Retail Therapy

Saan pieniä ahdistuskohtauksia siitä että oon kaks päivää kirjottamatta ja mulle nillitetään aiheesta miten tää on mun velvollisuus jne enkä SAA pitää tällasia taukoja… Meinasin eka että olisin ollu koko viikon sen kunniaks päivittämättä yhtään mitään, kun ei tota asiaa ihan kauheesti ole, mutta menköön nyt sit kuitenkin ihan vaan mun uuden rakkausasian takia.

Oon ollu pari päivää nyt tosi häntä maassa ja ekaa kertaa tullu koti-ikävä. Tai lähinnä sellanen et haluis omaan sänkyyn ja oman peiton alle makaamaan kolmeks päiväks ison irtokarkkipussin kanssa ilman että tarvii puhua kellekkään mitään. (Tällasissa tilanteissa tulee kova ikävä makuunia ja sitä irtokarkkivalikoimaa mikä sielä on. Australialaiset karkit on ihan pahoja.) Käsittämätöntä miten joillain herroilla on kyky saada pään sekasin ja mielen matalaks 15000 kilometrin päästäkin. Et terkkui vaan sinne Suomeen.

No mutta, koska shoppailu on parasta terapiaa vitutukseen, niin oli pakko käydä kaupoissa ihan vaan pikkasen. Sitä en ookkaan vielä tällä viikolla harrastanut, ellei oteta mukaan maanantaita ja mun pientä heräteostosta, uusia nyrkkeilyhanskoja kun fiksuna tyttönä jätin omani kotosuomeen. Oli oikein terapeuttista mätkiä niillä eilen meijän personal traineria.

Noniinno, mutta pienen aiheesta eksymisen jälkeen se juttu, löysin mun uuden lempimerkin täältä, Miss Shopin. Ostin yhen lörttötopin joka huus mun nimeä ja sitten erittäin käytännöllisen vaatteen, joka on ehdottoman tarpeellinen varsinkin kun viime päivinä on ollu sitä +35°C.

Maailman eniten rakkausjuttuliivi, joka ei varsinaisesti oo ihan mua, mutta johon silti tartuin ja jota halasin tiukasti koko sen matkan kun mitä kesti että sain sen kassalle. Toi makso 70dollaria, eli ees mikään ihan älyttömän hintanen ja ah miten rakastankaan sitä. Siinä on vielä sellai lämpönen karvavuori, eli ehdottoman käytännöllinen varsinkin tähän aikaan vuodesta. Talvi tule jo!

Ja se sopii hienosti minun uuteen naapuruston kissaan.

Keksitäänkö sille nimi?

PS: Taru on taas tehtaillu ehkä maailman kivimpiä koruja, kannattaa käydä siis kurkkimassa BESO Helsinki. Mulle tollanen ruskea nahkaranneke kiitos. ♥

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

37 Comments

 • Reply llaura keskiviikko, helmikuu 23, 2011 at 10:48

  meinasin sanoa et mul on kans ikävä sun peiton alle helsingissä, mut mietin miltähän se kuulostaa.. no on kuitenkin!!

  • Reply Meri keskiviikko, helmikuu 23, 2011 at 10:58

   oli kivaa ku olit mun peiton alla ♥ meen alottaa demiin keskustelun meijän suhteesta

 • Reply Gh keskiviikko, helmikuu 23, 2011 at 11:51

  Sun täytyy saada jotain omaa juttua. Olet nyt niin paljon elänyt Annan kautta, saanut Annan kautta tuttavat jne. Mitä sä teit, kun Anna oli Melbournessa? Niin, aika yksinäistä oli. Yritä saada jotain ihan omaa? Se piristäisi ja auttaisi varmasti tosi paljon.
  Tsemppiä kovasti! Vuosi menee äkkiä ja on lyhyt aika, joten älä mieti liikoja Suomea. =)

  • Reply Meri keskiviikko, helmikuu 23, 2011 at 12:02

   ööh miks oletat että mulla oli yksinäistä kun Anna oli Melissä? :D Taisin olla yhen päivän kokonaan yksin sinä aikana kun Anna oli poissa, mikä on vähemmän mitä oon suomessa tottunu olemaan :D

   On joo totta, että oon saanu tuttuja täällä lähinnä S:n kautta (S:n, en Annan) mutta musta kyllä pidetään rasittavan paljon huolta sillon kun ne on muualla. :)

   • Reply Gh keskiviikko, helmikuu 23, 2011 at 12:25

    Tuli siis vain sellainen kuva silloin sun kirjoituksista. Kiva juttu jos kuitenkaan niin ei olekaan ollut.
    Mä kirjoitin tuon viestin ihan ystävällisellä mielellä ja sua tsempatakseen. Ei kaikki anonyymit ole ilkeitä…

    • Reply Ellu keskiviikko, helmikuu 23, 2011 at 17:32

     Hassua kun mä oon kuvitellut, että yksinäinen ihminen just EI halua olla yksin sängyssä kolmea päivää puhumatta kellekkään mitään? ;)

     Musta tuntuu että Merillä on tää yksinäisyyden vastakohta – kun ennen on saanut olla enemmän yksin, niin nyt kokoajan täytyy tehdä kun on paljon uutta ja uusia tuttavuuksia.. Kyllähän se vaatii totuttelemista!

     • Gh torstai, helmikuu 24, 2011 at 09:20

      ”Hassua kun mä oon kuvitellut, että yksinäinen ihminen just EI halua olla yksin sängyssä kolmea päivää puhumatta kellekkään mitään? ;) ”

      Anteeksi, mä en nyt tajunnut ollenkaan tuota. Yksin sängyssä kolme päivää, tä? Oliko tuo siis mulle tarkoitettu? :D

      Mä olen vasta ihan viime aikoina alkanut lukea tätä blogia vähän säännöllisemmin, niin en ”tunne” (miten blogin kautta muutenkaan tuntisi) Meriä ollenkaan. Jos mikään ehdottamani oma harrastus tms. ei ole Merin juttu, niin sitten ei varmaan kannata mun vinkistä välittää. :)
      Tsemppiä kuitenkin koti-ikävään! :)

     • Ellu torstai, helmikuu 24, 2011 at 15:12

      Ei se ollu sulle, vaan Meri oli kirjoittanut postaukseensa: ”Tai lähinnä sellanen et haluis omaan sänkyyn ja oman peiton alle makaamaan kolmeks päiväks ison irtokarkkipussin kanssa ilman että tarvii puhua kellekkään mitään.”

      Eli ei se varmaan yksinäinen ole, jos haluaa yksinäisyyttä? :)

 • Reply el-- keskiviikko, helmikuu 23, 2011 at 13:16

  Onks sun tukka muuttunut tummemmaks vai näyttääkö se vaan ton hupun takia? Näyttää siltiki hyvältä, olisinpa joskus onnistu itse saamaan noin täydellisen vaalean(ruskean). Nam!

  • Reply noi hiukset keskiviikko, helmikuu 23, 2011 at 19:04

   Joo mä huomasin kans, näyttää musta ihanalta noi hiukset! Onko sillä siniveihreellä jotain vaikutusta kenties? :D

   Ootko muuten siitä tietonen (varmaan oot..), että merivesi ja aurinko saattaa vaikuttaa vaaleisiin hiuksiin, samoin ku putket ja vesi putkista.. Että seki saatto vaikuttaa sun siihen yhteen väriin heheheh.

   Mutta koita jaksaa meitä (kivojakin) lukijoita, ei me kaikki haluta painostaa sua kirjottamaan joka päivä, ei haluta olla ilkeitä :(
   Ja mun mielestä seki, että jos ei oo oikeen mitään asiaa, nii mitä järkee on kirjottaa joku ns. turha postaus.. Musta ainaki on kiva lukee aina niitä mistä näkee, että sulla on inspiraatiota ja halua kirjottaa :) Rakastan niitä sarkastisia ja huumorintajusia postauksia. Jatka vaan samaan OMAAN malliin :)

   -AN

   • Reply Meri keskiviikko, helmikuu 23, 2011 at 23:54

    sanotaan et toi väri oli sellanen vastalause sille sinivihreelle joka on ollu lopputulos tässä viime värjäyskertojen jälkeen :)

 • Reply Tarzan keskiviikko, helmikuu 23, 2011 at 13:43

  Hei mikä ihana nugaapää siellä hupun alta kurkkii! :) Oli kiva jubaa ja palataan asiaan nahkaranneke later. p.s. tykkään sun uudesta huppuasiasta.

 • Reply SSH keskiviikko, helmikuu 23, 2011 at 14:02

  Aivan sika ihana liivi!! Haluun kanss. Sopii sulle tosi kivasti(:

 • Reply Ann keskiviikko, helmikuu 23, 2011 at 14:06

  Miehet on arsest. Mut ei kuitenkaan. U know ku mua vituttaa nii lähen lenkille, niin sillon tunnen itteni paremmaks ihmiseks. Ja koska en kuitenkaan ikinä jaksa lähtee sinne lenkille, nii lue jotai. :)

 • Reply Petra keskiviikko, helmikuu 23, 2011 at 15:43

  Franklin! Kissan nimeksi Franklin! (Mulla on täällä Turussa yks ”kulkukissa” joka tulee mun luo usein syömään ja nimesin sen jo Frankliniksi. Yks päivä sen omistaja ilmestyi ja huusi ”Viiru”. Helvetti että mä petyin… :D Kissa on ovela kun mikä, tulee muiden luo safkaamaan vaikka omakin koti ja ruoka löytyy ja paljastuu Viiruksi. Joten voisko toi sit olla Franklin? :D).

 • Reply Kata keskiviikko, helmikuu 23, 2011 at 16:11

  Kissa on selvästi nimeltään Edmundo.

  Toi duffelihuppuliivitakkiasia on aivan mahtava! Siellä tosiaan sille ei välttisti oo iiiihan hirveesti käyttöä, mutta voithan sä lähettää sen toki tänne mulle suomeen säilytettäväksi, köhköh.. mite ois?

 • Reply piu keskiviikko, helmikuu 23, 2011 at 18:19

  Oletpas söpö!

 • Reply kerttu keskiviikko, helmikuu 23, 2011 at 21:43

  Tosi kiva, että postasit kuitenkin nyt etkä viikon päästä :) Sun juttuja on kiva lukea, ja ootan niitä aina kympillä!

  Oot tosi nätin ruskee ja toi uus tukan väri (?) näyttää kivalta värikästä ihoa vasten :) You go girlie, keep up the good work ;)

 • Reply iiina keskiviikko, helmikuu 23, 2011 at 21:47

  Ootko hoikistunut? tai sitten mun silmät valehtelee : P näytät kuitenkin tosi hyvältä!

  Jatka samaan malliin blogin suhteen :) You rock !

  • Reply Meri keskiviikko, helmikuu 23, 2011 at 23:53

   ei kyllä ne on edelleen varmaan noi tiukemmat vaatteet.. oon enintään lihonnu pari kiloa täällä ollessa :)

 • Reply Niina Än. keskiviikko, helmikuu 23, 2011 at 22:36

  Hiano liivi. Hyvä Meri. Näin muuten yks yö unta et olin Australiassa ja törmäsin rannalla lenkillä suhun, nukuit rannalla jalat tyynyllä ja pää jalkopäässä. Luen siis liikaa sua. Et ihan hyvä oli se tauko :D

  Näyttää muuten yhes kuvassa et sul ois pitarit ja täytyy sanoo, et näyttäis näköjään älyttömän hyvältä sulla sellanen habaan asti oleva letti.

  • Reply Meri keskiviikko, helmikuu 23, 2011 at 23:52

   jos oisit kattonu veteen niin C ois varmaan ollu surffaamassa, sillon tollanen asetelma ois aivan täysin mahollinen :D

 • Reply fsfsfdggf keskiviikko, helmikuu 23, 2011 at 22:57

  Sun kannattais joskus antaa Annan stailata sut! Voisin kuvitella että se osais keksiä sullekin sopivat asukokonaisuudet, jotka pukis sua.

  • Reply Meri keskiviikko, helmikuu 23, 2011 at 23:50

   voi sua pikkupiisami. kukkamekkoi ja pitsiä? meijän tyylit on ehkä hippasen verran liian erilaiset tohon.

   • Reply susupusu torstai, helmikuu 24, 2011 at 09:50

    Heippa merkku!
    Sun blogi on kyllä ihan paras kaikista, mitä luen!
    Et vaan pidä viikon taukoa postaamisesta koska silloin masentuisin..:(

    Sulla on myös niin hyvä huumorintaju ja asenne elämään että kirjota vaan lisää tälläsiä postauksia, niin tuun hyvälle päälle..:D

    niin ja sun tyyli on oikeen hyvä ilman kukkamekkoja..;)

    kiitos ja hei!

 • Reply Myy torstai, helmikuu 24, 2011 at 00:36

  Ihanan rusketuksen olet saanut! Ja söpö uus liivi!

 • Reply nasu86 torstai, helmikuu 24, 2011 at 10:06

  Ihana liivi, ihanat hiukset ja tietty ihana Meri itse =)

 • Reply pööpö torstai, helmikuu 24, 2011 at 10:40

  Moikka! Kissa on tyttö kilpikonnavärityksestä johtuen. Miten ois nimeksi Kerttu? :D Franklin ois ollu hyvä ehdotus, mutta eihän tyttöä nyt voi Frankliniksi nimittää.:P

  • Reply Meri sunnuntai, helmikuu 27, 2011 at 13:34

   ai on? oonki miettiny et onks se tyttö vai poika, mut en oo uskaltanu viel tarkistaa asiaa :D En tienny tota. Mulla on ollu poikakissa jonka nimi oli katja, et franklin sopis siinä mielessä hyvin :))

 • Reply E torstai, helmikuu 24, 2011 at 11:51

  Moi Meri! Älä välitä niistä jotka hoputtaa sua kirjottaa, niil ei oo elämää. :D Sul on ihana blogi ja jatka samaan malliin! :D Ihana toi sun uus vaateasia. :D

 • Reply vimpsu torstai, helmikuu 24, 2011 at 14:33

  rupeet vaan kutsuu sitä kisuu katiksi. LOISTAVA KISSAN NIMI, eikö?

  • Reply vimpsu torstai, helmikuu 24, 2011 at 14:36

   siis Katti ei Kati :DDD

 • Reply Susu torstai, helmikuu 24, 2011 at 15:14

  Toi kissa on selvästi Börje, hieno nimi on sille. Se näyttää iha Börjeltä. :D
  Amos vois olla kiva?

 • Reply eimiiii torstai, helmikuu 24, 2011 at 16:40

  ihana liivi :O kuolaus. et sa tarvii tommosta siellä lämpimässä, pistä myyntiin meille lukijoille :D

 • Reply ellen torstai, helmikuu 24, 2011 at 17:02

  hiukset<3
  koita pärjäillä ikävän kanssa, välillä helpottaa,välillä on kauheempaa:(
  mutta ianakin tiedät että ikävöit ihmisiä jotka on kaukana mutta ievät ole muuttuneet, itse ikävöin ihmisiä joita näen päivittäin, mutta en tunnista enää samaksi..
  ja nuo hiukset on ihanat!!<3:) ja sinun blogis! ja sinähän kirjotat just sillon kun haluat! ja se on hyvä niin:)

  ps. kerkesitkö alottaa jo sen demi keskustelun teidän suhteesta?? ku sittenhänsiihen pitää lisätä se että petät kristeniä lauran kaa ja anna varmaan pettää robertia sun kanssa siellä ja oooämgee. ootte kaikki vaan niin ihania<3:)
  ja laura (jos luet tämän) nii arvaa mikä tekisi susta vielä ihanemman::) sitten joskus kun haluat jatka kirjoittamista:)

 • Reply Kristiina torstai, helmikuu 24, 2011 at 21:26

  Ai että ihana tuo liivijuttu! Tahtoo kans sellasen!!=)

 • Reply hmm perjantai, helmikuu 25, 2011 at 15:41

  toi kissa näyttää ihan siltä et sen nimi olis Doris D:

 • Leave a Reply