You Might Also Like

34 Comments

 • Reply Noora torstai, huhtikuu 14, 2011 at 09:22

  Hahahaha. Antin sanoin:

  Kai se tollei ois parempi.Ei ole paljoa tietoa asiasta valitettavasti,koska olen nuori politiikko ja kehitin pikkuhiljaa.

 • Reply Fenii torstai, huhtikuu 14, 2011 at 09:37

  Voi luoja :D :D Oikeasti. Miten voi olla pokkaa mennä eduskuntavaaliehdokkaaksi ja ehdokas kuvassa esiintyä mukamas SEISKAN kannessa 0_o

  Kiitos päivän nauruista :D

 • Reply Mango torstai, huhtikuu 14, 2011 at 09:38

  Luin ensimmäisen lauseen ja olin tukehtua aamupalaani.

 • Reply llaura torstai, huhtikuu 14, 2011 at 09:40

  hahhaahahhaha, en kestääää :D voi ei, tää on melkein hulvattomampaa kun perussuomalaisten kannattajat :–D! ”Kai se tollei ois parempi.Ei ole paljoa tietoa asiasta valitettavasti,koska olen nuori politiikko ja kehitin pikkuhiljaa.”

 • Reply mipsukka torstai, huhtikuu 14, 2011 at 10:01

  ”Näin on.”

  Et ole ainoa.. :D

 • Reply Ellu torstai, huhtikuu 14, 2011 at 10:15

  Nämä Kurhisen vastaukset ovat kyllä jotain hyvin ainutlaatuista! Onneksi meillä on hänenlaisensa ”nuori poliitikko”. Osa kommenteista oli jotenkin hellyyttäviä, ja huomasi kuinka loppua kohden alkoi Antilla keskittymiskyky herpaantua ja kommentoinnintarve tyrehtyä… Hih…

  Hei kuinka sä olet saanut noi hampaidenvalkaisuliuskat pysymään? Tilasin ne miedoimmat Isosmilesta, ja taisin tehdä jotain väärin kun alahampaiden liuska ei meinannut millään pysyä…

  Blogisi on niin huippu!

 • Reply Sagu torstai, huhtikuu 14, 2011 at 10:50

  Päivän huutonaurut. :D

 • Reply Kepsu torstai, huhtikuu 14, 2011 at 11:19

  Jestas, ja tollaisia vielä pitäisi päästää päättämään meidän asisoista.. Ristiriitaisiakaan eivät sitten ole yhtään nuo Kurhisen vastaukset asiantuntemuksesta puhumattakaan…

 • Reply M torstai, huhtikuu 14, 2011 at 11:20

  Olipas hyvin kattavat perustelut Antilla! ;)

  Minä ainakin sain päivän naurut :).

 • Reply lumilinna torstai, huhtikuu 14, 2011 at 11:34

  En kommentoi sen enempää. Voi luoja :—D

 • Reply tannttu torstai, huhtikuu 14, 2011 at 11:56

  En kestä, ei toi voi olla noin tyhmä ja kuka oikeesti äänestäis tota.
  ”En näe mitään pahaa ydinvoimassa.” …………
  Ja ihania ”kai se tollei ois”….

 • Reply Mimmi torstai, huhtikuu 14, 2011 at 11:57

  ”Eu tukirahojen tiukempi linja!Ei myönnetä turhaan lainoja ja avustuksia eu-maille,jotka tuhlaavat rahat turhuuksiin ja korruptioon menee suuri osa välistä. Tiedän koska itselläni paljon tuttuja esim. Baltian maissa.” :D

 • Reply Hanna torstai, huhtikuu 14, 2011 at 12:50

  Hahhahahah voi jessus sentään :-D!

 • Reply Heidi torstai, huhtikuu 14, 2011 at 13:07

  Mä taas olen järkyttynyt siitä, että Piraattipuolue on ottanut Kurhisen listoilleen. Aion edelleen äänestää piraatteja, mutta ihan vakavasti harkitsin puolueen vaihtamista tasan Kurhisen takia. Onneksi asun eri vaalipiirissä, eli mun ääneni ei mene Kurhisen vertailulukuun. En tosin hetkeäkään usko, että kukaan äänestää Kurhista, se lienee itsekin niin typerä, ettei tajua äänestää itseään.

 • Reply noona torstai, huhtikuu 14, 2011 at 13:07

  Voi nolous noita vastauksia, olen sanaton:D

  Saiskohan kansanedustajuudesta muotoiltua jollain ihmeen kaupalla kutsumusammatin, niin vältyttäisiin noilta A. Kurhisen kaltaisilta ehdokkailta?

 • Reply Pantti torstai, huhtikuu 14, 2011 at 13:14

  En näe Antin vastauksissa mitään nauramista. Ainoa, jossa olen ehdottomasti erimieltä hänen kanssaan, on NATO-kysymys. Mielestäni Suomen kuuluisi hakea välittömästi NATOn jäsenyyttä. En myöskään allekirjoita vasemmistoliiton hallituspaikkaa.

 • Reply Emily torstai, huhtikuu 14, 2011 at 13:26

  Ei vittu :DDDDd En tiedä pitäiskö tässä itkeä vai nauraa :DDD Nuo vastaukset on jo sinällään aivan täyttä skeidaa, mutta niin on oikeinkirjoituskin :D (”Suomalaiset ja Venäläiset”.. yep!)

 • Reply Kata torstai, huhtikuu 14, 2011 at 13:31

  Mä en tiedä itkeäkö vai nauraako.. tää jotain aivan käsittämätöntä, vaikea uskoa todeksi :D
  Ihan ku lukis viidesluokkalaisen pojan kannanottoja, eihän toi tiedä mistään mitään saati osaa edes suomenkieltä!
  Mä en kykene tuntemaan edes myötähäpeää kun jätkä on noin totaalisen kujalla!

 • Reply n. torstai, huhtikuu 14, 2011 at 13:51

  Ahahaa :D Meidän vaalipiiristä on ehdolla myös Antti Kurvinen ja ihmettelin, mitä niissä nyt niin järkyttävää on. Lukihärö iski ;D Tuon ihmisen jutut sen sijaan… Voi voi :D

 • Reply Eija torstai, huhtikuu 14, 2011 at 14:09

  Vaikuttaa siltä, että ei ole perehtynyt asioihin tarpeeksi hyvin:D

 • Reply mipsukka torstai, huhtikuu 14, 2011 at 14:17

  Kysyn vielä ohi aiheen, että onko siellä kaupoissa myytävänä hampaidenvalkaisuliuskoja? USA:ssa niitä on, mutta Suomessa en ole vielä missään törmännyt.

  • Reply Meri torstai, huhtikuu 14, 2011 at 15:29

   en oo kiinnittäny huomiota.. siis crestejä ei saa ainakaan kaupasta, sen varmaan oisin nähny

 • Reply Riitu torstai, huhtikuu 14, 2011 at 14:18

  ei oo totta että tommosia voi ees päästää eholle………….-.-

 • Reply superblue torstai, huhtikuu 14, 2011 at 15:06

  Voi ei :D Nuo typot ja kaikki, melkein iski myötähäpeä. ”Hyvä sysmä!”

 • Reply Sanna torstai, huhtikuu 14, 2011 at 15:09

  Mikä mussa on vikana, kun en pidä noita vastauksia mitenkään ihan mielettömän typerinä tai hauskoina? Ihan rehelliseltä ja teeskentelemättömältä ainakin tyyppi vaikuttaa toisin kuin ihan järkyttävän suuri osa eduskuntaan pyrkivistä kaikesta kaiken (muka)tietävistä idiooteista.

  Jos en tietäisi Kurhisen taustoja, jotka nyt on mitä on, ja ei olis hirveitä ennakkokäsityksiä tyypistä, niin tuskinpa miettisin kyseisten vastausten kohdalla mitään muuta kuin, että ”vähän erilaisen hassuja ja kaunistelemattomia sammakoita tää ehdokas päästänyt suustaan, ei vissiin ole käynyt läpi puolueensa ”sensuuriprosessia”, jossa kaikki persoonallisus ja omat mielipiteet tukahdutetaan ja tuloksena on jotain Jaana Pelkosia ja missi-Essejä.”

  Ei mulla muuta. Puolustin näemmä juuri Kurhisen Anttia, saa nauraa. :) ps. ydinvoima on pahasta

  • Reply Anny torstai, huhtikuu 14, 2011 at 22:06

   Ydinvoima on tarpeellinen energiamuoto. Puolustan sitä henkeen ja vereen.

   Miksi hakea ehdokkaaksi, jos ei edes ymmärrä vaalikoneen kysymyksiä? Viestisi kuohui kokoomusvastaista politiikkaa. Ihanaa.

  • Reply Beatrix lauantai, huhtikuu 16, 2011 at 15:55

   Persoonallisuus ja omat mielipiteet? Puolueet tuskin harjoittaa sensuuria, mutta kaikki kansanedustajaehdokkaiksi haluavat sais harjoittaa ees jotain itsesensuuria ettei tarvis kärsiä tästä myötähäpeästä. ”Kai se tollei ois” adsd voi hyvänen aika. Mielipiteitä saa ja pitää olla, mutta jos haluaa kerran kansanedustajaksi päättämään maan asioista, olisi hyvä tietää edes jotain. Tai osata omaa äidinkieltään. ”Todennäköisesti.Huonosti tietoa asiasta.” Niin.

 • Reply Graia torstai, huhtikuu 14, 2011 at 15:49

  Sanna, mun mielestä noissa on naurettavaa se hyvin vähäinen tietämys politiikasta. Ja sekin kertoo jotain, jos eduskuntavaaliehdokas puolustaa omaa näkemystään sillä, että ”Tiedän koska itselläni paljon tuttuja esim. Baltian maissa.” Kaiken voisi myös ottaa paljon vakavammin, jos teksti ei vilisisi kirjoitusvirheitä.

 • Reply ulla torstai, huhtikuu 14, 2011 at 16:01

  Ei… Mun täytyy kanssa sanoa, et eihän toi nyt paha ollut. Ja mun mielestä on ihan hatunnoston arvoista sanoa, ettei kunnolla tiedä jostain aiheesta. Moni surkimusehdokas vois ottaa tosta oppia, niin kansalaiset pystyis paremmin vertailemaan ehdokkaiden tietopohjaa. Ja esim. noi eläkekysymykset on oikeesti vaikeita! Suurin osa suomalaisista vastustaa eläkeiän nostoa, vaikka kaikille on kai selvää, et ei se oikein funkkaa, et elinikä huitele 80 vuodessa ja niistä vain vuodet 25-60 (alle puolet!) ollaan ansiotyössä.

  Mut joo, kyl mä ymmärrän, että huvitti. Vielä vähän aikaa sitten Kurhisen vaalilause oli ”Kikkeli kovana eduskuntaan” Että näin :)

  • Reply M torstai, huhtikuu 14, 2011 at 22:57

   On kyllä hatunnoston arvoista sanoa, ettei tiedä kunnolla aiheesta. Itsestäni vaan tuntui, ettei ko. herra tiennyt monestakaan aiheesta kunnolla mitään. Eikö silloin ois aihetta perehtyä asioihin, ennen ehdolle asettumista, jotta ois mielipidettä asioista, joihin eduskunnassa tulisi kenties vaikuttamaan..

 • Reply Minneli torstai, huhtikuu 14, 2011 at 16:05

  :D Kiitos nauruista! Meni kahvit vaan väärään kurkkuun, ku lueskelin asiantuntijan lausuntoja.. :P

 • Reply Sanna torstai, huhtikuu 14, 2011 at 16:32

  Oletkos nähnyt ko. henkilön vaalimainoksen nettisivuilla? Osoittaa Helsingin tuomiokirkkoa ja alla lukee ”ANTTI EDUSKUNTAAN” Hmm… :D

 • Reply jessi torstai, huhtikuu 14, 2011 at 21:51

  Huhhuh, riitti jo ensimmäisen vastauksen pari ekaa lausetta, jossa oli x-määrä kirjoitusvirheitä. Muistan katselleeni sivusilmällä Mariaa, kun tuo herra Kurhinen oli siellä mainostamassa itseään. Kysyttiin, mitä Kurhinen haluaa ajaa takaa. ”Öööö ootas mulla on tässä tää mun esittelylappunen missä kerrotaan puolueesta”.
  No, ehkä se itseltään ja Hennalta saa äänet.

 • Reply Rii torstai, huhtikuu 14, 2011 at 23:19

  siis mitä, onko se menny vaihtamaan ton ”legendaarisen” vaalimainoslauseen… kikkeli kovana eduskuntaan :’DDDDDD

  ärsyttävintä noissa on se, että se ei selkeestikään oo joissain kohdissa jäänyt edes miettimään sitä vastausta. Vaikka ei kaikkea tietäisi, niin pystyy omien intressejen ja näkökulmien perusteella varmaan jonkun mielipiteen muodostaa. Toinen vaihtoehto tietysti on että kehittäisi vähän itseään ja opiskelisi nuo asiat ennen kuin lähtee eduskuntavaaliehdokkaaksi :D Pakko järkkää varmaan täällä hollandiassa jotkut vaalivalvojaiset… :D menee niin oudoks koko homma.

 • Leave a Reply