Päivä 11 – Sisarukseni

Mulla ei oo yhtään kokonaista sisarusta. Puolikkaita onkin sit viis. Oon kai ennenkin sanonu, mutta oon tosi hämmentyny tosta määrästä koska sanoin tosi kauan et mul on 6 sisarusta, eikä mul oo mitään hajua että kukakohan se kuudes mahtaa olla.
Mä oon siis vanhin kaikista, koska joudun yleensä miettmään miten vanha ite oon, niin on ihan mahdottomuus muistaa jonkun muun ikä. (mulle oli järkytys kun huomasin eilen sairaalassa että Anna on 22, ihan pikkunen!) mutta tajusin tossa että kaikki menee peräkkäisinä vuosina ja Taru on mua tasan 10 vuotta nuorempi, niin syntymävuodet on (toivottavasti) Janna -96 Taru -95 Jesse -94 Anssi -93 Antti -92.

Tarun, Anssin ja Antin kanssa oon siis asunu saman katon alla kun vielä asuin porukoilla, Jannaa ja Jesseä nään lähinnä mökillä kesäsin. Jesse on kiltti kun se opettaa mua aina ajamaan venettä kun ehin aina talven aikana unohtaa miten sitä ajetaan. Ja se jaksaa aina neuvoa urpolle isosiskolleen miten jutut tehdään ja suostuu yleensä ajamaan sen veneen laituriinkin (pysäköidäänkö vene?) Jannaa en ees muista koska oisin viimeks nähny, kun yllättäen ton ikäsille tytöille mökillä olo ei oo se kaikista mieleisin juttu :D

Taru ja minä muutama vuos sitten :D

Mitäs sisaruksista pitäis sit kertoa? Taru on tosi söpö, varsinkin nyt kun se suostu luopumaan sen mustasta kulmakynästä (huomautin asiasta kaks vuotta joka kerta kun nähtiin ennenkun se usko) Taru on mun muuttokordinaattori, eli se pakkaa mun tavaroita kun mä makaan sohvalla ja kieltäydyn muuttamasta. Se myös muistutti mua säännöllisin väliajoin vaatekaapin siivouksen tärkeydestä, jossa neiti hyvin mielellään avustaa ihan vaan sillä, noiden siivousten yhteydessä lähtee yleensä se jätesäkillinen vaatteita kiertoon ja luultavasti on ensimmäisenä purkamassa mun matkalaukkuja kun tuun suomeen ja varastaa puolet niistä vaatteista jotka oon kaavaillu sinne huuto.nettiin.

Anssi luultavasti tappaa mut kun kirjotan että se on söpö, mutta se on silti. Oon edelleen ihan rikki että missasin Anssin vanhat mutta facebookvakoilin Anssin tanssiparia sen verran että löysin onneks ees pari kuvaa sieltä (mun äiti + digikamera = ei toimi) Anssi on yleensä sitä mieltä että koko sen perhe on olemassa lähinnä sen takia että voidaan häpäistä meijän sulonen pieni pellavapää. Luultavasti se haastaa mut oikeuteen kun julkasen siitä kuvan.

Antti, Anssi ja Lumikki

Antti on tietysti myös söpö. Ja se tykkää himymistä! Antti on mun lemppari terrorisointikohde aina sen jälkeen kun oon juonu enemmän kun yhen siiderin, joten luultavasti joudun maksamaan Antille tulevaisuudessa vielä terapian kun humalainen sisko on aiheuttanu traumoja. Antin ylppäreihin oon tulossa nyt suomeen toukokuussa ja oon yrittäny ehdottaa että Antti tulis ylppärilahjarahoilla moikkaamaan siskoa Australiaan myöhemmin syksyllä.

Musta on maailman parasta että mitä vanhemmiks tullaan, niin sitä läheisimmiks muututaan. Taru on aina ollu läheinen, mutta et nyt noi jurottavat pikkuveikatkin alkaa puhumaan mulle muustakin kun säästä ja kertomaan muitakin juttuja kun viime sählypelien tuloksia.

Ootte rakkaita kaikki viisi ♥

(ja jos mulla on joku sisar jonka oon unohtanu, ni oot säkin varmaan ihan kiva)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply petra lauantai, huhtikuu 2, 2011 at 23:04

  eiiiikä hajoilen noille ”jos teitä onkin kuusi” -jutuille:D:D:D:::D

 • Reply Ronja lauantai, huhtikuu 2, 2011 at 23:13

  ihanaa ku teitä on niin monta, ja ootte niin läheisiä :D

 • Reply h sunnuntai, huhtikuu 3, 2011 at 01:00

  (ja jos mulla on joku sisar jonka oon unohtanu, ni oot säkin varmaan ihan kiva)

  ahaha repesin tolle sun kuudennelle sisarelles :D

 • Reply AnsQ sunnuntai, huhtikuu 3, 2011 at 11:33

  Toihan on ihanata. Itsellä on 3 puolisisarusta, joita en oo ikinä nähnytkään.

 • Reply Laura sunnuntai, huhtikuu 3, 2011 at 12:21

  En sano ettetkö olis huolta pitävä isosisko, mutta voikun sulla on suloisa huolehtivia pikkusisaruksia! :)
  Varmaan se kuudes sisar tulee tänne kohta ilmottautumaan :D

 • Reply Maria sunnuntai, huhtikuu 3, 2011 at 15:09

  Eeihh! Sä oot aivan ihana :DD

 • Reply saara sunnuntai, huhtikuu 3, 2011 at 16:30

  hassuu ! oon ollu tarun kaa samas yleisurheilu ryhmässä joskus :DD

 • Reply Janni sunnuntai, huhtikuu 3, 2011 at 17:22

  (ja jos mulla on joku sisar jonka oon unohtanu, ni oot säkin varmaan ihan kiva)

  hahahah sun blogis piristää päivää! jatka samaan malliin :)

 • Reply J-ess sunnuntai, huhtikuu 3, 2011 at 18:54

  Toivottavasti toi Robin Hood tykkää muutaman vuoden vanhemmista tytöistä, sillä päätin just että meen sen kanssa naimisiin.

  • Reply Meri maanantai, huhtikuu 4, 2011 at 03:37

   hah, eiks miehet aina tykkää?:D

  Leave a Reply