Huh.

Hei hauskaa pääsiäistä! Jotenkin tällaset pyhät  kummasti unohtuu täällä (vaikka siis toi pääsiäismunien määrä kaupoissa on ihan sairasta…) Oltiin eilen B:n luona BBQ:bileissä. Nää friikit syö pääsiäisenä kalaa, ja kun kerrottiin, että  meillä suomessa syödään lammasta, saatiin jälleen kerran silmän pyörityksiä ja ihmettyitä siitä miten outoja me suomalaiset ollaankaan.  Ois pitäny varmaan kaivaa kuva mämmistä ja kertoa, että syödään myös sitä.

Kun päästiin kotiin, saatiin loistoidea lähteä parille. Tukka tötterölle ja menoks siis, taksimatka Broadbeachille, jossa todettiin että koko paikka on ihan kuollu… Napattiin uus taksi ja lähettiin Surferssiin, siel on yks kiva irkkubaari, mutta kun päästiin sinne asti, todettiin että sekin oli kiinni.. Loistavaa. Siinä vaiheessa kun Elsewhere:n ovella ilmotettiin että  sisällä ei oikeestaan oo ketään, niin meinas usko jo loppua. Ajateltiin että mennään käymään äkkiä jossain toisessa baarissa ja mennään myöhemmin takas. Mentiin ekaan baariin joka vastaan tuli. Juotiin siiderit ja baaritiskiä tuijoteltaessa, todettiin että hitto. näillähän on mustikkalikööriä. Kun ilmotettiin baarimikolle, että halutaan shottilasit sitä ja kermavaahtoa päälle, saatiin vähintäänkin hullun maine… No kun niitä mustikkashotteja ei koskaan voi juoda vaan yhtä, niin eihän siitä mitään hyvää seuraa.

Mulla on Australian baarien kanssa suurimpana ongelmana ollu musiikki. Mä en vihaa mitään niin paljon tässä maailmassa kun kikkeliteknoa, ja se aina ihan takuuvarma keino pilata ilta. Sen takia varmaan tykkään niin paljon Bäkkäristäkin, sielä soi AINA hyvä musiikki.  Täällä jokaikinen baari jossa oon tähän asti käyny, on soittanu sitä jumputusta enemmän ja vähemmän. Mä en oo mikään lady gaga yms listahittien suurin fani, mutta kyllä se baarissa menee, sellanen jumputus taas jossa ei lauleta mitään, vie multa järjen. En vaan kestä konemusiikkia.

No tää eilinen baari (Avenue?) kuitenkin vakuutti musiikkitarjonnallaan ja loppujenlopuks pahoinpideltiin tanssilattiaa varmaan kolme tuntia putkeen. DJ soitti kaikki parhaat rokkiklassikot ja hitit, että ei sieltä vaan päässy pois. Siinä vaiheessa kun Girls, Girls, Girls lähti soimaan, niin alotettiin Annan  kanssa sellanen ilmakitarointi, että ei oo toista nähty. En muista koska ois ollu yhtä hauska ilta, tanssittiin ja riehuttiin tanssilattialla niin, että hiki valu  ja tänään tuntee pohkeissa että on jonkin sortin liikuntaa harrastanu :D Mulla on todella ikäviä muistikuvia siitä, että oon esittäny Grease-sikermän aikana hyvinkin taidokkaita tanssimuuveja. Oon nähny sen leffan niiiin monta kertaa, etten vaan voi pitää itteeni kurissa niiden biisien aikana.

Päästiin ulos tästä meijän ”käydään tuolla ottaa yhet”-baarista ulos joskus puol viiden aikaan. Pakollinen mäkkärikeikka ja sit kotiin. Mä oon syöny kolme ranskalaista ja nukahtanu sen jälkeen noin sekunnissa.

Aamulla heräs siihen, että sydän ei pysy rinnassa. Muutama virtanen ehkä liikaa… Kummasti kun normaaliin päiväannokseen ei enää kuulu sitä kolmea redbullia, niin tuntuu noi energiajuomadrinkit vähän liiaksikin. Varsinkin seuraavana päivänä. Onneks viimeset kolme tuntia baarissa join vaan pelkästään vettä, niin ei mitään sen pahempia krapuloita ollu enää sen lisäks.

Yhtään kuvaa ei luonnollisestikkaan illasta ollu, mikä on luultavasti äärettömän positiivinen asia. Viihdytettiin itseämme (ja muita, pahoittelut tästä) ja keksittiin noin 150 uutta variaatota meijän maailman parhaaseen,, kuluneimpaan, huonoimpaan ”xxx soitti ja pyys xxx takas”-vitsiin. (rekkamies soitti ja pyys hymynsä takas, kasari soitti ja pyys kampauksensa takas jne…) ja viljeltiin sitä koko ilta. Aina yhtä hauskaa. Varsinkin kun kukaan muu ei ymmärrä mitä puhutaan. Ehdottoman positiivinen asia tässä ulkomailla asuessa, että saa aika rauhassa puhua sitä mitä sylki suuhun tuo, ilman että ois pelkoa siitä että toinen ymmärtää. Tulee kovat paikat kun menee takas suomeen, eikä voikkaan enää ilmottaa kovaan ääneen miten komee joku mies on.

Noniin tässä postauksessa ei ollu mitään ideaa. Piti vaan keksiä jotain tekemistä, että voin vältellä tiskivuorta joka tossa vieressä odottaa. Yäk. Jos meen pussailee hetkeks Franklinia ja alotan vasta sitten.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply Eli lauantai, huhtikuu 23, 2011 at 15:04

  :) Australiassakin kyllä syödään lammasta pääsiäisenä, mut se taitaa olla vasta sunnuntaina ohjelmassa. Pitkänäperjantaina perinteenä on olla syömättä lihaa, joten kaikki tietenkin syö sitten mereneläviä. (Fish&chips on ainaki täällä Sydneyssä aika kovassa suosiossa sillon..) Siis mulla oli eka sellanen kuva että se lihattomuus olis vaan joku katolisen kirkon oma juttu, mut ilmeisesti se on ihan yleinen perinne koko maassa. :D Ja ei mitään hajua et miks! No mutta ei meillä suomalaisilla mämmeinemme (aika kaunis sana) oo paljon varaa nauraa… :D

  • Reply Meri lauantai, huhtikuu 23, 2011 at 15:10

   joo ei :D okei, toi ”AI TE SYÖTTE LAMMASTA??!!=?!?!??!?!” reaktio anto ymmärtää että ne ei syö sitä ollenkaan, mut ehkä siin oli kyse sit pelkästään perjantaista :) joo siis meil oli kala bbq, mut kaikki raflat mainosti fish&chipsiä täälki :)

 • Reply jennny lauantai, huhtikuu 23, 2011 at 15:13

  Älä ikinä luota siihen, että ”kukaan ei ymmärrä” :D oltii kaverin kanssa salilla ja kaverini siine sitten kailotti, että ”ompa tolla muijalla ruma tatuointi” ja next minute se tyttö tuli meijän luo ”mä kuulinkin, että joku puhu suomea!”.. toivon, että se ei oikeesti kuullu tota kaverin kommenttia..

  sit saksalainen kaverini oli ausseissa ihaillu jonku miehen ranskalaisia kaverilleen ja loppujen lopuks se mies oli sanonu niille saksaks ”ottakaa vaa, en mä kuitenkaa jaksa kaikkia syödä” ja lähteny :D

  • Reply Meri lauantai, huhtikuu 23, 2011 at 15:53

   haha joo siis jossain vaiheessa tollanen tilanne tulee varmasti eteen :D

 • Reply Rallis sunnuntai, huhtikuu 24, 2011 at 01:29

  Repeilin ihan täysillä tuolle kirjoitukselle! :D

 • Reply Anna sunnuntai, huhtikuu 24, 2011 at 03:03

  Martina Aitolehti soitti ja pyys miehenstä takasin.

  Mä otan niin turpaan tän suuren suuni kanssa Suomessa.

 • Reply sarrrri sunnuntai, huhtikuu 24, 2011 at 09:03

  Heheee tuli tosta lampaan syömisen ihmettelystä mieleen, Meksikossa kävin usein seuraavanlaisen dialogin:

  ”Mitäs te Suomessa syötte?”
  ”Nooo.. Jääkarhu on aika yleinen, joskus myös pingviiniä”
  ”Mm’m, joo, niin arvelinkin!!”
  ”Ja sit meilläs syödään myös poroa”
  ”MITÄ?!?!? En varmasti usko.”
  ”Joo, ainoo jota oikeesti noista syödään on poro. Jääkarhuja ja pingviinejä ei ole Suomessa”
  ”Kuka nyt söisi Petteri Punakuonon. En usko.”

  :D

  • Reply Meri sunnuntai, huhtikuu 24, 2011 at 09:59

   joo toi poro järkyttää kaikkia aina yhtä paljon :D

 • Reply Tia sunnuntai, huhtikuu 24, 2011 at 10:31

  Olin tuossa eilen saksalaisen kaverini kanssa rukalla pisteessä, siellä ihmiset tanssi dirlandaata letkassa, ja eka kommentti kaveriltani oli et ”onks kaikki suomalaiset tällasia”. Loppuillasta mm. yks hifkin pelaaja yritti epätoivosesti iskeä ja saada loppuyöksi seuraa.
  Välillä sitä toivoo että ois jossain toisella puolella maapalloa missä pääsiäinen vietettäis noinki :D

 • Reply ida sunnuntai, huhtikuu 24, 2011 at 11:26

  ”Tulee kovat paikat kun menee takas suomeen, eikä voikkaan enää ilmottaa kovaan ääneen miten komee joku mies on.”
  Ei hätää, täällä on komeita miehiä niin vähän, ettei tollasta tapahdu kovin usein :D

  • Reply Meri sunnuntai, huhtikuu 24, 2011 at 12:22

   hyvä pointti :D

 • Reply nipsu sunnuntai, huhtikuu 24, 2011 at 14:20

  Mä olin Jenkeissä viime syksyn vaihdossa ja oli parhautta ku suomalaiskaverin kans pysty jauhaan ihan mitä vaan ja kukaan ei tajunnu. Sit ku tulin Suomeen nii poikakaveri häpes silmät päästään ku jatkoin sitä ”Makee tukka, näyttää ihan marsulta.”-heittoa ku en tajunnu että hitto nythän kaikki ymmärtää mitä sanon:D

 • Reply Henna sunnuntai, huhtikuu 24, 2011 at 17:49

  Tulee mieleen kun eräs nainen oli ollut Lontoossa työmatkalla, astunut hissiin ja siellä kaks miestä alkanu puhumaan suomeksi et no jopa on tätillä erikoiset kuteet ja noh muutenkin vähän vähemmän mairittelevasti kuvailleet häntä. Hissin ovet auennut niin tää nainen vaan huikkassu että hyvää päivänjatkoa pojat! Ilmeet on varmaan ollu näkemisen arvoiset :)

  jee samat musavihaukset kun mulla \o/ mulla on vielä joitain kavereita jotka pistää facebookin täyteen tollasta musaa, ”siisti biisi”. Itekkö kuuntelee niin tuntuu kuin ripsiä revittäisiin päästä yksitellen.
  En määkään niin tosta listamusasta diggaa mutta, kyllä ne baarissa menee. Noi tynks tynks jumputukset ei kyllä mene ilman vahvoja huumeita. (en käytä huumeita)

 • Reply fgjfg sunnuntai, huhtikuu 24, 2011 at 22:02

  heieieieieieeiiii älä teilaa koko konemusiikkia sen perusteella että oot kuullu paskaa teknoa! vähän sama kuin vannoisin vihaavani populaarimusiikkia kuunneltuani antti tuiskua ja justin bieberiä :D kokeile esim. hyvää vocal trancea, drumm n bassea tai dubstepia. tai jos haluut alottaa kevyesti niin eti hyvä dnb-/dubstep -remix jostain tykkäämästäsi biisistä, ne on yleensä vielä parempia :) mäkään en kuuntele teknoa ja elektroninen musa on elämäni rakkaus

  • Reply Meri maanantai, huhtikuu 25, 2011 at 04:39

   mulla on parikin kaveria dj:nä ja niiden keikoilla kun oon käyny niin mun korvat on vuotanu verta ihan samallalailla kun jossain lihatiskin tanssilattiallakin :) Sen (paljon) kuulemani perusteella mitä oon kuunnellu, en haluu pakottaa itteeni siihen :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post