neulash

Oon nyt käyttäny neulash-ripsiseerumia reilu kuukauden verran, vähän epäsäännöllisesti, koska sitä pitäis muistaa laittaa joka ilta, eikä mun iltatoimiin oo ihan vielä saatu sopimaan uutta rutiinia. Mä ryssin aika täydellisesti tän homman ”ennen”-kuvat, mutta jos sanon että on  huomannu muutosta niin teijän on vaan uskottava ;D

Tulipa somasti kahteen kertaan toi jälkeen teksti.. no ihan sama. Ekassa kuvassa on siis just värjätyt ripset ja koska en jaksanu nyt alkaa värjäilee ripsiä, niin jälkeen kuvissa on kyllä joo ripsaria, mutta onhan toi ero nyt silti huomattava. Toisaalta mulla oli tota ennen pari viikkoa aiemmin otettu ripsipidennykset pois, eli mulla on varmaan tapahtunu luonnollista kasvuakin jonkin verran…

Nojoo, toi ripsiväri tuo varmaan oman tehonsa tähän eroon, mutta on se silti huomattava. Voisin yrittää ottaa viel yhet kuvat joskus kolmen-neljän viikon päästä silleen et oon värjänny ripset niin ton eron näkis parhaiten.

Ei siis korvaa missään tapauksessa ripsipidennyksiä, mutta tuo silti oikein kivasti lisäpituutta ripsiin. Siitä helppoudesta sitten puhumattakaan. Oon tyytyväinen :) (vaikka ihan vähän pidennyksiä ikävöinkin, mutta se on ehkä vaan uskottava että ne ei täällä pysy mulla)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply Millis maanantai, maaliskuu 28, 2011 at 11:43

  Jeee, tällästä postausta olinki oottanu, kiitos:) Sun ripsethän näyttää ihan mahtavilta, paljo upeemmat ainaki omasta mielestäni ku pidennykset, niistä niin harvoin saa tarpeeksi luonnollisen näkösiä! Pitänee itekki harkita tota ihmeainetta;)

  Kiitos kivasta blogista!:)

 • Reply KL maanantai, maaliskuu 28, 2011 at 12:40

  kyllähän tuossa selvä ero on ainakin kuvien perusteella! hei tästä tulikin mieleen, suosittelitko joskus (saatan muistaa väärinkin) jotain ainetta millä saisi kulmakarvat kasvamaan takaisin kun toisesta on lähtenyt vähän karvat harventumaan :D en muista sen nimeä enää, ja pitäisi ostaa..

  • Reply Meri maanantai, maaliskuu 28, 2011 at 13:44

   en kyl oo ollu minä? mut tota samaa ainetta voi kyl käyttää myös kulmiin…

 • Reply Annika maanantai, maaliskuu 28, 2011 at 14:02

  Vau, kyllä noista eron huomaa! Ootko huomannu että toi myös tuuheuttas ripsiä? Itellä on pituutta ripsissä melkeinpä vaikka muille jakaa mutta tuuheuttaa niitä kyllä vois. :)

  Wounded soldier in Australian hospital to a nurse:
  ”Did I come here to die?”
  ”No love, you came here yesterday!”
  Puhuuko aussit noin? Ja onko esim. suklaa chokkie, aurinkolasit sunnies ja olut amber nectar? (Australia kiinnostaa ja jostain lukion enkun kirjasta jäi joskus tollasia mieleen. :))

  Entä onko australialaiset niin rentoja ja huumorintajusia kun sanotaan? Ja onko siellä muuten ihan älyttömästi ötököitä tai jotain semmosia lentäviä? Yks tuttu joka oli siellä joskus vaihto-oppilaanan niin kerto että jossain saatto olla ötököitä niin paljon että suu piti pitää melkei koko ajan kiinni jos ei halunnu sinen kärpäsiä. :D

  • Reply Meri maanantai, maaliskuu 28, 2011 at 14:31

   ei kai tuuheuta, pidentää vaan..

   aurinkolasit on sunnies, suklaa on on joku tollanen joo, mut bisse on kyllä kai ihan beer.. ötököitä on, mutta niihin tottuu, eikä mulla oo koskaan ykskään suuhun lentäny vaikka suu käy jatkuvasti :)

 • Reply vadelma maanantai, maaliskuu 28, 2011 at 15:11

  moikka ! saako tuota ripsiseerumia suomesta jostain? ja minkä hintainee se on? huomaa kyllä selvän eron ja haluisin kokeilla itekki tuota :)
  Sulla on huippu blogi, luen sitä joka päivä ja aina päivä piristyy :)

  • Reply Meri maanantai, maaliskuu 28, 2011 at 15:16

   mä tilasin omani ebaysta joten ei mitään hajua miten tota saa suomesta… google osaa varmaan auttaa paremmin :)

 • Reply miu maanantai, maaliskuu 28, 2011 at 16:41

  Vau, onpas huikee ero!

 • Reply AnsQ maanantai, maaliskuu 28, 2011 at 17:24

  Oo, kivemmat kuin pidennykset! Usko pois ;-)

 • Reply strange maanantai, maaliskuu 28, 2011 at 18:27

  haluaks ottaa multa nää ripset, joita mulla kasvaa siinä kohtaa mihin yleensä pistetään eyeliner? :)

 • Reply Rii maanantai, maaliskuu 28, 2011 at 18:28

  No huh, aikamoinen ero tosiaan!! Ja vaikka sua harmittaisi, ettei voi pitää pidennyksiä, niin voihan toi neulash tulla loppujen lopuksi edullisemmaksi vaihtoehdoksi. Mielestäni sun ripset on tosi näyttävät ton jälkeen. Harvoin sitä jotenkin uskoo, että ”ihmeaineet” toimii, mutta nyt on pakko vähän syödä sanojaan :P Itsekin mietin pidennyksiä, mutta ehkä lähden kuitenkin kokeilemaan tota ensiksi.

 • Reply Karolina maanantai, maaliskuu 28, 2011 at 18:44

  Vitsit, hyvälle näyttää! :)) Itsellä on pidennykset ja otan kyllä tuon aineen heti käyttöön kun joudun näistä luopumaan.

  Hauskaa alkanutta viikkoa sinne Ausseihin! :))

  • Reply Meri tiistai, maaliskuu 29, 2011 at 02:12

   joo kannattaa, koska pidennysten jälkeen ne ripset on aika haperoa :D

 • Reply iines maanantai, maaliskuu 28, 2011 at 19:30

  no onhan toi todellaki ihan selvästi toiminu, vaikket oo joka ilta laittanukkaa!!! ootappa vaan kuukauden päästä!

 • Reply Rose maanantai, maaliskuu 28, 2011 at 21:30

  Mä olen käyttänyt Neulashia pari kk ja eron huomaa selvästi ! Varsinkin kun mulla on ihan tynkäripset normaalisti,nyt ne sentään näkyy ja on paljon pidemmät :)

 • Reply nede maanantai, maaliskuu 28, 2011 at 23:02

  Ooh, onpa toiminut tehokkaasti! Pitäisköhän itsekin harkita tuollaisen seerumin hankkimista!

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post