haaste + lätinää

Iines haasto mut tällaseen valokuvajuttuun

1. Avaa neljäs kansio, jossa säilytät valokuviasi.
2. Avaa neljäs kuva kansiossa ja julkaise se blogissasi.
3. Selitä kuva.
4. Haasta neljä blogia tekemään sama.

Mun on pakko tunnustaa että mun oli pakko muokata mun kansiota sen verran, että käänsin kohdan 2.  kuvien järjestyksen toisinpäin, koska muuten oisitte saanu ihailla kuvaa cresteistä joista nappasin kuvan pari päivää sitten.. :)

(toivottavasti ei muru haittaa että julkasen tän..)

Kuva on vissiin vuodelta 2008 (tissien koosta päätellen..) Forumin Halloween-partyista. Mä naamiaisasu on mitä ilmeisemmin ollut ”raskaana oleva nainen uimapuvussa” Vatsan koosta päätellen on  hyvä että mulla on oma privatehoitsu mukana.  Huomatkaa Sebastian Rejman taustalla, ehdottomasti kuvan parasta antia.

Sellasta. :D  Saanko haastaa taas kaikki jotka tuntee tarvetta kaivella vanhoja kuvatiedostoja? Esim Anna, koska luulen että tiiän mikä kuva sieltä tulee, sun on pakko tehä tää, lisään sen kämppissopimukseen.

Mulla oli eilen se työhaastattelu, muuten kiva, mutta se oli ryhmähaastattelu, enkä oo hyvä niissä suomessakaan niin saati sitten vieraalla kielellä. Se haastattelija kyl kerto ehkä neljään kertaan, että rakastaa mun  aksenttia ja kun kerron että mun lempiruoka on petteri punakuono, niin se halus puhua sen jälkeen vartin erilaisista safkoista.  Muuten en loistanu mitenkään hirveesti, en vaan saa suutani auki tollasis ryhmäjutuissa, vaikka mikä olis… Tekosyyks lisättäköön vielä, että olin nukkunu ehkä kolme tuntia edellisenä yönä, pienen koti-ikävä / C-on-ihan-mulkku -itkupotkuraivarin takia.

Tänään oli treffit mun sekopäisen personal trainerin kanssa klo 6:30. Jotenkin epätodellinen olo kun herätyskello soi vähän viiden jälkeen ja siinä vaiheessa kun lähtee himasta on ihan pilkkopimeetä. Mun treenikaverin hieman vajaavaisen kunnon takia, ollaan tähän asti säästytty jalkatreeniltä ja rääkätty vaan vatsa ja käsilihaksia, mutta tänään Adam oli ilmeisesti sitä mieltä että Annan polvi on niin hyvässä kunnossa että voidaan alottaa jalkatreeni. Sen jälkeen kun on eka tehny 3×20 kyykkyä painojen kanssa ja 3x 20 kyykkyä kahvakuulan kanssa ja tulee käsky lähteä juoksemaan portaita, ei ihan kauheesti naurattanu. Olin kymmenen ekan portaan jälkeen niin huonona että loput 100 porrasta raahasin itteäni ylöspäin lähinnä käsillä kaiteesta roikkuen, oksennuksen maku suussa. Sen jälkeen normaalisti ihan kiva nyrkkeilysäkin potkiminen oli ihan ylivoimasen rankkaa, puhumattakaan vatsalihaksista joissa ois pitäny jaksaa nostella jalkoja.. En halua tietää miten kipee tuun olemaan huomenna. Onneks seuraavat treenit on vasta tiistaina, niin ehdin EHKÄ toipua siihen mennessä. Tänään ois muuten tarjolla Elixian kuukauden treenipassi 20 eurolla, kaikki siis jumppaamaan, että ootte yhtä kipeitä kun mä :D

PS: Tuo sivupalkista löytyvä IsoSmilen tarjouskoodi on vielä huomisen voimassa… :)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply t torstai, huhtikuu 14, 2011 at 19:09

  ää miksen ole lukenu sun blogia aikasemmin vaikka oon tienny tän olemassa olosta jo kauan! luen annan blogia ja silloin tällöin eksyin tänne ja vasta nytten oon jääny roikkumaan mukaan. sulla on tosi mahtava tyyli kirjottaa, iso hymy levähtää naamalle vähän väliä :)

  pakko kysyä että mitä C on tehnyt kun se on kusipäämulkvisti? oliko/onko se siis sun poikaystävä? yritin ettiä vastausta eri postauksista mutten löytäny (laiskuus vei voiton..) jossei ole hirvee vaiva ni viittisisitkö vähän valaista mua?

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 15, 2011 at 02:36

   ei seurusteltu, oli jotain pientä sutinaa ois ehkä oikein ilmasu :) ja meillä tuli vähän näkemyseroja that’s all..

 • Reply johanna torstai, huhtikuu 14, 2011 at 19:23

  onko tää se oikea e-bay http://www.ebay.com/ ? on vähän epämääräiset sivut etten oikein ole varma.. :o

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 15, 2011 at 02:34

   on joo

 • Reply pilli torstai, huhtikuu 14, 2011 at 19:35

  Jos blogisi lukija tilaa valkaisutuotteen IsoSmilestä mainostamallasi tarjouskoodilla, saatko siitä sitten samalla itse provikkaa? Eli niin, että jokainen koodilla tilattu tuote lihottaa omaa tilipussiasi?

  Just out of interest :)

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 15, 2011 at 02:37

   saan mä muutaman hilun, mutta siis ole ne suuria summia. otin siis oodin lähinnä teijän iloks, en oman tilipussin lihottamiseks :)

 • Reply Niina Än torstai, huhtikuu 14, 2011 at 22:03

  Eeih, vähänkö repesin tolle raskaanaoleva nainen uimapuvussa. Et siis todellakaan oo, mut ihan helmi läppä ;D

  Mä kävin ostaan tänään kivan mekon, sellasen mikä ei tekis mulle raskaanaolevanainenmekossa efektiä. Tulin himaan ja esittelin, sit mun 6-v. lapsonen tuli kehumaan kuinka kaunis oon siinä ja näytän ihan siltä että mulla ois vauva mahassa ja se näyttää kivalta. Kiva. Kiitos lapsi.
  Pitää vetää jotku tukisukkahousut kai korviin sit viikonloppuna kekkereissä :D

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 15, 2011 at 02:33

   haha voi eiiii :D pidät vaan kädet lanteilla puolet ajasta, niin kyllä se efekti pian katoaa :D

 • Reply :) perjantai, huhtikuu 15, 2011 at 00:22

  Jos toi ei ole kyseinen henkilö, niin ainakin hän näyttää vuoden 2006 Miss Suomelta, Ninni Laaksoselta! :)

  • Reply -- lauantai, huhtikuu 16, 2011 at 11:02

   Se onkin.

 • Reply Rii perjantai, huhtikuu 15, 2011 at 03:12

  NåMEN sulla on kuitenkin paljon työkokemusta takana ja kaikkea!:) Sormet ristiissääää että saat sen duunin! tiedän noi ikävistelyolot:/ onneks sain kesken ikävistelykohtauksen jonkun hullun ”olen niiiin vahva ihminen”-valaistuksen eilen :D ja niin olet sinäkin:) kaikkea kivaa sinne ausseihin. heiii ja ps. vaikka tiedetään että vasta lähiaikoina löysit suomen toivon antti kurhisen, niin ootko käynyt siellä äänestämässä? (en nyt vihjaile, että anttia, mutta…:P)

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 15, 2011 at 03:56

   en käyny :( se ois vaatinu koko päivän reissun ja vaikka ei töitä ookkaan, niin ei ehtiny sitä toteuttamaan.. Ja mulla ei ollu ketään ”pakko äänestää tota!”-ehdokasta, niin annoin sit olla. Jos vastaääniä ois saanu antaa, niin oisin voinu harkita

   • Reply emmita perjantai, huhtikuu 15, 2011 at 10:50

    Ihan samaa mieltä, pitäis voida antaa plussia ja miinuksia niinkuin BBssä. :D

    • Reply Rii perjantai, huhtikuu 15, 2011 at 18:01

     Mut toisaalta, niin ku BB:ssä, sit kaikki vaan negistelis eikä antais plussaa, perus suomen kansa!! :( Ois kyllä vähän erilaiset vaalivalvojaiset ”Kiitos kaikille niille jotka annoitte plussaa… Nyt tosiaan nämä miinukset meni tohon 20 prosenttiin… Mutta tästä on hyvä jatkaa!” :D

     • Meri lauantai, huhtikuu 16, 2011 at 02:55

      haha joo totta :D mut jos pitäis antaa sekä + että – ääni… vois porukka muuttua :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post