viiniblondit

Noniin, taas aika paljastella juttuja :D Tästä on iloa (jos on) niille täysi-ikäsille lukijoille, jotka blogia seuraa.

Muistatte ehkä sen työjutun joka liitty tähän kauppaan?

No tähän liittyen, lupauduttiin Annan kanssa että aletaan opettelemaan viinien saloja (mikä sinänsä ei ole mitenkään ikävä homma) ja että kirjotetaan mietteitä ja opittuja juttuja nettiin. Lähtökohtanahan meillä on se, että erotetaan hädin tuskin punaviinin valkoviinistä… Tosin silmät sidottuina sekin saattais olla liian haastavaa. Mulle viinit on aina edustanu jotenkin aikuisuutta, niin ehkä tää on sitten sitä kasvua aikuiseks ettää oppii tajuamaan jotain viineistä.

Oon viettäny hetken jos toisenki kuunnellen ton lähimmän pullokaupan yli-innokasta myyjää, joka tuntu ottavan elämäntehtäväkseen niiden kahden oudon suomalaistytön sivistämisen jotka ostaa aina sitä samaa viiniä tai halvinta vodkaa mitä hyllystä löytyy.

Meijän tietä tähtiin voipi siis lukea omasta blogistaan viinikassi.fi:n sivuilta, meijän kirjotuksiin pääsee TÄSTÄ. (IHAN TOTTA, MIKÄ MUA TÄNÄÄN VAIVAA? hyvä unohtaa linkki tostakohtaa.mutta niin) Täällä blogin puolella varmasti tulee aina maininta kun tonne uutta juttua tulee ja yritetään saada se blogilistalle mahd pian. :)


Näin alkuun varmaan ainakin todella vähän.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

20 Comments

 • Reply salla! torstai, toukokuu 19, 2011 at 11:22

  tää vaikuttaa jotenki aivan helvetin randomilta :D no tulinpahan hyvälle tuulelle

 • Reply Heidi torstai, toukokuu 19, 2011 at 12:01

  Jestas toi on kaunis kuva susta tossa! Aivan ihana! :)

  • Reply Meri torstai, toukokuu 19, 2011 at 12:48

   haha mä vihaan sitä :D

 • Reply Niina torstai, toukokuu 19, 2011 at 12:14

  Tämä on loistavaa! Pakko alkaa sivistämään itseäni teidän siivellä. :D Rakastan hyviä viinejä, vaikka tietämykseni on aika rajoittunutta. En edes osaa perustella, miksi joku viini on parempaa kuin toinen. Nyt sitten joukolla oppimaan uutta. ;)

  • Reply Meri torstai, toukokuu 19, 2011 at 12:49

   mä en tajua ees hyvistä viineistä :D mutta joo, täytyy toivoa että tässä oppis jotain :)

 • Reply nore torstai, toukokuu 19, 2011 at 12:38

  Kiva tuo viinikassin hymykuva sinusta, I like it. Aion alkaa seurata tuota uutta blogianne ja toivon mukaan opin lisää viineistä ja tunnen sen myötä itseni sivistyneemmäksi… Tämmöisenä junttina en edes pidä viineistä. Joskus teininä tuli juotua niitä halvimpia väkeviä hedelmäviinejä, joita Alkosta sai ja siitähän se viinien vihaaminen varmaan sitten juontaa juurensa :P Nykyisin aina vähän yritän maistella viininjuojien pulloista ja totutella viinin makuun. Ehkä vielä joku kaunis päivä oikein nautiskelen viineistä ja haravoin niitä makuvivahteita sieltä.

  • Reply Meri torstai, toukokuu 19, 2011 at 12:50

   no sit tää on ihan täydellinen, koska meistä parhaat viinit on ne jotka ei maistu viinille :D Sweet Seasons (josta on kuva tuola viinikassin puolella) on tosi ”helppo” ja siiderimäinen, eli jos siidereistä tykkäät ni sitä kannattaa kokeilla niin voi tuntea ittensä sit tosi aikuiseks ja juoda sitä (tuopista)

 • Reply Thinkit torstai, toukokuu 19, 2011 at 13:46

  Tuo kuva siusta on suorastaan täydellinen! Tää koko juttu kuulostaa oikein lupaavalta. Cheers! ;)

  • Reply Meri torstai, toukokuu 19, 2011 at 13:56

   jees mäkin odotan innolla tätä :)

 • Reply iines torstai, toukokuu 19, 2011 at 13:51

  meri aivan IHANA toi sun kuva tossa bannerissä <3<3<3<3<3!!!

  • Reply Meri torstai, toukokuu 19, 2011 at 13:56

   eikä oo! :D

 • Reply makkaleena torstai, toukokuu 19, 2011 at 14:05

  oonko ainoo jolle tää sun blogin layout on nyt ihan random? :D tohon uusimpaan postaukseen ei voi kommentoida ja kaikki postaukset näkyy vaan yks kerrallaan ja toi sun ”sivupalkki” (eli kuva ja linkit ja muut) on sit postauksen jälkeen….

  • Reply Meri torstai, toukokuu 19, 2011 at 14:11

   joo mullaki näkyy ihan oudosti… hyvä ku huomasit, täytyy laittaa sähköpostia jollekkin joka osaa ehkä tehä jotain asialle :D

   • Reply Meri torstai, toukokuu 19, 2011 at 15:07

    olin siis ihan itse sössiny sen :D ehin jo lähettää sellasen ”MIKS MUN ULKOASU ON IHAN PÄIN HITTOA?!?!?!??!11?!” -mailin. Mut joo, nyt pitäis olla kunnossa :D

    • Reply makkaleena torstai, toukokuu 19, 2011 at 22:44

     joo nyt on normi! mä ihmettelin vaikka kuinka kauan siinä kiina-postauksen kohdalla että missä alla??! ei tääl oo mitään toista postausta! ja meinasin laittaa jo siitä kommenttia muttei sekään onnistunu ja menin viel enemmän paniikkiin et mä oon niin rikkonu tän! :D

     • Meri perjantai, toukokuu 20, 2011 at 10:29

      eiku rikoin sen ihan ite :D

 • Reply Juliette torstai, toukokuu 19, 2011 at 22:07

  Kuulostaa hyvältä =) Niin hyvältä että alkoi just tehdä mieli valkkaria :P

  Mä luulin että mulla menee viinit vuodenaikojen mukaan mutta nyt oon ollu valkkarikaudessa jo ”pidempään” niin kai se vaan on todettava että tykkään niistä enempi :P Punaviini menee ehkä hyvän liharuoan kanssa.

  • Reply Meri perjantai, toukokuu 20, 2011 at 10:31

   joo valkkari hakkaa punkun mennen tullen..!

 • Reply käppänä perjantai, toukokuu 20, 2011 at 11:41

  Tosi kiva idea varmaan niille jotka tykkää viineistä. Itelle tulee järkyttävä kyökkäys refleksi pelkästään siitä jos haistan viinejä.. :D Kuinka naurettavalta se kuullostaakaa.. Tosin varmaan saattas olla pieni mahdollisuus et inhoan viinejä just sen takia et 15 vuotiaana juotiin kaverin kans varmaan joku neljä litraa sen isukin tekemää kotiviiniä…. Ja kuinka pahaa se olikaa, mutta känni ja aamunen pääkipu oli taattu.. Muauahahahah :D

 • Reply maisa lauantai, toukokuu 21, 2011 at 22:12

  maaaailman ihanin kuva susta tuossa!! ennoo ikinä nähny susta noi hyvvää kuvvaa :D ja tää viinihomma kuulostaa erittäin randomilta mut ehkäpä siks just iha hyvältä

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post