Päivä 10 – Päivän asu

Siitä onkin hetki kun tässä blogissa on ollu peilin kautta otettuja päivän asuja :D Seuraaviin toivottavasti on ihan yhtä pitkä aika.

Mun henkkamaukan paketti tuli eilen ja sain heti päälleni sieltä ton tunikan. Jalassa Ginan lempparifarkut joita mulla on mukana täällä kolmet, että sain kaikki värit messiin… Taas ois sellanen asu johon haluisin valkoset kengät, mutta en oo vielä tähän päivään mennessä löytäny muita kivoja valkosia kenkiä kun tennareita.

Yritän palata kunnon postauksella huomenna, lähinnä aika kuitenkin menny siinä kun on ollu huolesta pyöreenä ton yhen neidin takia. Olin  eilen ja tänään sairaalassa ja huomenna tarkotus mennä taas. (ne lääkärit on tosiaan komeita täällä) Tosin jännittelen tässä nyt, että kun mulla on ihan jäätävät selkäkivut, että onko mulla sama vaiva kun Annalla. Mulla oli VTI tossa pari viikkoa sitten joka meni sit ihan itellään ohi ennenku ehin lääkäriin. Naureskelin tänään Annalle kun pääsin sairaalaan et selkään vähän sattuu, oon kohta naapurisängyssä. Siinä vaiheessa kun 6h myöhemmin lähin kotiin niin makasin bussinpenkillä kun sattu istuminen liikaa ja kävelymatka kotiin oli pisin koskaan. Mutta kuumetta ei oo (mittarin mukaan mun lämpö on 35,8 sen normi 36,4 sijaan) että tarkkailen nyt tilannetta. Varasin huomenna lääkäriajan, mutta jos kuume nousee tai kivut pahenee niin lähen ehkä suosiolla suoraan sairaalaan. Toisilla tytöillä on menkat samaan aikaan, me laitetaan vähän paremmaks.

Perjantaibiisiä ei tänään tule, koska wordpress ei tee mun kanssa yhteistyötä niin, että saisin yhen perkeleen videon toimimaan.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

44 Comments

 • Reply Jenna perjantai, huhtikuu 1, 2011 at 18:09

  Mielettömän hyvännäköset housut sulla! Enää tuskin löytyy kaupoista?:)

  • Reply Meri lauantai, huhtikuu 2, 2011 at 03:17

   saattaa löytyäkkin, noi oli kevään mallistoa jo. kannattaa käydä kattomassa/soittaa

   • Reply keppsu lauantai, huhtikuu 2, 2011 at 21:42

    Ainakin Ginan sivuilla oli noita :D Että vinkvink kyselijöille :p

    • Reply Meri sunnuntai, huhtikuu 3, 2011 at 02:49

     noni hyvä :)

 • Reply milla perjantai, huhtikuu 1, 2011 at 18:43

  ihana asu, minkä nimiset noi farkut on? että oisko mitääään chanssia löytää noita vielä ginasta?:D voivoivooi haluan ton asun nyt! ja toivottavasti et oo saanu tulehdusta, koitahan parantua!

  • Reply Meri lauantai, huhtikuu 2, 2011 at 03:16

   kristen zip jeans, ostin noi tammikuussa, et periaatteessa voisin kuvitella et noita viel löytyy kun ne oli sillon just tullu…

 • Reply Sunkissed perjantai, huhtikuu 1, 2011 at 18:54

  Ihana toi tunika ja noi farkut kans :) Pikaista paranemista sullekin, olipa kauhee lukea noita Annan juttuja, toivottavasti sä vältyt tolta!

  • Reply Meri lauantai, huhtikuu 2, 2011 at 03:13

   jep toivon kans:P

 • Reply myy perjantai, huhtikuu 1, 2011 at 19:09

  yh. kamala lukea noista selkäkivuista kun itelläkin ollut samaa vaivaa tässä pari viimepäivää :(
  toivottavasti ei oo mitään vakavaa!

 • Reply Pinja perjantai, huhtikuu 1, 2011 at 19:27

  Voi ei, toivottavasti sullekkin ei tuu tota tulehdusta s; ja ihanat noi farkut, saako noita vieläki Ginasta? (:

  • Reply Meri lauantai, huhtikuu 2, 2011 at 03:12

   niiden nimi on kristen zip jeans, kannattaa soittaa ja kysyä

 • Reply LaLau perjantai, huhtikuu 1, 2011 at 19:33

  Maailman ihanin asu. <3 Toivottavasti kivut katoaa.

 • Reply nasu86 perjantai, huhtikuu 1, 2011 at 21:15

  toi tunika on tosi hyvän näkönen sulla =)

 • Reply J perjantai, huhtikuu 1, 2011 at 21:26

  ihanan väristä kynsilakkaa sulla varpaissa! mistä se on? 8)

  • Reply Meri lauantai, huhtikuu 2, 2011 at 03:10

   virosta joskus varmaan 4 vuotta sitten :D

 • Reply Annika perjantai, huhtikuu 1, 2011 at 21:41

  Itellä oli VTI just, alko viime viikon keskiviikkoiltana. Torstai oli yhtä tuskaa ja perjantaina sitte päivystykseen, (siellä kesti 5,5 h odottelua ja lääkärillä alle minuutti) ja söin antibioottikuurin joka loppu tänä keskiviikkona. Tiistaina nous kuume ja nyt kolme päivää ollu 38-39, enimmillään 39,4. (Eli oon puolikuollu, en oo ikinä elämässäni ollu näin kipee.) Nielu alko tuntua ja näyttää ikävältä eli eikun taas päivystykseen ja angiinahan siellä. Taas antibioottikuuri.

  Tänään on sitten koskenu alaselkään ja ollu pahoinvointia, pelottaa vähän ettei vaan olis munuaistulehdus. :/

  Jos sua kiinnostaa lukee miten yhdessä Suomen yliopistokaupungissa hoidetaan yhteispäivystys niin tuossa on kaksi hyvin tuoretta tosikertomusta. Valitettavasti. Musta on tulossa ihan selkeesti perjantain vakioasiakas sinne! :D
  http://nougatperhonen.blogspot.com/2011/03/kipeena.html
  http://nougatperhonen.blogspot.com/2011/04/tanaan-lahin-aamulla-sitten-sinne.html

  Mutta paranemisia!! <3 =)

  • Reply Meri lauantai, huhtikuu 2, 2011 at 03:10

   jos ei lähe helpottuu ja selkäkivut pahenee ja kuume pysyy ni suoraan vaan lääkäriin vaatii uutta diagnoosia!

  • Reply Anna lauantai, huhtikuu 2, 2011 at 09:33

   Onko sulla hoitokuluvakuutusta? Jos on, nii suoraan yksityiselle. Jos ei ole, niin kävelet julkiselle ja vaadit hoitoa, ja uhkailet niitä sitten lakitoimilla, jos eivät ota hoitoon, koska Suomen lakien mukaan jokaisella on oikeus asianmukaiseen hoitoon, ja tollasessa kuumetilassa asianmukainen on sairaalassa tarkkailuun vähintään.

   Terveisin, Anna, joka tietää mistä kivuista puhuu.

   • Reply Annika lauantai, huhtikuu 2, 2011 at 21:52

    Kiitos kun jaksatte välittää. :) Ei oo enää selkään koskenu mutta en enää kauaa tätä kuumetta jaksa kattella että jotain ehkä on vialla kuitenkin…

    Niin ja huomasin että laitoinki toisen linkin väärän ja siinä ei ollu ekaa päivystysvierailua, mutta joo se kyllä löytyy tuolta blogista otsikko jotain ”Koko ilta päivystyksessä” tai vastaavaa. Kannattaa tietokoneilla leikkiä näissä kuumehouruissa ja muutenkin oon ollu ihan pihalla. :D

   • Reply pii maanantai, huhtikuu 4, 2011 at 12:37

    Hei, Täytyy korjata tuota Annan antamaa väärää tietoa. Suomen lait ei ulotu Australiaan eikä kannata niihin vedota kun se ei auta hoitoon pääsyyn vaan niiden omat käytännöt. Hoito on siellä tosi kallista ja siksi on hyvä olla se matkavakuutus, joka korvaa ne hoitokulut sitten jälkikäteen. Näin ainakin on ollut omalla kohdalla aina, että kannattaa olla aina matkavakuutus mukana. Toivottavasti sä vältyt tolta tulehdukselta! Jos on oireita niin mee heti viemään pissanäyte että tekevät viljelyn niin että saat oikean antibiootin heti, ettei tuu samaa viivytystä ja tilan pahentumista kuin Annalla. Sinuna kävisin antamassa näytteen heti, koska se virtsatietulehdus voi olla välillä oireeton muutaman päivän ja taas oireet palaa pahempana joten on hyvä olla ihan varman päälle ihan oman itsensä takia.

    • Reply Meri maanantai, huhtikuu 4, 2011 at 15:25

     siis Anna tarkotti tuossa tota ylempää kommentoijaa Annikaa, ei mua :)

     viljelyssä käyty ja antibiootit hankittu :)

 • Reply Taija perjantai, huhtikuu 1, 2011 at 23:04

  Noo, toivotaan ettei sulle iske sama tulehdus, kuulosti Annan blogissa sen verran hurjalta ettei sitä toivoisi yhtään kellekkään!!

  Miksi voi miksi mä näytän 15 vuotiaalta jos laitan tollaset farkut jalkaan?? Mulla on kauhea 25-kriisi, kun en haluaisi vanheta, mutta toisaalta ahistaa näyttää teiniltä kymmenettä vuotta putkeen. Mitä ihmettä mun pitäisi pukea päälle että näyttäisin edes jotenkin fiksulta!?!

  • Reply Meri lauantai, huhtikuu 2, 2011 at 03:09

   laitat vaan sitä mikä parhaalta tuntuu :D

 • Reply Heidi perjantai, huhtikuu 1, 2011 at 23:21

  Voi ei, voin vaan kuvitella miten anonyymit repii kunnon spekulaatiot miten Meri matkii taas Annaa ja hommas itselleenkin saman tulehduksen…

  Toivottavasti ei ole sulla sama diagnoosi & ylipäätään pysyisit(tte) terveinä! :)

  • Reply Meri lauantai, huhtikuu 2, 2011 at 03:08

   joko se, tai sit se miten paskiainen Anna on kun kehtas tartuttaa mulle munuaistulehduksen :D

   • Reply Anna lauantai, huhtikuu 2, 2011 at 09:36

    Joo, meillä on suorastaan Merin kanssa villi friends with benefits -suhde, jonka aikana mä oon ton Merin tartuttanu, taudilla joka ei tartu… Mä niiiiiiin odotan sitä demispekulaatiota, jossa käydään läpi, että meillä on pakko olla keskenämme seksisuhde, ja tartutin Merin.

 • Reply Riina lauantai, huhtikuu 2, 2011 at 11:45

  etkö olekkaan New Lookin bloggaaja ? muistanettä kerroit siitä täällä blogissa, mutta en huomannut että olisit ollut siellä sivuilla ”Blogit”-osiossa… ja siellä myös etsittiin vielä yhtä bloggaajaa lisää… Odotin kovasti että saisin lukea sinun kirjoituksia sieltä mutta kirjoitatko siis sinne nyt ollenkaan? Harmi jos et:<

  • Reply Meri lauantai, huhtikuu 2, 2011 at 14:59

   kirjotan lehteen juttuja, en sivuille. mulla on vaikeuksia löytää mielenkiintoa tähän omaan blogiini, saati sitten vielä johonkin toiseen :)

   • Reply Riina lauantai, huhtikuu 2, 2011 at 21:43

    Okei eli siiis ymmärsin väärin vain:D mut hyvä näin, saan ssit kuitenkin lukee sun juttuja sieltäkin:)

 • Reply SSH lauantai, huhtikuu 2, 2011 at 12:32

  Sun hiukset näyttää mahtavilta–sopii sulle (:

 • Reply M lauantai, huhtikuu 2, 2011 at 12:54

  Kyselijöille tiedoksi, että noita samaisia farkkuja pongailin ite eilen forumin ginasta läjäpäin! (; Jaaa sitte Merille noin sadannes kysymys noista samoista farkuista: onko ne löystyny paljo vai pysyny ihan muodoissaan? (: Mietin vaan ku ne oli niin ihanan pehmeen tuntuset, et venähtääkö se kovin helposti sit kans… :p Kiitos huippublogista! (:

  • Reply Meri lauantai, huhtikuu 2, 2011 at 14:58

   venähtämiseen on keinona ottaa niin pieni koko että soi päällä, koska ne venyy joo.

 • Reply emppu lauantai, huhtikuu 2, 2011 at 13:10

  hei myydääks enää noit ginan farkkui ? niin ihanan näköset et pitäs käydä ginas kattoo jos ois. :D tai siis millo oot ostanu nooi?

  • Reply Meri lauantai, huhtikuu 2, 2011 at 14:57

   se on pariin kertaan tässä kommenttiboksissa kerrottu :)

 • Reply Laura lauantai, huhtikuu 2, 2011 at 15:56

  onko noi siis ihan kunnon farkut? vai sellasset leggarit? :)

  • Reply Meri lauantai, huhtikuu 2, 2011 at 16:06

   farkut.. mutta siis tosi pehmeetä kangasta et aika leggarimaiset…

 • Reply j lauantai, huhtikuu 2, 2011 at 16:00

  mulla on samat farkut:) ostin ihan vasta vähän aikaa sitten. mikä sun koko on noissa? mietin vaan kun vaikutat tosi samanmalliselta kun mäkin :o

  • Reply Meri lauantai, huhtikuu 2, 2011 at 16:05

   26 tai 27.. en oo ihan varma

 • Reply ----- lauantai, huhtikuu 2, 2011 at 17:06

  Sulla on tosi hyvä kroppa!!!

  Älä ota tätä minää sairaana kommenttina mutta siis pakko vaan kertoo sulle että näytät siltä että oot just hyvässä kunnossa :)

  • Reply Meri sunnuntai, huhtikuu 3, 2011 at 02:53

   haha kiitos :)

 • Reply Iitu lauantai, huhtikuu 2, 2011 at 19:01

  Pakko vielä itse työntää lusikka soppaan ja kommentoida tossa VTI:stä, että se ei mun tietääkseni koskaan lähde itsestään pois. Itse olen kärsinyt siitä kroonisesti aikoinaan ja näin ymmärsin, että antibioottikuuri on ainut keino parantua. Oireet voi helpottaa tai hävitä kokonaan, varsinkin jos juo runsaasti, mutta itse tauti ei. Että ei kannata koskaan skipata sitä lääkärissä käyntiä.

  • Reply Meri sunnuntai, huhtikuu 3, 2011 at 02:52

   mä jätin joskus teininä jonkun hoitamatta kun en tienny mikä on, enkä uskaltanu kertoo äitille :P mut siis joo, omaa tyhmyyttäni nyt kun en heti menny lekuriin vaan heti…

 • Reply ---- sunnuntai, huhtikuu 3, 2011 at 11:20

  Mä en tiedä onko tässä nyt mitään perää mutta kun muutin ulkomaille (en mihinkään eksoottiseen paikkaan edes) niin mulle tuli heti VTI ja se uusi tyyliin joka kuukausi ensimmäisen vuoden aikana.

  Ihanaa purkkiin pissimistä oli kyllä se eka vuosi. Nyt on tilanne helpottunut..kuitenki on kokoajan karmiva pelko ja antibiotitkin on lääkekaapissa valmiina. Ja homeopathia lääkkeet oli iso apu mulle.

  Nyt myöhemmin olen jutellut muiden tyyppien kanssa täällä jotka ovat muuttaneet äskettäin ja melkein kaikilla tytöillä on ollut just sama vaiva että pissatulehdusta pukkaa ainaki pariin ootteeseen…

  Mistä lie johtuu?

  • Reply Meri sunnuntai, huhtikuu 3, 2011 at 15:14

   en tiiä :( toivottavasti mulla nyt jäis tohon yhteen kertaan… meil on sellanen arsenaali kaikkii mahollisii karpalovalmisteita talo täynnä, et ei kyl luulis tulevan:D

  Leave a Reply