haasteilua – päivä 1

Mua pyydettiin tekemään tämä. En varsinaisesti oo ollu tällasten haasteiden suurin fani, koska mulla meni hermo jossain vaiheessa kun kaikilla tuntu olevan samaan aikaan joku vastaava menossa ja blogissa ei ollu mitään muuta kun ”päivä 7 – kuvaa varpaasi” [vrt. edellinen postaus] Tää nyt kuitenkin vaikutti ihan ookoolta, ja ajattelin että voin kirjotella tätä aika hyvin valmiiks ja laittaa julkasuun sitten niiden normipäivtysten ohella. Vai? Mä lopetin parin blogin lukemisen tällasen haasteen takia, enkä haluu että teillä menee hermo muhun tän takia :D Pisteet kuitenkin siitä, että tää ei oo pelkkä kuvahaaste, joten ehkä me selvitään… Ja jos ei selvitä, niin aina voi jättää leikin kesken.

Päivä 1 – Esittele itsesi

Mä oon Meri, 25-vuotias ikiteini Helsingistä. Synnyin 29.9. eli horoskoopiltani oon vaaka. Luonteeltani oon aika huithapeli, en jaksa kauheesti välittää tai kiinnostua asioista joita en oikeasti koe mielekkäiksi ja toteutan aika hyvin mun 5-vuotiaan serkun ”ei oo pakko jos ei halua”-elämänohjetta.

Muuten oon kohtalaisen hiljanen, paitsi kolmen siiderin jälkeen ja hyvien ystävien seurassa, mutta isossa porukassa en koe tarpeelliseks olla äänessä, ellei mulla sitten ole oikeasti jotain sanottavaa. Yleisestiottaen kuuntelen mielummin kun puhun. Jos joku ihminen on mun mielestä kiinnostava, voin kuunnella helposti kolmen tunnin monologin (näitä sattuu aina välillä)

Asuin ekat 6 vuotta  Helsingin Maunulassa josta muutettiin Torpparinmäkeen josta muutin omaan kotiin Kallioon parikymppisenä. Kalliossa asuin muutamassa eri osoitteessa josta muutin Töölöön mun asuntoon jota ikävöin ihan kamalasti suomessa. Onneks mun kaveri muutti siihen siks aikaa kun oon muualla, eli pääsen takas omaan kotiin jos sinne sitten joskus vielä haluan. Koti on maailman paras paikka ja musta on kiva haahuilla koko päivä pyjamahousuissa kotona tekemättä mitään. Voin helposti elää viikon samalla kaavalla. Ehkä sen takia on hyvä, että mulla on kavereita jotka tietää mun taipumuksen tähän ja pakottaa mut ulos aina sillon kun ne tietää, että mulla on liikaa vapaa-aikaa.

Mulla on vaaleanruskeat hiukset jotka on yleensä enemmän tai vähemmän pörrössä, johtuen lähinnä suuresta laiskuudesta jota koen kaikkia sellasia kauneudenhoidollisia asioita kohtaan jota hiusten kivannäkösyyden ylläpitoon tarvittaisiin. Ei oo pakko harjata hiuksia jos ei halua. Silmät mulla on siniset ja oon sitä mieltä että mitä pahempi krapula mulla on, sitä sinisemmät myös silmät. Oon 165cm pitkä ja paino pyörii jossain kuudenkympin tienoilla, en omista vaakaa enkä oikeestaan oo kovin kiinnostunut niin tylsistä aiheista kun painosta. Mun tyyli  on erittäin mukavuudenhalunen, en tykkää liian tiukoista vaatteista jotka kiristää tai jotka päällä ei voi syödä kolmea perhepizzaa koska vatsa näyttää isolta. Tykkään eniten käyttää tennareita, koska varpaat pääsee heilumaan vapaasti (peppi pitkätossu) mutta välillä on kiva käyttää korkkareita sen kolme minuuttia ennenkun ne alkaa sattumaan.

Mulla on loputon määrä tyhmiä sanontoja joita viljelen rasittavan paljon (niistä on saatu jo demikeskustelu aikaan, josta oon äärettömän ylpeä) mun tän hetkiset suosikit on ”kellään ei ole yhtään vaikeeta kun mulla” ”kuuhun ja takas ainakin viidesti” ja ”en tee mitään vaarallista” joka on mun vakiovastaus joka kerta kun joku kysyy mitä teen. Suurimman inspiraation kaikkiin mun sanontoihin saan mun kahelta lempipojalta maailmassa, mun 4 ja 6 (?) vuotiailta-serkuilta. Sanottakoon että ”en tee mitään vaarallista” 4-vuotiaan suusta sen jälkeen herra on viettänyt vartin täydellisessä hiljaisuudessa (joka jo sinänsä on ihme) toisessa huoneessa, saa mut syöksymään sohvalta ylös melko nopeasti)

Mulla on jatkuva ikäkriisi menossa siks, että tiedän oikeestaan vasta nyt mitä haluan tulevaisuudessa, mut toisaalta jos alan nyt toteuttamaan itteäni ja meen kouluun jne pääsen sieltä pois kun oon päälle 30 ja mulla oli vaikka mitä suunnitelmia joiden piti olla toteutunut siihen mennessä kun 30 kilahtaa mittariin ja jotka ei varsinaisesti käy opiskelijaelämän kanssa yhteen. Niinpä oon aika pahassa kriisissä sen kanssa, että mitä oikein elämältäni haluan ja sen takia  oon äärettömän raskas kaikille mun läheisille.

Vaikka mä voisin jatkaa jaarittelua itestäni loputtomiin, kuten kuka tahansa bloggari, mutta on ehkä parempi lopettaa tähän ja alan pohtimaan tota huomista.

Päivä 2 – Eka rakkaus
Päivä 3 – Minun vanhempani
Päivä 4 – Tätä olen syönyt tänään
Päivä 5 – Mitä on rakkaus?
Päivä 6 – Minun päiväni
Päivä 7 – Paras ystäväni
Päivä 8 – Se hetki
Päivä 9 – Uskoni
Päivä 10 – Päivän asu
Päivä 11 – Sisarukseni
Päivä 12 – Käsilaukussani
Päivä 13 – Tällä viikolla
Päivä 14 – Mitä minulla oli päällä tänään?
Päivä 15 – Unelmani
Päivä 16 – Eka suudelmani
Päivä 17 – Mieleisin muistoni
Päivä 18 – Mieleisin syntymäpäiväni
Päivä 19 – Kaduttaa
Päivä 20 – Tässä kuussa
Päivä 21 – Toinen hetki
Päivä 22 – Tämä järkyttää minua
Päivä 23 – Tämä saa minut voimaan paremmin
Päivä 24 – Tämä saa minut itkemään
Päivä 25 – Ensimmäinen
Päivä 26 – Pelkään
Päivä 27 – Suosikkipaikkani
Päivä 28 – Ikävöin
Päivä 29 – Tähän pyrin
Päivä 30 – Soittolistallani
Päivä 31 – Viimeinen hetki

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

25 Comments

 • Reply kirkku keskiviikko, maaliskuu 23, 2011 at 19:53

  mä tunnistan nii itteni susta jotenki monin tavoin! näyttää kivalt haasteelt mä en ainakaa aio hermostuu vaik kyl kyllästyn ain kaikkee aika nopee, eli eiköhä nää ihmiset kestä :)

 • Reply sanni keskiviikko, maaliskuu 23, 2011 at 20:57

  tuo sinun 5-vuotiaan serkun “ei oo pakko jos ei halua”- elämän ohje on aika lähellä mun 5-vuotiian (tosin nykyään jo 7) ”elämänohjetta” tai no oikeastaan toteamusta mikä kuuluu ”jos toinen haluu, ni se haluu” Sitä sit hoettiin porukoille ihan kilpaa :DD

 • Reply possu keskiviikko, maaliskuu 23, 2011 at 21:12

  Kivoja postausideoita! Mä ainaki jään oottamaan innolla. :) Oot kyllä nousuu mun lempparibloggaajien joukkoon! Oot jotenki tosi samanlainen ku mä. :)

 • Reply anna keskiviikko, maaliskuu 23, 2011 at 21:55

  Jatka ihmeessä tätä, kuulostaa kivalta :)

  • Reply Minna torstai, maaliskuu 24, 2011 at 07:10

   Joo jatka! :) Tosi kiva haaste ja mukava tietää susta enemmän.

 • Reply E torstai, maaliskuu 24, 2011 at 00:34

  Ei kannata jättää kouluja yms. käymättä sen takia, että pelkää olevansa kolmekymppinen kun sieltä valmistuu. Joka tapauksessa tulet täyttämään kolmekymmentä joskus käyt ne koulut tai et, joten voin kertoa että se tuntuu mukavalta kun on opiskellut sitä mitä haluaa!! :) :)

 • Reply ilkee torstai, maaliskuu 24, 2011 at 07:41

  Sä se sitten oot aina niin kuvauksellinen,melkeen kun mannekiini.
  mielenkiinnolla odotan noita kohtia 3,11 ja 19

 • Reply J torstai, maaliskuu 24, 2011 at 08:15

  Nuo sun hiukset tuossa kakkoskuvassa on tosi nätit ja ihanat. Värisävy, pituus ja rosoinen/kerroksittainen leikkaus. Sopii tosi hyvin.

 • Reply Anna torstai, maaliskuu 24, 2011 at 08:34

  Unelmia toteuttamaan, ehdottomasti! Jälkeenpäin eniten kaduttaa ne asiat, jotka on jääneet tekemättä, ei ne joita on joskus hölmöyksissään tehnyt.

  30-opiskelija ei ainakaan meidän koulussa (kauppis) ole mikään ihmeellinen näky.

 • Reply Ellu torstai, maaliskuu 24, 2011 at 09:55

  Hyvältä ja mielenkiintoiselta tuntuu, tää haaste siis, joten jatka ihmeessä!! :)

 • Reply inni torstai, maaliskuu 24, 2011 at 11:11

  Oon niin utelias tulevan kakkoskohdan suhteen, etten kestä näitä kyyläviboja! :D

 • Reply Sally torstai, maaliskuu 24, 2011 at 15:26

  Tää vaikuttaa tosi kivalta!! JATKA JATKA :)

 • Reply noora torstai, maaliskuu 24, 2011 at 16:01

  Jei mäki oon syntyny syyskuun 29 :D

 • Reply Katja torstai, maaliskuu 24, 2011 at 16:30

  Toi ikäkriisi ja opiskelupohdinnat on kyllä varsin tuttuja mullekin, täysin samoja asioita oon miettinyt ja myös läheiset on saanut (liikaa) kuulla pohdintojani. Joten kovasti tsemppiä sulle, haluan uskoa, että kyllä ne asiat parhain päin järjestyy. :)

  En tiedä, haluatko kertoa, mutta mua jäi kiinnostamaan tuo, että mitä alaa haluaisit alkaa opiskella?

  • Reply Meri perjantai, maaliskuu 25, 2011 at 01:01

   no mulla on noin miljoona opiskeluvaihtoehtoa kun tääl on kaikkee niin kauheen mielenkiintosta. mut yks tän hetkinen lemppari ois sellanen jos yhdistyy psykka ja markkinointi.

 • Reply paulahelena torstai, maaliskuu 24, 2011 at 16:48

  oi tää vaikuttaa superilt haasteelta, mun pitää ehkä varastaa tää! :)

  • Reply Meri perjantai, maaliskuu 25, 2011 at 01:00

   anna mennä vaan :)

 • Reply iida torstai, maaliskuu 24, 2011 at 18:36

  Vitsi et oli kiva postaus, sä kirjotat niin kivasti! :D Toi haaste vaikuttaa kivalta, jään innolla odottelemaan tulevia postauksia. 8)

 • Reply laura torstai, maaliskuu 24, 2011 at 19:58

  mitä?? siis lukeeks tossa oikeesti, että oot asunu torpparinmäessä? hello kanssasisareni, asuin siellä 15 vuotta 8) oon niin hämmästynyt, koska yleensä kukaan ei tiedä, missä torpparinmäki edes on! milloin oot viimeks käyny siellä? se on muuttunut niin paljon, valkosen kiskan tilalle on kasvanut jättimäinen k-kauppa. tulipa nyt nostalginen olo, kun rupesin muistelemaan vanhoja aikoja :) mukavaa päivää sinne!

  • Reply Meri perjantai, maaliskuu 25, 2011 at 00:57

   mun äiti asuu torppiksessa edelleen, eli asuin sielä just kolme viikkoa ennen Ausseihin muuttoa :) Joo, mutta tuntuu että joka kerta kun sielä käy niin johonkin on tullu uus talo :) Mä sanoin yleensä asuvani ihan vaan pakilassa, sen joku ehkä mahdollisesti saatto tietää, torpparinmäenkanssa ei toivoakaan :)

 • Reply Mä vaan torstai, maaliskuu 24, 2011 at 21:40

  Hauska kirjoitus! Musta olis ainakin mielenkiintosta kuulla loputkin kohdat ja niin kuin sanoit niin ainahan voi lopettaa kesken, jos ei nappaa. Mut nyt ainakin odotellaan innolla mitä tuleman pitää! Hyvä hyvä!

 • Reply täti perjantai, maaliskuu 25, 2011 at 14:22

  hei tuo sinun vielä 6-vuotias serkkusi täyttää 12.4 jo seisemän ;-))
  Mielenkiinnolla odottelen jatkoja…

  • Reply Meri lauantai, maaliskuu 26, 2011 at 10:01

   ja mäkun mietin että onko se 5 vai 6. niin ne aina muuttuu! kävin ostamassa pienen lahjan ja laitan kortin ja sen postiin heti kun muistan ottaa mukaan ton postiin asti.. Täytyy sille nuoremmalle varmaan lähettää oma kortti kanssa…

 • Reply Emilia maanantai, toukokuu 2, 2011 at 17:12

  Meri, kuulostat todella hyvältä tyypiltä ja tää postaus oli mielestäni erityisen hauska. Olen itsekkin lähdössä ausseihin kesäkuun lopussa (josta sain siis idean alkaa lukea blogiasi). Aloitin blogisi lukemisen vasta tänään ja nyt tämän vuoden kuulumisten lukemiseen on vierähtänyt sellaiset 4 tuntia :D. Välikommentit ovat ehdottomasti blogisi parhautta, olen täällä hymyillyt itsekseni niille.

  • Reply Meri tiistai, toukokuu 3, 2011 at 02:59

   oi kiva kuulla :) mihin päin suuntaat? ja tervetuloa, tuut rakastumaan tähän paikkaan :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post