menköön nyt sit tääkin päivä tälleen

Otsikko on omistettu mun rakkaalle ilkeelle äitipuolelle, vaikkakin lapsen alkoholinkäyttö on viime aikoina ollut sen verran vähäistä että mut jätetään piakkoin perinnöttömäks.

Blogilista näköjään temppuilee taas vaihteeksi, eli suosittelen edelleen lämpimästi että siirrytte vihdoin blogloviniin jonka toimintakykyisyys blogilistaan verrattuna on loistavaa… Eilisestä sen verran että rakastuin vielä vähän syvemmin 30 seconds to marssiin, järkytyin australian festarialueen turvatoimista ja vessojen siisteydestä. Mun kamera hajos sopivasti eilisaamuna, joten kuvasaldo on mun osaltani nolla, mutta nappailin muutaman kuvan annan kameralla, niin ehkä saan siltä niitä kuvia joskus. Toi oli ehkä 4. rikkinäinen kamera tässä vuoden sisään. Pääsen taas siis elektroniikkaostoksille.

Koska rusketus katoaa tunnetusti yhtä nopeesti kun tulikin, niin viikon rannattomuuden jälkeen tuntuu että on väritys taas se tuttu ja turvallinen kalkkilaivan kapteeni.

Tänään oli historiallinen päivä ihan jo senkin takia että spottasin ekan kerran KOMEITA lifeguardeja. Oltiin sopivasti isketty pyyhkeet niiden viereen ja päivä meni oikein rattosasti kun niitä katteli. Koska järkkärillä on hirmu hankalaa ottaa sellasia huomaamattomia salakuvia, niin en saanu niitä ikuistettua teille, mutta lupaan että yritän muistaa ottaa pokkarin mukaan joskus ja sit voidaan yhdessä toivoa että ne samat ihanat on taas vahtivuorossa.

Tai ehkä mun pitäis vaan alkaa kuvaamaan sulkapallopoikaa aka. Mattya joka oli kauheen huolissaan siitä, että miks en oo jo kirjottanu siitä mun blogiin. Se kysy ekan kerran kun nähtiin, että aionko kirjottaa siitä ja sen jälkeen kun sille selvis että kirjotan suomeks eikä sen äiti voi näin ollen lukea mitään kauheuksia sen pojasta niin se vaati että mun pitää kirjottaa siitä. Tää on ihan superoutoa miten kiinnostuneita noi kaikki pojat on blogeista ja C:lläkin on aina joku 122 uutta kysymystä tästä. Enivei, luulen että Matty aikoo seuraavaks ehdottaa että hankin sille jonkun ostovaimon suomesta, mutta sen jälkeen kun julkasen siitä yhen paidattoman kuvan niin teitä on luultavasti jonoks asti. Vaikka se ei muuten muhun vetookkaan muuten kun kaverina niin pakko sanoa että sen yläkroppa on ehkä parasta mitä oon tällä reissulla nähny :D

Ylemmässä kuvassa yritän juosta oikein näyttävästi baywatch-tyyliin veteen ja alemmassa yritän hukuttautua siinä toivossa että jompikumpi niistä söpöistä lifeguardeista tulis pelastamaan mut. Ei tullu :( hmph. Täytyy ens kerralla hukkua ehkä jotenkin muuten kun uimalla käsipohjaa tossa rantavedessä.

En oo vissiin esitellykkään tota mun uusinta vauvaa jonka otin tossa joskus viime syksynä..? :)

Tatuoinneista tuli mieleen, että jos saan tahtoni läpi ja meijän tupareiden teema on bogan (eli white trash australiaksi) niin meijän pitää kehittää mulle tietysti kaikista mauttomin tatuointi (”sullahan on se jo”) tai useampi joita voin sit piirrellä tussilla ja tatuoida kaikki vieraat jotka kehtaa tulla ilman tramp stamppia. Anna varas jo mun tähänastisen suosikin ”sexy people never die” eli rima on korkea. Ideoita?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

49 Comments

 • Reply ppiina perjantai, helmikuu 25, 2011 at 13:18

  nauran taas vedet silmissä täällä sun kirjotuksille, Ei oo ees hauskaa koska oon kipee ja sain hirveen yskäkohtauksen sun takia heh :Dd noeinykkai

 • Reply lamps sunnuntai, helmikuu 27, 2011 at 09:51

  Suosittelen junttitatskaksi tassuja/tähtiä/jne rintaan molemmin puolin niinku kainaloiden viereen. Niissä tassuissa ikään kuin joku eläin ois niinku hypänny siihen vasten ihmistä :D en tiiä nolompaa ihan äkkii….

 • Reply Taija sunnuntai, helmikuu 27, 2011 at 10:14

  Moi! En oo koskaan aikasemmin kommentoinut sun blogia mutta nyt oli pakko tulla sanomaan että oot kohonnut mun ihan ykkössuosikiks niistä blogeista joita luen! Joku sun kirjoitustyylissä ja (blogin kautta välittyneessä) elämänasenteessa vetoaa muhun! Muistuttaa kovasti mun omaa ajatusmaailmaa ja rentoa asennetta, joten ehkä siitä syystä.. Mutta pointti oli siis että ihan mahtava blogi!! :)
  -Taija

  • Reply Meri sunnuntai, helmikuu 27, 2011 at 12:59

   aww kiitos :)

 • Reply Matkakume sunnuntai, helmikuu 27, 2011 at 11:03

  Kiitos ihanasta, hymyilyttävästä postauksesta ja muistutuksesta, että pääsen kohta itsekin rannalle, tosin Lähi-itään! :) Ihana blogi, ja sun kirjoitustyyli!

  • Reply Meri sunnuntai, helmikuu 27, 2011 at 12:58

   oi pidä ihana loma :) varmaan tarpeen suomen talven jälkeen

 • Reply mauku sunnuntai, helmikuu 27, 2011 at 11:29

  LIESKAT!! lieskoja esim rintaan tai käsivarteen ja sit joku aivan hirvee tribaalikuvio haukkarin ympärille, aka salkkareiden ossi. :D

 • Reply Ira sunnuntai, helmikuu 27, 2011 at 12:05

  Hienon tatskan oot ottanut! katotaan minkä hulinan saat aikaan lupailemillasi kuvilla ;)

  Hyviä tatskoja vois olla muun muassa delffiinit, tulenlieskat, pelikortit, piikkilanka joka kiertää esim. hauiksen ympäri.. En malta odottaa kuvamateriaalia tatskoista :D

 • Reply Sara sunnuntai, helmikuu 27, 2011 at 12:08

  sä kirjotat noista sun poikien bongailuista niin hauskalla tavalla :D teidän australia-aikana anna ja sä ootte kohonnu suunnilleen mun lempiblogeiksi!

 • Reply Lystikäs sunnuntai, helmikuu 27, 2011 at 12:32

  Ihana tatuointi! Ehdotan että tatuoit kaikkiin sun nimen jonkun sydämmen kera. :D

  • Reply Meri sunnuntai, helmikuu 27, 2011 at 12:48

   haha ehdottomasti!

 • Reply rosaa sunnuntai, helmikuu 27, 2011 at 12:38

  Heh kirjotat kyllä niin rempseesti! Olet ihan mahtava! Ja toi sun tatuointi on kyllä kaunis, olis kiva nähdä siitä kuvaa vähän kauempaa otettuna, niinkun kokonaisuutena (:

  • Reply Meri sunnuntai, helmikuu 27, 2011 at 12:48

   täytyy ottaa joku sellai kuva joo jossain vaiheess :)

 • Reply k sunnuntai, helmikuu 27, 2011 at 12:53

  Näin kaksi kesää sitten yhdellä jätskinmyyjätytöllä todella white trash -tyylisen tatskan, jota voin lämpimästi suositella bileisiinne: pinnki-musta playboypupun pää tatskattuna rinnan sisäsyrjään. Yhdistetään push-up liiveihin ja paitaan jossa napaan asti yltävä kaula-aukko… Ja tatuoijana kannattaa käyttää huumevieroitusoireista kärsivää ”taiteilijatuttavaa”, jotta lopputulos on tärisevine viivoineen ja valkeine laikkuineen täyden kympin arvoinen ;D

 • Reply Jepa sunnuntai, helmikuu 27, 2011 at 12:56

  *Tähdet
  *Tassut
  *Alaselän tribali
  *Haukkarin ympäri menevä tribali/ piikkilanka (ajatuskin saa voimaan pahoin)
  *Nilkassa oleva ruusu
  *Nykyisin kaikilla näkyvät pienet linnut

  ..hmm eiköhän tolla alkuun päästä.

 • Reply elli sunnuntai, helmikuu 27, 2011 at 12:58

  lamebook.comia selaamalla löytää kyllä ne noloimmat tatuoinnit aika nopeesti :D sit tietysti ”where there is a mill, there is road” on aina yhtä kova.

  ps. uus vauva on hieno!

 • Reply Ellen sunnuntai, helmikuu 27, 2011 at 12:58

  Ooot ihana! :)

 • Reply r sunnuntai, helmikuu 27, 2011 at 13:02

  Mäki kannatan delfiinejä! :D Ja oikeestaan kaikki tribaalitatskat on just white trash!

 • Reply veronica sunnuntai, helmikuu 27, 2011 at 13:22

  Moi! Hieno tatska! Kysyisin tosta sun tatuoinnista :) sulla ja annalla on samalla paikalla toi tatska, kumpi otti ensin? :)

  • Reply Meri sunnuntai, helmikuu 27, 2011 at 13:28

   tästä saa taas kovat demi.fi keskustelut kuka matkii ja ketä ;)

   Anna otti omansa eka, mutta mä olin varannu ajan omaani ennen Annaa kun en luota noihin walk-in juttuihin.

   • Reply veronica sunnuntai, helmikuu 27, 2011 at 23:37

    Kysyin vaan ihan mielenkiinnosta :) Niin ja en ole demittäjä ;) Oot ihanan aito!

 • Reply Lilja sunnuntai, helmikuu 27, 2011 at 13:45

  Aivan ihana toi sun tatuointis! Sulla on kyllä kieltämättä aivan ihana kirjoitustyyli, juttus saa aina hyvälle mielelle ;D

 • Reply Anni sunnuntai, helmikuu 27, 2011 at 14:46

  Ihana tatuointi! Sanoit, että se on sun uusin vauvasi, eli tatuointeja on siis enemmän kuin yksi? Onkohan mulla mennyt jotain ohi, vai etkö ole sitten esitellyt sitäkään aikaisemmin? Millainen se on? :)

  • Reply Meri maanantai, helmikuu 28, 2011 at 00:28

   toi on mun 4. tatska :)

 • Reply HOTGIRL_4EVA sunnuntai, helmikuu 27, 2011 at 15:47

  ”I’M SEXY, I’M HOT, I’M EVERYTHING YOU’RE NOT!” ;))

 • Reply haamu sunnuntai, helmikuu 27, 2011 at 16:00

  Mä ite oon melkeinpä sairaalloinen Mötley Crüe – ja tatuointi-fani, mutta mua ihmetyttää sun toi tatuointi (ei sillee, etten ois ihan järjettömän kateellinen siit, oon iteki miettiny et tatuois mötley lyriikoita itteeni! :D) . mut siis jos joskus rakastut johonki ja meet naimisii jne. ni eiks oo outoo et sus lukee ”too fast for love”? vai perusteletko sitä sit sille et son sun blogiski nimi ja et tykkäät siit biisist yli kaiken?

  • Reply Meri maanantai, helmikuu 28, 2011 at 00:27

   tykkään biisistä yli kaiken ja se on sopinu muhun melko monta vuotta niin hyvin, että jos mun ukko ei kestä sitä niin omapa on ongelmansa :)

   • Reply mimi maanantai, helmikuu 28, 2011 at 16:41

    Mitä sun lukijana on seurannut sun juttuja, niin musta toi lause sopii suhun kuin nenä päähän. Ja en vois kuvitella sulle sellaista miestä, (tai oikeestaan kellekkään muullekkaan,) joka oikeasti keksis valittaa tuollaisesta tatuoinnista. :–D

    Ps. Ihan mielettömän nätti tuo tatska. ;>

 • Reply l_tiina_l sunnuntai, helmikuu 27, 2011 at 16:02

  Pakko kysyä että tekikö tuon tatuoinnin ottaminen kovinkin kipeää? Itse kun olen menossa myös ottamaan tekstiä samaiseen kohtaan ja olen lueskellut keskusteluista jotain sen suuntaista että voi olla aika kivuliasta. Kivun joutuu kuitenkin kestämään vain kerran, joten en hirveästi jaksa ennakkoon jännittää moista, mutta ihan vaan mielenkiinnosta kyselen kaikilta rinnan alle tatuoinnin ottaneilta omia fiiliksiä.

  P.S. Missaat täysin R-kadun kuumat lumenpudottelijajätkät. Jotain hyvää lumisessa talvessakin. Nimimerkillä Kiikarit kovassa käytössä :D

  • Reply Meri maanantai, helmikuu 28, 2011 at 00:26

   no kyllä se sattu, mutta koska olin kans kuullu kauhutarinoita siitä et kylki on ihan kauhee paikka jnejne, niin ei se nyt NIIIN paljon sattunu..

 • Reply Annika sunnuntai, helmikuu 27, 2011 at 17:01

  Hieno tatuointi! :-)

  Ideoita ois ainakin mm.
  -Sydän, jolla enkelinsiivet+sädekehä tai pirunhäntä. Pahimmassa tapauksessa kaikki mainitut
  -Kaikki tribaalit
  -Liekit

  Nooh, siinä muutama ensimmäisenä mieleen tullut idea :D

 • Reply AnnaPin sunnuntai, helmikuu 27, 2011 at 18:33

  Muistelen etta oisin joskus seiskasta lukenu, etta jollai salarakkaalla/BB-tahdella/mediapersoonalla ois lukenu tatuoinnissa ”where there is want, there is road”. ei siis ollu menny ihan putkeen ”where there is a will, there is a way”. True story or not, toi naurattaa muo vielakin. :D Sit mun mielesta on ihan naurettavaa, kun supisuomalaiset, joilla ei ole mitaan henkilokohtaisia siteita Ita-Aasiaan, tatuoi itteensaa kiinalaisia symboleita jotka sit tarkottaa ”iankaikkisuutta”, ”toivoa” tai ”rakkautta” jne.. tulee aina mieleen et ihan hyvin se tatuoitsija ois voinu siihe laittaa ”cheap fried rice” ihan vittuillakseen ;)

  P.S. paidattomat kuvat hyvakroppaisista sulkapalloilijoista kelpaa aina ;)

 • Reply jhgjmfghf sunnuntai, helmikuu 27, 2011 at 18:40

  SUOMILEIJONA! mielellään koko selän kokoinen, mutta pienempikin toki käy ja jos tatuointeja saa olla useempi, niin kaikki mahdolliset tribaalit ja siihen tyyliin tehdyt kukkaset ja perhoset ja muut. plus tietenkin kaikki automerkit ynnä muut ”statusta kohottavat” sanat ja kuviot (kuten joku chanel -merkki).

  JA jos tahtoo vajota todella alas, niin ehdottomasti jotain junttilausahduksia (suom. esim. pimu on peto/maailman paras sisko/pomo/pelimies……ymsyms) ja niihin jotain kukkasia ja perhosia ja kissanpentuja ympärille. Avot!

  ja hei! ois kiva kuulla kemujen jälkeen, että millasia tatuointeja siellä yleisesti halveksutaan, ollaanko samoilla linjoilla? :)

 • Reply viivi sunnuntai, helmikuu 27, 2011 at 18:46

  Moikka,

  Ikinä en oo kommentoinut mutta nyt on kyllä ihan pakko, (olet niin herttanen)!

  Olen muutamassa tänä keväänä avomiehen kanss Espanjan aurinkorannikolle pysyvästi. Olen todella huolissani yhdestä asiasta, telkkarista… Joo, noloa myöntää mutta kyllä. Telkkari on vaan niin tärkeä, olen koukussa siihen.

  Miten olet itse pärjännyt? Onko ollut ikävä suomen tv:tä?

  Jos vastaat että ei niin olen helpottunut ja uskon selviäväni. ehkä.

  Uskon että alussa onkin paljon aktiviteettia eikä televisiota osaa kaivata mutta sitten kun elämä normalisoituu? Espanjassahan kaikki ohjemat ovat dupattuja. Siis kaikki. Eli eikun vaan kieltä opettelemaan tai voi elokuvissakin seurata Twilightin Edwardin puhuvan sujuvaa espanjaa…

  • Reply Meri maanantai, helmikuu 28, 2011 at 00:25

   mä katoin suomessakin kauheen vähän telkkaria, et ei oikeestaan. Tai oon kyllä koukussa kymmeneen eri telkkarisarjaan, mutta katon kaikki jenkkitahtiin, eli katon ne enivei netistä… Ja eikös suomentelkkari aika pitkälle oo kans netti-tvstä katottavissa..? Ei siis oo tullu ikävä telkkaria, mutta toisaalta oon avannu ton meijän telkkarin kai kahesti :) toi duppaus on varmasti vittumaista, mut hei tosiaan, siinä ainakin oppii! :)

  • Reply mms maanantai, helmikuu 28, 2011 at 10:35

   anywheretv.fi

   • Reply Pee tiistai, maaliskuu 1, 2011 at 01:31

    tvkaista.fi

 • Reply emma sunnuntai, helmikuu 27, 2011 at 20:48

  Tatskaks sellanen tiikerin kynnen raapasut rinnoissa,NIIIN TÖRKEET :DDD

 • Reply ellen sunnuntai, helmikuu 27, 2011 at 22:50

  ihana tatuointi!<3 rakastuin siihen liian nopeasti ;)
  meri ootko sä laihtunu siellä?:o kaiken järjen mukaan aina ulkomailla lihotaan koska syödään liikaa:DD tai no se ainakin pätee minuun koska aina ulkomailla ollessani kiloja kertyy ja vaaka kiihtyy nollasta sataan alle millisekunnissa:D

  • Reply Meri maanantai, helmikuu 28, 2011 at 00:23

   mäkin olen lihonnut :)

 • Reply enna maanantai, helmikuu 28, 2011 at 00:45

  Heii! Mikä sille Canonin Ixus-kameralle tuli? :) Hassua että kaikki kamerat hajoo. Kiva tatska!

  • Reply Meri maanantai, helmikuu 28, 2011 at 05:14

   noi ixukset ei ilmeisesti oo kovin meri-kestäviä :( siinä hajos toi objektiivi kai jotenki, ei siis mee vaan enää päälle…

 • Reply JMP_82 maanantai, helmikuu 28, 2011 at 00:56

  BB-Niko Nousiainen oli juuri tatuoinut tyttöystävänsä Miss HKI Sofian huulien kuvan kaulaansa, oli aikas järkky näky!!

  Vinkkinä siihen miten saa kuvattua kätevästi komeita poikia/julkkiksia: Käske Annan tai muun kaverin poseerata siinä kohteen lähellä ja olet muka ottavasi hänestä kuvaa, vaikka oikeasti kuvaatkin juuri niitä taustalla olevia ihmisiä. Voit ihan huoletta tarkentaa kuvaa ja zoomata oikeaan kuvauskohteeseen ilman, että heillä on siitä mitään käsitystä. Itse oon ottanut monet salakuvat tällä hyväksi havaitulla tyylillä eikä ole yhtään nolottanut! :)

 • Reply JMP_82 maanantai, helmikuu 28, 2011 at 01:03

  Ja saako vielä kysyä missä liikkeessä otit tuon tatuointisi? Tosi hyvää jälkeä, vastaa tarkkuudeltaan hyvin originaalia fonttia. Itse olen suuri tekstitauointien ystävä. Mulla on yksi tatuointi, jota varten mulla oli teksti kirjoitettu haluamallani fontilla, tulostettuna paperille. Tatuoija siirsi sen iholle jollain tatuointipaperilla. En ollut kuitenkaan lopputulokseen tyytyväinen, koska tatuointi ei vastannut originaalia fonttia niin tarkasti kuin olisin halunnut. Tuo sinun tatuoijasi vaikutti erittäin osaavalta, joten siksi kyselen missä paikassa se on hakattu (jotta tiedän ainakin yhden hyvän paikan, jos otan tulevaisuudessa toisen tekstitatskan). Kiitti!

  • Reply Meri maanantai, helmikuu 28, 2011 at 05:17

   otin ducksissa ton, mutta sen teki sellanen britti (superkuuma) tatuoija, Mitzu, joka oli vaan vierailevana tähtenä sielä.. toi ei ollu eka kerta kun mitzu oli tuolla, eli periaatteessa jos jaksaa olla kärsivällinen ni saattais päästä samalle tyypille ens kerralla kun herra on suomessa

 • Reply ilkee tiistai, maaliskuu 1, 2011 at 03:20

  kiitos otsikon omistuksesta,ollako sitten ylpeä sanomisistaan/ tekemisistään vai nou.
  Älä huoli perintöosuudestas kyllä tää suku sen perinnön juo ja tarvittaessa naapurit tulee talkoisiin.Ja sun alkoholinkäyttös kyllä korjaantuu sitten kun tuut kotiin visiitille,joten älä lapseni ole huolissas ollenkaan,äläkä mistään.

  Pidä huolta itsestäs,äläkä kiusaa poikia liikaa.
  Ilkeeltä iso hali!

 • Reply emili keskiviikko, maaliskuu 2, 2011 at 20:39

  Kiitos mahtavasta vinkistä! En kehtaa monestikkaan hymyillä hampaat näkyen juuri niiden kellertävyydestä johtuen, joten toivon mukaan nämä auttavat edes vähän:) Pärjäile siellä ausseissa (kuten nähtävästi pärjäätkin)!

 • Reply emili keskiviikko, maaliskuu 2, 2011 at 20:40

  Kommentti tarkoitettu Isosmile.com juttuun!:)

 • Reply Pinni keskiviikko, maaliskuu 2, 2011 at 23:09

  Ehdottomasti käsivarsiin tribaalit ja klassinen, ihana, liekki-ruusu-pääkallo-kombo, tuohon vois vielä liittää tyylikkään nauhan exän nimellä varustettuna.

 • Leave a Reply