jotain uutta, jotain vanhaa.

Ihan tälleen kunniakkaasti vähän myöhässä, kerrottakoon, että myös mulle tarjottiin mahdollisuutta lähteä mukaan tekemään ens kuussa päivänvalon näkevää New Look-lehteä. En osaa sanoinkuvata miten hienoa on päästä kirjottamaan näiden muiden UPEIDEN naisten kanssa. Se on kuitenkin vaan minä ja nyt teen töitä yhdessä niiden ihan oikeiden bloggareiden kanssa.

Mun blogi siis EI tule muuttamaan mihinkään. Mä en aio lähteä Rantapallosta kulumallakaan, mutta ensi kuusta alkaen mun höpinöitä voi sitten lukea myös silloin tällöin myös tuolta New Lookista.

New Look on uusi monikanavamediakonsepti; aikakauslehden, nettiportaalin, shoppauskortin sekä live -tapahtumien muodossa.  Uusi mediakonsepti tarjoaa kohderyhmälle etuja, tapahtumia, vuorovaikutusta, lifestyle-lehden sekä modernin tavan käyttää printtiä, nettiä ja mobiilia.

Ammattitoimittajien rinnalla New Look – konseptin sisältöä tuottaa ryhmä Suomen johtavia bloggaajia. New Look lifestyle-lehti on n. 100-sivuinen korkealaatuinen aikakausilehti, joka ilmestyy kahdeksan numeroa vuodessa. Lehdessä käsitellään muotia, kosmetiikkaa, viihde-elektroniikkaa, musiikkia, ilmiöitä, tapahtumia, elokuvia, kulttuuria, matkailua ja vapaa-aikaa. Lehti tulee jakeluun lehtipisteisiin ja tilaajamyyntiin. Ensimmäinen numero ilmestyy maaliskuussa.

Vielä yks uutinen tulossa tässä lähiaikoina… Joko ymmärrätte miks mun viime viikot ennen tänne lähtöä oli yhtä palavereissa istumista..? :)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 Comments

  • Reply Sara tiistai, helmikuu 15, 2011 at 16:20

    Vautsi! Luin tästä jo eilen Nadjan blogista. Tosi mukavaa, että säkin oot mukana (:

  • Reply mimmu tiistai, helmikuu 15, 2011 at 20:58

    onneks olkoo:)) pakko saada eka numero käsiini heti ku se ilmetyy .

  • Leave a Reply

    Previous Post Next Post