Liu Jo

Sain Fashionstore.fi:ltä mahiksen kokeilla Liu Jo:n farkkuja. Oon pienen ikuisuuden himoinnnu kyseisiä pöksyjä omaan kaappiini, mutta kun luulin että niitä ei suomesta saa, niin oon sitten haudannu koko ajatuksen kun en ulkomailta viittiny tilata kun sit palautus sinne on aina oma prosessinsa. No mutta onneks selvis sitten nyt tääkin asia!

Syy miksi näitä farkkuja oon siis niin kovasti himoinnu, on se, että näissä on pepussa bottom-up ominaisus, jonka pitäis korostaa peppua just eikä melkein sopivasti. Mulle tohon ahteriin on tota tavaraa siunaantunu ja nää on kyllä täydelliset muovaamaan sen rasvan oikeisiin kohtiin :D

Minä tykkään oikein oikein oikein kovasti ja yritän just päättää et minkä väriset tilaan noiden tummansinisten kaveriks…

Fashionstoren facebook-sivulla on käynnissä skaba jossa on mun ja muutaman kanssabloggarin stailaus näistä pöksyistä, kun tykkäätte sivusta niin voitte käydä äänestämässä omaa suosikkianne ja samalla osallistutte muutaman lahjakortin arvontaan kyseiseen puljuun. Skaba on käynnissä 22.5 asti.

Kun tilaatte omanne, niin tossa mallissa ainakin koot oli aika reiluja.. Että vaikka italialaiset housut onkin niin jos mietitte kahen koon välillä, ni ottakaa pienempi. (olettaen että tykkäätte niistä tiukkoina, aiheestahan oon mussuttanu ainakin vanhan blogin puolella mm. täällä)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Jane maanantai, toukokuu 16, 2011 at 14:38

  juu tä ei ny oikein liity postauksen aiheeseen muuta silti…
  IHANAA LEIJONAT IHANAA!!! :D
  kyllä sunkin meri kuuluisi vähän maailman mestaruuden voittoa hehkuttaa, vaikket mikään kiekkofani olekkaan :D
  VOI TOTA MERTARANTAA <3<3<3

  • Reply Meri tiistai, toukokuu 17, 2011 at 12:42

   mä oikeesti mietin pitkään että siirränkö tän vaan roskakoriin :D

 • Reply Chloe maanantai, toukokuu 16, 2011 at 18:16

  Tosi hyvän näköset farkut :)

 • Reply susie tiistai, toukokuu 17, 2011 at 11:55

  heii meri! minkä kokoiset nää sun bottom-up farkut on? kiinnostuin tilaamaan samaiset farkut ja en osaa arvioida kokoa yhtään :-(

  • Reply Meri tiistai, toukokuu 17, 2011 at 12:39

   mulla on 27, mutta oisin varmaan mahtunu 26:kin… jos yhtään auttaa niin samaa kokoa kun ginan kristen farkut :D

 • Reply Manta lauantai, toukokuu 21, 2011 at 09:34

  Ton vanhemman farkkupostauksen lukeneena päätin kysyä jeesiä tässä. Eli ongelma on parit farkkuleggarit joissa on vaan kuminauhavyötärö. Ne on tiukat eikä lörpsy MUTTA käytössä ne rupee valuun alaspäin. Eli vähänniinku sukkahousun valuva haarakiila-efekti. Mikä mättää ja mikä avuksi? Vai onko tää vaan niin että mulla on noihin kalsonkeihin väärän mallinen kroppa?

  • Reply Meri sunnuntai, toukokuu 22, 2011 at 10:23

   tää on asia jossa mä en osaa auttaa :( oon paininu saman ongelman kanssa itekki.. Ehkä meil on vaan liian hyvät perseet sellasiin housuihin :D

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post