Australian Aakkoset

Päivitetty 11-12-2011

Ihan pieni selvennys kun näissä ehkä menee sekasin. Ja voin jatkossa linkata tän postauksen ainaku joku kysyy kuka on C :D

A – riittääkö tää kertomaan kaiken? Niitä tyyppejä jotka vie jalat alta minuutissa ja tekee hulluks kun ei soita. Ensimmäinen tyyppi jonka takia voisin harkita muuttavani tänne, paitsi että kun kumpikaan ei halua sitoutua. Ja siinä on pari muutakin vähän tilannetta hankaloittavaa tekijää. Tai tyyppiä.

B – Joutsen. Tää oli S:n mielestä mulle täydellinen mies ja olin samaa mieltä noin minuutin kunnes tapasin seuraavan kirjaimen.. Superhyvä surffaaja ja aksentti josta en saa yhtään mitään selvää. Tälleen melkein vuoden ausseissa asuneena, jossen kuuntele erikseen mitä B puhuu mulle, niin en vaan tajua, että mitä se puhuu. Se on joskus kysyny kolme kertaa kelloa, ennenkun ymmärsin mitä halusin sanoa.

C – Kuten oon sanonu, niin paperillakin jo ihan omiaan mulle. Kenkäsuunnittelija ja pahoja ongelmia naisten kanssa. Ote mun blogista viime joulukuulta: ”And yes, it’s official start of the “see which on of my friends can serenade Anna’s girlfriend” competition, but the way C and B carry on they would be lucky to get a stripper flash them some skin in a stripclub! (Tämä siis S:n viesti.)

Tää on varsin hauskaa koska mä en varsinaisesti oo ihminen joka kävis treffeillä.. No ikinä. C on mun ehdoton suosikki kaikista noista pojista jo ihan vaan siks että Anna oli ilmottanu S:lle kolme minuuttia sen ja C:n ensitapaamisen jälkeen että tossa on tyyppi jota ei esitellä Merille tai ne karkaa naimisiin alle viikossa. C oli pyytäny S:sää lähettämään Annan kautta mulle kuvan jotta nään “how spunky he is” Käskin Annaa lähettämään ehkä onnistuneimman otoksen musta koskaan takasin, jotta se näkee miten spunky mä osaan olla.”

C kuitenkin halus vielä ylläolevan kuvankin jälkeen nähä mut :D Vaikka naimisiin ei ollakkaan karattu, niin olin enivei ihan myyty heti kun oltiin nähty ja viimeistään meijän Byron Bay-viikonlopun ja Australia Partyjen jälkeen kun vahingossa unohduin sen luo yöks. Ja se oli oikeesti vahinko, koska Anna ja S oli lähössä kun mä olin sisällä ja ku Anna kysy et missä oon, niin C oli ilmottanu sille että jään sinne. Kun menin takas ulos niin kaikki muut oli lähteny. (Ei sillä ettenkö ois suunnitellu Annan kanssa jo aiemmin että sammun sen sohvalle tms yhtä ovelaa.) Ja meillä oli oikein hauska aamu kun se herättää mut ekan kerran viideltä että haluunko lähtee rannalle kun se lähtee surffaa. Käskin sen painua helvettiin kunnes se tuli kaks tuntia myöhemmin repimään mut sängystä ylös ja uhkas kantaa mut mereen jos en muuten liiku (mun oli pakko liikkua, koska pelkäsin ettei se jaksa kantaa mua koko matkaa, siltäkin on se sama 50m rantaan kuitenkin kun meiltäkin)

Meillä meni jutut puihin ja nykysin C seurustelee Akan kanssa josta mulla ei oo yhtään mitään hyvää sanottavaa, joten jääköön sanomatta kokonaan.

D – aka Robert Pattinson. Kuulemma ihan kauhee peluri, ja itseasiassa ekan kerran kun kuulin puhuttavan koko tyypistä, niin se oli saanu puhelinnumeron joltain Hootersin tarjoililta. Ihan täydellinen mies mulle. Ehdottomasti yks komeimmista miehistä jonka oon täällä nähny. Vaikka ne hiukset mua ihan vähän naurattaakin. Ilmeisesti C on antanu käskyn pysyä kaukana musta, joten moikataan jos törmätään, mutta ei sen suuremmin olla bondailtu.

D vois myös olla Daniel, joka on yks poika johon tutustuin vähän aikaa sitten. Ihan siis kaveri vaan, mutta koska oon päättäny että Robert vielä ihastuu muhun, niin en suostu laskemaan Danielia D:ks, se voi kuitenkin olla varalla.

E – E asuu Sydneyssa ja tavattiin viime kesänä. Yritän päästä moikkailee sitä, ehkä suomen reissun jälkeen. Ehkä. Tosin sekin ahistaa mua kutsumalla mua joka käänteessä honeyks. Eikö se voi ymmärtää etten haluu olla honey?

F ja G taitaa viel olla kadoksissa. (taitaa sillä varauksella että unohin sen A:nkin jo)

H – H:lla on vene, mutta se on vielä hiljasempi kun minä, niin tää on vähän rankkaa. :D H:n mielestä tyttöystävät on ärsyttäviä, mikä kertoo siitä että oisin hyvä tyttöystävä sille, koska en kestä poikaystäviä. Voisin ajaa sen venettä ja asuu sen talossa ja tehä sille puuroa. Enkä ois yhtään ärsyttävä!

I,J,K,L samaten vielä ehkä kadoksissa.

M – sulkapallopoika aka Matty. Tavattiin Mattyn kans viime kesänä kans Balilla, ja se oli kuulemma yrittäny iskee mua, mutta koska olin aivan tuhannen päissäni ja aivan rakastunu yhteen urpoon norjalaiseen jääkiekkoilijaan, niin mulla ei riittäny aika enää keskittymään siihen, että niinkin komea mies flirttaili. Treffattiin uudestaan C:llä Australia Day:n bileissä jossa pelattiin sulkapalloa ja jonka aikana onnistuin huitasemaan Mattya sulkismailalla. Seuraavalla viikolla se pyys mua ulos ja mä värjäsin hiukseni virheiks tuntia ennen treffejä. Meistä ei tullu mitään vuosituhannen rakkaustarinaa ja siinä missä näin aluks koko tyyppiä lähinnä siks et tiesin että C ei voi sietää sitä, niin opin tykkäämään siitä. Hengaillaan aika paljon yhessä ja vietetään avioelämää. Eli maataan sohvalla ja katotaan telkkaria ja se kyselee mun blogista noin miljoona kysymystä. yks aika olennainen juttu viel siitä…

Mattyn oma kommentti tähän kuvaan oli ”tosi kiva turvotus kun on ryypänny niin paljon” öhmm. niin siis mikä turvotus? Maailman kultasin poika niin kauan kun muistaa olla ihastumatta siihen.

N,O,

Prinssi Harry, asuu oletettavasti samalla kadulla kun me ja se on mun nro 1 bongailukohde rannalla, johon oon syvästi rakastunu. Yllätti muutaman kuukauden tuijottelun  jälkeen kysymällä että seurustelenko ja pari päivää myöhemmin pyytämällä leffaan. Prinssi tunnetaan yleisesti myös nimellä men whore,  mutta mä luotan siihen, että mä oon just se nainen joka on tarpeeks spesiaali, muuttaakseen sen.

Q,R

S eli Herra siirappi. Mä itseasiassa pohdin tossa kun teille ekan kerran kerroin D:stä, että ihan kun mulla ois ollu joku A:lla alkavakin, mutta en sit muistanu että kuka se oli :D Se piti siirtää S:n sen jälkeen kun tapasin A:n :D  Tosi rakkautta siis vähintäänkin. Hyi tulee vielläkin kylmät väreet kun ajattelen koko tyyppiä. Koko homma kiteytyy varmaan tässä postauksessa

 

S vois toki myös olla Annan poikaystävä joka katuu varmaan ikuisesti sitä, että koskaan tutustu muhun kun oon sotketu puolet sen kavereiden päistä. Tai oman pääni niiden kanssa.

T,U,V,W,X,Y ja Z teitä odotetaan vielä. Hitto et tulee kiireinen loppuvuos!

Kenet mä Anna unohin? :D

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

57 Comments

 • Reply IdaSofia perjantai, huhtikuu 29, 2011 at 14:21

  Sait mut kyl ainaki taas nauraa ääneen täällä :D Ja hitto mikä booodyy :D

  • Reply Meri lauantai, huhtikuu 30, 2011 at 03:38

   ihan kiva :)

 • Reply Henna perjantai, huhtikuu 29, 2011 at 15:12

  Oot ihana!! Nauroin täällä vedet silmissä noille jutuille, ja tykkäsin varsinkin tosta ”vahingossa sohvalle sammumis”-taktiikasta, toimii!

  • Reply Meri lauantai, huhtikuu 30, 2011 at 03:38

   se ois ollu nerokas! sääli etten ehtiny toteuttaa sitä

 • Reply Emily perjantai, huhtikuu 29, 2011 at 15:26

  Voi ei, teit sen taas! Oon niin rakastunut sun blogiin, ettei mitään rajaa! :D Oot älyttömän hauska ja musta on ihan loistavaa, että kirjotat noin avoimesti (ja hauskasti) sun asioista, ettei blogin sisältö ole (pelkästään) mitään ”tässä on mun aamupala, tässä on mun ostokset” -sarjaa :)

  • Reply Meri lauantai, huhtikuu 30, 2011 at 03:37

   voi ei, tein just postauksen jossa on SEKÄ mun aamupala kuvattuna ETTÄ ostokset :D

 • Reply Laura perjantai, huhtikuu 29, 2011 at 15:35

  Oi, no jos Matty ei kelpaa sulle, niin mä voin kyllä ottaa hänet! :)

  Okei, kamalaa tulla ihan ulkopuolisena neuvomaan sua näissä jutuissa, varsinkin kun tiedän ehkä 5% sun ja C:n jutusta. Mutta sen käsityksen nojalla minkä olen jutuistasi saanut, niin a)olet toodella ihastunut siihen mutta b) tooodella vihanen sille, mutta silti ehkä rivien välistä voi lukea että c) haaveilet sen perään vieläkin? Tai ehkä odotat jonkinlaista anteeksipyyntöä?

  Enivei, ootko miettinyt ettet ehkä vuoden kuluttua nääkään C:tä enää pitkään aikaan? Ja että teidän aikanne siellä kuitenkin loppuu joskus. Haluatko oikeasti haaskata sitä aikaa mököttämällä, kun voisit ottaa asian puheeksi tai antaa anteeksi? Mieti nyt, voisitte olla yhtä onnellinen pari kun Anna ja S.

  Myönnetään, että olin aikalailla samanlaisessa tilanteessa n. vuosi sitten. Olin korvia myöten rakastunut yhteen poikaan. Kumpikin tiesi toisen tunteet, mutta yksi asia piti meidät silti erillään. En ole nähnyt kyseistä poikaa nyt vuoteen ja en voi olla miettimättä kuinka tyhmä olin, etten tehnyt asialle mitään!! Hän oli se oikea. Ihan varmasti oli. :(

  • Reply Meri lauantai, huhtikuu 30, 2011 at 03:37

   haaveilen ja en, mutta kun juttuun liittyy tosiaan tuo Akka, niin se on vähän complicated.. :(

 • Reply Anne perjantai, huhtikuu 29, 2011 at 16:24

  Hah..Kiitos Meri tästä! Nyt ollaan taas kärryillä.. Sä oot niin huippu! :)

  • Reply Meri lauantai, huhtikuu 30, 2011 at 03:36

   hyvä jos selvens :)

 • Reply smes perjantai, huhtikuu 29, 2011 at 16:35

  Kieltämättä on menny vähän sekasin, et kuka on kukin, mutta tää selvens asiaa =D

  Ja vai että turvotus ;D

  • Reply Meri lauantai, huhtikuu 30, 2011 at 03:36

   joo no en ihmettele :) kauhee turvotus joo :(

 • Reply kjdg perjantai, huhtikuu 29, 2011 at 17:38

  olipa hauska postaus! oot ihana :-)

  ja toi kroppa….mmmmm

  • Reply Meri lauantai, huhtikuu 30, 2011 at 03:35

   ihan ok…

 • Reply Mate perjantai, huhtikuu 29, 2011 at 18:37

  Siis Jeesus mikä turvotus ! :DDD

  • Reply Meri lauantai, huhtikuu 30, 2011 at 03:33

   joo ällöttävää :(

 • Reply wendybirdie perjantai, huhtikuu 29, 2011 at 18:49

  sisko ihmetteli et miks nauran. awws tää on maailman paras postaus ikinä! sust tulee niin mielee bridget jones ja tää on tosi iso kehu! kaikki C ja Matty aiheiset postaukset on kyl hyvii. voisit oikeesti kirjottaa jotain naistenlehden kolumnii, koska sä oikeesti OSAAT kirjottaa elävästi ja hauskasti. onnea miesasioitten kanssa!

  • Reply Meri lauantai, huhtikuu 30, 2011 at 03:33

   haha kiitos!

 • Reply Noora perjantai, huhtikuu 29, 2011 at 18:53

  Ei hitto oot kyllä iha paras tyyppi :D Mulle tulee sun blogin perusteella Georgia Nicholsonin päiväkirjat mieleen! Tiedätkö tapaukset? Ite luin niitä viimeks joskus pahasena teininä kylläkin, pitäs kaivaa esiin ja lukea uudestaan. :D Niin ja ette te kyl iha samiksii oo, Georgia on niissä kirjoissa sua 10 vuotta nuorempi, eikä oo ehtiny viel bumtsibum(tissi)-leikkaukseen…

  • Reply Meri lauantai, huhtikuu 30, 2011 at 03:33

   en oo lukenu.. täytyy kaivaa jostain :)

 • Reply Kata perjantai, huhtikuu 29, 2011 at 19:22

  Ootko törmänny yhteenkään rumaan aussiin siellä? Näitä sun tekstejä lukemalla mun mielessä vilisee vaa toinen toistaan komeempia adoniksia. Millanen geeniperimä siellä oikeen on.. huh
  Matti on aika mukavan näkönen ilman päätäkin. En tykkää näkyvistä vatsalihaksista, mutta tossa tapauksessa mä saattaisin tehdä poikkeuksen… okei nyt mä lopetan. Tulee jokseenkin likanen olo kun kuolaan jotain täysin tuntematonta surffariraasua :D
  P.S Onhan Mattylla ruma pää niin pääsen tästä yli? Sano vaik et sillä on metrin kokonen nenä ja viis korvaa..

  • Reply Meri lauantai, huhtikuu 30, 2011 at 03:32

   haha oon mä, älä huoli :D mutta kyllä täällä on huomattavasti enemmän niitä adoniksia kun sielä kotosuomessa :)
   ja siis mä en yleensä kestä liian pumpattuja miehiä, mut ton ihmisen kohalla sitä kummasti tekee poikkeuksen…

 • Reply AnnaPin perjantai, huhtikuu 29, 2011 at 19:26

  OUMAIGAAD!!!! 8D mitkä vatsalihakset!!!!!!!!!! uuu mama tää tyttö lähteeki tästä ausseihin pelaamaan sulkapalloa..

  kiitos, meri, kiitos

  • Reply Meri lauantai, huhtikuu 30, 2011 at 03:31

   jotain hyötyä sulkapallostakin.. ois pitäny pitää tota hetkeä motivaattorina niinä kertoina ku koulussa pakotettiin sitä pelaamaan…

   • Reply Anna lauantai, huhtikuu 30, 2011 at 10:29

    Meri ei varsinaisesti pelannut sulkapalloa. Meri hutki sulkaa vähemmän ku Mattya.

 • Reply Bijou perjantai, huhtikuu 29, 2011 at 19:33

  Oh. My. God… :o)

 • Reply noracarolin perjantai, huhtikuu 29, 2011 at 19:44

  Hahahaaa :D Meri, oot paras.

 • Reply rosaa perjantai, huhtikuu 29, 2011 at 21:00

  ohhoooh, sulla on ollut jo kiireinen alkuvuoskin ;))) Mutta siis hei, toi kuva! äää leuka loksahtaa auki ku tollasen näkee! kyllä kelpais. ja niin juuri, mikä turvotus?!?

  ihanaa loppuvuotta ja onnea aakkosten saralla… ;)

  • Reply Meri lauantai, huhtikuu 30, 2011 at 03:31

   haha, tapasin puolet noista ekan viikon sisään ;D

 • Reply enni perjantai, huhtikuu 29, 2011 at 21:06

  Sain just sydärin ton kuvan jälkeen . Ja heti perään toisen . Ja nyt yritän täällä toipuilla ja miettiä miten on mahdollista että maailmassa on tommosen kropan omaavia miehiä . huoh.

  • Reply Meri lauantai, huhtikuu 30, 2011 at 03:30

   vaikka mä en sitä turvotusta tossa kauheesti havaitse, niin musta tuntuu et se on oikeesti viel paremmas tikissä nyt..

 • Reply k perjantai, huhtikuu 29, 2011 at 21:27

  viititkö lähettää ton mattyn mulle postissa suomeen ??!?!?11 ei täs muuta…..PAITSI sulla on ihana blogi! nytki vähän hekottelen täällä itekseni:)

  • Reply Meri lauantai, huhtikuu 30, 2011 at 03:30

   voin kysyy mattylta jos se ois kiinnostunu muuttamaan suomeen vaimoehdokkaan perässä :D

 • Reply Saija perjantai, huhtikuu 29, 2011 at 23:16

  Haha, kiitos selvennyksestä, kieltämättä välillä joutunut miettimään, että hetkinen, mites nää aakkoset nyt menikään ja kuka oli kukakin… Mutta musta tää teidän aakkossysteemi on ollu vaan äärimmäisen huvittavaa, varsinkin kun ne lisääntyy koko ajan :D Mietin jo tossa jossain E:n kohdalla, että tota menoahan sulla on vuoden päätyttyä koko aakkoslitania käyty läpi ja repesin tolle ”hitto et tulee kiireinen loppuvuos” tuolla lopussa :D

  Ja yhdyn muuten noihin aikaisempiin kommentteihin noissa edellisissä postauksissa, että sun kirjoitustyyli on kyllä ihan brilliant! Monta kertaa olen oikeasti hihitellyt vedet silmissä sun jutuille ja sun postauksia on vaarallista lukea syödessä/juodessa (nimimerkillä muutaman kerran melkein tukehtunut naurukohtauksen yllättäessä :D) Ihania päivän piristyksiä siis usein nää sun postaukset, kiitos siitä! :)

  • Reply Meri lauantai, huhtikuu 30, 2011 at 03:29

   pakko kokeilla kerätä koko sarja ;D
   ja jee kiitos sulle :)

 • Reply eveliina perjantai, huhtikuu 29, 2011 at 23:32

  tää oli hei hyvä selvennys nyt kaikille! :D (mut mukaan lukien)
  ihan kiva kroppa mattylla!! repesin tolle sen omalle kommentille… haha !

  • Reply Meri lauantai, huhtikuu 30, 2011 at 03:41

   joo ällöttävää kun ihminen päästääkin ittensä tollaseen kuntoon…

 • Reply riitu lauantai, huhtikuu 30, 2011 at 12:45

  joo, mää kans inhoon tollasta turvotusta.. toivottavasti ei ite oo huomenna tossa kondiksessa tän vapun jäljiltä..;)

  sää oot kyllä huippu! oon ihan samaa mieltä noiden aiempien kans; jos olisin lehden päätoimittaja, nappaisin suht ehdottomasti kolumnistiksi! =)

  • Reply Meri sunnuntai, toukokuu 1, 2011 at 07:38

   ei tohon tarvitaan ilmeisesti ainakin kahen viikon ryyppyputki :D

 • Reply Ansu lauantai, huhtikuu 30, 2011 at 15:45

  Ai että mikä postaus :D Pääs nauraa päivän naurut.

 • Reply noona sunnuntai, toukokuu 1, 2011 at 16:25

  Nams, mika kroppa! Ja aivan ihanan avoin ja hersyva postaus, kikattelen ja hihittelen yksinani, mika on loistosuoritus sun tekstilta, silla aiemmin tanaan on ollu vaan ikava-kyyneleet silmissa ja mielessa. Kiitos siis, tata taytyy lukea useamminkin seuraavan 3 viikon aikana tylsina hetkina :D Ja niita taalla lansiaussilan perametsassa riittaa!!

  • Reply Meri maanantai, toukokuu 2, 2011 at 14:05

   tuu tänne itään lomalle, tääl on aina niin villiä (nooooot)

   • Reply noona maanantai, toukokuu 2, 2011 at 17:41

    Ma oon taalla perametsassa duunikeikalla 5 viikkoa, niin ei auta ku karsia… grrrh. Onneks enaa 14 tyovuoroa ja paasee takasin kotiin ja sivistyksen pariin Perthiin! Itaan pain ei taida olla asiaa ennenku elokuun USA-Suomi-kierroksen alkajaisiksi, mutta lanteen saa tulla piristamaan menoa. ;) Tervetuloa!

    • Reply Meri tiistai, toukokuu 3, 2011 at 02:57

     jossain vaiheessa on tarkotus tulla perthiin, (sielä on yks aika kiva poika….) joten pitää kattoo :)

     • noona tiistai, toukokuu 3, 2011 at 06:02

      Perthissa on paljon kivoja poikia ;)

 • Reply Jasmin maanantai, toukokuu 2, 2011 at 22:19

  Mää ehkä ihan vähän vaan rakastuin tohon Mattyn kroppaan. Mut onhan sillä ruma pää, onhan?

  • Reply Meri tiistai, toukokuu 3, 2011 at 02:50

   kolme korvaa ja kaks nenää :)

 • Reply AnnaB tiistai, toukokuu 3, 2011 at 17:30

  Hauskaa, huvittavaa, nokkelaa ja ilahduttavaa tekstiä, ihanaa Meri, tää oli parasta mitä oon lukenu sulta! :)

  Lisäks hauska kuulla et ihmissuhteet on ihan yhtä sekavia down under ja all over.
  Mä luovutin just viikko sitten miesten suhteen.

  • Reply Meri keskiviikko, toukokuu 4, 2011 at 02:34

   mä oon hyvin lähellä luovuttamista :)

 • Reply helmi sunnuntai, syyskuu 11, 2011 at 20:54

  eiks ois aika päivittää tätä :) eks ookki nyt tavannu X:n? :D

  • Reply Meri maanantai, syyskuu 12, 2011 at 04:23

   X ei ollu aussi :D

   • Reply helmi keskiviikko, syyskuu 14, 2011 at 17:00

    Hups, olenpas ma tyhma :D

    • Reply Meri perjantai, syyskuu 16, 2011 at 09:34

     :)

 • Reply Ann keskiviikko, marraskuu 2, 2011 at 16:40

  Onks tänne lisätty jo se Balin matkaromanssi?

  • Reply Meri torstai, marraskuu 3, 2011 at 06:02

   ei se ollu aussi :)

 • Reply sarpsa maanantai, joulukuu 12, 2011 at 17:34

  Entä stalkkeri? Eiks seki ollu joku tyyppi? :D

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 13, 2011 at 01:51

   joo.. mutta en tiiä kuuluuko se aakkosiin :D

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post