vastauksia 3

tuleeko ikinä yksinäinen olo kun annakin on ilmeisesti paljon poikaystävän kanssa ?
Ei ja joo. Tai siis yksinäisyys puskee päälle lähinnä siks että täältä puuttuu se tukiverkko johon suomessa on tottunu, se ei vaikuta siihen että onko Anna kotona vai ei.

Kerro sun ja tän aussi- pojan `suhteesta` ? Tai siis kirjotuksistas saa kuvan, että oot ihan in lööv kyseiseen herraan ja, että herrakin olisi susta kiinnostunut, niin mikä tökkii?
Sanotaan että molemmilla on aika hankala tilanne. Mulla on asiat vähän solmussa suomen suunnalla, niin hankalaa alottaa mitään vakavaa. Viihdyn hyvin C:n seurassa, mutta saa nyt nähä mihin tää menee vai meneekö mihinkään. Pikku hiljaa.

Onko ihmiset erilaisia siellä kuin Suomessa?
On! Paljon avoimempia ja ilosempia. Sä voit hymyillä vastaantulijalle ja kysyä naapurilta kuulumiset ilman että sua pidetään pimahtaneena.

llaura kirjoitti:
onks sulla ikävä mua?

On, voitko kiitos tulla tänne.

Kerrohan lisää tästä C:stä… ;) Muutakin kun että hän on ihana. Jotain, mistä voimme edes jotain päätellä henkilöstä. :D
Anna kuvaili mulle C:n alkuun jotenkin näin. ”täydellisen renttu jolla on pahoja ongelmia naisten kanssa. Sillä on loistava huumorintaju. Ja aini, se on kenkäsuunnttelija” Olin siis rakastunu siihen jo ennenkun näin koko tyyppiä.

Oletko huomannut kulttuurieroja? Minkälaisia? Onko tullut kulttuurieroista johtuen väärinkäsityksiä tms
No kuten jo tossa aiemmin sanoin, niin ihmiset on tosi erilaisia täällä mitä suomessa. Lähinnä mä meen lukkoon jos vaatekaupassa myyjä alkaa kyselee mitä aion viikonloppuna tai kaupan kassa sanoo ”hi darling” jne.
Mä en tiedä johtuuko tää kulttuurierosta vai mistä, mutta musta tuntuu että aina kun sanon että suomessa tää ja tää menee tälleen, niin paikalliset on sitä mieltä että vihaan australiaa ja suomi on mun mielestä 100x parempi paikka.

mitä syötte siellä yleensä esim aamupalaks tai lounaaksi? onko ollu ikävä suomen ruokia?
Yleensä syön ihan vaan leipää tai sit kananmunaa jossain muodossa. Tänään mun aamupala oli jäätelö ja pari palaa suklaata. Lounas jää helposti välin, mutta yleensä jotain kevyttä.. Ei tee mieli syödä kun on niin kuuma.

heiip :) kysyisin sellasta judua että alkaisitko seurustelemaan C:n kanssa, jos hän pyytäisi sua? ajan tässä takaa sitä, että ootko ihastunu vain ko. herran ulkonäköön vaan silleen että rakastat joka asiaa C:ssä?
Musta ois ihanaa kun C 30+ kysyis et alkaako meri 25v sen kanssa kimppaan ? :D En mä RAKASTA joka asiaa siinä, muttta siis pidän kyllä muustakin kun vaan C:n ulkonäöstä :)

Mitä puuhailet yleensä silloin ku Anna menee poikaystävänsä kanssa? Ootko löytäny sieltä ystäviä, joiden kanssa viettää aikaa, vai iskeekö yksinäisyys?
Musta on ihanaa olla yksin. En oo koskaan ymmärtäny ihmisiä joille jokainen sekunti pelkästään oman ittensä seura on tuskaa :D Mutta siis joo, mulla on sukulaisia täällä joiden luona voin hengailla jos aika käy pitkäks ja sitten tosiaan noita ihmisiä joille voi myös soittaa jos on tylsää. Ei mulla niin paljon kavereita tietenkään ole, mihin on tottunu, mutta eiköhän niitä löydy sitten siinä vaiheessa kun saan itteni töihin asti :)

Kuka on C? Miten tutustuitte?
C on S:n kaveri ja tutustuttiin kai ekana iltana täällä kun oltiin porukalla syömässä.

seuraakko sää muotia ja jos seuraat ookko aina tykänny siitä ja puet päälles semmosia vaatteita mitä siinä sanotaan vai ihan vaan oman tyylin mukaan??
No kai mä jonkinverran seuraan. Monesti yäkkäilen jollekkin uudelle muotijutulle pari kuukautta ja sit huomaan itekki haaveilevani siitä… En oo siis seuraa mitenkään hirveen orjallisesti, mutta vähän ainakin joo.

mikä on sun mielestä parhaat vaatteet kesäks niinku mekko shortsit yms
sekä että! Ihanaa kun voi heittää leggingsit pariks kuukaudeks nurkkaan ja mennä paljailla säärillä. Rakastan farkkushortseja mutta toisaalta mekotkin on välillä kivoja jos on tyttömäinen fiilis.

ku olit koulussa saikko hyviä arvosanoja?? ala-aste ja ylä-asteella?? :))
olin aika keskiverto-oppilas varmaan. Yläasteella mua ei ihan kauheesti kiinnostanu koulunkäynti ja kävin koulussa aika harvoin, se näky sit kyllä myös arvosanoissa.

Eli tosta tissileikkauksesta. Ootko tehnyt siitä ikinä omaa postausta? Siis kerrothan
-paljonko jouduit itse maksamaan
-menitkö ihan terveyskeskuksen kautta
-saitko sairaslomaa, paljonko
-muuttuiko tissiesi ulkonäkö jotenkin parempaan/huonompaan suuntaan(roikkuvatko enemmän tms..)

Kaikki löytyy tästä postauksesta. Mutta joo, maksoin ite reilun satasen, menin työterveyslääkärin kautta. Olin neljä viikkoa sairaslomaa, johtuen lähinnä siitä että duunissa joutuu nostelee aika paljon. Muuttu ehdottomasti parempaan suuntaan, vaikka arvet onkin, niin ainakaan ne ei anaa laahaa maata jos erehtyy olemaan ilman rintsikoita hetken. :)

Kun vaatekaupassa joku (oletettavasti isokokoinen) ostaa isokokoisen vaatteen (L/XL/XXL), ajatteleeko myyjä kassalla mielessään et ”ei juma mikä läski, en tienny et meil myydään näin isoo HAHAHAAH”?
En mä oo kyl koskaan ajatellu ? :D En usko että niitä kokolappuja ihan hirveesti ajattelee kun niitä vaatteita sinne muovipussiin viikkaa :)

Tuntuuko sinusta, että ulkomaille muutto on kasvattanut sinua ihmisenä? Huomaatko muuttuneesi johonkin suuntaan?
En mä tiedä onko mitään kovin suurta muutosta viel tapahtunut, mutta kyllä mä uskoisin että tää ainakin jonkin verran kasvattaa :)

Entä mitkä asiat yllättivät sinut? Odotitko jonkun asian menevän eri tavalla? Menikö joku juuri niin kuin kuvittelit?
Ei mulla ollu kauheesti mitään ennakko-odotuksia. Tai kun en missään vaiheessa oikein tajunnu lähteväni, niin en sit ehtiny ajatella sitäkään että millasta elämä täällä perillä on.

Tarvitaanko vaatekauppaan, jos menee töihin lukiota?
ei oo mikään ehdoton vaatimus. Se ettei jää peruskoulun jälkeen kotiin kaivamaan nenää siihen asti että täyttää 18 ja pääsee vaatekauppaan töihin, on toki suuri plussa, mutta ei lukio oo mikään vaatimus varmaan yhteenkään kauppaan

Mikä on sun lempikarkki?
salmiakkipääkallot ja pinkit ufot

Onko sulla rakennekynnet, tai geelikynnet?
ei

Haluisitko tehdä päiväni kuvina postauksen? :)
joo jossain vaiheessa kun saan kameran ostettua :)

Oletko katsonut McLeodsin tyttäret-sarjaa? (Kannattaa jos et, ja se on australialainenki!)
En oo kattonu, täytyy laittaa korvan taakse :)

Aijotko vuoden aikana mennä Australiassa jonnekin vähän ”maaseudumpaan” paikkaan?
Kyllä me mennään käymään, asumaan ei :)

Missä kaikkialla olet ollut nuorempana kesätöissä?
Tein jotain promojuttuja ja hoidin lapsia.

Suklaa vai kirpeät irtokarkit?=)
Tää on paha… Rakastan molempia, mutta jos olisin nyt makuunissa, niin kyllä sieltä pussista löytyis enemmän niitä kirpeitä karkkeja kun suklaata. Ostan suklaan yleensä patukkamuodossa (muistin just et mul on ikävä fazerinaa)

Tossa joku jo kysykin tosta vaatekaupassa työskentelystä, mutta halusin silti udella että kuinka helposti tollasiin perus Onlyihin, Seppälöihin ynnä muihin pääsee töihin? Ja otetaanko alaikäisiä hirveen helposti?
En oo koskaan ollu onlyssa tai seppälässä töissä, niin en tiedä, mutta oletan että sinnekkin tulee paljon hakemuksia. Alaikäselle on tosi vaikeeta päästä töihin, koska työaikalait on niin vttumaisia sitten työnantajan puolelta. Jos mä haastattelisin kahta hakiaa joista toinen on alaikänen, niin ottaisin ennemmin sen täysikäsen ihan vaan siks että pääsee jatkossa helpommalla :P Toki poikkeuksia on ja hakea voi aina, ite en vaan palkkais alaikästä :)

kuinka paljon aikaeroa sinne on? Millaisia vaikeuksia se tuossaa esim. ystäviin yhteydenotossa?
En oo koskaan ymmärtäny näitä aikaero-kysymyksiä kun vastauksen sais sieltä googlesta 10 sekunnissa, MUTTA, aikaeroa on se +8h suomeen verrattuna. Ei siis mikään ihan mahdoton, kun kyllä niitä yhteisiä hereilläolotunteja riittää suomen kanssa aika paljon :)

Soitatko koskaan Suomeen?
Oon soittanu pari kertaa ihan puhelinpuhelimella, skype on käytössä oikeestaan päivittäin.

etkö oo vieläkään tavannu njkp?
itseasias tapasin kai tokalla viikolla kun täällä olin, niin yhen norjalaisen pojan. Ajattelin jo hetken et voi helvetti, tää oli tässä, mutta sit sil onneks oli tyttöystävä :D Sitä mun njkp:tä viel ootellessa siis :D

Onko siellä ausseis millaisia baareja/klubeja? =) Ollaaks siel tarkkoi ikärajoist?

Ilmeisesti sellaset kivat istuskelupaikat joista oon suomessa tykänny puuttuu, mutta en oo tosiaan yöelämään käyny tutustumassa, niin en tiedä. Ikärajoistakaan en oo ottanu selvää, kun oletan että ne ei koske enää mua :) Muuten ilmeisesti ollaan tarkempia pukeutumisen / käytöksen perusteella, siinä missä suomessa voit mennä baariin suunnilleen verkkareissa ja puoliks sammuneena, niin täällä se ei onnistu.

seurusteletko c:n kanssa tai jonkun muun? entä miten se sulkapallo poju?

En seurustele kummankaan kanssa.

Kuinka paljon painat?
En oo käyny vaa’alla hetkeen, mutta siinä 60 tietämillä se on pyöriny viimeset 5 vuotta :)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

40 Comments

 • Reply Röhkö torstai, maaliskuu 3, 2011 at 09:51

  Hei! Tykkään tästä sinun blogista enemmän kuin siitä sinun kaverin jonka kanssa siellä ootte. Sie osaat valokuvata paljon paremmin ja vaikutat jotenkin enemmän sellaselta keneen ois helpompi tutustua. Onko nuo sun blogiotsikon pikkukuvatkin sun ottamia? Miten oot saanut niihin tuollaisen vaalean vanhanaikaisen tunnelman?

  • Reply Meri torstai, maaliskuu 3, 2011 at 13:17

   ei oo pikkukuvat on ottamia. Vaalensin värejä vaan kuvankäsittelyohjelmalla :)

   • Reply Röhkö perjantai, maaliskuu 4, 2011 at 16:29

    Voitko pliis kertoo millaisia säätöjä teit sitä vaalenusta varten ja millä kuvankäsittelyohjelmalla. Haluisin niin oppia!

    • Reply Meri lauantai, maaliskuu 5, 2011 at 03:49

     paint shop prolla, en osaa selittää, mutta google on täynnä ohjeita ko ohjelmaan :) kattele sieltä

 • Reply Silkkis torstai, maaliskuu 3, 2011 at 10:23

  Hei!
  Pakko kysyä kun vaivaa. Asuin siellä ollessani aivan ihanan pariskunnan luona, jotka asuivat parc tugunissa. Onkohan mahdollisesti kyseessä sinun sukulaiset? Eli Y ja J ja vauva J?
  Terveisin kovasti-kateellinen-entinen-seikkailija

  • Reply Meri torstai, maaliskuu 3, 2011 at 13:17

   ai asuit? :) Joo perhetuttuja ja J on vissiin joku serkun serkku. Oon lauantaina menossa pussailee vauva J:n tainnoksiin <3

   • Reply Silkkis torstai, maaliskuu 3, 2011 at 19:32

    Voi ei ku maailma on pieni (ei kuitenkaan tarpeeksi pieni, kun Suomesta kestää vuoden lentää ausseihin). Mutta siis olin reissaamassa puolisen vuotta juurikin viime keväänä ja asuin kuukauden verran J:n ja Y:n luona. Ne on ihan mielettömiä ihmisiä, mulla oli niin parasta siellä. Nyt odotan kovasti kun tulevat Suomeen ja toivon, että ehdin nähdä heitä. Vauva J on niin söpö jo pelkästään kuvissa. Kerro paljon terveisiä, sano että täällä pakkasessa ikävöidään! :)

    • Reply Meri perjantai, maaliskuu 4, 2011 at 00:23

     J on maailman hurmaavin vauva. se ei itke ikinä ja hymyilee kaikille naisille. Naistenmies siis jo nyt :) Mä kerron terveisiä!

 • Reply miiru torstai, maaliskuu 3, 2011 at 10:25

  ”suomessa voit mennä baariin suunnilleen verkkareissa ja puoliks sammuneena”
  Etkä muuten voi! :D Ainakin seduloissa ollaan tosi tarkkoja, vähän jos silmät heittää, niin ei ja monta miespuolista kaveria on käännytetty ovella kun on ollu puolipitkät farkkucaprit jalassa. Muissa ei sitten varmaan ollakkaan niin tarkkoja :)

  Ei mulla muuta, kivoja vastauksia :–) Tsemppiä<3

  • Reply Meri torstai, maaliskuu 3, 2011 at 13:16

   mä oon ollu sedulassa verkkareissa ja villasukissa ;)

   • Reply Petra torstai, maaliskuu 3, 2011 at 20:36

    Mäkin oon ollut sedulassa verkkareissa :D

 • Reply Mango torstai, maaliskuu 3, 2011 at 11:27

  Ihana Meri. Mä en oo vielä löytänyt toista blogia joka yltäis yhtä korkeelle tasolle kun sun blogisi. Huumorilla höystetty sarkastinen kirjoitystyyli ja sun luonnonkauneutesi (uskallat olla kuvissa ilman meikkiä, eikä sun blogissa ole mitään tekotaiteellisia poseerauksia tai itsensä tyrkyttämistä) on vain niin tän blogin yks tukipilareista (vai miten toi lause kuuluisi muotoilla) Kuitenkin, kun sä et anna sun jalkojen nousta pumpulisiin hattapilveihin ja annat sen pisun pysyä virtsarakossasi niin piristät minun JA muiden miljardien ihmisten elämää!

  • Reply Meri torstai, maaliskuu 3, 2011 at 13:15

   aww kiitos <3

 • Reply sdfsdf torstai, maaliskuu 3, 2011 at 11:43

  voisistko tehdä joskus postauksen sun kaikista tatuoinneista? :)

  • Reply Meri torstai, maaliskuu 3, 2011 at 13:15

   löytyy vanhan blogin puolelta

 • Reply ööh torstai, maaliskuu 3, 2011 at 12:28

  siis mikä hiton njkp? :–DDD

  • Reply Meri torstai, maaliskuu 3, 2011 at 13:15

   norjalainen jääkiekkoilijapoikaystävä

 • Reply Sanna torstai, maaliskuu 3, 2011 at 12:52

  Oisko sulla kuvaa tuosta ennen leikkausta -ajasta? Kiinnostais nähdä että kuinka huget ne sitten on olleet. Nimim. ”70C ja isommat kelpais…”

  • Reply Sanna torstai, maaliskuu 3, 2011 at 12:54

   Siis ihan vaatteet päällä, yleiskuva. :D

  • Reply Meri torstai, maaliskuu 3, 2011 at 13:14

   joo mä yritän kaivaa jostain jonkun :)

 • Reply Sinna torstai, maaliskuu 3, 2011 at 13:10

  Missä kaikkialla olet ollut nuorempana kesätöissä?
  Tein jotain promojuttuja ja hoidin lapsia.
  ^Pakko kommentoida, kun mulle iski joku hetkellinen lukihäiriö tän vastauksen kohdalla ja luin, että ”Tein jotain pornojuttuja…” :-D:-D

  • Reply Meri torstai, maaliskuu 3, 2011 at 13:14

   haha joo perus ;D

 • Reply jomppa torstai, maaliskuu 3, 2011 at 13:47

  en tiiä voiko tässä enää laittaa kysymyksiä, mutta kysyisin kuitenkin että mikä on sun lemppari asia kun vartalossa? entä kasvoissa ja luonteessa? kerroppa samalla myös asiat jotka haluaisit muuttaa!

  • Reply Meri perjantai, maaliskuu 4, 2011 at 11:06

   mä yritän muistaa ottaa tän mukaan seuraavaan kerran kun teen tällasen kysymysjutun

 • Reply Ninnu torstai, maaliskuu 3, 2011 at 14:48

  ”Musta on ihanaa olla yksin. En oo koskaan ymmärtäny ihmisiä joille jokainen sekunti pelkästään oman ittensä seura on tuskaa :D” Ihana sinä!! Toi lause ois voinut tulla suoraan mun suusta (tai luulenpa noin monta kertaa todenneenkin). En tajuu, miks pitäis tuntee ittensä yksinäiseks, jos ei oo joka sekunti tekemässä jotain joidenkin kanssa. Silloin on ihmisellä ongelma, jos ei viihdy hetkeäkään yksin, omassa rauhassa :) Varmaan alkaa sua pikkuhiljaa rassaa ihmisten jatkuva ”ootko yksinäinen”-kysely. Aijuu, ja mä niin tajuun, mitä tarkotat tola ”tukiverkko”-jutulla. Itse asuin moooonta vuotta ulkomailla ja vaikka oli poikaystävä ja rakkaita kavereita ympärillä, niin silti saattoi olla ”yksinäinen”, juuri ton tukiverkon (=perhe) puuttumisen takia. Nauti matkasta! :)

 • Reply Julle torstai, maaliskuu 3, 2011 at 14:55

  Saakos tähän laittaa kysymyksiä?

  noh, mutta:

  -Kuinka paljon vaatekauppiaana saa rahaa/kk? :)

 • Reply Sadsu torstai, maaliskuu 3, 2011 at 15:11

  Hei tiiätkö minkä rotuinen sen sun ja Annan kaverin Lauran koira on? :)
  Kun haluaisin kovasti tietää mutta tuo Lauran blogi on ja pysyy salattuna vaikka kuinka aina toivon että kun kovasti klikkailis niin se aukeis ;)

  • Reply Anna perjantai, maaliskuu 4, 2011 at 02:18

   Elvi on japanin pystykorva:)

 • Reply sipe torstai, maaliskuu 3, 2011 at 15:17

  Tuosta aikaero-kysymyksestä saan loistavan (not) aasinsillan siihen, että täällä blogissa sais olla semmonen current time juttu, vähän niinku toi paikkakin on :) Sitten oon miettiny, että eikös noi postausten julkasu ajat oo Suomen aikaa ?

  Joo ei oo tarkotus olla mitenkään ärsyttävä, mutta väsymyksen taso on sitä luokkaa etten osaa muotoilla ajatuksiani tai korjailla kirjoitusvirheitä :S

  • Reply Meri perjantai, maaliskuu 4, 2011 at 00:24

   joo postaukset tulee suomen ajassa ulos, mun täytyy kysellä tosta current time jutusta, kun sitä on niin moni toivonu..

 • Reply Laura torstai, maaliskuu 3, 2011 at 15:29

  ihan kaikista mun lukemista blogeista, sinä ja anna ootte kyllä kärkipaikoilla! teijän elämä vaikuttaa nii rennolta ja mukavalta siel :) ootte ihania ♥ … ja nyt mun piti linkittää tähän yks vanha postaus sun entisestä blogista ja kysyä jotain mut linkitin ton sydämen tuohon ja se postauksen linkki tietenki hävis, voi juma oon tyhmä :–D

 • Reply Laura torstai, maaliskuu 3, 2011 at 16:03

  niijoo! se kysymys oli että mistä se lempinimi Niki on tullu? (:

  • Reply Meri perjantai, maaliskuu 4, 2011 at 11:09

   nicolesta

 • Reply AnsQ torstai, maaliskuu 3, 2011 at 17:00

  APUAAAAA mikä mies sulla on kiikarissa! Kuulostaa kyllä hienolta tyypiltä. Uu beibe beibeee 8)

 • Reply ellen torstai, maaliskuu 3, 2011 at 17:59

  hahaa sun onneks se njkp oli varattu (tai no eihän se ehkä jääkiekkoilija ollut mutta anyway) :D mulle voisit sieltä lähettää jonkun aussisurffarin ja jos näät njkp:tä nii sekin käy:D

  mä en ymmärrä tuota ”ootko yksinäinen kun anna ei ole siellä”- juttua? siis joo onhan anna sun hyvä ystävä mutta eihän se tarkoita sitä että jos anna haluaa viettää aikaa rakkaansa kanssa että olisit yksinäinen sillä välin. ja mitä nyt olen blogia piiitkän aikaa lukenut (luin jo rules by nicolea!<3) niin olen saanut kuvan että viihdyt yksinkin ja onhan sinulla siellä jo joitain tuttuja ja kavereita niin et sinä siellä yksin jää jos et halua!:) tuollainen ihana ja UPEAN (sarkastisen) huumorintajun omaava ihminen kavereita saa;)

 • Reply lareee torstai, maaliskuu 3, 2011 at 19:11

  Moikka, tuosta olen eri mieltä että onko vaikea päästä alaikäisenä töihin,sillä jos vaatekaupasta on kyse niin tietääkseni työaikalait ei kauheesti vaikuta siinä. itse ainakin olin jo 16 vuotiaana töissä vaatekaupassa ja ihan samoja päiviä tein kun muutkin:) voin toki olla väärässäkin. Tietenkin monet työnantajat palkkaavat vain 18 vuotta täyttäneitä mutta en usko tuon olevan siinä syynä.

  • Reply Meri perjantai, maaliskuu 4, 2011 at 11:09

   alle 18vuotiaat ei mun tietämäni mukaan saa työskennellä klo 21 jälkeen? meillä / mulla se oli syynä. muista kaupoista en tiedä :)

 • Reply Inka torstai, maaliskuu 3, 2011 at 22:26

  Ihania kysymyksiä :D Mut nyt mun on pakko avautua vähän!!!!
  Mä kävin viime vkl laitattamassa ripsipidennykset, jotka on pitänyt laittaa jo vuoden, mutta viime talvena mun iho kärsi niin pahasti kuivuudesta, että en sitä silloin voinut tehdä, ja nyt kun laitoit ton IsoSmilen tarjouskoodin, niin kävinpä ne liuskat sitten tilaamassa. Musta on tulossa joku barbie, ja syytän sua :D Ei vaan, mä oon ihan liekeissä noista valkasujutuista, ja uskon täysin siihen, että ne tosiaan toimii, niin monessa blogissa niitä on hehkutettu.

  Tuun sit ilmottamaan sulle, kun oon käynyt ottamas rasvaimun, silkkarit, ja botoxit.. :D Ihanaa Aussielämää sulle, mä oon niin kateellinen. Mulla on niin suuri ikävä sinne, se on oikeesti maailman mahtavin paikka!

  Mun ei pitäis juoda kahta kaljaa parin tunnin yöunien ja 13 tunnin työpäivän jälkeen. :D

  • Reply Inka perjantai, maaliskuu 4, 2011 at 18:17

   Onkohan tossa kommentissa nyt järjen häivääkään :D En osaa ilmaista itseäni hyvin näköjään pienessä kalsarikännitilassa :D Mä kuvittelin mielessäni kirjoittavani superhauskan kommentin sarkastiseen sävyyn, mutta feilasin täysin :D ja mielestäni olin kyllä tossa kellonajassa jo juonut neljä kaljaa…..

   :D

  Leave a Reply