Päivä 13 – Tällä viikolla

Tää on mulle yks painajaismaisimmista haastepäivistä ihan vaan siks, että vihaan suunnitella etukäteen mitään, mitä ei oo pakko. Parempi mennä fiiliksen mukaan vaan. (tän takia mulla on kaikki duunijutut työnalla aina päivää ennen deadlinea)

Koska siis ollaan maanantaissa, niin tää viikko on melkosen auki. Tää päivä on menny torkkuessa, noi antibiootit nukuttaa vähän turhan paljon ja jaksan olla hereillä kaks tuntia kerralla, ennenku tarviin taas uudet päikkärit. Päikkäreiden lomassa ollaan tehty meijän viikottainen isompi kauppareissu, tehty pizzaa ja pidetty Hawaii Five-0 maratoni. Sit molemmat havahtu siihen ettei oo muuten postattu tänään, voi perkele. Ja nyt kuuluu vaan näpyttelyä ja kirosanoja molempien huoneesta. Meijän arkea.

Huomenna ois vissiin tarkotus käydä hoitamassa pankkijuttuja, ehkä jos jaksaa, hankkia ajokortti ja viedä taas noin miljoona työhakemusta. Kirjastossa pitää käydä hakemassa lisää himoshoppaajia. ja yks ihana suomalainen tyttö johon tutustuin täällä, lähtee ens viikolla kotiin, joten varmaan jotkut ruoka/juomadeitit tiedossa. Ja sit jos näkis vaikka Mattya. Siinä se. Sen jälkeen loppuviikko onkin ihan tyhjää, voi tehä ihan mitä huvittaa ja millon huvittaa. (Dear Lautner, tää on vihje, nouse jo sieltä merestä siinä valkosessa t-paidassa)

Sen jälkeen kun on muutaman vuoden eläny aikamoisella minuuttiaikataululla, on aika virkistävää kun ei tarvi suunnitella niin kauheesti. Ei sillä ettenkö ikävöis töihin, en ymmärrä miten ihmiset jaksaa olla kotona kuukaustolkulla, mutta musta on ihanaa kun ei tarvi sopia treffejä kolmen kuukauden päähän niin että varmasti ehtii. Seuraava kalenteri merkintä taitaa olla ens viikolla, sekin deadline, eli voisin toki olla järkevä ja alottaa jutun kirjottamisen jo nyt…

Onko teillä suuria suunnitelmia tälle viikolle? Huomen on muuten yks aika kiva juttu teille ♥

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply saaaaara maanantai, huhtikuu 4, 2011 at 16:39

  ”(Dear Lautner, tää on vihje, nouse jo sieltä merestä siinä valkosessa t-paidassa)”

  haha katoin äsken just jonkun Bondin (en muista minkä niistä) ja nyt tuli mieleen hervottoman hauska kuva Taylor Lautnerista nousemassa vedestä kuten Bond uimahousissaan joskus tekee : DDD

 • Reply Lilli maanantai, huhtikuu 4, 2011 at 16:47

  Voitteko Annan kanssa kuvata jonkun videon ens kerralla kun teette ruokaa?
  Tai joku muu ruokapostaus ois kiva :)

 • Reply Maanvaiva maanantai, huhtikuu 4, 2011 at 18:53

  Äiti matkustaa Suomeen vierailulle (viime kerrasta on jo yli puoli vuotta) ja suunnitelmassa on kirpparit, hullutpäivät ja muuta mukavaa. Eli kunnon laatuaikaa äitini kanssa (enpä olis tollaisesta kuvittellut innostuvani vielä 10 vuotta sitten :DD

 • Reply sairas maanantai, huhtikuu 4, 2011 at 18:57

  Mun viikon suunnitelmiin olis kuulunu pari pv koulua, koepv ja kaks vapaapvtä, mutta uskon että ne menevät tässä mahatautia sairastamalla ja siitä sitten toipumalla. Tällänen pikku ylläripylläri koulun jälkeen :D

 • Reply T maanantai, huhtikuu 4, 2011 at 19:02

  Tämän ja ens viikon suunnitelmat on olla nokka kiinni kirjassa ja lukea matikkaa, uskontoa ja maantietoa = lukion koeviikko! Tsemppaa mua!!!! Vaihtaisin mielelläni osaa sun kanssa vähäks (tai vähän pidemmäksiki) aikaa! :) Pitäkää hauskaa ja pysykää terveinä Annan kanssa. :)

 • Reply ellen maanantai, huhtikuu 4, 2011 at 19:36

  itsellä viikko täynnä kokeita ja seuraaviin kokeisiin lukemista ♥

  tällä hetkellä ulkona on kylmä, harmaanpaa kuin ikinä ja kaiken lisäks sataa vettä, joo siis vettä, ihan kunnolla! suomen ihana sää <33 -.- ja ties kuinka kauan on luvattu että vähän lämpenis mutta miks musta tuntuu ettei tää kyllä siltä näytä että kesä tulis?! muistinko jo sanoo että oon hiukan kateellinen että saat olla siellä lämpimässä ja tekemättä mitään:D vaikka kyllähän kohta toivottavasti pääset mieluisaan duuniin:) mutta nauti nyt siellä kunnolla! minunkin edestä..

  jee yllätystä kaivataankin tänne sateen keskelle:D

 • Reply Sanna maanantai, huhtikuu 4, 2011 at 20:29

  Täällä soi muuten kokoajan radiossa se Erinin Vanha nainen hunningolla, tulee aina mieleen siä. :D Sitä on kiva lauleskella :)

  Mites muuten se C-tilanne? Ootteko ollu missään yhteyksissä? Ja mikä siinä ees alunperin tuli? ;o

  • Reply Meri tiistai, huhtikuu 5, 2011 at 04:25

   ei olla oltu, eikä toivottavasti ihan hetkeen ollakkaan.

 • Reply Saija maanantai, huhtikuu 4, 2011 at 22:11

  ”Sit molemmat havahtu siihen ettei oo muuten postattu tänään, voi perkele. Ja nyt kuuluu vaan näpyttelyä ja kirosanoja molempien huoneesta.”

  Ja postasitte sitten tismalleen samaan aikaan :D Luin tossa just Annan postauksen, jonka jälkeen tulin tänne ja huomasin, että molemmat on postattu tasan 15.58. Musta toi oli jotenkin hauskaa, kun mietin, että joko teillä alkaa menee noi aikataulut aika yksiin tai (ja vielä huvittavampi ajatus) ootte huutanu toisillenne huoneistanne, että postataan ”än yy tee nyt” :DD

  • Reply Meri tiistai, huhtikuu 5, 2011 at 04:24

   se ei ollu tarkotus… :)

 • Reply jennny maanantai, huhtikuu 4, 2011 at 23:11

  Toi kieltämättä on kyllä hyvä tunne, kun kiireisen jakson jälkeen ei tarviikkaan tehdä yyyhtäään mitään, jos ei huvita. Ja yleensähän sitä sitten jumittaa koneella/telkun ääres..

  Vietän juuri ihanaa viikkoa Suomessa ja nyt kun oon levänny kotona 4 päivää viisaudenhampaan poiston takia niin vihdoinkin huomenna alkaa kiireinen loppuviikko. Nään kavereita ja sukulaisia ja mökkeilyä ja teatteria ja työhaastatteluja…. Aaah, rakastan Suomessa olemista!

 • Reply ilkee tiistai, huhtikuu 5, 2011 at 07:46

  Suunnitelmia…juu on tietysti mullahan on loma ja en meinannut keikkailla euron kuvat silmissä mummuja viihdyttämässä vaikkakin nää kaks ekaa lomapäivää on näissä merkeissä mennytkin.
  No nyt kuitenkin on niin että kaks keski-iän kynnyksellä(vai joko lie ollaan yli menty siitäkin kynnyksestä) olevaa Esteriä prillit nenällä yrittää selvitä neljä päivää iloisessa Amsterdamissa.
  Siellähän on siis vaikka mitä nähtävää,esimerkiks vaikka ne bordellit,ikinä ei olla sellasessa käyty ja ei käydä nytkään me mennään kissamuseoon ja sittenhän siellä on myös lupa pössytellä ihan laillisesti mutta eiköhän meille riitä tuo tavallinen belmentti sillähän me on tähänkin asti pärjätty.Uudella kameralla on sitten helppo ikuistaa kaikki mahdollinen.

  Mukavaa loppuviikkoa sinne!

 • Reply Ava keskiviikko, huhtikuu 6, 2011 at 13:48

  Onko tuo vikassa kuvassa oleva kalenteri siun? Ihana! Mistä tuollasen saa?

 • Leave a Reply