You know, the angels wanna wear my red shoes.

Käytiin torstaina leffassa kattomassa I am number four, johon suostuin lähinnä vaan siks, että päänäyttelijä oli söpö. En yleensä tykkää ton genren leffoista yhtään, mutta toi oli yllättävän maltillisesti toteutettu, vaikka päänäyttelijän käsistä nyt hohtikin vähän valoa ja yks futiskenttä räjäytettiin tuusannuuskaks. Sanoinko jo, että se päänäyttelijä oli söpö. Ja sillä oli söpö koirakin.

täältä

Eli kannattaa tuijotella. Ja jos tollaset leffat (batman, ironman jne..) uppoo, niin varmaan tääkin. Jatko-osaa odotellessa. Alex Pettyferillä saattais hyvinkin olla paikka mun hottop5-listalla. Oon suunnitellu että tekisin sellasen, kun sais vielä aikasekskin…

Koska en suostu luopumaan noista mun uusista viiden dollarin kengistä enää koskaan, niin myös tänään mentiin aika sinivalkosella linjalla. Mekko sportsgirlistä ja laukku iänikäinen tiger of sweden.

Muuten viikonloppu meni vähän ohi. Käytiin perjantaina poikien kanssa illallisella, joka teki mieli skipata, mutta ajttelin että pakko yrittää tehä muutakin kun vaan murehtia kotona. Lähteminen ei ollu ehkä kuitenkaan se paras idea, koska olin suhteellisen herkässä mielentilassa ja loukkaannuin C:lle mm siks että se kehtas arvostella Franklinin nimeä ja ehdotti että lausuisin sen jotenkin ranskalaisittain jollon mun transukissa kuulostais ees vähän tytöltä.

Safkan jälkeen lähin pyörähtämään baarissa parin S:n kaverin kanssa, mutta luovutin suhteellisen aikasin ja lähin kotiin ja vedin itkupotkuraivareita C:lle koko kotimatkan ja suunnittelin vielä että olisin lähettäny sille todella vihasen viestin suomeks (ihan vaan siks että mulla ei sanat riittäny englanniks kuvailemaan sitä kuinka raivona olin) mutta luovuin onneks ajatuksesta. Pääsin kotiin avasin koneen ja olin hetken aikaa shokissa Japanin tapahtumista. Tosin olin vaahdonnu Hennalle skypessä että mulla ei oo aikaa nyt jäädä minkään tsunamin jalkoihin kun mun pitää mennä pahoinpitelee C. Lauantai-aamuna heräsin seiskalta siihen että äiti soitti että vieläkö on varpaat kuivana ja talo pystyssä. Sen jälkeen oonkin sitten päivittäny sekä Suomen että Australian uutiset tapahtumista vähintään tunnin välein. Mulla käy aina näin, mun on pakko saada kaikki mahollinen informaatio aina kun jotain tollasta tapahtuu vaikka tiedän että ahistun vaan sitä enemmän mitä luen.

Lauantaina piti mennä leffaan, mutta skippasin suosiolla kun en jaksanu keskittyä mihinkään ja masistelin kotona koko illan ja kuuntelin Harry Potteria. Sunnuntaina hypin rannan ja kodin väliä sen mukaan miten sadekuurot iski päälle. Mua on pyydetty ulos jo kahesti kun oon maannu rannalla, ja sunnuntain treffiehdokas ois voinu olla ihan söpö jos se ois ollu ees vähän nuorempi kun mitä mun isi on. Kieltäydyin kohteliaasti vedoten poikaystävään jonka jälkeen mun piti vielä vartin verran kertoa mun ja  mun uuden mielikuvituspoikaystävän suhteesta tälle herrasmiehelle. Tultiin yhessä siihen tulokseen että mun poikaystävä taitaa olla aikamoinen kusipää koska se viettää sunnuntaita tehden töitä eikä mun kanssa. Eli mulla ei siis mene hyvin, kun jo mun mielikuvituspoikaystäväkin  osottautuu täydellisesks mulkuks.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

21 Comments

 • Reply Heidi maanantai, maaliskuu 14, 2011 at 01:06

  Kiva kuulla, että oot kuitenkin kunnossa. Sun pitää ensi kerraksi kyllä kehitellä sen verran mukava mielikuvituspoikaystävä, ettei tee mieli vaihtaa sitä oikeaan!

  • Reply Meri tiistai, maaliskuu 15, 2011 at 02:00

   kyllä tää tästä pikkuhiljaa.. :)

 • Reply Laura maanantai, maaliskuu 14, 2011 at 01:07

  Oot ihana ja hauska noille sun jutuille ei voi kun hymyillä tuun aina hyvälle tuulelle sun blogista! <3 Tsemejä sinne toiselle puolelle maailmaa ja lähettäkää vähän tänne suomeenkin aurinkoa! :)

 • Reply JMP_82 maanantai, maaliskuu 14, 2011 at 01:27

  Juu ei hyvin mee :D Ja vielä pahentaakseni tilannetta (en tosin tahallani), mun täytyy valitettavasti kertoa, että tuo Pettyfer on kai aikamoinen mulkero siviilissä. Dianna Agron (Glee-näyttelijä) vastikään erosi siitä ja tää mies ei ilmeisesti ottanut tätä uutista kovin hyvin. Dianna on nyt asunut viimeiset viikot tuntemattomassa hotellissa, koska ex-poikaystävä on käyttäytynyt aika uhkailevasti sitä kohtaan.

  Mulle käy myös aina samalla lailla, jos maailmalla tapahtuu jotain järkyttävää. Oon ollut perjantaiaamusta saakka liimattuna netin ja tv:n äärelle koko ajan uusimpia uutisia päivittäen. La-aamuna melkein purskahdin itkuun, kun luin ydinvoimalan räjähdyksestä ja olin suunnilleen varma, että kohta 1/4 maapallon elämästä tuhoutuu. Ja vaikka huoli olikin ennenaikainen, koko ajan on kuitenkin räjähdysvaara ja pelko uusista järistyksistä. Maanjäristys, tsunami, ydinvoimalaonnettomuus, tulivuorenpurkaus, jälkijäristykset, jne. Ihan kuin jostain kauhukatastrofileffasta koko tapahtumaketju. Huomenna täytyis kuitenkin päästä töihin ja ajatella omaa elämää. Pitää yrittää vähän ryhdistäytyä nyt.

  On kyllä halpamaista pilkata Franklinin nimeä. Ihme tyyppi!

  Mullakin on ollut aika usein noita valepoikaystäviä esim. joka kerta kun olen baarissa tai jossain missä joku hyypiö tulee iskemään. Poikaystävästä ilmoittaminen on vain niin paljon helpompi keino päästä niistä ihmisistä nopeammin eroon, koska eivät yleensä enää ala inttää.

  Tuo sun sininen mekko + punaiset kengät on aivan ihastuttava yhdistelmä!

 • Reply linde maanantai, maaliskuu 14, 2011 at 07:12

  Haha:D Hauska lukee aina näit sun kirjotuksii. :D Piristät todellaki päivää!

 • Reply Kata maanantai, maaliskuu 14, 2011 at 09:45

  Oi miten huippu postaus! Nauran täällä vedet silmissä :D Aivan ihana!
  Noi punaset töppöset on aivan mielettömän suloiset ja varsinkin yhdistettynä siniseen mekkoon – nams. Tosin tota mustaa laukkua vihaan kokonaisuudessa, koska se on vaan niin irrallinen eikä sovi. Mulla on siis joku aivan hirveä pakkomielle, että yksinäiset mustat asusteet on jotain aivan hirveetä.. mistäköhän tämäkin tullut. No mutta päätin ignoorata sen kokonaan kuvasta :)

  Mäkin oon aina seuraamassa näitä katastrofitilanteita niin aktiivisesti kuin suinkin. Hädin tuskin uskallan nukkua jos sinä aikana tapahtuu jotain uutta. BBC pyörii tv:stä jatkuvalla syötöllä ja runkkaan päivitysnappulaa uutissivustoilla herkeämättä. Mä oon muutenkin jotenkin aivan liian kiinnostunut ydinvoimasta, maanjäristyksistä ja tsunameista sekä kaikista maailman luonnonilmiöistä ja maantieteellisistä riskeistä ettei tosikaan. Samalla sitten itken kuitenkin ihmiskohtaloita..

 • Reply lau maanantai, maaliskuu 14, 2011 at 12:09

  Ihan mahtavaa törmätä näin huvittavaan blogiin (as in mahti kirjoitustyyli) ettiessäni myös ulkomailla asuvien suomalaisten kirjoittamia blogeja! Jatkan täällä hihittelyä mielikuvituspoikaystävän kusipäisyydelle, kuulostaa tarpeeksi mulle sattuvalta jutulta. :D

 • Reply ssatu maanantai, maaliskuu 14, 2011 at 13:40

  Eiiiih, tuo Alex oli varattu mulle! :DDDd Eilen sattumalta törmäsin weheartit:ssä tuohon ja rakastuin heti, nyt on kännykkä täynnä tuon kuvia. :D Mut on sulla ihan hyvä miesmaku (ja mielikuvituspoikaystävä) ;D

 • Reply AnsQ maanantai, maaliskuu 14, 2011 at 13:54

  Juu u, ei pahan näkönen ollenkaan tuo näyttelijä. 8–)

 • Reply Jossu maanantai, maaliskuu 14, 2011 at 16:07

  Mahtava toi juttu valepoikaystävästä, olisi aika siistiä joskus vaan selitellä jollekin randomille ihan mitä sattuu :D Ja ah, Alex Pettyfer… Mikään actionscifiepämääräisyys ei ole ihan mun juttu, mutta tuon takia voisin jo raahata itseni leffateatteriin!

 • Reply Kabuu maanantai, maaliskuu 14, 2011 at 16:29

  Oi vitsi, yks elämän suurimmista riemuista ja iloista on kyllä kettuilla/avautua/raivota/aukoa päätään/vittuilla suomeksi semmoselle ihmiselle joka ei ymmärrä suomea ollenkaan! :D

  Ja sun mielikuvituspoikaystävähän ois voinu olla oikeesti järkkäämässä sulle ihanaa kynttiläillallista ruusuineen ja viulun soittajineen kotona, ja työjutut oli vaan tietenki valkonen valhe siihen että sun yllättäminen onnistuu täysin! <3 :)

  • Reply Meri tiistai, maaliskuu 15, 2011 at 01:56

   mä oon aika varma että mun tapauksessa se on vaan kusipää :D

 • Reply Liina maanantai, maaliskuu 14, 2011 at 16:34

  Voi vitsit, toi leffa täytyy nähä, ja just ton alexin takii :D. Kattelin nimittäi viikonloppun just wild childin, jossa se on kanssa, tosin varmaanki aika erilaisessa roolissa :D

 • Reply janitaa maanantai, maaliskuu 14, 2011 at 16:37

  aina voit lohduttautua sillä, että siellä ausseissa ei oo lunta,lumisadetta,räntää,jäätä,tuulta tjv, eikä sun lempisaappaat voi mennä paskaksi eikä niistä voi mennä loska läpi. myös kaatuminen ja päänsä lyöminen on melko epätodennäköistä.

  piristystä päivään sulle ja koita keskittyä elämän pieniin iloihin :)!

 • Reply vimpsu maanantai, maaliskuu 14, 2011 at 17:19

  oon miettiny nyt noiden parin luonnonkatastrofin jälkeen (haitin järistykset ja nyt japani)
  että elokuva 2010 varmaan käy toteen :DD jos et oo nähny niin kato!!!!

 • Reply wendybirdie maanantai, maaliskuu 14, 2011 at 17:36

  Franklin on just hyvä nimi! :D Mun äidillä oli lapsena kissa nimeltä Pekka ja se synnytti aika monta kissanpentua nimestään huolimatta.

  Nauroin ihan katketakseni tolle sun mielikuvituspoikaystävälle.

  Tää on niin paras blogi ikinä!

 • Reply mona maanantai, maaliskuu 14, 2011 at 19:14

  Haha aivan huippu tuo valepoikaystävä-juttu! :D Piristi kummasti täällä silmät kierossa bilsan YO-kokeisiin lukevaa. :) Itsekin oon joutunut käyttää tota taktiikkaa mm. kerran kun Pasilan asemalla eräänä kauniina kesäisenä päivänä tuli joku pummi kosimaan. :D

  ps. Ihana tuo sun mekko!

 • Reply tepi maanantai, maaliskuu 14, 2011 at 19:58

  heippa! semmosta kyselisin että ootko ostanu vai ladannu jostain noita harry potter äänikirjoja?

  • Reply Meri tiistai, maaliskuu 15, 2011 at 01:59

   lainasin kaverilta noi…

 • Reply hannnaa maanantai, maaliskuu 14, 2011 at 22:15

  iha mahtavaa kui saat aina hymyilemää näillä sun kirjotuksilla!:)

 • Reply Jossu maanantai, maaliskuu 14, 2011 at 22:43

  hahah, nää on oikeesti rankkoja, mielikuvituspoikakaveri :D Itekki pitää välillä toteuttaa muutama :D

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post