Ingrow Go!

Tälleen kun sielä kotosuomessakin mennään kovasti kesää kohti, niin ajattelin että vinkkaan teille yhen tuotteen johon oon kehittäny uuden riippuvuussuhteen. Kun toppi ja biksukausi on jatkunu nyt varsin pitkään, niin joutuu iho jatkuvan sheivauksen takia koville. Vaikka kuinka kuorii ja rasvaa ja vaihtaa terää usein, niin mä en ainakaan ole säästynyt sisäänkasvaneilta ihokarvoilta. Oon kokeillu kaikki maholliset poppakonstit finnivoiteista nappy rash-rasvoihin, mutta mikään ei auta. Parhaiten toiminut tähän asti on miesten partavesi, mutta pienen sivuvaikutuksen, hajun, takia sitä ei oo niin kauheen kivaa käyttää :D

Marssin siis apteekkiin ja pyysin myyjää suosittelemaan mulle jotain tähän vaivaan. Myyjä ei miettiny kun sekunnin ja iski mulle käteen Skin Doctorisin InGrow Go hoitonesteen. Tää tuote lupaa parantaa päivässä sisäänkasvaneet ihokarvat, mitä en kyllä allekirjota, mutta muutamassa päivässä oli tilanne huomattavasti parempi, viikossa iho oli silee kun vauvan peppu.

Nyt kun toi iho ei enää muistuta 13-vuotiaan teinipojan otsaa, niin tää toimii loistavasti myös ennaltaehkäsevänä tuotteena.  Tuskin maltan odottaa tän + sokeroinnin yhteisvaikutusta… Jee! InGrow Go Indeed!

Pikasella googlettamisella tätä jälleenmyy suomessa ainakin Sokos. (myös siis nettikauppa) ja jos en ihan väärin muista niin jotkut hyvinvarustetut apteekit jälleenmyy tätä sarjaa myös ?

Jos teillä tulee mieleen muita vastaavia tuotteita / supervinkkejä ko vaivaan niin kertoilkaa :)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

22 Comments

 • Reply sandr-A-licious sunnuntai, huhtikuu 24, 2011 at 09:42

  thanks mate!

  • Reply Meri sunnuntai, huhtikuu 24, 2011 at 09:59

   no worries :)

 • Reply saara sunnuntai, huhtikuu 24, 2011 at 10:25

  onko toi kuinka riittosaa?:)

  • Reply Meri sunnuntai, huhtikuu 24, 2011 at 12:23

   no toi on ollu mulla ehkä kolme viikkoo päivttäisessä käytössä ja ton verran menny.. eli joo on ihan riittosaa :)

 • Reply H sunnuntai, huhtikuu 24, 2011 at 10:43

  P.S Feeluniquesta tota saa suht halvalla. Oon tilannu sitä sieltä Rasselle, myös sen mukaan huippistuote aftershavena ;D tosin tästä nyt ei sun lukijoille ehkä ihan kauheesti oo hyötyyy ;D Pusss <3

 • Reply norde sunnuntai, huhtikuu 24, 2011 at 11:55

  Käykö/toimiiko toi myös bikinialueelle hyvin? : )

  • Reply Meri sunnuntai, huhtikuu 24, 2011 at 12:21

   sinne nimenomaan :)

 • Reply Emma sunnuntai, huhtikuu 24, 2011 at 11:55

  Testaukseen menee! Toistaseksi mä oon kokenut parhaaksi keinoksi sheivaattomuuden – Ghanassa kun koetaan naisten vehreä säärikasvillisuus hyvinkin vietteleväksi, ni ei ole ollut niin väliäkään. :D Nyt Suomen kesässä vois taas vähän terästyäytyä tän asian suhteen.

  • Reply Meri sunnuntai, huhtikuu 24, 2011 at 12:21

   oi oon valinnu ihan väärän kohdemaan :D

 • Reply marsukki sunnuntai, huhtikuu 24, 2011 at 12:25

  hmm paljon tollanen aine sitten maksaa?

  • Reply Meri sunnuntai, huhtikuu 24, 2011 at 12:38

   tuol sokoksel näyttäis olevan 20e

 • Reply Hanski sunnuntai, huhtikuu 24, 2011 at 12:32

  Kookosöljy! Bongasin joskus vuosi sitten jonkun blogin kommenttiosiosta yhden miehen kertomuksen siitä, kuinka se oli vaihtanut partavaahtonsa kookosöljyyn ja iho oli muuttunut sen jälkeen paljon paremmaksi. Testasin bikinirajaan, ja pelittää kyllä ihan loistavasti. Käytän tuota siis sekä sheivausaineen korvikkeena että sheivauksen jälkeen. Joitakin yksittäisiä sisäänkasvaneita on edelleen, mut verrattuna mun aikaisempaan järkyttävässä kunnossa olleeseen biksurajaan, niin jälki on kyl potenssiin kymmenen parempaa. :)

 • Reply Sanna sunnuntai, huhtikuu 24, 2011 at 12:42

  Voisitko tehdä tuosta sokeroinnista jonkun postauksen? :) Esim. videon siitä valmistamisesta ja sitten vaikka siitä käytöstä just sääriin? Kiinnostais oikeesti, kun tuo iänikuinen höyläys alkaa turhauttaa (plus karvatupentulehdus…) ja vahaus ei oikeen houkuttele, varsinkaan bikinirajoihin… :/ Mites niiden kipujen kanssa? Sopiiko tuo tuote myös intiimialueen sisäänpäinkääntyneille karvoille?

  • Reply Meri sunnuntai, huhtikuu 24, 2011 at 12:57

   tääl ei kukaan tee sokerointia, ni joudun venaa sitä suomeen, enkä ajatellu sokeroida jalkoja, niin jää se postaus kyllä aiheesta tekemättä :) ja joo toi ingrow on ihan superhyvää biksurajoihin.

 • Reply jennny sunnuntai, huhtikuu 24, 2011 at 13:02

  Ostettava-Ennen-Suomeen-Lähtöä – listaan lisätty! Luotan aina niin sokeasti näihin blogien suositteluihin, mutta parempaa infoahan se on kuin kaupan mainokset ja myyjien suosittelut :) Kuluuko tuota paljon? Osaatko yhtään arvioida kauanko yksi pullo kestää?

 • Reply nanna sunnuntai, huhtikuu 24, 2011 at 14:15

  Tuo tuote menee kyllä kesällä testaukseen,kiitos vinkistä! :) Kysyisin vielä sellaista, että osaisitko sanoa mikä on IsoSmilen toimitusaika Suomeen? :)

  • Reply Meri sunnuntai, huhtikuu 24, 2011 at 15:01

   mulle on tullu yleensä viikossa-kahessa :)

 • Reply sasu sunnuntai, huhtikuu 24, 2011 at 21:11

  Hmm, jännä juttu – ite ostin tota ehkä puol vuotta (?) sitten ihan innosta piukeena että nyt löyty ratkasu karvatupentulehduskierteeseen. Mutta ittellä ei tuntunu toimivan ja pullo jäi kaappiin. Kummallista, mitäköhän mä tein väärin :D Tosin ehkä mä oon vaan kaiken avun ulkopuolella, tuntuu että oon testannu KAIKKIA vinkkejä mitä oon bongannu lehdistä ja netistä ja mistään ei oo apua – mun bikiniraja on aina niin hirvee että en tiiä oisko ne karvat sittenkään se huonompi vaihtoehto. Tää kuulostaa pieneltä ongelmalta, mutta kyllä se mietityttää etenkin kun on joskus satunnaisesti miesten kanssa läheisissä tekemisissä :D

  PS. Sulla on ihan mahtiblogi! Tykkään. <3

  • Reply Meri maanantai, huhtikuu 25, 2011 at 04:40

   kai eri ihot vaan reagoi sit erilailla? :o hassua, kun mä oon valmis karkaamaan vegasiin ton oman pulloni kanssa… ootko kokeillu vahausta / sokerointia? jeesaisko se..

 • Reply iida maanantai, huhtikuu 25, 2011 at 19:28

  Oi, kiitos paljon vinkistä! Pakko lisätä ostoslistalle, tuntuu et oon kokeillu jo kaikkee mahdollista ja mikään ei auta, toivottavasti toi auttais. :D

 • Reply Ann-Marie M maanantai, huhtikuu 25, 2011 at 20:46

  Hep. siis päivittäinkö lälläilet tuota koipiis, vai sheivauksen jälkeen ? ( vai sheivaatko kintut päivittäin, eli …niin. ) biksu rajojen sheivauksen jälkeen ite käytän rfsu:n jotain after shave tököttiä harmaasta pikkutuubista, joka vaikuttaa samalla tavalla kun tuo sinun, sitä ei vaan kehtaa koko kroppaan läträtä.. !

  • Reply Meri tiistai, huhtikuu 26, 2011 at 03:23

   pyyhkäsen tolla joka päivä ”ongelma-alueet” :)

  Leave a Reply