Päivä 25 – Ensimmäinen

Mitäköhän tällä otsikolla taas on haettu? Voisko joku selventää? No tavallaan tää liippaa aihetta, koska tää on ensimmäinen (ja luultavasti viimenen) laatuaan :D Tiuku kuitenkin jätti seuraavanlaisen kommentin: Hei ois kiva nähä sultakin joskus kollaaseja? tiedän ettei oo ehkä sun juttu, mutta vaihtelu virkistää eikös joo? :) Haastan sut (nyt et voi kieltäytyä) valkkaamaan jostain nettikaupasta 1. arkiasun 2. biletysasun ja 3. rantavaatetuksen .

Koska mun on aika vaarallista pyöriä nettikaupoissa, valkkasin kohteeks Nellyn, joka ei onneks toimita Ausseihin ja jossa toimitus on sen verran nopeeta, etten voi vielä tehä tilausta. Hätä (=luottokortin liiallinen käyttö) keinot keksii.

1. Arkiasu


Haluisin klikkailla noi kaikki jutut heti, mintin punainen rannekoru ja sininen rannekoru on ihan puhdasta rakkautta.. Samaten toi  tuubihuivi! Rakastuin ihan täysin noihin, Kedsin ruututennareihin, Dieselin farkut on aina kivoja ja ne vaan sattuu istumana mun ahteriin parhaiten, Diesel on täällä ihan sikahintanen, pakko nappaa yhet dieselit messiin tänne, toi toppi on ihana jo mallinsa ja ton taskun takia, ja  toi kankainen kassi vois tuoda vihdoin ratkasun mun ongelmaan joka mulla on ollu valkosten laukkujen kanssa. Tää haaste on ihan typerä, koska haluun noi kaikki nyt heti ja välittömästi.

2. Biletysasun vaihdan terassiasuks mbarin terdelle (miss u!)

Periaatteessa toi Vilan valkonen mekko on ihan itsemurha, koska sille kuitenkin kaataa jotain, mutta onneks siideri kuivuu aika värittömäks… ton Filippa K:n laukun saa clutchiks, en tykkää tosta ton hihnan kanssa, matalat kengät että pääsee kävelemäänk otiin siitäkin huolimatta, että niitä siidereitä maistuis muutama liikaa. En kauheesti osaa käyttää koruja, mutta toi sulkakoru on kiva ihan vaan siks että siinä on sulka :D Noi käsikorut on kivoja ja ne voisin harkita klikkailevanikin ostoskoriin.

Bonuksena vieä, OLKAIMETTOMAT RINTSIKAT. Heitän tuopilla jokaista joka käyttää silikoniolkaimia tuubimekon/topin kanssa. Mun ehdottomissa suosikeissa, Wonderbran olkaimettomissa, on koot F:n asti, eli tekosyynä ei pitäis olla se, että kokoja ei löydy, joo nää on vähän tyyriimmät mutta ihan joka pennosen väärti. Mulla on näitä kahet ja suunnittelin just että voisin ostaa toiset mustat ihan siltä varalta, että näiden valmistus lopettettais äkillisesti tai tapahtuis jotain muuta yhtä kamalaa.

3. Ranta-asu

(tulipa harvinaisen ruma kollaasi :D :D ) Roxyn biksut on mun mielestä poikkeuksetta ihania, ikävä kyllä kokoluokituksensa takia ne ei mun päälle mene, mutta saahan sitä aina haaveilla.. Mun rantavaatetukseen kuuluu tällähetkellä biksujen lisäks pelkkä pyyhe kun tohon meijän rantaan pyyhällän, mutta koska aika harva teistä ehkä haluu lähtee hietsuun pelkkä pyyhe päällä, niin jatketaan tätä asua sit vähän. Paitsi et huijasin vähän, arskat kuuluu yleensä munkin outfittiin, Noi Cheap Mondayn arskat vois olla kivaa vaihtelua mun hetken kestäneelle reiska-vaiheelle… Olkikassit on mun mielestä lähes poikkeuksetta ihania! Ne on vaan niiiiin kivoja kesällä. Rantakäytössä ne kestää ehkä sen vuoden, mutta onneks voi ostaa joka kesä sit uuden. Rantamekon tärkein ominaisuus on se, että se on helppo vaan heittää biksujen päälle, kaikki tiukat ja ahdistavat vaatteet on parasta unohtaa.

Sellasta. Ootteko yhtä mieltä siitä, että jätetään nää kollaasihommat jatkossa niille jotka ne paremmin taitaa :D

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

32 Comments

 • Reply RagDoll sunnuntai, huhtikuu 17, 2011 at 12:19

  ”Heitän tuopilla jokaista joka käyttää silikoniolkaimia tuubimekon/topin kanssa”
  Sain päivän parhaat naurut, kiitos! ;) Kokoja ei valitettavasti ole 65 koossa, kuin D, E ja F.
  Kannattaako näistä ottaa yhtä kokoa suurempi? Vai vastaavatko hyvin ”normikokoa”.

  • Reply Meri sunnuntai, huhtikuu 17, 2011 at 12:25

   isompi kuppi? Joo, mulla oli ekat ”normaalikokoa” ja ne tuntu alkuun vähän turhan pieniltä, mutta nyt kun ympärys on venyny, niin ne istuu paremmin… Tokat otin sit suoraan isommalla kupilla ja ne on istunu alusta asti täydellisesti :)

 • Reply emzi sunnuntai, huhtikuu 17, 2011 at 12:26

  aika näppärästihän tuo meni!;)

 • Reply Mirette sunnuntai, huhtikuu 17, 2011 at 13:15

  Mun mielestä nää kollaasit on aina tosi tylsiä, ihan sama kuka niitä tekee :D Joten ihan vaan sen takia haluan että jätät ne jollekkin muulle..

  • Reply Meri sunnuntai, huhtikuu 17, 2011 at 13:51

   samaa mieltä :)

 • Reply Fanni sunnuntai, huhtikuu 17, 2011 at 13:28

  Noista Wonderbran rintsikoista kysyisin.
  Oletko ikinä ostanut Changestä liivejä, et meneekö noissa samassa ”taulukossa” ne koot? Oon kattellut noita aikaisemminkin, mutten ole tohtinut tilata, kun pelkään et jos ne ei vastaakkaan sitä samaa kokoa, jota olen ostanut changestä..

  • Reply Meri sunnuntai, huhtikuu 17, 2011 at 13:53

   joo oon, ainut että ku changen rintsikoissa yleensä menee 65 ympärys, niin noissa otin 70… mutta kupin pidin silti samana.. :)

 • Reply Minttu sunnuntai, huhtikuu 17, 2011 at 13:44

  Moikka! En muista oletko kertonut mitä kokoa rintasi oli ennen leikkausta, mutta olen utelias kuulemaan mistä silloin hankit liivisi? Itselläni on niin hankalaa löytää sekä oikean kokoiset, että hyvin asettuvat liivit. Haikailen myös olkaimettomien liivien perään mutta eipä tuo F-kuppi riitä. Vaikka muut joskus kadehtiikin, välillä sitä oikeasti toivoo että olisi pienemmät rinnat.

  • Reply Meri sunnuntai, huhtikuu 17, 2011 at 13:55

   mä toivon joka päivä että mulla ois pienemmät rinnat… :) tilailin aika paljon rintsikoita http://www.bravissimo.com/ siellä kuppikoot on vissiin K:hon ja olkaimettomissakin vissiin H-kuppiin asti.

 • Reply Shania sunnuntai, huhtikuu 17, 2011 at 14:05

  Se, että kokoja ei löydy ei ole tekosyy! En itsekään tykkää, että rintsikat tai silikoniolkaimet vilkkuvat topin alta, mutta toisaalta en aina jaksa antaa tuon periaatteen häiritä itseäni. Oma kuppikokoni on 60G. Olen kokeillut rinnakkaiskokoja, mutta en ole löytänyt niistäkään ratkaisua rintsikkaongelmiin, koska ympärysmitta 65 on minulle auttamattomasti liian iso :( Ainoat rintsikat, jotka olen löytänyt koossa 60G ovat Changen perusmustat ja perusvalkoiset rintsikat, joiden olkaimien asentoa ei voi muutella. Niin että syynä rintaliivien vilkkumiseen ei aina ole laiskuus hankkia oikeanlaisia liivejä, vaan se, että sellaisia ei yksinkertaisesti ole olemassa. Ymmärrät varmaan, että tällaisessa turhautuneisuuden tilassa sitä haluaa vaan joskus ajatella, että paskat, käytänpä tätä toppia/mekkoa/tms vaikka miten rintsikat vilkkuis :D

  Kamala avautuminen tästäkin tuli, mutta alan nähdä joka kerta punaista, kun joku sanoo, että kaikkien on mahdollista ostaa oikeankokoiset olkaimettomat rintsikat niin halutessaan… EI ole! Jos jollain on muuten antaa vinkkejä mulle sopivasta rintsikkakaupasta, niin antaa palaa. Lakkaan mielelläni kärsittämästä kanssaihmisten silmiä epäsopivilla alusvaatteillani ;)

  Olen harkinnut myös ompelijan puoleen kääntymistä, niin että suositukset hyvistä ompelijoista otetaan myös vastaan :D

  • Reply Meri sunnuntai, huhtikuu 17, 2011 at 14:28

   http://www.bravissimo.com/products/lingerie/strapless-bras/porcelain-strapless-bra/black/pnb9bl/?show=16&sort=1 esim. noista löytyy ympäryksellä 28=60 G kuppiin asti.

   • Reply tintti sunnuntai, huhtikuu 17, 2011 at 16:00

    Oon ehkä maailman pahin rintsikkanatsi, joten ihana lukee tommosta täältäkin :D. Ehkä ne ihmiset tajuaa JOSKUS että alusvaatteet on tarkotus pitää vaatteiden alla (ja silikoniolkaimista en edes puhu…). Ehkä tolla koolla 60G voin antaa anteeks pienen vilkkumisen, mutta kun suurin osa, jotka ei osaa käyttää niitä alusvaatteita oikein on sitä A-D kokoo. Luulis niitten shoppaavan miljoonia erilaisia rintsikoita kun kerta oma koko löytyy normaaleista kaupoista. Mä ainakin shoppaisin.

    • Reply pinku sunnuntai, huhtikuu 17, 2011 at 17:37

     pieni vinkki tuohon, jos ympärys on liian iso: monet kunnon alusvaateliikkeet tarjoaa myös ympärysmitan pienentämistä/suurentamista jos ei muuten löydy hyllystä sopivaa! :) ja tekevät sen vielä hyvin.

    • Reply Meri maanantai, huhtikuu 18, 2011 at 03:32

     SAMA! Oon niin katkera niille jotka voi ostaa hennesiltä tai ginalta niitä kympin rintsikoita :D

   • Reply Shania sunnuntai, huhtikuu 17, 2011 at 17:00

    Kiitos, Meri :) Menin heti tuonne katselemaan rintsikoita. Eivätkä nuo ole edes pahan hintaisia. Täytyykin laittaa tilausta menemään :) Oon vissiin sit ollu jotenki uusavuton kun en oo tuolla Bravissimon sivuilla aiemmin tajunnu vierailla…Noh, onneks jeesasit urpoa. Kiitti vielä :)

    • Reply Meri maanantai, huhtikuu 18, 2011 at 03:31

     mäkin löysin ton jotenkin ihan puoli vahingossa sillon joskus :) parempi myöhään ku ei millonkaan!

 • Reply moooi sunnuntai, huhtikuu 17, 2011 at 14:54

  ton ekan kollaasin tyylisiä rannekoruja on paljo hennesillä ja eriväreissä ;)

 • Reply ebayyyyyyyyy sunnuntai, huhtikuu 17, 2011 at 16:52

  Noita wonderbran olkaimettomiahan kannattais tilata ebaysta? Katoin ainaki et varmaan puolet halvempii siel.

 • Reply suhina sunnuntai, huhtikuu 17, 2011 at 17:58

  Haha, täällä ilmoittautuu yksi jolla on ihan oikea syy olla tilaamatta!! Kelaa sitä kun on kokoa 70G.. Ei paljon muuten naurata!! Mistään ei löydy olkaimettomia liivejä ja lähes aina joutuu saksimaan penteleen kalliita normirintsikoitakin, jotta saa ommeltua ympäryksen pienemmäksi.. (ja hirmu kivaa rakastua kaikkiin Zaran vaatteisiin, joista koko S/M menis päälle mutta rinnanmulkerot ei mahdu sisään edes kokoon XL.)

  En siltikään uskalla mennä pienennysleikkaukseen, kun ajattelen aina että katuisin sitten.. Ehkä sitten kun nämä päättävät riipahtaa, harkitsen asiaa uudelleen. Siihen asti olen ilmeisesti tuomittu käyttämään vain olkaimellisia mekkoja/toppeja.

  Kiitos aivan mahtavasta blogista, rakastan sun asennetta mitä tulee ihan kaikkeen :D

  • Reply Meri maanantai, huhtikuu 18, 2011 at 03:30

   no mulla oli ennen leikkausta koko 65h – g70 ja hyvin pysty käyttämään :) bravissimolta löytyy isoja kuppeja pienillä ympäryksillä ja suomen hintoihin nähden suht edullisestikkin. Vaateongelman tunnistan, mutta siihen on jo tottunu…

   mulle leikkaus oli paras päätös minkä koskaan oon tehny ja ainut mitä kadun on se etten tehny sitä jo kauan sitten :) Toki jos ne ei aiheuta muita haittoja kun vaatteisiin mahtuminen (jota en siis tahdo mitenkään väheksyä!) niin ei kai silä kiirettä oo :)

   • Reply suhina maanantai, huhtikuu 18, 2011 at 09:56

    Bravissimo ei jostain syystä vaan istu mulle hyvin, kokeiltu on useampaa eri kuppikokoa ja ympärystä. On se vaikea olla näin ongelmainen..

    Kiva kuulla leikkauksesta positiivista juttua, koska pakko kai se on hyväksyä, että se jossain vaiheessa on edessä. Tällä hetkellä mielipide vaihtuu joka toinen päivä puolesta/vastaan.. :)

    • Reply Meri maanantai, huhtikuu 18, 2011 at 12:23

     aa voi ei :(

     netissä on parikin blogia jossa on tytöt käyny leikkauksen läpi, kannattaa tutkia niitä :)

 • Reply pullamössööö sunnuntai, huhtikuu 17, 2011 at 18:51

  Morjee,
  käytiksää noita wonderbraita myös ennen tissien pienennystä? :) Aattelin vaan että onko ne oikeesti tukevat vai onko tissit navan korkeudella : D

  Vitsi tilaisin noi Nellystä vaikka heti, mutta epäilyttää vähän noi koot kun en tiiä mitkä sitten ois hyvät. Mulla ainakin kaikissa rintsikoissa on eri koko. :S

  • Reply Meri maanantai, huhtikuu 18, 2011 at 03:28

   en itseasias tienny koko rintsikoista viel sillon kaks vuotta sitten, eli en käyttäny, oon kuitenkin kuullu kehuja myös ei leikatuilta, joten oletan että pitää. käytin ennen leikkausta noita bravissimon olkaimettomia

 • Reply pullamössööö sunnuntai, huhtikuu 17, 2011 at 18:58

  Siis mitä, piti vielä ihan palata ihmetteleen että onko noi tosiaan Kaarituettomat?? : D
  Pysyykö ne oikeesti päällä jos on yhtään isommat (lue:raskaammat) tissit?

  Vaadin VIDEOPOSTAUSTA. :—DD No eivaa. ;D

  • Reply Meri maanantai, huhtikuu 18, 2011 at 03:26

   on, siis niissä on sellasia ”kovempia” juttuja nostamassa tissejä, mutta varsinaisia kaaritukia noissa ei oo. Kyllä nää mun tissit pysyy ylhäällä ja oon kuullu monen, ei leikatun sanovan samaa

 • Reply Emmaaa sunnuntai, huhtikuu 17, 2011 at 22:25

  Ongelmana ei suinkaan aina ole se, etteikö löytyisi kokoa, mutta minun D-kuppini ei ainakaan ole järin ryhdikäs ilman olkaimia. Tietenkään se ei ole mitään verrattuna F-kuppiin, mutta tiedän ainakin itsestäni sen, että en todellakaan jaksa/halua kantaa rintojani ilman olkaimia, vaikka kyseessä onkin ”vain” D-kuppi, jolle löytyy liivejä ihan tavallisistakin kaupoista. Senpä takia olenkin päättänyt tyytyä osaani ja jättää olkaimettomat vaatteet muille tai sitten peittää hartiani jollain kevyellä. Olkaimellisten vaatteiden kanssa taas valitsen olkaimet sopimaan vaatteen väriin enkä anna sen kaataa maailmaani, että olkaimet näkyvät ;)

  • Reply Meri maanantai, huhtikuu 18, 2011 at 03:25

   joo siis vaihtoehtona ennemmin toi olkaimettomien vaatteiden pois jättö, ennemmin kun silikonit.

 • Reply ilkee maanantai, huhtikuu 18, 2011 at 08:57

  Ja mä sit tykkäsin tästä ihan kauheesti ja oon siis sitä mieltä että ei jätetä näitä tähän,lisää tälläsiä niin mun ei tartte kahlata kaiken maailman nettisivuja ja kataloogeja vaan voi nappailla täältä näitä asuvinkkejä.Ja kun sulla toi vaatemaku nyt vaan sattuu olemaan lähellä mun makua niin tämmöset jeesaa vanhaa ihan kauhiast.

  Eniten tykkäsin tosta arkiasusta jonka mä voisin sit pukea ylleni niin arkeen kuin sinne terassillekin.

  • Reply Meri maanantai, huhtikuu 18, 2011 at 12:25

   mä voin alkaa tilailee sulle noita vaatteita :D toi asu on liian hieno sandeen!

 • Reply minni maanantai, huhtikuu 18, 2011 at 14:06

  Onko sulla toiminut aina hyvin ton Bravissimon netti ostokset? Oon yrittänyt nyt tunnin verran saada tilausta lähtemään, mutta aina tulee teksti ettei onnistunut ja yritä kohta uudestaan. Oon yrittänyt kymmenen kertaa ja en ymmärrä teenkö jotain väärin.

  Innostuin heti kirjotuksistas ja yritin tilata 200£:lla..:)

  • Reply Meri maanantai, huhtikuu 18, 2011 at 15:57

   ei kyl oo ollu ongelmia? toivottavasti lähtee pian toimimaan :)

  Leave a Reply