I don’t wear thongs, thongs are for women

Otsikko sunnuntain bondi rescuesta jonkun kanadalaisen suusta, jolle kikatin hysteerisenä varmaan tunnin.  Aussit käyttää tosiaan släbäreistä sanaa ”thongs” ja mä olin lievästi hämmentynyt kun meijän entinen vuokraemäntä selitti mulle intopinkeenä sen uusista thongseista jotka on timanttikoristellut ja makso yli 200 dollaria. Myös poikien mielipide siitä että tyttö on seksikkäimmillään rannalta tulleena, bikineissä ja thongseissa aiheutti alkuun pientä hämmennystä, mutta tosiaan käyttäähän ruotsalaiset pojatkin boksereita uimashortsien kanssa, niin miksei aussitytöt stringejä sit biksujen kanssa. Noniin, se taas päivän aussienglannin sivistyksestä.

Tää päivä meni aika iisisti, lähin Annan seuraneidiks lääkäriin ja kattomaan sitä ah niin kuuluisaa Tohtori Karismaa. Muistettiin myös kameran olemassaolo kerrankin niin että aurinko vielä paisto (en kestä että missasin rantapäivän.!)

Mun lempparifarkkushortsit ja uusin alelöytö factoriesta 3dollarilla. Täällä noi alemyynnit ainakin on kunnon aleja, nyt kun on loppualet menossa niin löytää vaikka mitä alle viiden dollarin. Ostin tossa yks päivä kaks mekkoa ja farkut ja ne oli yhteensä kai 20 euroa. Että ei tosiaan paha.

Ja hei, värjäsin ton tukan viikko sitten ja se on taas ihan liian vaalee. Se on kiva kaks pesua ja sit sen jälkeen tekis mieli taas värjää. Vaikka kuinka on kestoväri. En kuitenkaan toisaalta uskalla vaihtaa tummempaankaan tota sävyä, ettei mulla oo kohta taas tummanruskeet hiukset. Kellään ei oo yhtä vaikeeta kun mulla. Paitsi ehkä rasmuksella.

Koska oon rakastanu mun punasia uusia tennareita niin paljon, että mun oli pakko käydä hakemassa toiset samanmalliset. Mulla on joku kukkabuumi, joten nää kukalliset kengät sopi erinomaisesti tarkotukseen. Ja hintaa oli sen 5 dollaria :)

Kotiin tullessa portailla ootti kiva ylläri!


Mun Crestit tuli vihdoin. Miffa vinkkas, että kandee kokeilla Sensodyne hampitahnaa (tai varmaan mikä tanahsa hammastahna vihlontaan käy..) pari viikkoa ennen kuurin alottamista, niin ei pitäis vihloa. Niinpä mä muutin mun tilausta sen verran että klikkasin koriin noita vähän tujumpia liuskoja. En malta odottaa että pääsen testailemaan. Noissa riittää kun pitää kerran päivässä 30min ja tuloksia pitäis näkyä kolmessa päivässä. Ja Isosmile.comista saa koodilla MP784478 tosiaan pari euroa pois tilauksen loppusummasta ens kuun loppuun asti, jos mieli tekee omia liuskoja :)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

40 Comments

 • Reply märzu keskiviikko, maaliskuu 16, 2011 at 09:37

  Mun mielestä sun tukka on tosi nätin värinen! (: Niin, ja noi Crestit on todellakin loistavia. Mä tilasin aikoinaan niitä vähän miedompia. Käytin viikon verran kerran päivässä, ja ne tosiaan toimi! Kaverit kaikki ihmetteli et mitä mun hampaille on tapahtunu, ja näkyvin ero oli se että noi kulmahampaat jotka on tosi monilla keltasemmat ku etuhampaat, vaaleni samanväriseksi ku muut. Aion käyttää edelleenkin! Mua vihlo pelkästään noiden suussa ollessa, ja sillonkin tosi vähän, että se on sit ihan yksilöllistä. (:

  • Reply Meri keskiviikko, maaliskuu 16, 2011 at 09:39

   musta se on jotenkin pliisu. tai tollanen ei minkään värinen.

   Joo oon niin koukuttunu cresteihin ettei järkee :) Mulla ei ne miedot vihlonu oikeestaan ollenkaan, mutta sehän on tosiaan ihan täysin yksilöllistä:)

 • Reply hejo keskiviikko, maaliskuu 16, 2011 at 09:48

  anteeks mut… mitkä släbärit??::D oon ehkä tyhmä maalainen kun en ymmärrä tälläsii hienoja sanoja mut voisko joku selventää :D

  • Reply Meri keskiviikko, maaliskuu 16, 2011 at 10:02

   siis varvastossut? mitkä ne on :D flipflopit.

   • Reply eveelina keskiviikko, maaliskuu 16, 2011 at 16:06

    mietin ihan tätä samaa ja olin tulos jo pyytämään et pidät pienen stadislangi luennon :D

    voisit muute tehä yhen postauksen, jos on vaa stadinslangia ja sit kato kerrot maalaisille kans et mitä ne mahtaa meinata, nii ollaan myökin sit ihan kärryilä ;)

    • Reply n. torstai, maaliskuu 17, 2011 at 07:25

     släbärit on kyllä käytössä muuallakin kuin stadissa eikä mitään stadinslangia. t. 5h junamatka stadiin ;>
     ps. tosin mä sanon, että läpsyt :D avokki sen sijaan sanoo släbärit

     • Hanilo perjantai, maaliskuu 18, 2011 at 14:30

      ei se mikään stadislangisana ole. mä ainakin sanon että släbärit ja mulla on 7h junamatka pääkaupunkiseudulle niin :D

 • Reply Marizka keskiviikko, maaliskuu 16, 2011 at 10:08

  Täällä kans yks joka on hullaantunut kukkakuosiin! :) Kesäksi oon ostanu jo tennarit ja takin ja muutaman mekon. Tosin ehken ihan niin paljon rakasta että ne kaikki samaan aikaan päälle laittaisin ja näyttäisin kukkakedolta! :D Mies taas ei oo mieltyny kyseiseen kuosiin ja käskee jättää ne sinne mihin ne kuuluukin eli mummojen sohviin. :D

 • Reply AnsQ keskiviikko, maaliskuu 16, 2011 at 10:20

  Onko toi sun paketti sitä keskivahvaa vai vahvinta laatua?

 • Reply AnsQ keskiviikko, maaliskuu 16, 2011 at 10:22

  Nonni nonniii, osasinhan mä itsekin katsoa isosmilestä, että noi on niitä keskivahvoja. Määki tilaan, kiitti koodista 8)

 • Reply KL keskiviikko, maaliskuu 16, 2011 at 10:26

  Kerrothan sit tuloksia kun oot käyttäny noita liuskoja, tilasin nimittäin eilen samoja tolla sun alennuskoodilla, en malta oottaa että ne tulee!

  • Reply Meri keskiviikko, maaliskuu 16, 2011 at 10:29

   kyllä mulla on jotain tuloksia näkyny yleensä parissa kolmessa päivässä. nyt oon vasta kerran ehtiny pitää enkä oikein vielä osaa sanoa mitään :D

 • Reply Tricky keskiviikko, maaliskuu 16, 2011 at 10:26

  Mua ei vihlonu nuo kyseiset crestit ollenkaan.:) Toisilla tosiaan taas kuulemma paljonkin..:/

 • Reply Tricky keskiviikko, maaliskuu 16, 2011 at 10:35

  ..niin ja IHANAT shortsit siulla!:))

 • Reply Kaisa keskiviikko, maaliskuu 16, 2011 at 10:56

  Tuli tosta tukasta mieleen, et jos tuntuu et kestoväri ei pysy päässä, kannattaa koklaa sävytettä. :)
  Itellä meni tukka aiemmista blondauksista huonoon kuntoon ja sillon sävyte tarttuu ja pysyy hyvin, paremmin kun kestoväri. :)

  • Reply Ce keskiviikko, maaliskuu 16, 2011 at 12:38

   Sama homma täälläkin, suosittelen kanssa kokeilemaan kevytvärejä. Kampaaja joskus selitti, että toisilla kestovärit vetävät jotenkin hiusten läpi ja eivät vaan tartu, vaikka mitä tekisi. Sen sijaan kevytsävyt voi tarttua pitkäksikin aikaa.

  • Reply hanna torstai, maaliskuu 17, 2011 at 16:23

   on totta jos hiukset on vaaleat ja hiemankin vaurioituneet, niin sävytteet/kevytsävyt/suoravärit (monta nimeä) kestää paremmin. kestovärit on sen verran voimakkaita, että ne vaan avaa hiuksen suomuja enemmän ja näin ollen väripigmentit ei kestä hiuksessa niin hyvin, vaan haalistuu. sävytteet tarttuu yleensä hiuksen pintaan sähköisen varauksen avulla ja sen takia ne yleensä kestää vaurioituneessa hiuksessa paremmin.

   kevytvärit taasen on ihan eri asia kun sävytteet/kevytsävyt/suoravärit. ne on vaan hieman miedompia kuin kestovärit, mutta toimintaperiaate on sama.

   sävytteet/kevytsävyt/suoravärit tunnistaa siitä ettei niitä sekoiteta minkään toisen aineen kanssa vaan tuote on käyttövalmis.

   nim. kampaaja-jo-5vuotta.

 • Reply Maria keskiviikko, maaliskuu 16, 2011 at 11:06

  Tilattu on! :)

 • Reply Tia keskiviikko, maaliskuu 16, 2011 at 11:50

  Osaatteko te pitää noita liuskoja suussa ilman että meinaatte tukehtua omaan kuolaanne ja oksentaa ja kouristella???? :D noita hampaittenvalkoisuliuskoja siis…

  Oon ite nyt koittanu noita miedoimpia kolme päivää ja tuloksia näkyy mun mielestä jo nyt noillakin…mulla on varmaan super keltaset hampaat sitten xD Mut se on yhtä tuskaa ja se geeli on niin pahaa ja voi ei…mä en ymmärrä mitä mä teen väärin….

  • Reply Meri keskiviikko, maaliskuu 16, 2011 at 11:57

   mullakin oli itseasiassa ekoilla kerroilla ongelmana toi, sit vaan koitin syljeskellä jotenki :D Kai siihenkin sit jotenkin tottuu, koska nyt en oo harrastanu tota vesikauhuilua enää..

 • Reply Reetta keskiviikko, maaliskuu 16, 2011 at 12:28

  NONIIIN mun elämä avautu just niin paljon ettei mitään järkeä !!!! oon varmaan tässä muutaman kuukauden ihmetellyt erään aussi ystäväni puheita kun se heittelee tota thongs sanaa millon missäkin, mm. facebookin statuksessa oli kerran ”WHERE’S MY THONGS????” …. voin sanoa että oon vähän hämmentynyt ollut toisinaan… :D ja kun siis kyseessä on miespuolinen henkilö siis :D

 • Reply Carolina keskiviikko, maaliskuu 16, 2011 at 14:19

  Joo kelpais kyllä mullekki päästä shoppaileen ton hintasia vaatteita ja vielä tommosis maisemis! :)

 • Reply Janosch keskiviikko, maaliskuu 16, 2011 at 15:38

  Itse tilasin syksyllä ’09 noita miedoimpia crestejä (ei vihlonyt kertaakaan) ja toimi erittäin hyvin, vaikka käytin liuskoista silloin vain 1/3, koska lähdin pitkälle reissulle ja jätin paketin kotiin. Syksyllä ’10 palattuani Suomeen löysin aimmin tilaamani pakkauksen ja ajattelin käyttää pakkauksen 2/3 liuskat loppuun. Heti ensimmäinen liuska vihloi aivan tajuttomasti ja en uskaltanut enää sen koommin käyttää, heitin loput roskiin. Mulla ei ole koskaan ennen vihlonut edes jäätelö tai muut kylmät asiat, mutta tuon yhden vanhentuneen liuskan jälkeen vihlonta jatkui tosi pitkään, pelkäsin että vahingoittikohan se ylähampaitteni kiillettä tai jotain. Mutta tosiaan, ilmeisesti vihlonta johtui siitä, että käytin vuosi sitten tilattuja liuskoja (en kyllä edes katsonut oliko parasta ennen päiväys voimassa). Haluaisin nyt tilata uuden satsin, koska olin tuotteen helppouteen, hintaan ja valkaisutehoon todella tyytyväinen, mutta silti jäi pieni pelko persuuksiin siitä vihlomisesta. Tarinan opetus: käytä tuotteet tuoreena loppuun.

  • Reply Meri keskiviikko, maaliskuu 16, 2011 at 15:43

   joo oon kuullu et muutkin on sanonu et vanhaks menneinä vihloo :( eli luultavasti on johtunu vaan siitä!

  • Reply Miffa keskiviikko, maaliskuu 16, 2011 at 21:35

   Ei hitsit, löysin siivotessa äärettömän vanhoja crestejä, jotain Classiceja, joita ei enää ilmeisesti edes oo myynnissä.. Ärsyttää etten oo niitä aikoinaan käyttäny ja nyt mietin uskaltaisinkohan vielä testata niitä.. Jos vaikka noudattaisin omaa neuvoani ja käyttäisin jotain herkistelytahnaa ja sitten testaisin… Hmm en kyllä tiiä, onko ne jo menettäny tehonsakin tässä ajassa.. :S

 • Reply Mari keskiviikko, maaliskuu 16, 2011 at 16:51

  Eikää! Mulla kävi toi sama thongs-moka kun hengailin australialaisen kaveripoikani kanssa ja tämä heitti ilmoille että ”nyt mennään ostamaan mulle varasto uusia thongs:eja” olin kieltämättä hetken vähän silleen että ”öö, jätän tämän väliin” :DD

 • Reply A keskiviikko, maaliskuu 16, 2011 at 17:58

  Voisitko ladata jotain ennen ja jälkeen kuvaa tänne kun olet käyttänyt nuo liuskat? Kiinnostaisi tosiaan nähdä kuin paljon nuo valkaisee ennen kun itse uskallan tilata :)

 • Reply H keskiviikko, maaliskuu 16, 2011 at 19:17

  Voi muruseni sua! Arvaa kuka repes ihan totaalisesti ;D Ja tiedät kyllä mille!! Kiitos, että piristit mun iltaa ah niin ihanien 8h luentojen jälkeen! <3

 • Reply Riikka keskiviikko, maaliskuu 16, 2011 at 19:23

  Jaa mää kun just kattoin eka kuvista, että onpa kiva tukka sulla! =D Ei tarvi muuttaa mitään!

 • Reply Lindsay keskiviikko, maaliskuu 16, 2011 at 20:01

  Siis voi jee, näin susta viime yönä unta. Unta?! Siis en voi käsittää, mistä uniin pomppiin ihan kummallisia ihmisiä, joita ei oo koskaan edes tavannutkaan! Oltiin suomessa ja jossain isoissa juhlissa vanhassa, jotenkin muistelisin, että häissä. Ja meillä oli tosi hauskaa, etenkin sen jälkeen kun teit mustikkashotteja… Ja mun teki koko ajan mieli kysellä sulta Annasta, mutten uskaltanut. Niin, ja tää ei tosiaan ole ainoa kerta kun oon nähnyt teistä unta, vaan olen nähnyt myös kerran aikaisemmin pari kuukautta sitten. Silloin olin kyllä teidän kanssa Australiassa :D

 • Reply flickan keskiviikko, maaliskuu 16, 2011 at 20:20

  Onko noi valkaisuliuskat ihan silleen, että niistä ei oo mitään haittaa ? Paitsi mitä nyt tossa aiemmissa kommenteissa tuo vanhentuneiden liuskojen aiheuttama vihlonta.. Mulla on itellä luonnostaan aika epä-valkoset hampit nimittäin. :D Oishan se ihan kiva vähän valkaista.

  Kiva blogi sulla, tykkään ! :) Ja ihana ku on aina niin aurinkoisia kuvia, jaksaa täälläki paremmin uskoa siihen, että ehkä lumi joskus sulaa. :D

  • Reply jonna maanantai, maaliskuu 21, 2011 at 03:12

   Crestit ei valkaise jos hammasluu on luonnostaan jo keltainen.

 • Reply :) keskiviikko, maaliskuu 16, 2011 at 20:51

  http://www.youtube.com/watch?v=e7XH9IE1gGo en tiedä ootko jo kuullu, mutta kannattaa kuunnella Meri, loisssstava biisi:)

 • Reply Heidi keskiviikko, maaliskuu 16, 2011 at 21:36

  Mäkin tilasin noita sun (ja alennuskoodin) innostamina. Harmittaa, etten ottanut jotain ennen-kuvaa, johon voisi verrata! Muutos ei tunnu ainakaan järisyttävältä, mutta oon silti varma, että jotain pientä on tapahtunut. Ja ah luoja, onpa helpottavaa lukea, että vihlontaa on muillakin esiintynyt, mulla ei oo hampaita vihlonut tyyliin ikinä aiemmin ja olin varma, että oon tehnyt jotain ja pilannut ne ikuisiksi ajoiksi. :D

  Kiitos muuten släbäri-selvennyksestä munkin puolestani. Yritin keksiä vaikka mitä, mutta ei vaan auennut, mitä se tarkoitti. :D

  • Reply Meri torstai, maaliskuu 17, 2011 at 01:10

   mullakaan ei oo ja harmittaa :( mut silti oon kyl sitä mieltä et muutosta on tapahtunu.

   mä luulin et släbärit on joku ihan yleinen sana:D

 • Reply Annika keskiviikko, maaliskuu 16, 2011 at 21:40

  Hahah, mäkin opin ton ’thongs’ sanan vähän aikaa sitte aussianopilta ja vielä käytännöllisesti ennen kun olen edes Australiassa käynytkään :D Noi on kyl joskus mielenkiintosia noi sanaerot USA-UK-AUS välillä vaikka periaatteessa sama kieli onkin kyseessä :)

  • Reply Meri torstai, maaliskuu 17, 2011 at 01:09

   joo niil on välillä niin outoja sanoja :D

 • Reply ellen keskiviikko, maaliskuu 16, 2011 at 21:51

  Hahaha aloin yksikseni nauraa kun luin otsikkosi ja siitähän se riemu vasta repesi kun luin että kyseessä oliki släbärit:DDD Nauran:DD Ja mielellään kuultaisiin tuloksista:) vaikka ootkin ennemminkin sanonu että ne toimii joten uskotaan sinua:D

 • Reply misify keskiviikko, maaliskuu 16, 2011 at 22:58

  Kyllä tosiaan voi toi ”thongs” aiheuttaa vähän väärinkäsityksiä :D

 • Reply 93nanna lauantai, maaliskuu 19, 2011 at 17:59

  sulla on meri ihailtavan sopusuhtainen kroppa! i would die for body like that :)

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post