Meri, why are you walking like a duck?

Mun kolmen tunnin hyperventilointi ja koko treenien ajan panikointi meni ihan hukkaan kun joko a. poikien treenejä oli siirretty tai b. kaikki kriittiset osallistujat oli päättäny skipata treenit siltäpäivältä. Sain jopa suostuteltua Mathiaksen hakemaan mut treeneistä ja oisin voinu käyttäytyy sitä kohtaan tosi rakastuneesti jos tilanne ois niin vaatinu JA SIT NE YHET EI EES ILMESTY PAIKALLE. Ihan hyvä koska M:n ensimmäinen kysymys ku kömmin autoon oli, että miks kävelen ku ankka.

Mun tän päivän tehtävä on päästä sängystä ennen Elleniä ja lähteä kaupoille sen verran että saan ostettua pikkusiskon päättäjäismekon ja jotain tuliaisia veikoille. Tosin kun Ellen alkaa klo 12, ehkä ponkasen liikkeelle vasta sitten kun se loppuu, sit pitää  kuitenkin olla kotona joskus 4 aikaan ku on parit skypetreffit sovittuna.. Kauheen rankkaa tää semi-työttömän elämä kun on noin tiukat aikataulut.

Ainii ja lupasin itelleni et siivoon tänään vihdoin ihan oikeesti ton mun vaatekaapin ja oon tosi raadollinen ja karsin kaiken jonka käyttöä ees epäilen, ni jos saisin ne kamppeet sit huuto.nettiin vaikka viikonlopun aikana.

Meen nyt syömään aamun ekan jäätelön ja pienelle aamu-uinnille ni ehkä saan itteni hereille ja liikkeelle.

Ainii, CityDealissa on tänään 70e lahjakortti 30eurolla Beautyoutlet.fi:hin. Noi lahjakortit on aina yhtä kivoja tuolla… Musta vois tulla johonkin kivaan kenkäkauppaan taas joku vastaava.
Helsinkiläisille geelikynnet ja 10e lahjakortin ekaan huoltoon 40e ja näyttäis olevan tarjous 120eurolla kestopigmentointi huuliin, kulmiin tai silmiin.
Tampereen suolahuoneessa jalkakylpy + jalkahieronta 10e
Turussa ylioppilaille mustavalkokuvaus 35e

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Janna keskiviikko, toukokuu 11, 2011 at 11:00

  hih kuulostaa samalle kun mun elämä kun joskus muutin Australiaan. Aamulla köllöttelin sängyssä ja sit raahasin itteni juoksemaan ja salille ja sen jälkeen katoin jotain Jerry Spingeriä teeveestä.. ETtä et oot yksin ;)

  • Reply Meri torstai, toukokuu 12, 2011 at 03:08

   kuulostaa hyvältä :D

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post