meri ♥ h&m

En ois ikinä uskonu että voin kaivata yhtäkään vaatekauppaa näin paljon. Musta tuntuu että tästä maasta puuttuu kokonaan trikoovaatteiden taivaat ja mulla on monta kertaa ollu jo tilanne että oon metsästäny kaupoista jotain vaatetta jonka tiedän että oisin saanu minuutissa henkkamaukasta tai ginasta.

Suurin ongelma mulle on kuitenkin ollu biksut täällä. Mulla on vaikka kuinka monet mukana, mutta oon niiiin täysin kyllästyny kaikkiin. Kaupoissa kaikki myydään setteinä ja kun mun perse ja tissit nyt ei vaan millään muotoa ole samaa kokoa, niin ei sitten tarvi kauheesti ostella. Niinpä mun oli pakko ihan pikkasen sortua ja tehä tilaus Hennesille jonka äiti tai pikkusisko saa sitten postittaa mulle. (täytyy ehkä muistaa kertoa tää myös niille…)

Kolmien biksujen lisäks ostoskoriin tarttu puolivahingossa muutama muukin juttu, mutta pitää nyt kattoa, että mitä kaikkea pyydän postittamaan ja mitkä saa venata toukokuuhun. En malta odottaa sitä että pääsen suomeen täyttämään mun trikoovaraston LAADUKKAALLA trikoolla, tän haperon jälkeen, mitä tää maa tarjoaa.

Voisko joku nyt vaan äkkiä päättää avata hennesin ja ginan nettikaupat myös tänne? Kiitos.

Mun on ihan pakko lopettaa tää internetshoppailu tähän paikkaan. Varsinkin sen jälkeen mitä tapahtu pari päivää sitten forever21:ssä… ja ebayssa…

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply kalinka torstai, maaliskuu 10, 2011 at 08:01

  Tuo huivi on tosi kiva, paljon kirkkaampi oikeesti mitä tuossa kuvassa :)

 • Reply mipsukka torstai, maaliskuu 10, 2011 at 09:15

  Aika ihmeellistä kyllä! :O Kiva kun kuitenkin kerrot, niin vaikuttaa ainakin mun tuleviin pakkaamisiin. Kerro lisää kun ehdit tuosta Forever21 tilauksesta. Toimiiko se hyvin ja helposti sinne Australiaan. :)

 • Reply Kata torstai, maaliskuu 10, 2011 at 09:38

  Noi shortsit on superihanat, ohuet ja pehmoiset! Mulla on noi kuvan koralliset ja sitten vihreät yksilöt. Hieman lyhytlahkeiset ovat koossa 36, mutta se tuskin haittaa yhtään siellä Ausseissa ;)

 • Reply miia-elina lauantai, maaliskuu 12, 2011 at 12:21

  Muutin kuukausi sitten takaisin Suomeen sieltä Goldielta ja mulla oli sama ongelma. Tarvitsen huomattavasti isomman koon yläosasta kuin alaosasta. K-mart ja Target myy biksuja erikseen ja yläosia saa isossakin koossa. Ei ne tietenkään oo mitään viimeisimmän huudon mukaisia niin kuin varmaan tiedät kauppojen yleisen tyylin perusteella, mutta mä ostelin sieltä erilaisia yksivärisiä mutta kuitenkin kivoissa malleissa aina kun alkoi kyllästyttää.
  Kiitos blogista, kiva palata muistelemaan vanhoja hoodeja kuvien kautta!
  PS. Sun ”Surfers Paradice” kirjoitetaan Surfers Paradise, sori oli pakko.

  • Reply Meri lauantai, maaliskuu 12, 2011 at 12:45

   nokun mä en oo löytäny oikein sieltäkään ? tai molempien kauppojen valikoiman oon kyllä kattonu läpi.. ja kaikki kivoimmat on aina setteinä :( pitää hamstraa kun pääsee kotiin

   • Reply miia-elina lauantai, maaliskuu 12, 2011 at 16:33

    Höh, tylsää :( Niitä kyllä myytiin sellasissa seteissä, että pakko ostaa kahdet yläosat tai alaosat samassa paketissa, mutta alaosat ja yläosat pystyi siis kuitenkin valitsemaan eri koossa. Toisaalta tyhmää ostaa kahdet, jos vaikka tykkää vaan paketin toisesta väristä, mutta ne oli kyllä niin halpoja että mä en välittänyt :D Toivottavasti jatkossa tulee myyntiin suakin mielyttäviä malleja vaikka en kyllä tiedä nyt kun siellä mennään talvea kohti… No, eipähän tartte potea huonoa omatuntoa Suomesta tilailussa jos ei meinaa muuten löytää! Surffimerkeiltä on ainakin ihan turha katsoa, ne yläosat on järkyttävän pieniä :D

 • Reply ellen lauantai, maaliskuu 12, 2011 at 13:06

  Noin ihanien bikineiden ostamiseen saa sortua:D (itsekin taisin tilata muutamat bikinit h&mltä vko sitten..) tuo huivi näyttää ihanalle!:)
  siellä sentään pääsee käyttää biksuja jo nyt toisin kun täällä. Odotin jo tennari kelejä niin satoi lisää lunta!!:s kesä missä oot?!!

 • Reply aleksiina lauantai, maaliskuu 12, 2011 at 19:11

  Mitä ihmettä! Eiks siellä oo yhtäkään H&M:ää?

 • Leave a Reply