Meri ♥ BESO Helsinki

Jee hypin riemuhyppyjä (sen verran kun voin, tää lihassärky on vaan pahentunu aamun treenien jälkeen) kun ihana Taru lähetti mulle viestin, että mun uus BESO Helsinki-koru on valmiina! :)

Onhan se nyt aika ihana ♥ Mietin kauheen kauan et minkä tekstin haluun tohon, mutta kun too fast for love mulla jo kertaalleen lukee kehossa, niin toinen suosikki pääs sit tohon. Lupasin malttaa odottaa siihen, että pääsen Suomeen asti, että saan ton omakseni, ihan vaan jo senkin takia että pahimmassa tapauksessa postissa kestäis kauemmin kun siinä että mä kerkiin hakemaan ton ihan henkilökohtasesti. Mutta jee! Jee!

BESO Helsingin fb-sivuilla on kesäarvonta käynnissä, jossa on mahollisuus voittaa samanlainen koru valitsemallaan värillä ja vapaavalinnaisella tekstillä. Arvontaan osallistuu ihan yksinkertaisesti tykkäämällä ko. sivusta :)

Mitäs tykkäisitte? Minkä tekstin ite laittaisitte tohon?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply Tarzan torstai, toukokuu 5, 2011 at 08:17

  Muru, mahtavaa että tykkäät! Tosin et oo vielä nähnyt sitä livenä… ;D Sovitaan ne treffit tosiaan, millon nyt olitkaan täällä taas? Laho ei muista… Voidaan samalla päivittää poikajuorut ajan tasalle. :D pus

  • Reply Meri torstai, toukokuu 5, 2011 at 13:13

   20.5-7.6 muistaakseni, eli joo muutamalle siiderille ja päivittää juorut! jee en malta odottaa <3 puspus

 • Reply vantaa torstai, toukokuu 5, 2011 at 09:05

  tiesitkö että toi biisi ei oo Nikkin kirjottama? Ne osti ton biisin Simple Planilta. Sit Nikki muutti sitä pikkasen, mutta alunperin Simple Planin biisi. Silti hyvä!

  • Reply Meri torstai, toukokuu 5, 2011 at 13:12

   joo tiesin :) mä haluisin kuulla sen alkuperäsen version :P mut joo, ihan mun yks ehdottomia lemppareita tuo on..

   • Reply Anna perjantai, toukokuu 6, 2011 at 06:50

    Ei itse asiassa mene ihan noin. Biisi kirjoitettiin alunperin Simple Planille, mutta ne ei halunnu sitä biisiä ottaa nauhoitukseen albumilleen, joten Mötleyn kanssa pitkään yhteistyötä tehnyt rokkituottaja Bob Rock tarjosi biisiä Nikkille, joka rakensi sitä tosi paljon uudestaan (suurin osa lyriikasta ja sävellyksestä muuttunut) ja siitä tuli Mötleyn kundien rakkaudenosoitus toisilleen ja bändilleen.

    Mun käsittääkseni Simple Plan ei koskaan ole tehnyt biisiä, eli ei oo varsinaista alkuperäistä versiota olemassakaan:) Eikä tota biisiä ole ostettu pois, vaan se on nimenomaan Mötleylle tarjottu, ja poikkeuksellisesti Mötley on siis ottanut alunperin jonkun muun alulle laittaman biisin, vaikkakin biisi on täysin muokattu Vincen äänialaan ja Mötleyn musiikkiin sopivaksi.

    Terveisin: Mötleypedia, A. Vanhanen

    P.S. Meri, vihaan sua, koska varastit mun lempparin. Tatuoin kohta vittuillakseni Too fast for loven otsaan. Tai sit vaan pitäydyn siinä hankkeessa, että toi lause päätyy mun iholle kanssa pian.

 • Reply Kurojakii torstai, toukokuu 5, 2011 at 10:29

  Vautsi! Näyttipäs tutulta kyseinen koru :) Itse tilasin vastaavan mustana tekstillä ”Kickstart my heart” jokunen kuukausi sitten ^^ Love it!

  • Reply Meri torstai, toukokuu 5, 2011 at 13:11

   oiii mikä teksti.

 • Reply Anna torstai, toukokuu 5, 2011 at 11:19

  A wise man never knows all, only fools know everything

  tai

  A wise man never judges

 • Reply Rii torstai, toukokuu 5, 2011 at 15:12

  Ei vitsi miten upee ja mahtava koru ja idea niiden takana, oma motto tai tärkeä lause ranteessa!:)

  Tahdon myös :D Ihan pirun vaikee kyllä edes ajatella, että minkä tekstin sitä oikein sitten tahtois…

 • Reply milee torstai, toukokuu 5, 2011 at 16:28

  oi toi on ihana! saako kysyä paljon maksoi? olisin itse kanssa ehkäpä halukas hommaamaan samanlaisen ja tekstiksi tulisi ”love live life” :)

  • Reply Meri lauantai, toukokuu 7, 2011 at 02:40

   kannattaa laittaa tarulle viestiä aiheesta :)

 • Reply Rosalie268 torstai, toukokuu 5, 2011 at 18:31

  Tosi kivan näköinen tuo sun korusi, ja kiva teksti myös!
  Mulla menis sata vuotta päättää, minkä tekstin ottaisin, saakohan se olla miten pitkä teksti et pystyykö ne tuota kirjainkokoa pienentää etä saa koko tekstin mahtuu… Hmm. :)

  Pakko sanoo näin offina nyt että kun luin sun top sarjat – postauksen, piti ihan kattoo modern familyn ykkösjakso että tykkäänkö siitä (ku kaikki muut sarjat taiskin olla itellä jo katottuna… :D) ja nauroin ihan hitosti sille Leijonakuningas-biisikohtaukselle! Ihana tapa esitellä uusi vauva ♥

  • Reply Meri lauantai, toukokuu 7, 2011 at 02:40

   kannattaa kysyä tarulta miten pitkä teksti siihen mahtuu..

   joo siis se leijonakuningaskohta oli se missä totesin että uus lemppari sarja on tainnu löytyy :D aion ehdottomasti toteuttaa saman :D

 • Reply Envia perjantai, toukokuu 6, 2011 at 13:55

  Pitkällisen harkinnan ja budjetoinnin jälkeen raaskin vihdoinkin pistää tilaukseen tämän, nyt kun sais vielä verkkopankin auki niin vois alkaa odottelemaan omaa kotio :)
  Omaanhan tulee sitten seuraava teksti: ”Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.”, tämmöselle pessimistille ihan hyvä muistutus :D On siinä taustalla muitakin syitä mutten ehkä niitä näin julkisesti ala erittelemään… ;)

  • Reply Meri lauantai, toukokuu 7, 2011 at 02:36

   toi on tosi hyvä :) itellekki ois voinu tehä tollanen muistutusranneke hyvää :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post