta että C on saanu bändinsä kuvia googlen kuvahaun Brandon-tuloksiin.

2. Ville Valo

Ville vaan on niin ihQ. Parasta tässä miehessä on ehdottomasti ääni, se on niiiin ihanan kähee ja nam. Ville on mun rakkaudenkohde siitä asti kun pussailin yläasteella Timon kanssa ja kuuntelin HIM:iä.

Vaikka muhun yleensä uppoo huomattavasti paremmin englanninkielinen musiikki, niin kun Ville laulaa suomeks niin sukat pyörii jaloissa. Niin jykevää on rakkaus!

1. Jare Leto

No olihan tää nyt aika selkee. Mun Soundwavesta asti ollu Jared-huuma ei ota laantuakseen ja miks pitäiskään? Tää mies on niin täydellisen ihana ettei mikään voi syrjäyttää Letoa mun rokkarilistalta (paitsi jos channing alkais soittamaan kitaraa)

Sellasta. Miltä teijän lista top 3 näyttää?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

28 Comments

 • Reply a lauantai, toukokuu 21, 2011 at 14:14

  En pysty laittamaan top3-järjestykseen niin tiivistän kaiken kahteen sanaan: Hanoi Rocks! Maailman paras bändi, puhuttiin sitten musiikista tai ulkonäöstä… ;)

  • Reply Meri sunnuntai, toukokuu 22, 2011 at 10:26

   mä en andylle niin syty, mutta hanoi kyllä rokkaa<3

 • Reply jmp_82 lauantai, toukokuu 21, 2011 at 14:54

  Mulla on niin monta, että Top3 olis liian vaikea koostaa..Mun listassa on rokkareiden lisäksi poppareitakin.

  Jared Leto, Gavin Rossdale, Brandon Boyd, Davey Havok, Tommy Joe Ratliff, Jade Puget, Adam Lambert (heh), David Bowie, Freddie Mercury, Michael Jackson (80-ja 90-luvuilla), Michael Monroe, Chris Cornell, Dave Navarro, Adam Levine (juuri nyt The Voice-ohjelman yksi mentoreista/tuomareista nam nam), Eicca Toppinen (tää on ehkä mun 1. suomalaisista), Timo Kotipelto (aka Fox Mulder), Kurt Cobain, Liam Gallagher, Chris Daughtry, Steven Tyler, Brian Molko, Peter Andre (heh), kulta-aikojen Axl Rose ja viimeisimpinä muttei vähäisimpänä Rufus Wainwright.

 • Reply tintui lauantai, toukokuu 21, 2011 at 15:25

  Haha näin Michael Monroen just Turun Stockalla kattelemas Make Up Storen pisteellä uusia kajaleita ja luomivärejä :D Siinä taisi myyjääkin hieman naurattaa. Hyvin asiantuntevana mies kuitenkin meikeistä kyseli! :)

  • Reply Meri sunnuntai, toukokuu 22, 2011 at 10:28

   mies ymmärtää hyvän laadun päälle <3

 • Reply limppu lauantai, toukokuu 21, 2011 at 17:02

  Jare Leto xD Jare jare vaan.

  No ei mutta Jared on kyllä ihan ykkönen <3

 • Reply Naaamm lauantai, toukokuu 21, 2011 at 18:31

  VOI MOI tolle kolmoselle. Oon varmaan 7-vuotiaasta asti kuolannu tota! Aaaaaaaaaaaaaaaaaah on kaikki mitä pystyn sanoon.

  • Reply Meri sunnuntai, toukokuu 22, 2011 at 10:28

   brandon on ihkis

 • Reply jokuvaan lauantai, toukokuu 21, 2011 at 18:36

  Mun ykkönen on kyllä (ollut jo pitkään) Green Day:n laulaja-kitaristi Billie Joe Armstrong! Siinä on vaan sitä jotain :D Muutaman kerran nähny livenä ja on siinä vaan jotain sellasta sanoinkuvaamatonta karismaa kun se siellä lavalla heiluu, eikä ulkonäkökään pahempi ole vaikka ikääkin löytyy :) Tommy Lee ja Jared Leto tulee sitten hyvänä kakkosen ja kolmosena :D

  • Reply Meri sunnuntai, toukokuu 22, 2011 at 10:28

   mä niin haluisin nähä greendayn livenä :( ei se ikä miestä pahenna!

 • Reply p.marie lauantai, toukokuu 21, 2011 at 18:55

  SMG ja Joel, aaah.

 • Reply Laura lauantai, toukokuu 21, 2011 at 21:43

  Ahh, Jared Leto… Maailman seksikkäin ja söpöin NELIKYMPPINEN poika ikinä, miten ihminen voi oikeesti säilyy kakskymppisen näkösenä, vaikka on jo melkein nelkyt… ♥

  • Reply Meri sunnuntai, toukokuu 22, 2011 at 10:30

   joo sen ikä hämmentää mua joka kerta yhtä paljon :D

 • Reply Rosalie lauantai, toukokuu 21, 2011 at 23:10

  Top3 on aika mahdottomuus. Mut jos sanoisin pari håttista. Slash, W. Axl Rose, Steven Tyler, Tommy Lee, Nikki Sixx, Duff McKagan. Varsinkin siinä 80-luvun lookissaan. Kyl muutamista nykyrokkipändeistäkin hyvännäkösiä ilmestyksiä löytyy, mut ne bändit on niin undergroundtasolla et on aika turha alkaa luetteleen tyyppejä, joita kukaan ei tiiä.

  • Reply Meri sunnuntai, toukokuu 22, 2011 at 10:30

   mietin duffia mun listalle, mut sit se jäi ehkä just tilalle 11 :D ja hei, kuumia miehiä jaksaa aina googlettaa :D

 • Reply A sunnuntai, toukokuu 22, 2011 at 00:06

  Mun top 3 vois näyttää aika pitkälti samalta kun sun! Tosin Ville olis kyllä ykkönen, Jaredin musa ei oo yhtä hyvää.. Ja voiks nuoren Elviksen ottaa listalle vaik se on kuollu ja vanhemmalla iällä oli kaikkea muuta kun hot :D

  • Reply Meri sunnuntai, toukokuu 22, 2011 at 10:31

   helposti, on mullakin tuolla sellasia jotka on nykyään ei ihan yhtä hotteja kun 20-vuotta sitten :D

 • Reply bindi sunnuntai, toukokuu 22, 2011 at 00:50

  Terkkuja Tavastialta. Joel on edelleen yhtä ihana kun ennenkin! :)

 • Reply Rosie sunnuntai, toukokuu 22, 2011 at 04:19

  Nyt on pakko rikkoo mun kommentti-neitsyys koska Jared Leto. Onko kuumempaa miestä. Dear Lord, mies ja kitara, akustisena, ihan miten vaan. Oon niin myyty! http://www.youtube.com/watch?v=kHfOi_RUqCE Ps. Sanathan ei mee ”bury me, bury me” vaan sehän on ihan selvästi ”marry me, marry me”!

  • Reply Meri sunnuntai, toukokuu 22, 2011 at 10:35

   toi akustinen versio on jotain niiiiiiiin grrrr <3

 • Reply mari sunnuntai, toukokuu 22, 2011 at 17:25

  http://groovyvic.mu.nu/archives/images/Robert_Plant02.jpg

  Robert Plant yli 30 vuotta sitten :D

  • Reply Meri sunnuntai, toukokuu 22, 2011 at 17:44

   nam!

 • Reply Nanu maanantai, toukokuu 23, 2011 at 18:46

  Oohlalaa mikä lista! Oli kyllä muutama yllättäväkin komistus. Mut ois ollut kiva, jos oisit aina maininnut mistä mies on tunnettu, kaikki kun ei kaikkia rokkareita ulkoa muista, joten piti koko ajan googlailla.. :)

  • Reply Meri maanantai, toukokuu 23, 2011 at 20:24

   mietin itseasiassa että pitää mainita, mutta oon onnistunu sit kuitenkin olemaan mainitsematta :D

 • Reply mira torstai, toukokuu 26, 2011 at 23:24

  Haa, listalla oli pari munki kuumuutta, eli ehdoton Jared ja teini-iän rakastus Joel. Muistan joskus festareilla kun hokasin kesken muun bändin keikan, että tyyppi seisoo mun takana. Polvet löi kyllä kovasti yhteen ja koko keikka meni multa ohi ku mietin vaan selän takana olevaa Joelia :D Ottaisin sen kyl yhä milloin vaan.

  Toi Olli on kyllä menny ihan liiallisuuksiin, on joka kuukausi Menaisis ja sain yliannostuksen kun kertoi omista must-meikkijutuistaan ja panostuksestaan illanviettoon (useita tunteja ja hiuksetkin pitää föönätä suihkun jälkeen ettei jää kiharoita!). Huhhuh. Mutta sen tyttöystävä on yhtä överi, on kyllä toisensa ansainnu.

  • Reply Meri perjantai, toukokuu 27, 2011 at 09:58

   luin eka et raskausajan joel. mietin et nyt oon missannu jotain tosi pahasti… joo toi on ihan kauheeta kun pitää keskittyä johonkin ympärillä olevaan ihmiseen ja miettii joka ikistä liikettä ja mitähän se toinen nyt miettii jne.

   ja joo olli.. ois vaan hiljaa ja esittelis niitä vatsalihaksiaan

 • Reply Taz lauantai, heinäkuu 21, 2012 at 15:28

  ei juma… Kip Winger ykköseks!

  • Reply Meri maanantai, heinäkuu 23, 2012 at 21:22

   se on kyllä kuuma mies…

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post