Ei. Ole. Todellista. vol2

Miksi ihan totta aina minä. okei vähän eri kaliiperia kun vol1. mutta silti.

Meijän naapurisurffiklubilla on ihan överihyvää parmesaanikanaa aina torstaisin, joten meijät löytää varmuudella sieltä. Niin oli myös tänään. Tiedätte sen sanonnan kun jonkun naama venähtää. No Annalta putos suurinpiirtein leuka pöytään jossain vaiheessa ja jo pelkästään se, että Anna hiljenee kesken lauseen, tietää pahaa. Tällä kertaa tää paha oli C. Mä tänään just mietin, että menee aika hyvin, että en mieti pahemmin koko tyyppi enää, (on ollu kiire mun ja D:n häävalmistelujen kanssa) ja sit se saatana pamahtaa samaan paikkaan meijän kanssa. Kusipää. Oon kertonu ennenkin tän teorian, että miehillä on sellanen kone joka alkaa aina piippaamaan aina kun tytöllä menee hyvin, ja ajatukset on muualla kun koneen omistajassa. On ollu taas suurhälytys päällä. No koko homman kruunas se, että sen seurassa oli sekä yks Akka (josta voisin kirjottaa kirjan, mutta säästetään se myöhemmäks) sekä D. Mun ensimmäinen ajatus oli siinä vaiheessa syöksyä pöydän alle ja pysyä sielä varmuuden vuoks vähintään pari päivää.

Istuin selkä jäykkänä seuraavat 45min uskaltamatta liikkua tai kääntyä ja miettimällä mikä ois tehokkain tapa hukuttautua siiderilasiin.

Mun ois pitäny varmaan syöksyä D:n kaulaan ja alkaa pussailee sitä (pieni ongelma, että se ei vielä tiedä kuka mä oon) mutta en voinu ottaa sitä riskiä että oisin nähny C:n. Mulle teki jo ihan tarpeeks tiukkaa kun näin sen selän kun se käveli pois päin (siinä vaiheessa uskalsin jo kääntyä) ja muistin taas kuinka kuolettavan ihastunut siihen olinkaan.

Voisko joku tulla antamaan mulle muutaman bitch slapin että saisin taas ajatukseni kokoon? Meen nauramaan hetkeks Annan vaelluskengille, jos se ees auttais.

Meen laulamaan tommi läntistä C:n parvekkeen alle.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

62 Comments

 • Reply Fenii torstai, huhtikuu 28, 2011 at 14:40

  Ah, niin tyypillistä. Miehet tulevat paikalle aina silloin, kun heidät on unohdettu. Yleensä myös saatanan hyvännäköisiä ja joku vaahtosammuttimen kokoinen tiukkapeppu käsivarressa roikkuen. Itsehän sitä pitää näyttää joltain juntilta ja menettää kykynsä viileään ja välinpitämättömään käytökseen.
  Inhottavia, inhottavia otuksia >:(

  • Reply Meri torstai, huhtikuu 28, 2011 at 15:18

   joo siis mä oisin voinu elää asian kanssa jos oisin tuntenu itteni uskomattoman tyrmääväks :D

 • Reply nnn torstai, huhtikuu 28, 2011 at 14:43

  Apua, miten sain aina sellasen käsityksen, ettet ollut kiinnostunut C:stä? :O

  Vai kävikö perinteiset, että aluksi C oli lääpällään sinuun ja sinä et häneen, kunnes ihastuitkin häneen ja sitten hän ei enää ollutkaan kiinnostunut vai? (epämääräinen selitys, toivottavasti valkeni)

  Ja tuo kone on niin totta!!! En ymmärrä. Itselleni käy aina noin. Viimein kun on päässyt yli niin se toinen tulee hyppimää nenäsi eteen(yleensä vielä jonkun kauniin gasellisäären kanssa) :/

  Mutta tsemppia!

  • Reply Meri torstai, huhtikuu 28, 2011 at 15:17

   kyllä mä C:stä oon aina tykänny, jutut oli vaan aika complicated, niin en tiiä :P ja se tyttö ei ees oo mikään gaselli, se tässä eniten ärsyttää :D

 • Reply K torstai, huhtikuu 28, 2011 at 14:54

  HAHAHA! En oo ennen kommentoinu mut nyt oli pakko kun kolahti ja kovaa. Ei muuta:D

 • Reply justjoo torstai, huhtikuu 28, 2011 at 16:00

  Mulla kävi yksi päivä ihan samalla tavalla kun, en ollut nähnyt kyseistä jätkää varmaan moneen kuukauteen ja sitten se ehdotta voisiko tulla käymään, ja mä tietenkin kerroin, että tottakai voit tulla koska en osannut sanoa EI vaikka ehkä olisikn pitäntyt :))

  • Reply Meri torstai, huhtikuu 28, 2011 at 16:08

   joo noi ”nähäänkö?” -kysymyksien vastaus ”ei varmasti nähä senkin kusipää, mulla on muutakin elämää kun sinä ja ihana ja alaston mies mun sängyssä odottamassa” taipuu usein muotoon ”joo, okei”

 • Reply sdfg torstai, huhtikuu 28, 2011 at 16:04

  hei siis oonko sokee vai lukeeks tossa yhessa pikkukuvassa sun bannerissa (tossa alarivillä)
  että just shag and snog? :D en pääse tästä yli ellen tiiä

  • Reply Meri torstai, huhtikuu 28, 2011 at 16:07

   just stay strong, eli melkein sama :D

   • Reply Pee torstai, huhtikuu 28, 2011 at 16:33

    Päivän naurut :D :D Just shag and snoghan olis ihan hyvä motto ;) Tää oli ihan parasta! Ja joo Tommi Läntinen tehoaa varmasti aina (tai sit ei).

    • Reply Meri torstai, huhtikuu 28, 2011 at 16:35

     joo mun seuraava tatuointi :D suoraan too fast for loven alle :D

 • Reply Maikki torstai, huhtikuu 28, 2011 at 16:13

  Tavallaan aika lohduttavaa etten oo ainoa jolle käy noin <3 No ei nyt ihan identtistä tapausta kuitenkaan, mut samaan tyyliin. Voi luoja

 • Reply Susanna torstai, huhtikuu 28, 2011 at 16:15

  Apuaa! Mitä jos D on samanlainen typerys kun Cn kanssa hengailee?:S Muakin on just lähi aikoina alkanu pelottaa että kohta eksä hyppää jostain kulman takaa kun en oo hänestä nyt kohta puoleen vuoteen kuullu ja oon saanu asiat mun pään sisällä vihdoinki kuntoon herran jäljiltä.:S

  • Reply Meri torstai, huhtikuu 28, 2011 at 16:21

   siis D on kuulemma ihan hulttio, eli oon jo pelkästään siks ihan rakastunu siihen :D en vaan tienny et ne on noin hyviä kavereita että ne keskenään hengailee :(

 • Reply prr torstai, huhtikuu 28, 2011 at 16:31

  haha voi ei :D ps. kai tiedät, että homo ei oo mikään negatiivinen sana?

  • Reply Meri torstai, huhtikuu 28, 2011 at 16:34

   tiedän tottakai :) kusipää ois ollu huomattavasti parempi tohon yhteyteen.

 • Reply tiiiia torstai, huhtikuu 28, 2011 at 16:32

  hei ihan pakko kysyä mutta ootko/onko aikeissa/ootko joskus ollut joku tämmönen muukin kirjoittaja tyyppi kun vaan täällä blogissa ? :D tai ootko opiskellu jotain sen tyyppistä ?

  kirjotat oikeesti niin hyvin et jos olisin jonku naistenlehden päätoimittaja nii ottaisin sut heti sinne kirjottamaan jotakin kolumnia tai muuta ! :D tai sit voisin myös ottaa hesariin töihin sillee kommentoimaa niitä uutisia vähä kevyemmältä kantilta, ku ne kommentit siellä on aina sellasta kuivaa lätinää :D

  tää sun blogi on oikeesti niin kurko ! varmaa yks kolmesta joist jaksan lukeekki tekstin jos sitä on yli 10 riviä :D

  • Reply Meri torstai, huhtikuu 28, 2011 at 16:40

   no kirjotan new lookkiin, mutta muuten en. Mulla toi kirjottaminen menee niin mielialan mukaan, eli periaatteessa joo voisin kirjottaa vakipalstaa ”tämä meni päin helvettiä miesten kanssa tässä kuussa” ja toivoa että saisin jonkun kriisin aikaseks, mutta oon täydellisen surkee kirjottamaan aiheista joista mulla ei oo mitään sanottavaa :)

   mutta jee kiitos :) kiva kuulla! ♥

   • Reply nau torstai, huhtikuu 28, 2011 at 17:20

    Allekirjotan täysin tiiiian sanoman.. Sun tekstit on jotain niin omalaatuista! Oisit aivan mahtava kolumnien kirjottaja. :)

    • Reply Anna perjantai, huhtikuu 29, 2011 at 03:52

     Joo! Sulle ehdottomasti palstatilaa ja palkkaa teksteistäsi! Ja jos C on the one, niin päädytte kyllä yhteen lopulta. Siihen asti ois kyllä ehdottoman tärkeetä, että se näkis sut aina vaan kun oot tyrmäävimmilläsi ja mielellään juttelet jonkun järjettömän komeen miehen kanssa joka on sitä parempi surffaamaan!!!!

     • Meri perjantai, huhtikuu 29, 2011 at 04:04

      haha hope so ;D

      musta tuntuu, että se on joku luonnonlaki, että sillon kun törmään C:hen oon aina enemmän tai vähemmän räjähtäny :D Mutta joo, kymmenen pistettä ja papukaijamerkki tosta surffipointista (sen kommentti Mattysta oli ollu et ”sehän on ihan paska surffaamaankin” eli lähenkin tästä kelly-slater jahtiin…

   • Reply Sanna perjantai, huhtikuu 29, 2011 at 17:58

    Komppa, komppar, komppade, har komppat ! Tai jotain siihen suuntaan. ;D

    Mieti nyt miten mahtava homma johonkin Cosmopolitaniin kommentoimaan jotain päivän polttavaa puheenaihetta eli ööhh… pelkkiä legginsejä housuina (on toki suloista kun mustien legginsien alle tungetaan valkoset mummoalkkarit, että ne kuultaa oikeen läpi <3) tai varsinkin SILIKONIOLKAIMIA. Kerran kuussa kirjotat omana ittenäs jotain yhtä sarkastista jostain randomaiheesta ja ansaitset sillä varmasti. :P Lukijat lähettäis varmasti siun puolesta jo CV:nkin, jos vaan sais luvan. :D

    P.S. On kiva, että taas näkyy tätä että vastaat tosi paljon kommentteihin, oli kiva lukea noita vanhan blogin juttuja, kun kommentoit kokoajan kaikille ja otit jotenkin jokaisen positiivisen kommentin tosi henkilökohtasesti. :) Eli tyyliin just semmonen, ettei jää semmonen "apua kommentoin julkkikselle iiiiikkkkk", vaan että ihan kun juttelis ihan tavalliselle tölliäiselle. :)

    • Reply Meri lauantai, huhtikuu 30, 2011 at 03:35

     no legginseistä housuina ja silikoniolkaimista voisin kirjottaa vaikka kirjan, mutta en tiiä että onko se kovin kiinnostava kolumni, jos vuorokuukausin käsitellään leggareit tai silikoniolkaimia :)

     joo oon yrittäny tsemppaa tän vastaamisen kanssa, se oli vähän retuperällä tossa välissä :)

 • Reply IdaSofia torstai, huhtikuu 28, 2011 at 17:13

  Siis toi on niin tyypillistä, ja siis just ku oot yli jostain ihmisestä tai luulet olevas nii eiköhän se ota yhteyttä, pamahda paikalle etc..Kyl täytyy sanoo et itteeki rupes oikein ärsyttää. Eli siis hengessä mukana :D

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 29, 2011 at 03:21

   jee kiitos :)

 • Reply ne torstai, huhtikuu 28, 2011 at 17:14

  munkin pakko todeta tohon, että kirjoittaminen ehdottomasti sun juttu :) susta pitäis tulla toimittaja/kirjailija ja sit saisit oman palstan Carrien kolumni tyyliin. sun blogi on todella koukuttava ja kiitos tosta My Exploration blogi vinkistä, koukutuin siihen ihan täysin. vaikutat jotenkin mahtavalta persoonalta ja kyllä sieltä vielä joku hyvä tyyppi tulee vastaan, jos vaikka E :D

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 29, 2011 at 03:21

   haha mä tapasin itseasias jo E:n, mutta se asuu Sydneyssä.. pitäiskö hyppää suoraan F:n?

 • Reply H torstai, huhtikuu 28, 2011 at 17:44

  Apua rakastan tätä tekstiä !
  Niin suoraan omasta elämäntilanteesta etten tiiä pitäskö itkee vai nauraa :D

 • Reply KK torstai, huhtikuu 28, 2011 at 17:50

  Joo miehet on just tollasia! Itsehän tyytyväisenä terassilla nauttisin siideristä ja ystävien seurasta niin eikö exä ilmestyny paikalle. Tässä välissä kerrottakoon, että petti mua ja vaihto lennosta siihen kenen kanssa petti. Ja tietenkin tää herra tuli tän tyttösen kanssa ja tyttönen onkin tätä nykyään raskaana (seurustelleet reilu vuoden, vahinko kenties?) Onneksi täl tyttösellä on jotain mua vastaan nii vaihtoivat paikkaa heti ku mut näkivät. :D Mut ai stn et pilas hyvän päivän nähä se herra mulkku.

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 29, 2011 at 03:20

   oi onneks Akka ei oo viel pamahtanu paksuks :D mut joo, se on jännä miten pelkkä näkeminen saa päivän menemään päin helvettiä!

 • Reply Rii torstai, huhtikuu 28, 2011 at 17:51

  Arrgh, voin niin kuvitella ton tilanteen!! Miehet, miehet. Toi koneteoria kuulostaa ainakin mun mielestä täysin järkevältä ja ihan todelta! Ja miks C:n ja D:n pitää hengata keskenään?? :D why oh why!

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 29, 2011 at 03:19

   joo toi on epäreilua, tiesin kyl et tietää toisensa, mutta silti. ei niiden tarvi käydä yhessä dinnereillä

 • Reply jep torstai, huhtikuu 28, 2011 at 18:57

  Meri!! Mä haluun lukee sen kirjan :D

 • Reply P torstai, huhtikuu 28, 2011 at 19:36

  oon alkanu seuraa tätä blogii vast vähän aika sitte ni oon vähän pihalla näistä kiemuroista :D Eli oot siis kusessa joihinki C:hen ja D:hen, sen sain ainaki selville, mut sitä en ymmärrä miks sua sit haittas et C tuli sinne minne tulikaan? jos on liian monimutkasta selittää ni linkitki käy(siis vanhoista postauksista) :D tai yks vaihtoehtohan on sanoo suoraan et joo en jaksa mut kaivele ne teksit tuolta jostain ;)

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 29, 2011 at 03:18

   koska en haluu nähä C:tä, koska oon vihanen sille ja haluun myös pysyy sille vihasena, mutta se jotenkin murenee aina kun nään C:n.. :) näitä juttuja on selvitelty varmaan sielä täällä + kommenttibokseissa, et linkkilistasta tulis pitkä :D

 • Reply julia torstai, huhtikuu 28, 2011 at 20:11

  oot niin ihana, never change <3

  "Meen nauramaan hetkeks Annan vaelluskengille, jos se ees auttais." :DDDD paras

 • Reply elsa torstai, huhtikuu 28, 2011 at 20:18

  Onks sullakin tällänen syndrooma, että pitää aina valkkaa just sellasii poikia, jotka on kavereita keskenään! Tai no en mä sitä todellakaan tahallani tee! Luulen eka, että ne tyylii vaan hiukan tuntee toisensa ja sit paljastuuki, et ne on ollu jotain bestiksiä ekalta luokalta asti ja tulee kiva horppa-fiilis… :D

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 29, 2011 at 03:17

   mul social circle on tääl viel sen verran pieni, et näit ikäväkyllä pääsee tapahtuu :)

 • Reply alysa torstai, huhtikuu 28, 2011 at 20:33

  sanoit joskus, että teillä oli c:n kanssa vähän eri näkemyksiä asioista ja sitten tuli välirikko, niin olisitko teidän kuitenki jonku aikaa kestäneen tapailun jälkeen halunnut alkaa seurustelemaan, mutta c halusi jatkaa villiä hulttioelämäänsä?

  ja kerro Akasta, en tiedä oonko jotenki kieroutunut, mutta musta on todella mielenkiintosta lukea ihmisten ihmissuhdekiemuroita (varsinkin kun osaat kirjottaa ne niin hauskasti) vaikka itse ihmisistä mulla onkin vain mielikuvituksen tuottama kuva päässäni :D

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 29, 2011 at 03:16

   ei mitään tollasta :)

   enkä tiiä miten kivaa on haukkua blogissaan ihminen jota en tunne ja kun kaikki mielipiteet perustuu vaan siihen, mitä oon muilta kuullu :)

 • Reply Minna torstai, huhtikuu 28, 2011 at 20:57

  Tää on kuin jostain Gossip Girlistä.

  xoxo ;)

  Tsemppiä miesrintamalle! Kylsseeshiitäshitten… ;)

 • Reply ilkee torstai, huhtikuu 28, 2011 at 21:04

  No nyt pääsen sanomaan mun viisauksia(anteeks kaikille jotka tän joutuu lukemaan)
  ”uutta suoleen kun vanha kuolee” ja sit vähän pehmeemmin ”miehet on kuin ratikat,aina tulee uusia”.

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 29, 2011 at 03:14

   onks nää nyt ne äidilliset neuvot? ja johan mä yritin ottaa sen uuden ratikan, mutta se vanha on ilmeisen liimautunut siihen uuteen!

 • Reply :DDDDD torstai, huhtikuu 28, 2011 at 21:58

  HAHAAA :D nauroin ääneen kun luin tätä postausta.. oon ehkä vähän vahingonilonen mut rakastan sun tapaa kirjottaa! :)

 • Reply tt torstai, huhtikuu 28, 2011 at 22:22

  oikeesti nyt on pakko kysyä, mitä tapahtu sun ja Cn välillä? oon yrittäny ettii täält sellast postausta josta selviäis edes jotain mutta en löydä! oon totaalisesti missannu tän koko jutun ja se alkaa häiritsee just tälläsissä postauksissa ku oon vähän pihalla. :D jos viittisit edes pikkasen valaista nii ois kiva!
  sun blogi on ihan mieletös meri! :)

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 29, 2011 at 03:13

   näkemyseroja, ei mitään sen suurempaa draamaa :)

 • Reply yanna torstai, huhtikuu 28, 2011 at 23:00

  Voi shaakeli. Pakko tulla sanoo et sä oot ihan sairaan hauska ja sen takia mä oon koukussa sun blogiin! Sun huumorintajulla ei taida olla mitään rajaa ja kerrankin joku jakaa rehellisesti omat dorkat kommellukset koko kansalle :D Ja tipahdin tolle shag & snog jutulle! ”Sitä kuulee mitä haluaa kuulla”, tässä tapauksessa lukee :D

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 29, 2011 at 03:13

   mun tekis mieli joo muuttaa toi teksti tossa shag&snogigks :d

 • Reply cxvndaoi torstai, huhtikuu 28, 2011 at 23:22

  awwww Meri oot ihana =)

 • Reply Eeva perjantai, huhtikuu 29, 2011 at 00:01

  Haha, sun kirjotukset kyllä piristää:D Innolla seuraavia C-kohtaamisia odottelen! ;)

 • Reply Lahja perjantai, huhtikuu 29, 2011 at 08:57

  Voi jeesus, tää on niin suoraan mun elämästä ettei mitään rajaa. :p

  Oon just pääsemässä yli mun ex-hoidosta (hoito, koska ei sitä meidän soutamista ja huopaamista voinut kyllä miksikään järkevämmäksikään sanoa) ja mitä hän tekee? Just kun vihdoinkin nään joitain hyvääkin tässä elämässä ILMAN HÄNTÄ, niin hän pamahtaa paikalle ja muistuttaa olemassa olostaan. Ja se on sit menoa taas. Kuinka hiton vaikee se ei:n sanominen on? Tiiän että tyyppi on ihan kusipää ja itsekäs, mut ei mun tunteet mitään kuuntele. Voi perse, ei voi muuta sanoa.

  Sori avautuminen, mut niin läheltä liippas omia ajatuksia taas kerran kirjoituksesi :D Kuten moni täällä onkin sanonut, kirjoitat tosi hyvin ja kuvailevasti. Sun juttuja on aina tosi kiva lukea. Oot symppis ja ihana, älä koskaan muutu! Ja kiitos kun puet sanoiksi meidän lukijoidenkin päässä pyöriviä ajatuksia :D Oot paras Meri!

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 29, 2011 at 12:00

   mun mielestä pitäis olla jotain sellasia kursseja ”näin sanot ei eksälle” ja toi on perseintä, että tietää miten kusipää se toinen on, mutta silti a. uskoo että kuitenkin pohjimmiltaan se on ihan kiva ja muuttuu varmasti b. ei vaan välitä.

   • Reply Lahja lauantai, huhtikuu 30, 2011 at 09:14

    AMEN, my friend :D

 • Reply Eeee perjantai, huhtikuu 29, 2011 at 08:58

  Kirjotat niiiin hauskasti:DD Mulle on käyny miljoonakaksataaviiskytseittemä kertaa niin et oon törmänny mun exään just sillon ku oon mahollisimman hirveennnäköne. Jja sit viel mun molemmat exät alko jossain vaihees olla frendei keskenään
  Niin mikäs sen kivempaa ku törmätä kahteen exään samalla kertaa?….. <3

 • Reply Laura perjantai, huhtikuu 29, 2011 at 09:39

  ihan parasta luettavaa!:)

 • Reply Rin tin tin perjantai, huhtikuu 29, 2011 at 10:50

  Jumankaut. Todennäkösesti parhai blogikirjotus mitä oon lukenu internetsissä. Siihen vielä päälle noi kommentit, ni morjes. Ja tää nyt on tietenki totaalisen väärä hetki sanoa näi, mutta sä kyl tapailet iha vääriä tyyppejä, jos noi sun jutut ei niihi toimi.

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 29, 2011 at 11:57

   haha, mä en tiiä onks sellasia miehiä olemassa joihin mun huumori uppoo :D

 • Reply Rose perjantai, huhtikuu 29, 2011 at 11:51

  Mahtavaa luettavaa! En oo ikinä ennen kommentoinu, vaikka aktiivinen lukija olenkin. Mutta nyt oli pakko vaan sanoa, että oot niiiiin oikeessa. :D Aina ne miehet onnistuu pamahtaa paikalle (ja syötävän hyvännäkösenä tietysti, kun itse on kollareissa, tukka pystyssä ja ilman meikkiä) tms. just sillon, ku on suurinpiirtein unohtanu ja sitte ei osaa TAASKAAN sanoa ei, ja taas saa siipeensä :(
  P.s Hyppää suosiolla E:n yli, oon testannu jo sen kirjaimen ja se ei toimi.. :D

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 29, 2011 at 11:56

   mä löysin jo E:n :D mutta en voi siirtyä siihen ennen kun D on hoidettu pois tieltä ;D

   • Reply Rose perjantai, huhtikuu 29, 2011 at 14:16

    Damn, pidä varasi! :D

  • Reply jolle lauantai, huhtikuu 30, 2011 at 17:53

   Joo, E ja P kantsii jättää välist :(

   • Reply Meri sunnuntai, toukokuu 1, 2011 at 07:41

    pakkohan sitä on kerätä koko sarja!

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post