maisemaoksennus

Mä oon suunnitellu tätä joka kerta, kun oon aamutreeneihin lähteny ja kerrankin muistin pakata illalla kameran mukaan! Jee! Ja teille tiedoksi sielä suomessa, kun kuitenkin nautitte tästä tiedosta, lämpömittari näytti aamulla +7°C kun lähin treeneihin. En tiiä koska oisin ollu niin jäässä.

Auringonlaskut tääl ei oo kovin ihmeellisiä, tai aurinko katoaa noin minuutissa, niin ei siitä ehi juurikaan nauttimaan. Nää nousut saa kuitenkin aina mut huokailemaan ♥

Ihan totta ihmiset, kello on 6:30, menkää takas kotiin nukkumaan!

Mun mielestä tuol kävelee ihan selkeesti klonkku!

Tossa ”järvessä” oli varmaan sata ankkaa uimassa ku lähin kotiin :D

Tossa on meijän kidutuskammio treenipaikka. Ja tonne missä näkyy päällä toi häkki, ni mut pakotetaan juoksemaan portaita. Adam tuli tänään valvomaan että en fuskaa. Ihana mies. Enää yhet treenit ja sit pääsee suomeen karkuun. JEE!

Ja hei, viikon päästä oon jo suomessa! Tai jos ihan tarkkoja ollaan, niin taidan olla viel pariisi-helsinki lennolla, mutta lähes kotona. En malta odottaa! Kivaa nähä kaikki ja kivaa saada syödä salmiakkipääkalloja ja milkyway patukoita niin paljon kun napa vetää.

Sain eilen vihdoin siivottua mun vaatekaapin ja muutaman hassun (säälittävän määrän) tavaraa pois. Sit ku jaksais viel kuvata ne ja uppailla sinne hiton huuto.nettiin. Sit ku keksis et mitä sitä noin muuten pakkais mukaan.

En oo ehkä kertonu teille kuinka ikionnellinen oon, kun ketään ei kiinnosta lätkän mm-kisat! (paitsi mun avovaimoa, mutta heitän sen pihalle ens yöks, meijän kodissa ei jääkiekkoa katota) mutta vihaan sitä miten koko maa pysähtyy yksien kisojen takia, jossa suomi kuitenkin ottaa turpaan ja jossa niitä pelaajia ei vielläkään nää saati sitten erota toisistaan. Ja mä yritin harjotella tätä taitoa aika paljon tossa viime vuonna, ei onnistu. Voin alkaa kattoo jääkiekkoa siinä vaiheessa kun ne pelaa sitä ilman paitaa tai ainakin tiukoissa vaatteissa. Niinkun taitoluistelijat! Oonko kertonu ku tapailin joskus yhtä taitoluistelijaa, mutta mua alko jossain vaiheessa häiritsee se että a. se saatto tehä spagaatin jotenkin silleen ohimennen muuten vaan ja b. leffaillat kotona oli kivoja koska se pysty samalla ompelee paljetteja sen pukuun. Mä otan mielummin jonkun juomaan kaljaa verkkareissa kotisohvalle ja röyhtäilemään…

Voisin mennä näyttämään esimerkkiä ja heittäytyä sohvalle kun kohta alkaa big bang. Jee!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

48 Comments

 • Reply petra torstai, toukokuu 12, 2011 at 16:55

  tiiätkös meri, muakaan ei voinu ennen näitä mm-kisoja vähempää kiinnostaa mikää jääkiekko. mut opettelin kattoo sitä ja nyt oon iha fiiliksis kannustamaa suomee! ei se nii huono hei ole!:D

  • Reply Meri perjantai, toukokuu 13, 2011 at 02:47

   mä en vaan ymmärrä…

 • Reply limppu torstai, toukokuu 12, 2011 at 17:32

  Ei en kestä :-D Nauroin taas niin paljon tälle!

 • Reply Teppa torstai, toukokuu 12, 2011 at 17:43

  Mä KÄRSIN noitten kisojen takia :D Mä vihaan lätkää, en ymmärrä sitä ja se on tylsää. Onneks joku muuki on yhtä innoissaa lätkän mm-kisoista! :D + en myöskää kestä tota suomi hehkutusta.

  • Reply Meri perjantai, toukokuu 13, 2011 at 02:48

   suosittelen australiaan muuttamista, täällä kukaan ei oo kiinnostunu :D

 • Reply IdaSofia torstai, toukokuu 12, 2011 at 18:56

  Moikka.

  Ajattelin kysellä että onko sulla jokin tavoite tai päämäärä tossa urheilussa. Vai sen urheilen jälkeisen hyvänolon takiakos jaksat?

  • Reply Meri perjantai, toukokuu 13, 2011 at 02:50

   no lähinnä nyt se, että liikkuu ees vähän niin ei ehkä lihoa ihan niiin paljoa täällä :D ei siis se on kivaa, ei mitään sen kummempaa :)

   • Reply IdaSofia perjantai, toukokuu 13, 2011 at 19:20

    Hahahah, perus!! :)

 • Reply Ira torstai, toukokuu 12, 2011 at 19:03

  Hajosin nyt kyllä aika pahasti tolle taitoluistelijamiehelle ja sen paljeteille. :D:D:DD APUA.

 • Reply Elli torstai, toukokuu 12, 2011 at 19:07

  Ah ihanaa Meri!
  Tähän aikaan vuodesta on tosi hankala löytää kohtalotovereita! Miekään en tosta kiekosta perusta. Kuka jaksaa luistella jonkun mustan kiekon perässä ja ottaa kympillä turpaan? :D En käsitä! Mut siis pointti oli se, että: kivakiva joku muukin on samoilla linjoilla ja se että ihania kuvia :)

  • Reply Meri perjantai, toukokuu 13, 2011 at 08:51

   joo ei siinä lajissa oo mitään järkeä :(

 • Reply Sheila torstai, toukokuu 12, 2011 at 19:28

  ”–mutta vihaan sitä miten koko maa pysähtyy yksien kisojen takia, jossa suomi kuitenkin ottaa turpaan ja jossa niitä pelaajia ei vielläkään nää saati sitten erota toisistaan.”

  Halleluja ja aamen päälle.
  Haluan että jokainen nostaa kätensä ilmaan, joka on OIKEASTI yllättynyt siinä kohtaa, kun Suomi _ei_taaskaan_voittanut_kultaa.

  ”Oonko kertonu ku tapailin joskus yhtä taitoluistelijaa, mutta mua alko jossain vaiheessa häiritsee se että a. se saatto tehä spagaatin jotenkin silleen ohimennen muuten vaan ja b. leffaillat kotona oli kivoja koska se pysty samalla ompelee paljetteja sen pukuun.”

  :’D ♥
  Mutta toisaalta miten kätevä tuollainen mies olisi baariseurana! ”Ups, mun topista lähti purkautumaan paljetit… Niin oliko sulla neulaa ja lankaa mukana? Loistavaa!”

  Btw, kiitos vaan kun oot mennyt hehkuttamaan HIMYM:ia, olen totaalisen koukussa ja vapaapäivät menee sitä katsoessa :).

  • Reply Meri perjantai, toukokuu 13, 2011 at 08:52

   en ajatellu noita rikkinäisiä paljettivaatteita ollenkaan :( hitto minkä oonkaan menettäny!

   ja joo, se on vähän sama kun euroviisuissa, ei se että kerran vahingossa voitetaan tarkota sitä että siihen ois kovin realistisia mahiksia uudestaan.

 • Reply virpu torstai, toukokuu 12, 2011 at 20:18

  Olin ennen samoilla linjoilla. Aikasemmin ei voinut vähempää kiinnostaa lätkä ihan sen takia, kun ne ei osaa luistella ja ne uhoo kentällä… Mutta nyt olen opetellut kattomaan lätkää, ja on ihan hieno peli sekin! Varsinkin kun Suomi voittaa , jännää katottavaa, kun telkasta ei tuu mitään muuta:) allekirjoittanut luistellut 13vuotta

 • Reply Nonna torstai, toukokuu 12, 2011 at 20:28

  Oi että ihania maisemia, varsinki toi auringon nousu!
  Mut äläs nyt, Suomihan on pärjänny ihan hyvin tähän menneissä peleissä :))

  • Reply Meri perjantai, toukokuu 13, 2011 at 08:53

   kyllä se onni vielä kääntyy!

 • Reply amsi torstai, toukokuu 12, 2011 at 20:29

  hei ei suomi turpaa oo ottamas, nyt ollaan jo mitalipeleissä ! ;D

  ps. oot ihana

  • Reply Meri perjantai, toukokuu 13, 2011 at 08:53

   on tässä aikaa :D

 • Reply Nauski torstai, toukokuu 12, 2011 at 20:30

  Tuohon paljettipoikaystävään on pakko kyllä tarttua. Meijän äitin lempivitsi menee kutakuinkin näin: ”Suvi ja Tommi harrastaa tanssia ja metsästystä. Arvaappa kumpi kumpaa?” Minun tuskin tarvinnee kertoa sinulle oikeeta vastausta, mut siis oon aika hyvin kestäny tilanteen tämän naiseuteni kanssa. Oon jopa alkanu vähän pehmetä ja käyttää hameita tämän jo lähes kolmen vuoden seurustelun jälkeen…

  /Suvi

  • Reply Meri perjantai, toukokuu 13, 2011 at 08:54

   joka tytöllä pitää olla joku äijempi harrastus!

 • Reply smes torstai, toukokuu 12, 2011 at 21:23

  Tosi kauniita noi kuvat :) Kirjoitat kyllä hemmetin viihdyttävästi tai suunnilleen joka kerta väkisinkin tulee hymy huulille, kun näitä sun tekstejä lukee =D

 • Reply Ooonaa torstai, toukokuu 12, 2011 at 21:29

  Suosittelen vahvasti leijonien pelaajien kuvien kattelua, täs on huvia jollekki illalle. Uhah ehdoton lemppari on Granlund ;)))

  • Reply Meri perjantai, toukokuu 13, 2011 at 08:56

   mä luulen että mulla ois lastensuojeluviranomaiset oven takana jos liikaa kattelisin mikkeä :D

   • Reply lape perjantai, toukokuu 13, 2011 at 16:13

    Onnekses se on jo täysikäinen ja saat kuolata sitä koko sydämesi kyllyydestä ;)

    • Reply Meri sunnuntai, toukokuu 15, 2011 at 08:25

     just ja just ;D mut se on niin pikkai

 • Reply Maria torstai, toukokuu 12, 2011 at 21:45

  Oot vaan niin mahtava (:

 • Reply ellen torstai, toukokuu 12, 2011 at 22:20

  Meri ikävä tuottaa pettymys mutta kyllä täällä ltäkäö katellaan ja oon sitä mieltä että kaikki kokeet yms koulussa vois kieltää jääkiekon mm kisojen ajaksi tai saada vapautuksen koulusta/töistä:D elän täysillä Leijonien mukana näitä kisoja:D aloin lätkää seuraa 2004 eikä paluuta oo:D tilasin jopa liput duomessa pelattaviin kisoihin saku koivu lippu paketin (kulta- ja pronssipelit) :D mutta jokaisella omat mielipiteet:D
  Ihanat maisemat<3 kyllä tollasissa kelpaa treenata mutta tuonne ylös asti, sounds fun:D otan osaa. Ja saako olla vähä vahingon ilonen siitä että siellä on ollu vaa +7? toivotaan että täällä olis hyvät ilmat kun tulette:)

  • Reply Meri perjantai, toukokuu 13, 2011 at 02:36

   varo vaan tollasia puheita tai sun asema mun lempilukijana saattaa heiketä :D

   oon ihan varma että suomessa sataa vähintään räntää sillon kun tullaan :(

 • Reply Omppu torstai, toukokuu 12, 2011 at 22:33

  Aattelin vaan varmuudeksi kertoa, että komeiden miehien ystävänä haluat haluat nähdä uuden Thor-elokuvan. Päänäyttelijä Thor aka Australialainen Chris Hemsworth on niin KUUUUUMAAAA! Nyt on Channingit hakattu mennen tullen.. Siis niiiin kuuuuuumaaaaaa! Ei muuta:D Suosittelen täysillä!

  • Reply Meri perjantai, toukokuu 13, 2011 at 08:56

   sä et oo eka joka on sanonu mulle tosta… :D pakko kyllä kattoa !

 • Reply ayu torstai, toukokuu 12, 2011 at 22:54

  Haha, voitko pliis kertoa missä yhteyksissä KUKAAN – saati sitten mies – tekee spagaatteja ”ohimennen muuten vaan”? :D

  • Reply Meri perjantai, toukokuu 13, 2011 at 08:58

   no siis tää sama tilanne kun katotaan sitä leffaa ja se ompelee siihen trikoopukuunsa niitä paljetteja, niin tajuun jossain vaiheessa että se tekee sitä istuen spagaatissa..

   • Reply neurotic perjantai, toukokuu 13, 2011 at 15:11

    Ei hitto :DDDDDDDDDDDDDDD

 • Reply Pauliina torstai, toukokuu 12, 2011 at 23:26

  HAHAHA, totaalinen huutonaururepeäminen paljettien ompelulle :D

  Saatan ehkä ymmärtää että häiritsi.

 • Reply ??? torstai, toukokuu 12, 2011 at 23:30

  HAHHAHAH toi taitoluistelija :D:D::D en kestä, ihana :DDDDDDDDD

  ”ja jossa niitä pelaajia ei vielläkään nää saati sitten erota toisistaan.”
  aamen perkele

 • Reply Juliette perjantai, toukokuu 13, 2011 at 00:00

  Miten Franklin pärjää kun ootte Suomessa? :D Aattelin että voitko ottaa sen mukaan ja tuoda sen mulle? :D

  • Reply Meri perjantai, toukokuu 13, 2011 at 08:58

   en tiiä! mul tulee ihan kauhee ikävä sitä :(

 • Reply ilkee perjantai, toukokuu 13, 2011 at 05:59

  ihan vaan pikku vinkkinä; niillä pelaajilla on sellaset isot numerot siellä paidan selkäpuolella.

  Täällä jo kovasti odotellaan sua kotiin ja mökille!

  • Reply Meri perjantai, toukokuu 13, 2011 at 08:59

   en mä mitään numeroita kerkii katella. enkä mä muista mikä numero on mikäkin!

   kovasti ootellaan mökille pääsyä täälläkin suunnassa. enää viikko kotiin ja kaks wäxariin! jee!

   ps. sano isille että haluun poroa jossain vaiheessa ku oon kotona, hyväksyn myös salven vaihtoehdon jossei se jaksa kokailla!

 • Reply Kata perjantai, toukokuu 13, 2011 at 09:23

  Kun olin kuudennella luokalla isin oli pakko lähteä baariin kattomaan kavereidensa kanssa lätkää, koska mä aina dissasin sitä kotona kun se katseli peliä enkä voinut ymmärtää miten ketään kiinnostaa joku jääkiekko. Isän lähdettyä mä kuitenkin jäin jotenkin siihen teeveen ääreen toljottamaan hetkeks sitä matsia ja yhtäkkiä huomasin itseni huutavan ja pomppivan pelin mukana. Se tais olla vielä joku aivan hirveä Suomi-Ruotsi peli jossa ensin johdettiin joku 4-1, mutta hävittiin kuitenkin :D
  Siitä asti oon rakastanut lätkää eikä asiaa helpottanut, että mun ensirakkauteni oli hyvän tason jääkiekkoilija, jonka lätkävaimona notkuin pitkään. Ne pelaajat erottaa toisistaan kun on katsellut muutaman pelin. Usko tai älä niiden olemukset ja tyylit oppii tunnistamaan todella nopeasti eikä silloin tarvitse edes numeroa katsella. Yleensä myös selostaja selostaa mitä kukakin tekee ;)
  Oon huomannu, että suomalaisena ihmisenä on paljon helpompi rakastaa lätkää kuin vihata sitä vain vihaamisen vuoksi :D Lätkäjätkät on kuitenkin todella äijiä, peli on nopeaa, monipuolista ja fyysistä. Sitten kun erottaa ne huippupelaajat kentältä, oijoijoi mitä taitureita!
  Okei mitäköhän ihmeen romaania mä tässä kirjottelen… voisin lopettaa hyvissä ajoin, tosin nekin ajat tais jo mennä..

  Mutta oikein hulvaton teksti jälleen kerran! ;)

  • Reply Meri sunnuntai, toukokuu 15, 2011 at 08:27

   no mä leikin lätkävaimoa kiltisti koko viime syksyn enmkä silti ymmärrä :D kyllä sen oman sieltä kentältä tunnisti (tarttin kyllä sitä numeroa kipeesti, en muuten ois tunnistanu) ehkä musta vaan ei oo lätkävaimoks :D

 • Reply kiittäen perjantai, toukokuu 13, 2011 at 10:36

  kiitos ihan hirveästi kun vinkkasit skin doctorsin ingrow go -nesteestä tässä muutama postaus taaksepäin! tilasin sen feeluniquesta (maksoi vain reilun kympin!) ja se on ollut vastaus mun rukouksiini. mulla on tullut aina karvojen poiston jälkeen bikinirajoille ihan hirveät sisäänkasvaneet karvat ja ne ovat tulehtuneet eivätkä ole parantuneet sitten millään.. olen koittanut kaikki mahdolliset karvanpoistomenetelmät ja käyttänyt vaikka minkälaisia voiteita ja litkuja mutta mikään ei ole tepsinyt.. paitsi tämä! heti huomaa eron :) kiitos kiitos kiitos! ja suosittelen todellakin kaikille jotka kärsivät tästä ikävästä ongelmasta.

  • Reply Meri sunnuntai, toukokuu 15, 2011 at 08:25

   joo se on ihan loistotuote ja ollu aikamoinen hengenpelasta täällä :) hitto ku en tajunnu tota feeluniqueta ennenku ostin omani… no seuraava pullo sit sieltä :)

 • Reply Kabuu perjantai, toukokuu 13, 2011 at 11:16

  Mä oon aina ollu sitä mieltä että jääkiekon suosio kasvais huimasti naisten keskuudessa, jos niillä miehillä sais olla vaan luistimet, mailat ja kypärät päällä/mukana siellä kaukalossa, ei mitään niitä tyhmiä isoja varusteita… ;)

  Sitä paitti, ne varusteet on ihan epäreiluja! Muistan ku teininä kattelin isoveljen lätkäkamuja hallilla, jokanen jantteri näytti kaukalossa julmetun harteikkaalta ja isolta mieheltä ja kyllä tämä tyttö kuolas! Sitte ne tuli pelin jälkeen normikuteissa pukukopista nii semmosia pikkusia laihoja kukkakeppejä! Eipä enää tämä tyttö kuolannu.. :D

  • Reply Meri sunnuntai, toukokuu 15, 2011 at 08:25

   NO NIMENOMAAN. okei kaikki mun tuntemat lätkäpelaajat on aika kaappeja, mut silti :D

 • Reply joku (: perjantai, toukokuu 13, 2011 at 14:01

  Ei Suomella varmaan kovin hyvin mene tänään peli ku 13 perjantai ;))

 • Reply hshs lauantai, toukokuu 14, 2011 at 00:36

  JA KUN KOKO FACEBOOKKI ON TÄYNNÄ NÄITÄ LÄTKÄJUTTUJA!!!!!!!!!!

  • Reply Meri sunnuntai, toukokuu 15, 2011 at 08:21

   JEP!

  Leave a Reply