perjantaibiisi

Okei, oon vähän tylsä koska oon hehkuttanu tätä biisiä jo, mutta hehkutan uudestaan ihan vaan siks että kuuntelen tän joka päivä edelleen kolmesti. Joten Erin pliis, vauhtia siihen levyntekoon. Erin onneks lupas lähettää mulle uuden levyn tänne heti kun mahollista, mutta siihen asti kuuntelen repeatilla tätä. Tää vaan uppoo muhun niiiin täysin, vaikka en oo vanha nainen (no oon melko) mutta ehkä oon sit hunningolla senkin edestä.

http://www.youtube.com/watch?v=02sFeVG2lu4

Pelkkää rakkautta! Jos on mitäääään kiinnostusta tätä maailman mahtavinta naista kohtaan, niin kannattaa yytsiä esim. facebookista mahdollisia keikkoja. Ja tietty yrittää ettiä mua niistä biiseistä ;)

Ens viikolla palataan johonkin vähän rokimpaan taas!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

12 Comments

 • Reply Ann perjantai, maaliskuu 18, 2011 at 11:06

  Hei tulin nyt linkittään sen kuumat miehet- postauksen minkä lupasin.

  http://moicestann.blogspot.com/

  Itte en Erinille ihan lämpeä, mutta ehkä se johtuu tästä biisistä. Pitää kuulla vielä muuta ennenku osaan sit sanoo et toimiiko mulle vai ei :)

 • Reply Juulia perjantai, maaliskuu 18, 2011 at 11:59

  Toi biisi on niiin ihana! :))) Aina ku tulee radiost pitää laittaa kajarit ihan täysille :D Erin on kyll huippu :)

 • Reply Kaisa perjantai, maaliskuu 18, 2011 at 13:12

  Toi biisi on kyllä ihan karmee, se kertsi kuulostaa ihan siltä kuin Erin laulaisi ihan nuotin vierestä koko ajan. Toivottavasti seuraavat biisit ois parempia, Erin kun ihmisenä vaikuttaa tosi mukavalta. :)

 • Reply Elli perjantai, maaliskuu 18, 2011 at 18:12

  Erin on ihana ! Ja yksi Suomen kauneimmista naisista.

 • Reply Nonna perjantai, maaliskuu 18, 2011 at 21:49

  Tää on ihan paras biisi!

 • Reply nasu86 perjantai, maaliskuu 18, 2011 at 21:56

  tää biisi on niin hyvä =)

 • Reply eMi lauantai, maaliskuu 19, 2011 at 12:25

  Onko Erin siis sun työkaveri? :)

 • Reply Heidi lauantai, maaliskuu 19, 2011 at 16:56

  Siis Eriniähän ei voi koskaan hehkuttaa liikaa! :) Mä en kestä, kun oon kuullu niin monet (ehkä kaikki?) uuden levyn biisit ja niin moneen kertaan, että ne jopa soi päässä, vaikkei voi kuunnella niitä missään :D paremmin sois kyllä, jos vois levyltä kuunnella..

 • Reply Jonna lauantai, maaliskuu 19, 2011 at 17:31

  Mä jotenkin tykkään tosta Erinin biisistä, mutta jollain tavalla se myös ärsyttää mua. :D
  Oikeastaan eilen oikein mietin, kun töissä kuuntelin radioa ja tää soitettiin pari kertaa työpäivän aikana, että mikä tässä oikein tökkii, niin tulin siihen tulokseen, että kyse on siitä, että Erin laulaa ainakin tässä biisissä melkein samalla tavalla kuin Nylon Beatin aikoina.. Siis kuin pitäisi nenästään kiinni. :) Sanat on kyllä aika hauskaset ja muuten on ihan leppoisa biisi, joka jää päähän soimaan. :)

 • Reply Suvi lauantai, maaliskuu 19, 2011 at 21:50

  Hyvä Erin! Olitko Erinin kanssa samassa Ginassa töissä? Se vaikuttaa tosi mukavalta :). Mua vähän hävetti tuossa maria!ssa kun Maria yritti esittää Gina Tricotissa työskentelemistä jotenkin huonona juttuna ja Erin vastasi siihen tosi kivasti. En ymmärrä tätä muka hienojen ja huonojen töiden jaottelua, toisaalta en ole ikinä ollut asiakaspalvelussa niin en sitten tiedä etteikö se oikeesti ole ollenkaan niin kivaa kun kuvittelen että vois olla :D.

  Musta olisi tarkoitus tulla akateeminen mutta kivoin työ ikinä oli kyllä sairaalasiivoojana. Palaan sinne takaisin jos ei onnaa tohtorihommien kanssa :D.

 • Reply tanja sunnuntai, maaliskuu 20, 2011 at 13:58

  Erin on ihana. Ekakskin se on kaunein nainen ikinä ja tokaks oon ikävöinyt sitä vuosikaudet. Erittäin kivaa et siltä tulee levy!

 • Reply Juliette sunnuntai, maaliskuu 20, 2011 at 22:42

  Erin <3 Alkoi soida päässä vaikken ees painanu playta vielä :D Oijoi, en mäkään jaksais odottaa sitä uutta levyä!

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post