Isosmile.com

Holla!

Haluisin vaan kertoa teille tälleen erikseen että IsoSmile.comista saa alennuskoodilla MP784478 2€ alennusta jokaisesta tehdystä tilauksesta. Koodi on voimassa 1.3.2011 – 30.4.2011

Sen jälkeen kun jäin auttamattomasti koukkuun hampaidenvalkasuliuskoihin  muutama vuos sitten, oon tilaillu omani juurikin IsoSmile.comista ja ollu aina supertyytyväinen.  Vedän ton liuskavalkasun läpi kerran tai kaks vuodessa ja niiden välillä mun ehdoton lemppari on White Vivid hammastahna, joka on ihan täydellinen pitämään ne hampit valkosina

Mun hampaat vihloo tosi herkästi, niin oon tykänny eniten noista miedoimmista Eli Crest 3D White Vivid-liuskoista. Ne ei aiheuta ainakaan mulle mitään vihlontaa, mutta jos hampaat ei vihlo herkästi niin uskaltaa varmasti kokeilla noita vahvempiakin :) Ja kun kuitenkin mietitte niin mun kaveri joka on Crestien hc-käyttäjä oli kysyny hammaslääkäriltään että eihän noiden käyttö näy hampaissa kiillevaurioina ym, niin hammaslääkäri oli sanonu että hampaissa ei näy mitään vahinkoa. Eli oikein käytettynä nuo eivät vahingoita hampaita.

Naputtelin just oman tilaukseni menemään, enkä malta oottaa että ne saapuis… Täällä kaikilla on raivostuttavan valkoset hampaat ja oon kehittäny itelleni ihan kauheet kompleksit aiheesta :D

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

24 Comments

 • Reply jessi tiistai, maaliskuu 1, 2011 at 13:58

  Mä oon kans vannoutunu Crestin liuskojen käyttäjä, niitä on tullu jo vuosia käytettyä! Jatkuvastihan noista puhutaan että pilaavat kiilteen ja hampaat, mutta olen itse miettinyt, että tuskin niitä sit Jenkeissäkään jokaisessa drug storessa myytäisiin jos näin olisi.
  Hampaissa eron huomaa heti! Kaverini kävi valkaisemassa omat hampaansa hammaslääkärillä, pulitti usean satasen ja silti minun hampaani olivat valkoisemmat :)

  • Reply Meri tiistai, maaliskuu 1, 2011 at 14:17

   mä luotan siihen, että kun hammaslääkäri oli erikseen kysyttäessä sanonu et kiille on kunnossa, et ei vahingoita.. Eikä mun omakaan hammaslääkäri oo koskaan sanonu et kiille ois mitenkään vaurioitunu… Ja jep, noi vaan on niin supertehokkaita että voi rakkaus <3

 • Reply ev_ tiistai, maaliskuu 1, 2011 at 14:25

  Olen jo muutaamaan otteeseen miettinyt tilaavani noita liuskoja ja nyt kun luin tämän postauksen, niin lähti 3D white vivid tilaus menemään :) Nyt vaan odottelen, että tippuisivat postiluukusta. Toivottavasti ovat tehokkaita :)

  Ovatko nuo kuvat otettu juuri 3D white vivid 10 päivän kuuria ennen ja jälkeen? Todella hyvin ovat sinun hampaasi valkaistuneet.

 • Reply possu tiistai, maaliskuu 1, 2011 at 14:27

  Mä käytin noita miedoimpia viime kesänä viikon ja hampaiden ulkoreunat muuttu jotenki läpinäkyviks. Onkohan se sit sitä kiilteen vaurioitumista? :(

  • Reply Meri keskiviikko, maaliskuu 2, 2011 at 00:51

   en usko? en kyl tiedä.

 • Reply Taru tiistai, maaliskuu 1, 2011 at 15:00

  Tämä blogien lukeminen käy kukkaron päälle :D

  IsoSmilen tilaus lähti juuri eteenpäin.. Valkoisempia hampaita odotellessa!

 • Reply sha tiistai, maaliskuu 1, 2011 at 15:46

  hei miten noita käytetään tarkemmin? :D ja osaatko kertoa mitään annan hammasvalkasusta, kun sillä oli semmonen hassu vekotin suussa siinä yhessä kuvassa. et workkiiks kumpi paremmin :D ?

  • Reply Meri keskiviikko, maaliskuu 2, 2011 at 00:51

   ne on sellaset ”tarrat” jotka laitetaan hampaiden päälle. Siitä Annan koneesta en osaa sanoa yhtään mitään.

 • Reply xxx tiistai, maaliskuu 1, 2011 at 16:46

  Kannattaako ennen tuota käydä hampaiden puhistuksessa ja hammaskiven poistossa? Jääkö hammasvälit mustaks jos ei käy :D Ja onko tuon kuurin aikana ettei saa käyttää tupakkaa, kahvia, colaa yms?

  • Reply Meri keskiviikko, maaliskuu 2, 2011 at 00:51

   en mä oo koskaan käyny, eikä oo jääny mustaks. :)

 • Reply Miffa keskiviikko, maaliskuu 2, 2011 at 00:40

  Tosta vihlonnasta tuli mieleen, että kun olin Jenkkilässä niin host-perheen hammaslääkärituttu neuvoi käyttämään aina 2 viikkoa ennen crestien aloittamista sensitive hammastahnaa, niin ei sitten vihlo liuskat niin herkästi, jos siihen on taipumusta. Ja huoletta voi valkasta vaikka muutaman liuskakuurin putkeen ilman mitään vaurioita. Kyllä crestit on parhaita :)

  • Reply Meri keskiviikko, maaliskuu 2, 2011 at 00:48

   aa okei, kiitos vinkistä! :)

 • Reply DIudiu keskiviikko, maaliskuu 2, 2011 at 08:56

  Hei tälläinen typerä kysymys, kun on maksanut tuon maksun, tuleeko isosmileltä sähköpostiin jonkinlainene ”hei pakettisi on lähtenyt matkaan”-ilmoitus? Tilasin omani jo kaksi päivää sitten eikä mitään ole kuulunut! Kauhea pelko on että olen mälvännyt laskun kanssa ja olen nyt 43e köyhempi ilman valkoisia hampaita? :D kiitos!

  • Reply Meri keskiviikko, maaliskuu 2, 2011 at 23:59

   ei ehkä tuu? Laita varmuudeks spostia sinne asiakaspalveluun niin saat mielenrauhan ;)

 • Reply kalinka keskiviikko, maaliskuu 9, 2011 at 16:20

  Apua! Rupeeko sulla erittyyn ihan sikana sylkee ja se liuska sillee valuu? mulla nimittäin on jus tällä samaisella hetkellä ekaa kertaa liuskat suussa ja kamalasti sylkee! :D

 • Reply fleya torstai, maaliskuu 10, 2011 at 16:37

  Heippa! Sellasta kyselisin, että jos siis tilaan tuolta tuon 37 euroa maksavan (kupongilla 35) paketin, niin tuote ei jää tulliin? Kauhean epäselvää että ylittääkö pelkkä tilaus 43 euroa vai yhdessä postikulujen kanssa vai mitä?
  Tilaus tosin lähti jo hehhe

  • Reply Meri torstai, maaliskuu 10, 2011 at 17:26

   ei jää :) se raja on muistaakseni 45euroa :)

 • Reply r maanantai, maaliskuu 14, 2011 at 01:54

  Oh man, eka kerta kun luen tätä blogia ja köyhdyinpä heti 35 euroa. :D Mutta mun piti aiemminkin kyllä jo tilata tuolta noi liuskat, tää oli vain viimeinen naula luottokorttini arkkuun…

  Mulla ei kyllä ole paineita hampaiden valkoisuuden suhteen sinänsä, koska asun Puolassa ja voin kertoo että vastaantulijoiden hampaat eivät aivan valkoisuudessaan säihky… Mutta voinpahan yrittää olla esimerkkinä. :D

 • Reply emil maanantai, huhtikuu 25, 2011 at 10:29

  jos tilaan tämän Crest Whitestrips® 3D WHITE Advanced Seal 43€ paketin judunko maksamaan tullille 23% ALV:n, kun hinta on 43€ ja raja on 43€
  onko haittaa jos käytän 2 pakettia peräjälkeen tai esim pidän liuskoja tunnin. mitä liikakäyttö aiheuttaa, Tippuuko hampaat ; )

  • Reply Meri maanantai, huhtikuu 25, 2011 at 10:36

   et joudu, sun ostokset voi mun mielestä olla jotakin senttejä yli sen 43euroa, ja silti ei joudu maksamaan tulleja. Mutta ton alennuksen jälkeenhän se ei ole enää sitä 43euroa :) Tosta kahen paketin putkeen käyttämisestä en tiedä, lähinnä tulee mieleen että sulla ei oo enää mitään valkastavaa siinä vaiheessa? :D Jos pitää liuskoja suussa hirveesti yli suositusajan ottaa kiille osumaa.

 • Reply emil tiistai, huhtikuu 26, 2011 at 09:46

  Ajattelin lähinnä tolla 2 pakettia putkeen, kun toi halvin on 10-liuskan ja kallein 20-liuskan pakkaus. niin että jos tilais 2 pienempää pakkausta aika peräkkäin (ilm.23%ALV:tä) ja käyttäis sen 20 pv. Niin ja perustuuko noiden kalliimpien pakkausten teho liuskojen määrään?

  • Reply Meri tiistai, huhtikuu 26, 2011 at 11:17

   mun mielestä niissä on kalliimmissa on enemmän vaikuttavaa-ainetta…

 • Reply Pakko avautua maanantai, maaliskuu 17, 2014 at 16:03

  Pakko puuttua tähän isosmilen toimitushintaan, johon ei tulisi mitään muita kuluja. Tehtiin frendien kanssa joskus yli vuos sitten kimppatilaus just Crestin valkaisutuotteista. No tuotteet tuli ja niin tuli sit tullimaksutkin ja alvit siihen päälle. Et nous hinta sit huomattavasti ilmoitetusta.
  Viikko sitten piti tilata sitten taas valkaisutuotteita ja ajateltiin tehdä kimppatilaus. Sattuneesta syystä ei enää tilattu isosmilestä vaan ettittin jotain muuta paikkaa. Silmiin osui 3dwhite.fi joka myy pelkästään Crestin valkaisutuotteita. Sinne oli pakko olla yhteydessä etukäteen ja varmistaa ettei tilaukseen tulisi sitten mitään ylimääräisiä maksuja. Tilasimme sitten tuotteet ja kun ne saapuivat postiin, hinta oli tasan sen mitä sivuilla lukikin ja olivat vielä laittaneet meille hammastahnatkin mukaan. :D ihan huippu palvelua. :)

  • Reply Meri tiistai, maaliskuu 18, 2014 at 04:32

   No mut hyvä että löyty sit toinen :) Mulla ei oo koskaan ollu mitään ongelmia isosmilen kanssa ja saanu aina niin hyvää palvelua sieltä että pysyn kyllä jatkossakin heidän asiakkaanaan :)

  Leave a Reply