HotTop10

Noniin, taas on aika listata mun tän hetken suosikkimiehet.  Tästä piti tulla eka HotTop5, mutta koska mulla oli viiden jälkeen vielä niin monta ihanaa miestä mielessä, niin piti venyttää lista kymmeneen.

1. Channing Tatum

Oon pahoillani, toistoa, mutta tää mies on vaan niin uskomattoman seksikäs ettei mitään järkeä. Ja ihan siltä varalta että Channing ois alkanu lukemaan mun blogia, niin en voi jättää sitä pois ykköspaikalta, ettei se kuvittelis että mun rakkaus on jotenkin hiipunut. Mä oon nähny leffan She’s the man kolmesti ihan vaan Channingin takia, se kertoo mun omistautumisesta ehkä tarpeeks?

2. Jared Leto
Joo mulla on edelleen pieni 30stm huuma päällä, mutta jos mun mies näyttää nelikymppisenä tältä, niin joo kyllä sopii. Plussaa seksikkäästä rokkariasenteesta ja ah noi silmät. Sanottakoon että Jared on ensimmäinen mies joka pysty syrjäyttämään Channingin mun tietokoneen taustakuvana ekaa kertaa moneen vuoteen.

3. Chase Crawford

Katoin tossa muutaman päivän sisään 1,5 tuotantokautta Gossip Girliä lähinnä nyt ihan vaan siks etten saanu tarpeekseni Natesta. Chase voi käyttää sen porohousuja kotona samalla kun mä hengailen mun jääkarhupöksyissä. Ollaan täydellisiä toisillemme.

4. Wentworth Miller

En ois koskaan jaksanu kattoa Pakoa jos Miller ei ois ollu siinä. Pitäiskö mun huolestua siitä että mun mielestä kaikki likaset ja hikiset miehet on äärettömän seksikkäitä?

5. Alex Pettyfer

Mikä likasemmaks Pettyfer I am number fourin edessä muuttu, sitä kuumemmaks se muuttu. Okei, oli hetki alussa jossa se repi paidan iteltään, jollon se oli ihan söpö kans. Pieni miinus siitä että tää herra on mua 5-vuotta NUOREMPI ja sitä tuntee ittensä vähän puumaks kun näitä kuvia kuolailee

6. Paul Walker
Ei mulla oo kauheesti ees perusteluja tälle. Hyvä syy katella outoja autoleffoja jos siinä on tännäkönen mies?

7.  Scott Caan
Ollaan Annan kanssa löydetty uus lempisarja Hawaii five-0 jossa Scott Caan on yks päänäyttelijöistä. Mä seukkaan Scottin kanssa ja Anna Alex O’Loughlin ja sarjan puol hupia syntyy siitä, kun väitellään että kumman mies on oikeessa ja harmitellaan kun meijän mies ei heitä ketään seinään ja laita rautoihin, vaikka toisen tekee niin. terveisin Meri  ja Anna 13-vuotta.

8. Kelly Slater

Okei, onhan mun nyt pakko joku surffari tähän pakko ottaa. Koska mulla ei ikävä kyllä oo C:stä yhtään kuvaa jossa se poseeraa öljyttynä surffilaudan kanssa  (yritin ehdottaa tätä, mutta sain vihasen vastauksen että öljy pilaa surffilaudan vahauksen) niin Kelly Slater on ihan hyvä vaihtoehto.

9. Gerard Butler

Tää mies saa paikkansa tällä listalla jo ihan jo senkin takia, että oon heikkona skottiaksenttiin.

10. Bruce Willis

Kyllä, taas toistoa mun edelliseen listaan, mutta Bruce on vaan niin kuuma, enkä missään nimessä halua että Bruce kuvittelis olevansa vähähemmän kuuma kun viimeks kun listasin ihania miehiä. Tää mies paranee vanhetessaan ja ois voinu olla millä tahansa korkeammallakin sijalla, mutta koska muillekkin pitää antaa mahdollisuus, niin olkoon tän kerran sijotus sitten 10.

voin haastaa taas kaikki blogilliset tekemään tän ja haluun ehdottomasti linkkaukset jokaisen listaukseen! Blogittomat voi muuten vaan kertoa omia suosikkejaan :)

PS:Nää huuto.net-kohteet sulkeutuu huomenna!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

110 Comments

 • Reply Oea perjantai, maaliskuu 25, 2011 at 14:19

  http://iheartfashionnn.blogspot.com/2011/03/hot-top-13.html

  No olihan munkin nyt viimein pakko tehä oma listani!

 • Reply eskobaana lauantai, maaliskuu 26, 2011 at 12:03

  http://catslife-eskob.blogspot.com/2011/03/hottop10.html Tässä nyt munkin hottien miesten lista, vähän myöhässä. Ja pakko se sullekin linkittää, aika paljon eroaa sun listasta(:

 • 1 2 3

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post