en tuukkaan

mun kotikaupungit eilen

Ihan kiva että lätkäfanit saa lisätä siihen kiitos 1995 paitaansa toisenkin vuosiluvun ja musta on hienoa, että Mikke pelas niin hienon turnauksen että viimeistään nyt se huomioitiin myös muualla miten kova jätkä se on. Mutta oisin kauheen kiitollinen jos tää hypetys loppuis ennen perjantaita.

 

Voinkin alkaa elättää itteni painattamalla noita paitoja.

Noniin, ennenkun multa evätään Suomen kansalaisuus, niin jätän aiheen tähän.

Koska ollaan viimeks juteltu? Viikonloppu meni.. No se meni. Perjantaina oltiin ulkona pyörähtämässä, mä rakastuin David Spaden näköseen mieheen, tosin siinä vaiheessa kun se tuli juttelemaan mulle niin juoksin karkuun ja kovaa. Lauantaina kärsin darrasta joka ei ollu millään lailla verrannollinen nautitun alkoholin määrään. Oisin sopinu  sen tärinän, oksentamisen ja hengenahdistuksen kanssa johonkin alkoholin vastaseen kamppanjaan. Aina yhtä kivoja noi tollaset päivät. Jouduin perumaan lauantain kaikki iltariennot ja makasin sohvalla ja toivoin kuolemaa siihen asti että oli aika mennä nukkumaan…

Sunnuntai meni aika iisisti, perus perheilyä. Yritin saada juttuja teille ajastettua lentojen ajaks, mutta ei mulla sit ollu oikein asiaa ja eksyin vahingossa tekemään tuhoja Nellyn sivuille. Pienestä ostoskrapulasta johtuen vastasin myös myöntävästi kun mun entinen pomo kysy että pääsenkö ens viikon maanantaina töihin. Jotenkin luulen jo valmiiks että kadun tätä päätöstä sillon, mutta kiva nähä ainakin osaa vanhoista työkavereista silleen ihan kunnolla…

Nyt pitäis pakkailla ja siivoilla ja järjestää. Mun pitäis esim tehä joku triplatarkistus että kaikki huuto.net kamat varmasti on matkalaukussa, vaikka jonkun t-paidan lähettäminen ei mitenkään ihan överikallista täältä ookkaan, niin ois silti aika noloa huomata että joku jäikin tänne.  Eli voin ehkä jatkaa tätä mun päätöntä ostostelua kunhan ne on kevyitä asioita jotka on helppo postittaa suomeen. Lisäks pitää käydä ostamassa vielä viimeset tuliaiset perheelle (timtameja) ja sit illalla sovittiin että puuhataan jotain Mattyn kanssa.

Huomenna vielä vähän lisää pakkailua (tietäen että en saa tänään mitään aikaan) ja paniikissa hakemaan tosta lähimmästä 7elevenistä ne timtamit. Sitten porukalla syömään ja torstaiaamuna onkin lähtö. Meillä lähti muistaakseni 5:30 juna täältä brisbaneen josta alkaa sitten ihana 30h matkustus. Odotan jo innolla 6h vaihtoa guangzhoun kentällä. Tosin siinä ajassa ehtii ehkä just läpi niistä viidestä turvatarkastuksesta.

ja argh. mua niiiiin ärsyttää et missasin citydealin sokeroinnin eilen. Ois paree tulla toinen oikein oikein pian et kerkiin suomessa kyseiseen hupiin.

Jos hirviövauva ei haluis niin kipeesti maksamakkaraa niin jäisin kyllä tänne

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply Villiina tiistai, toukokuu 17, 2011 at 06:46

  Mullekin sais tuoda pari pakettia niitä douple coatteja kiitos!

  • Reply Meri tiistai, toukokuu 17, 2011 at 12:40

   mulla on matkalaukku täynnä vaan timtameja :D

 • Reply Maanvaiva tiistai, toukokuu 17, 2011 at 07:18

  Tämä hypetys kestää varmaan seuraavat 16 vuotta..

  • Reply Meri tiistai, toukokuu 17, 2011 at 12:39

   vähintään :D

 • Reply Jaana tiistai, toukokuu 17, 2011 at 13:45

  Voin kertoa, et ei se hypetys lopu perjantaihin mennessä ;D Ruotsalaiset vaan lisää vettä myllyyn itkuillaan, joten tästä nautitaan niin kauan kuin vain mahdollista! Ja miksei nautittais!

  Mutta tervetuloa kotiin :)

 • Reply anonyymi tiistai, toukokuu 17, 2011 at 14:30

  Mitäs sitten vaikka hypetetäänkin? Onhan se hieno asia ja ei nyt ihan joka päivä päästä tuollaista asiaa hehkuttamaan! Otti kyllä itseä päähän kun jotkut valitti fb:ssä että ärsyttää lukea kaikkien seinältä suomen voitosta. Ei ole kuitenkaan ihan jokavuotinen juttu tosiaan ja kerta siellä fb:ssä ihan vapaaehtoisesti on niin pitäis nyt sen verran kestää että kun Suomi 16 v jälkeen voittaa maailmanmestaruuden totta siellä saa jokainen omalla seinällään hehkuttaa ja kukaan muukaan mene näille kyseisille henkilöille selittään että ”älä tee tilapäivityksiä siitä missä oot käyny tänään ku kellään kiinnosta”. Ihan vaan näin yleisesti että annetaan toisten iloita rauhassa.

 • Reply Koo tiistai, toukokuu 17, 2011 at 15:00

  voi että, voin kertoo että guangzhou on jotain niin kamalaa. mennessä ausseihin jäin sinne vuorokaudeks jumiin kun missasin jatkolennon ja takas tullessa tavarat jäi sinne (5 h vaihtoaika mut ei, niitä laukkuja ei voitu siirtää toiseen koneeseen…) ja muutenkin se koneenvaihto oli jotain niin outoo :D tervetuloa suomeen!

  • Reply Meri tiistai, toukokuu 17, 2011 at 15:18

   joo me kans lennettiin ausseihin sitä kautta ja ylläri laukut jäi sinne :D kukaan ei puhu englantia ja 2h vaihtoajalla kun kukaan ei tiedä mihin portille pitäis mennä oli aika jänskää… eli ehkä toi 6h riittää just koneesta ulos pääsemiseen ja oikeen portin löytymiseen… matkalaukut kyllä luultavasti jää sinne…

 • Reply Anni tiistai, toukokuu 17, 2011 at 16:46

  Hehe, oon nii kaukana lätkäfanista ku olla jo voi, mut pakko sanoa että tuntuu helvetin hyvältä! Pienen hypetyksen puolelle oon varmaa itekki vajonnu, mutta koska en kattonu peliä (ehkä tyhmimmän kuulonen syy koskaa, mut aina ku katon lätkää suomi hävii ja aina ku en suomi voittaa :–DDD plus tietty se että en oo koskaa pystyny kattomaa yhtäkää matsii loppuu asti) ja eilen jouduin esiintymää tanssinäytöksessä torilla huutamisen sijaan, alan olla vähä liia katkera innostumaa enää :p Pakko lausua hiljaa kiitosta jokaselle joka viittii joskus puhua jostain muustaki!

 • Reply ronja tiistai, toukokuu 17, 2011 at 17:15

  oon nii ilonen et on joku muuki ketä ei hirveesti tosta jääkiekosta tykkää :D terveisin tyttö ketä on kyllästynyt satoihin facebook/blogipäivityksiin koskien tota lajia :p

  http://definitelymaybe-ronja.blogspot.com/

 • Reply Siiri tiistai, toukokuu 17, 2011 at 22:15

  Oon samaa mieltä! sais loppua toi hype jo!

 • Reply nnn keskiviikko, toukokuu 18, 2011 at 01:01

  http://www.iltalehti.fi/nettitv/?30922152 … ootteko nähneet livenä lankuttajia?:DD

  • Reply Meri keskiviikko, toukokuu 18, 2011 at 04:37

   en oo :)

 • Reply neurotic keskiviikko, toukokuu 18, 2011 at 21:04

  Luin moneenotteeseen et tossa paidassa lukee et ”Kiitos 1995 ja Zoll” Mutta se taitaakin olla 2011 :DDDDDDD

  • Reply Meri torstai, toukokuu 19, 2011 at 01:01

   lähes :)

  Leave a Reply