neulash

Koska jouduin tosiaan luopumaan ripsipidennyksistä täällä, ihan vaan siks etten kestä sitä että uimisen jälkeen kestää tunnin ennenkun saa silmät auki, niin raaskin vihdoin tilata neulashit kokeiluun joku viikko sitten. Odotukset on korkeella, koska Iineksen ripsiä kateellisena tuijotelleena en kestä jos en saa samanlaisia.

Kiljuin riemusta kun tänään postilaatikosta pilkotti mulle isokokonen kirjekuori.

Tää on siis seerumi, jota laitetaan eyelinerin tapaan kerran päivässä ripsirajaan (onko se sana?) tulokset pitäis näkyä n. kk kuluessa. Ajattelin että nappaan tänään sellasen ennenkuvan ja vaikka parin viikon päästä toisen jne niin voidaan sitten yhdessä arvioida että tehooko toi tuote myös mun haituviin.

Tilasin omani ebaysta $85 hintaan. Ei mitään ihan halvinta lystiä siis, mutta toisaalta jos toimii luvatusti niin halvemmaksi tää tulee kun ripsijatkot helppoudesta puhumattakaan. Ja ennenkun pommitatte Iineksen kuoliaaks kysymyksillä niin suosittelen kirjottamaan googlen hakukenttään it ain’t hard to tell neulash ;)

Onko lukijoilla kokemusta tästä? entä muista vastaavista?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply marika lauantai, helmikuu 19, 2011 at 09:23

  Meri! Tää ei nyt liity postaukseen mitenkään, mut miten sun englanninpuhuminen sujuu? :D Kun olit vähä ressissä, ettet uskalla puhuu mitään ym! Oon (jostainsyystä) miettiny tätä viimepäivinä ihavitusti nii oli pakko tulla kysyy :D

  • Reply Meri lauantai, helmikuu 19, 2011 at 09:32

   no siinähän se.. arkailen edelleenkin ihan liikaa ku pelkään et teen virheitä. Mutta kyllä se tästä koko ajan helpottuu / parantuu. :)

 • Reply H- lauantai, helmikuu 19, 2011 at 11:12

  Moikka!
  Ite käytän Mavalan Double-Lashia. Se maksaa Sokoksella vissiin vähän päälle kympin. Nyt oon käyttänyt n. kuukauden ja pientä tuuhentumista ja pidentymistä on havaittavissa. Käytin tota myös kulmakarvoihin, kun niihin tuli jostain syystä semmonen kalju kohta, mutta kun tota laitoin viikon ajan kerran päivässä niin voin kertoo, että nyt on ihan samanlaiset kulmat kun oli ennen tota accidentiäkin! (:
  Toi on paaljon halvempi kuin esim. neulash, mutta en sitten tiiä tehooko hitaammin tjtn.
  Innolla odotan sun tuloksia! (:

 • Reply Taru lauantai, helmikuu 19, 2011 at 11:27

  Aah. Oma NeuLash pakettini odottaa postissa hakua!

  Terkuin, Iineksen ripsiä ihaillut…

 • Reply AnsQ lauantai, helmikuu 19, 2011 at 11:38

  Sä löysit tuota Ebaysta?! Miks mä en. Väärin! Mutta hei, tuu aina säännöllisin väliajoin kertomaan tuon toimivuudesta (tai toimimattomuudesta) tänne! PLIIDE JOOOKO, haluan tietää kaiken! :D

  • Reply Meri sunnuntai, helmikuu 20, 2011 at 00:20

   oli siellä noita vaikka millä mitalla? jenkki ebayssa vielä :o

 • Reply Fenii lauantai, helmikuu 19, 2011 at 13:42

  itse olen haaveillut neulashin ostamisesta, mutta ei ole juuri nyt laittaa tuommoista määrää rahaa johonkin, joka ehkä toimii omallakin kohdalla. En malta odottaa aikoja, jolloin saan säännöllisesti palkkaa jostakin. :D

  Itse olen napsinut kissoille, koirille ja hevosille suunnattua biotiinivalmistusta ja hiukset ja ripset kasvavat nopeammin, tuuheammiksi ja pidemmiksi kuin aiemmin. :)Samoin kulmia saa olla nyppimässä ja sääriä epiloimassa jatkuvasti, mutta on tämä silti sen arvoista :D

 • Reply bumbun lauantai, helmikuu 19, 2011 at 16:07

  Ite oon käyttäny tota nyt öö…vuoden ekasta päivästä asti ja viidennen viikon kohdalla alko näkymään tuloksia :) eli se pari viikkoa ei vielä kerro paljoa, niinku varmaan iineskin totes. Mulla on myös aivan piikkisuorat ripset, mutta ton käytön myötä on myös vähän kaarevammiksi munkin lehmäripset muuttuneet. Vielä on silti shu uemuran taivuttimet kovassa käytössä! Ripsipidennykset varmasti muuten hankkisin, mutta kun nukun aina naama tyynyssä, niin ne kestäis ehkä yhden yön sillä tyylillä :D toivottavasti saat ihanat viuhkat tuolla, kärsivällisyyttä vaan peliin ;)

 • Reply suikkis sunnuntai, helmikuu 20, 2011 at 01:18

  http://avecsofiee.blogspot.com/2011_02_01_archive.html#3851199364181136379 Tsekkaileppas toi postaus. Pikaisesti tsekattuna näyttäis olevan samaa ainetta…

  • Reply Meri sunnuntai, helmikuu 20, 2011 at 01:33

   juu niin näyttää.. toi on kuitenki eka negatiivinen juttu jonka tosta kuulen, eli saa nähä miten omalla kohdalla käy

   • Reply suikkis tiistai, helmikuu 22, 2011 at 17:55

    En siis halua tyrmätä tota ainetta, ois jännittävää kokeilla itekkin! Ehkä sun kokeilun jälkeen mäki uskaltaudun…? :)

    • Reply Meri tiistai, helmikuu 22, 2011 at 23:57

     katotaan mitä tästä tulee :)

 • Reply Nomi sunnuntai, helmikuu 20, 2011 at 18:46

  Moikka :) Itekki oon miettiny että alkaisin käyttämään tuota neulashia, mutta kun se nyt on aika kallis niin en oo vielä raskinu sitä tilata. Ennen ja jälkeen kuvia siis odotellessa! :P Ja vaikka suikkis nyt negatiivisen jutun linkkas niin ei se tarkota että se vaikuttas noin kaikille :)

 • Reply hansu torstai, helmikuu 24, 2011 at 14:36

  Heip! mäkin oon tota tilaillut ja toimii kyllä, käyttöä on takana 5 viikkoa ja kasvua on todellakin tapahtunut :) joten toimii toimii

 • Reply Sofié torstai, helmikuu 24, 2011 at 16:54

  Hei!

  Linkki, joka oli laitettu blogiini toi minut tänne :) En ole aiemmin blogissasi käynytkään, niin oli kiva myös lytää sinut tätä kautta.

  Neulashista sen veran, että ripseni todella kasvoivat pitkiksi, mutta ne tippuivat silmistäni pois aika nopeasti. Ripsien kasvuikä on muistaakseni n.6 viikkoa, niin aine häiriinnytti normaalin kasvun, jonka seurauksena ripseni tippuivat. Omaan aika kaarevat ripset, ja ikäväkseni kaarevien ripsieni tilalle kasvoi suoria ripsiä sikin sokin. Mutta muutaman kuukauden jälkeen aineen lopettamisesta sain omat kauniit ja kaarevat ripseni takaisin :)

 • Reply ansku lauantai, maaliskuu 19, 2011 at 22:35

  hei miten toi aine on toiminu?
  voitko tehdä siitä postauksen?

 • Reply heippaM lauantai, huhtikuu 20, 2013 at 15:34

  Hei,

  mistä ostit omasi? Tiedätkö saako niitä esim pääkaupunki seudulta? Neulash ei ilmeisesti enää myy omien verkkosivujen kautta :(

  • Reply Meri sunnuntai, toukokuu 5, 2013 at 05:27

   joku kauneushoitola se oli keskustassa… en muista enää yhtään!

  Leave a Reply