Labour Day

Unohin kokonaan toivottaa teille hyvät vaput. Täällä kun sitä ei niin juhlita… Tai tänään on varsinainen Labour Day, eli kaikki paikat kiinni ja ihmisillä vapaata, mutta vielä ei oo tullu vastaan yhtään oksentelevaa teiniä serpentiinit kaulassa.

Mulla meni eilinen päivä vähän ohi, tää huonosti syöminen + nukkuminen aiheutti mulle pahimman migreenikohtauksen pitkään aikaan ja ilta ja yö meni pitkälle siinä että makasin vessan lattialla ja toivoin että kuolisin mahollisimman nopeesti, koska se särky oli jotain niin järkyttävää. En pystyny liikkumaan sen vertaa että oisin saanu haettua lääkkeet ja yritin painaa päätä pesukonetta vasten, kun sen viileys toi ees hetkellisen helpotuksen. Tuli vähän Annaa ikävä siinä vaiheessa :P Jossain vaiheessa terästäydyin sen verran että konttasin hakemaan lääkkeet jonka jälkeen onneks sain nukahdettua ja tänään on enää ollu pieni ikävä tykytys vasemman silmän takana ja pää on tuntunu pumpulilta. Oon ollu varmaan koominen näky ku oon ryöminy pitkin asuntoa ja uikuttanu kivusta. Ihana sairaus.

Koska tänään oli taas ihan superaurinkoinen päivä, ajattelin että uskallan lähteä hetkeks rannalle. Jaksoin olla sielä ehkä tunnin jonka jälkeen tykytys päässä ylty niin kovaks että ajattelin että on parempi vaan suosiolla lähteä kotiin makaamaan pimeeseen pakaste hernepussi otsalla.

Tänään oli ihan hullut aallot, mua harmitti etten päässy hyppimään niihin, koska oisin luultavasti hukkunu mun pumpulipään kanssa. Eikä sitä komeeta hengenpelastajaakaan näkyny :(

Lainasin kirjastosta ton dexterin, ekan 30 sivun perusteella vaikuttaa lupaavalta :D

Nyt alkaa taas vähän parempi olo, mutta ajattelin että on parempi olla harrastamatta mitään tiskaamista rankempaa tänään ettei eilinen vaan toistu. Ajattelin että voisin jatkaa mun uutta koukutusta Sharkin kattomista ja Samuel Pagen kuolaamista.

Niin söpö ♥

Miten teijän vappu meni ? Oliko villiä vai rauhallista?

Mulla on ihan pikkusen ikävä simaa ja munkkeja. :( Tekisköhän äiti mulle lohdutusmunkkeja kun 18 päivän päästä oon kotona! (ÄITIII TEEE PLIIIS)

Ainii, suunniteltiin et lähetään mamman kanssa viroon käymään heti sillon viikonloppuna kun tuun suomeen. jee Bershka jee! (okei viel vähän enemmän, jee laivan meriaamiainen jee!)

Nyt Shark. Paitsi et eka pitää lukea kaikki Bin Laden uutiset. Palataan huomenna jos mun päässä ois muutakin kun pumpulia :)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

48 Comments

 • Reply mipsukka maanantai, toukokuu 2, 2011 at 09:22

  Oi että! :( Tiedän miten inhottavia noi kohtaukset on, kun itsellä on ihan samanlaisia että kaikki liikuntakykykin menee ja oksennan. :( Toivottavasti sulle ei tule yhtä pahaa taas pitkään aikaan ja sulla on kunnon lääkkeitä riittävästi.

  Oma vappu meni ihan kivasti miehen kavereiden luona juhliessa. :) Suht rauhallisesti kuitenkin parin kuoharipullon kanssa.

  • Reply Meri maanantai, toukokuu 2, 2011 at 13:56

   kuulostaa aika täydelliseltä vapulta :)

 • Reply Sister September maanantai, toukokuu 2, 2011 at 09:42

  Mulla meni kanssa pari päivää migreenikohtauksen kanssa, eipä tossa voinut oikein muuta kun itkeskellä kun koskee niin saatanasti :/ Miulla yleensä jos alkaa tarpeeks koskemaan niin lääkketkään ei auta. Eli hauska vappu :D

  • Reply Meri maanantai, toukokuu 2, 2011 at 13:55

   joo se on kauheeta ku lääkkeet ei auta. mä yleensä teen fiksuna tyttönä viel sen että syön niitä lääkkeitä niin paljon että tuun kipeeks jo pelkästään niistä :P

 • Reply yay maanantai, toukokuu 2, 2011 at 10:42

  I feel you sista, mulla on meinaan yhtä kamalia migreenikohtauksia! Mua itteeni helpottaa lämpimässä olo tosi paljon, että saa ne ohimoiden verisuonet laajenemaan taas, joten mä suosittelen et kokeilet seuraavan kerran kuumaa suihkua, toivottavasti helppais suakin :)

  Kun oot lukenut ton Dexter-kirjan, voisit infota siitä täällä blogillas, jookos? Mä rakastan meinaan sitä sarjaa, ja haluisin tietää et onks kirja lukemisen arvonen :D

  Kiitti blogipäivityksestä, Too Fast For Love ja kuppi kahvia näin aamulla on astetta parempi tapa alottaa päivä:)

  • Reply Meri maanantai, toukokuu 2, 2011 at 13:54

   mua ällöttää kaikki lämmin ja yritän aina päästä mahollisimman viileeseen. lämpimässä tuntuu et loppuu happikesken.. en oo aatellu tota verisuontenlaajenemisjuttua, eli lämpötyyny kai sit vaan otsalle seuraavan kerran… :)

   ja joo ehdottomasti infoon dexteristä, alun perusteella vaikuttaa hyvältä!

 • Reply Laesa maanantai, toukokuu 2, 2011 at 10:48

  Migreeni on helvetistä. Samaa tänään aamuyöstä asti potenu ja tosiaan pesuhuone on ainut paikka, missä sitä voi potea. Aura oli alkanu jo kun nukuin ja kun heräsin oli täys aura päällä, joten lääkkeet on aivan turhia siinä vaiheessa enää :( Joten tietääpä ettei tätä sohvaa kauemmaks tarvi mennä, kun tähän sain ihteni raahattua. Toivottavasti sulla tykytys lakkaa pian :)

  • Reply Meri maanantai, toukokuu 2, 2011 at 13:53

   joo laattalattia on mukavan viilee :D Mulla onneks autto lääkkeet (otin niitä kyllä aika monta..) vaikka olikin jo pahasti päällä siinä vaiheessa kun pystyin ne ottamaan.. tsemppiä sinnekkin toipumisen kanssa :)

 • Reply ninni maanantai, toukokuu 2, 2011 at 10:50

  Voi ei, itsekin kärsin migreenistä ja on kyllä todella inhottava sairaus :( aina jonkun tärkeän tilaisuuden lähestyessä toivon sormet ja varpaat ristissä ettei kohtaus iskisi, olen ihan toimintakyvytön jos migreenikohtaus tulee.. mulla pahimmat laukasijat on hormonit, huonosti nukkuminen ja alkoholi. Jee :(

  • Reply Meri maanantai, toukokuu 2, 2011 at 13:52

   joo sama homma, en kykene tekee mitään jos tulee kunnolla päälle :(

 • Reply Tarja maanantai, toukokuu 2, 2011 at 11:25

  I feel for you! Migreeni on inhottava vaiva, mutta voin lohduttaa, että iän myötä se yleensä helpottaa. Itsellä oli samanlaisia kohtauksia ikäisenäsi. Nykyisin migreeni menee ohi sillä, että ensioireiden tullessa nappaa buranan ja makoilee hetken. Sen pahemmaksi harvoin äityy enää. Eli jotain hyötyä on vanhenemisestakin =)

  • Reply Meri maanantai, toukokuu 2, 2011 at 13:51

   joo mäkin yleensä ehin ottamaan lääkkeet ajoissa, nyt toi tuli jotenkin tosi nopeesti etten tajunnu ollenkaan ensioireita :(

  • Reply Saija maanantai, toukokuu 2, 2011 at 15:49

   Joo, iän myötä yleensä tosiaan helpottaa, itse kärsin pahoista päänsäryistä jo ala-asteikäisenä ja kävin sen takia useamman kerran tutkimuksissakin, mutta mitään varsinaista syytä ei koskaan löydetty. Vielä joskus parikymppisenä sain tosi pahoja migreenikohtauksia, mutta sen jälkeen ne on vähitellen vähentyneet ja nykyään (Meriä muutamaa vuotta vanhempana) migreenikohtauksia mulla on enää tosi harvoin. Tosin päänsärkyä edelleen aika usein, mutta harvoin enää yltyy pahaksi migreeniksi asti. Mutta tiedän tosiaan, miten inhottava toi migreeni on, varsinkin, jos ei ehdi ottaa lääkkeitä ajoissa :(

   • Reply Meri tiistai, toukokuu 3, 2011 at 03:00

    joo mullakaan pahoja kohtauksia on harvoin.. päätä särkee usein, mutta harvoin menee onneks noin pahaks mitä nyt oli :(

 • Reply juulia maanantai, toukokuu 2, 2011 at 12:10

  Oon tosi pahoillani, eihän toi oo ollenkaan naurun asia, mutta en voinu sille mitään, että kohdassa, jossa kuvittelin siut raahautumassa taloa pitkin valittaen, sai hykerryksiä aikaan. Oon kamala ihminen. Mutta toi Samuel Page !? Miten oon voinut missata tuon : ((

  • Reply Meri maanantai, toukokuu 2, 2011 at 13:50

   haha :D no mä oon nauratin jo itteenikin kaiken sen säälittävyyden keskellä. Viimeistään siinä vaiheessa kun kirosin sitä, et hitto jos kuolen tähän paikkaan enkä viittiny ees tiskata illalla, mitä mun löytäjätkin musta ajattelee?

   • Reply karoliina maanantai, toukokuu 2, 2011 at 21:37

    mun (nyt jo edesmennyt) mummo oli mielettömän tarkka siitä, että kun se kävi nukkumaan sillä oli hienot alusvaatteet päällä. selitti aina että jos sitä vaikka sattuis jotain tai vaikkapa kupsahtais niin täytyyhän sitä olla pitsipöksyt, mielettömän noloa jos jotkut komeet pelastusmiehet/ruumisautonkuljettajat (:DDDD) näkee sut rumissa alkkareissa.. :DD

    ja migreeni. no, sen tietää vaan ne jotka siitä kärsii, kuten tämäkin allekirjoittanut.. sillä hetkellä ku sattuu niin tuntuu että se kipu ei lopu koskaan, se vaan jatkuu ja ei viitti ees itkee ku se sattuis vaa enemmän. täälläki on kokeiltu kaikki kylmät ja kuumat. en tiie mikä auttaa eniten, kokeilen ne kaikki tyyliin paniikissa uuestaan ku se kohtaus iskee :DD

    • Reply Meri tiistai, toukokuu 3, 2011 at 02:51

     no siis faktahan on, että niitä kivoja alusvaatteita täytyy pitää ihan vaan siltäkin varalta että jää auton alle ja hoitohenkilökunta koostuu komeista miehistä :D Ihana asenne siis mummolla! :)

 • Reply Riiiiina maanantai, toukokuu 2, 2011 at 13:41

  taidat innostua tästä uutisesta?? :D http://www.mtv3.fi/helmi/vapaalla/artikkeli.shtml/2011/05/1321873

  • Reply Meri maanantai, toukokuu 2, 2011 at 13:50

   OIIIIIIIIH! t. yks joka kiljuu onnesta!

 • Reply tuutikki maanantai, toukokuu 2, 2011 at 13:58

  Täällä toinen migreenipotilas ilmoittautuu.. Voin kertoo et mua on pidetty vähintäänkin pimahtaneena, kun oon monena päivänä haaveillut tästä http://www.migreeni.org/migra-cap.html Oikeesti kuin siisti! Ei tarttis enää uhrata pakasteruokia :D

  Vappu meni rauhallisesti, voin kertoo et pari päivää pieruverkkareissa ahmien nakkeja, simaa, munkkeja ja perunasalaattia..kuolema. Hyvät vaput sulle myös jälkikäteen ja nopeeta parantumista!! Täytyy lisätä, et tää on eka kerta ku uskalsin kommentoida, oot meri aivan iiiiiihana tapaus, jatka samaan malliin :)

  • Reply Meri maanantai, toukokuu 2, 2011 at 14:02

   MUN ON PAKKO SAADA TOI! :D maailman kätevin juttu!

   oi pieruverkkarivaput on mun suosikkeja ♥

 • Reply jennny maanantai, toukokuu 2, 2011 at 14:11

  Oi kamala, en oo ite kokenu ikinä migreeniä, tai ehkä kerran hyvin mietona sun meininkiin verrattuna, jolloin pää melkein halkes ja valoa ei kestäny..

  Oma vappu meni melkein alkoholittomasti. Kerättiin täällä Skotlannissa Suomi-porukka pystyyn (n.90% ihmisistä en ollu ees koskaan nähny!) ja sit istuskeltiin ja syötiin jotain ”melkein munkkeja” serpentiinit kaulas ja paistettiin pihvejä punnan grilleillä. Edellinen ilta oli mennyt liian riehakkaasti, niin sitten itse vapun juhliminen vähän jäi.

  Omasta mielestäni nuo ”pakotetut” juhlat, kuten uusivuosi, vappu, juhannus yms. ei oo aina niin hauskoja, parhaita on ne ihan yksittäiset random illat :) (paitsi että juhannus + sauna + järvi + mökki -yhdistelmää ei kyllä voita mikään)

  • Reply Meri maanantai, toukokuu 2, 2011 at 15:14

   niin samaa mieltä! oon yleensä suosiolla jääny kotiin sekä uudeksvuodeks että vapuks kun ei vaan vähempää voi kiinnostaa :) juhannus menee aika siinä rajoilla, ja senkin vietän yleensä perheen kanssa mökillä..

 • Reply Sunkissed maanantai, toukokuu 2, 2011 at 14:50

  Migreeni on kauhein kipu, mitä mulla on ikinä ollut. Onneks mulla on migreeni ehkä vuoden välein, tosin lähiaikoina mulla on ollut kans tota tykytystä silmän takana jo varmaan parin viikon ajan, ei todellakaan kivaa. Mutta kun se kohtaus tulee, ei halua mitään muuta kuin kuolla että se kipu loppuis, nii se vaan ainaki mulla menee :D Joskus ärsyttää, kun ihmiset jolla ei ole migreeniä, ei vaan voi käsittää sitä kipua, se on vaan jotain kauheeta…

  • Reply Meri maanantai, toukokuu 2, 2011 at 15:13

   joo se on ärsyttävää kun se tykytys vaan kestää ja kestää.. joo mä oon kans niin helisemäs niiden kanssa jotka kertoo migreenistään joka ei selkeesti oo kunnon migreenikohtausta nähnykkään..

 • Reply Nonna maanantai, toukokuu 2, 2011 at 16:26

  Sama homma täällä, kun migreerin kourissa ollaan nykyään melkeinpä viikottain. Se kipu on jotain niin kamalaa, kun joskus tosiaan menee niin toimintakyvyttömäksi että tuntuu ku puhekkin sammaltais. :D Joskus on tullut pelkkä vesikin ulos, kun yltynyt niin pahaksi yön aikana ettei oo lääkkeet auttanu (jos niitä saa ees pysymään sisällä). Kerran jouduin tiputukseen asti kun en ollu vuorokauteen pystyny tekemään mitään, edes syömään.. Onneksi sain sieltä mukaani sitten uudet migreenilääkkeet, jotka ei ole tablettimuodossa joten en voi ainakaan olla ottamatta niitä. Ah, ihana nenäsumute + pahoinvointilääke.
  Tuli mieleen, että onko sulla Meri täsmälääkitys mirgreeniin vai napsitko vain buranaa ym. särkylääkkeitä? Suosittelen todella hankkimaan, jos ei ole :))

  Vappuhan meni rennosti kotona ollessa, nauttien ulkosaunasta ja perheen seurasta. En ole oikein koskaan vapusta innostunut, joten en juhlikkaan ikinä silloin. (:

  • Reply Meri tiistai, toukokuu 3, 2011 at 03:05

   mulla on täsmälääkitys, mutta mulle jeesaa burana (1600mg) melkein paremmin jos on pahana kohtaus.. sain joskus piikkinä migreenilääkkeen, se oli kiva kun vei säryn pois alle minuutissa ♥

 • Reply Suvi maanantai, toukokuu 2, 2011 at 17:23

  Ou nou, voin kuvitella ton sun migreenikohtauksen. Kokemusta on… Tossa pari kesää sitten mulla oli migreeni suunnilleen 5-6 kertaa viikossa ja vielä tosi voimakkaana, se oli sen jälkeen kun mulle tehtiin sairaalassa yks operaatio, jonka jälkeen piti syödä pitkään verenohennuslääkkeitä. En sitten tiedä liittykö noi lääkkeet siihen vai ei, mutta nykyään on onneksi harventunut tuo migreenin esiintyminen mulla. Sinä helvetillisenä kesänä mulla ei ees ollu kun Panadolia, jota sain siihen syödä, ei mitään migreenilääkkeitä siis, koska ne ei ois sopineet yhteen sen verenohennuslääkkeen kanssa (eikä niitä ees kai anneta alle 16-vuotiaille). Nykyään mulla onneksi on migreenilääkkeet (tosin niitäkin saa vaan harvasta apteekista ja valmistus kai lopetetaan… niin mun tuuria :D).

  Tuli vaan mieleen, että onko sulla aurallinen migreeni ja mitkä sulla yleensä laukasee sen? Mulla on yleensä talvisin kirkas sää (hanget + aurinko, huono yhdistelmä), sitten kans joskus kesällä se ahdistava kuumuus ja muuten sitten verensokerin laskeminen liian alas ja liian rankka urheilu (+ näihin yhdistettynä hormonit, niin ei hyvä tuu). Esioireiksi oon huomannut väsymyksen ja sitten sellasen ihanan sahalaitasen kuvion näkökentässä, joita sitten seuraa se aivan järkyttävä, maailman hirvein toispuoleinen päänsärky/tykytys, mihin ei tunnu auttavan mikään… Kerran mulle tuli junassa yks pahimmista ja yllättävimmistä migreeneistä, oli sitten kiva yrittää sumplia ittensä sieltä ulos melkein sokeena.

  Migreeni on kyllä niin helvetinmoinen sairaus, että huhhuh. Ja mulla kans palaa hermo, jos joku kertoo että ”mulla on kyl nyt pari päivää välillä vähän sattunu päähän, mulla on varmaan migreeni…”. Sitä kipua ei tosiaan voi tajuta, ellei ite oo migreeniä kokenut.

  • Reply Meri tiistai, toukokuu 3, 2011 at 02:59

   Aurallinen migreeni. Mulla on varmaan liian alhanen verensokeri pahin, myös joskus niskakipu (vai onko se vaan ensioire, en tiiä) ja joo sellanen tappoväsymys ja sen jälkeen silmäsärky.. mulla ei onneks tuu noita näkökenttähäiriöitä pahemmin, oon vaan täysin allerginen kaikelle valolle ja katseen kohdistaminen voi olla vaikeeta…

 • Reply I feel ya maanantai, toukokuu 2, 2011 at 18:01

  Tääl kans yks joka pystyy samaistumaan täysin. Joskus kun on oikeen kunnolla iskeny migreeni eikä oo päässy lepään heti, nii oon mm. oksentanu vaahtoo bussipysäkillä ja muutenki on tullu oksenneltua ku on oikeen kova kohtaus ollu. Aah niin ihanaa! Kiitti vaan äitille geeneistä :D

  • Reply Meri tiistai, toukokuu 3, 2011 at 02:56

   joo mä oksennan kans jos yltyy liian pahaks, mut mulla se yleensä sit lähtee helpottaa sen jälkeen kun on oksentanu…

 • Reply Stefania maanantai, toukokuu 2, 2011 at 18:12

  Migreeniä on meillä suvussa – pilasi taas kerran perheemme vappusuunnitelmat… Tsemppiä, toivottavasti voit jo paremmin!!

  • Reply Meri tiistai, toukokuu 3, 2011 at 02:55

   voi ei :( joo kyllä tääl alkaa elämä taas voittaa..

 • Reply c :) maanantai, toukokuu 2, 2011 at 18:35

  Moi Meri!
  Blogisi on aivan mahtava ja olen aivan koukussa, vaikka (melko) uusi lukija olenkin. Keep up the good work :) Ihan loistavaa. Olen vain hiukan kateellinen noista Australian säistä, lallalaa.

  Ps. Eikös Labor Day ole vasta syyskuussa? Vai onko Australiassa noi juhlapäivät eri aikoihin ku USA:ssa? Varmaan on… :D

  • Reply Meri tiistai, toukokuu 3, 2011 at 02:55

   täällä jotkut osavaltiot viettää sitä maaliskuussa, queensland näin toukokuussa ja loput vissiin lokakuussa :D

 • Reply K maanantai, toukokuu 2, 2011 at 20:20

  Aattelin et ehkä haluisit tietää :D

  http://perezhilton.com/2011-05-02-channing-tatum-new-movie-magic-mike-stripper

  • Reply Meri tiistai, toukokuu 3, 2011 at 02:52

   joo joku linkkas ton mulle aiemmin. CAN’T WAIT!

 • Reply peepppi maanantai, toukokuu 2, 2011 at 20:29

  Noi migreenikohtauksen on niin järkyttävintä ikinä! Ite vältän nykyään kokonaan ruokaaineita jossa on natriumglutamaattia (joka siis on yks migreenin laukaisija) ja migreenikohtaukset on kyl poisjättämisen myötä vähentyny. joutuhan siinä moni namiruokaa jättään pois, kuten ton sunkin hehkuttaman sweet chili dipin! mut kyllä ajan myötä huomaa että se todellaki oli sen arvosta!!
  ainiin, aivan upeeupeeupee tää sun blogi !! (8

  • Reply Meri tiistai, toukokuu 3, 2011 at 02:53

   mä en oo ikinä huomannu et ois kytköksissä mihinkään ruoka-aineeseen toi kohtaus… en kestä jos sweet chili dippi ois yks niistä!

 • Reply Ida maanantai, toukokuu 2, 2011 at 20:42

  Varataan yhdet treffit kun tuut kotiin!

  • Reply Meri tiistai, toukokuu 3, 2011 at 02:52

   saat vaikka kahdet ♥

 • Reply Krista maanantai, toukokuu 2, 2011 at 23:46

  AAAH, tykkäsin samuelista niin paljon jo Gossip Girlissä, namnam

  • Reply Meri tiistai, toukokuu 3, 2011 at 02:48

   mä oon missannu sen jotenkin ihan kokonaan siinä :( täytyy kattoo ne jaksot ainakin viiteen kertaan uudestaan joissa se oli

 • Reply K tiistai, toukokuu 3, 2011 at 00:09

  Migreeni on jotain ihan hirveetä!! Mulla tuli eka migreenikohtaus joskus 9 vuotiaana ja siitä lähtien oon kärsiny pienistä ja isoista migreenikohtauksista :(

 • Reply H tiistai, toukokuu 3, 2011 at 10:58

  Toi Dexter on kyllä myös kirjana tosi hyvä! Ja se on hyvä, et ne kirjat (paitsi eka) on juoneltaan ihan erilaisia kun kaudet niin ei tiedä jo etukäteen mitä tapahtuu. :) Voin muuten varottaa tokasta kirjasta (joka on viä parempi kun eka), että se on raaka! Se murhaaja siinä huhhuh on kyllä ihan sekopää! :D

  • Reply Meri keskiviikko, toukokuu 4, 2011 at 02:40

   joo mua on huolestuttanu ku toi eka on tähän asti noudattanu suunnilleen jokaisessa repliikissä sarjaa.. mutta hyvä jos loput on erilaisia.. en jaksa oottaa että pääsen niihin käsiks :)

   • Reply H lauantai, toukokuu 7, 2011 at 20:21

    Jep se alkuosa on vähän sellanen, mut lopetus eroo kyl ihan täysin (muistaakseni) sarjasta! :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post