merenneitoranta

Selvisin hengissä treffeistä mun hiustenvärjäysepisodin jälkeen ja nähtiin onneks niin sulkapallopojan kanssa niin myöhään, että oli niin pimeetä ettei mun hiustnväriä pahemmin huomannu. Kävin seuraavana aamuna ostamassa pari sitruunaa ja iskin niiden mehut päähän vartiks ja johan taas on normaalinvärinen tukka.

Tän päivän THÖ asia on kuitenkin se että : jee asun merenneitorannalla jee!

Saatiin tänään vihdoin nimet paperiin, eli  nyt voi jo ihan oikeesti juhlia sitä että saatiin kämppä täältä. Kaikki ihan on ihan sekasin ja tavarat levällään, mutta joka tapauksessa, ens yö tulee olemaan eka ihan OMASSA kodissa. Vaikka ihmeen kivuttomasti meni kolme viikkoa Annan kanssa yhdessä huoneessa, niin on ihan kiva että omille tavaroille on ihan oikeesti jotain tilaakin ja että ei koko ajan tarvi pyöriä jonkun toisen nurkissa…

Ja kun hintatasosta ootte kyselly, niin on joo ihan sikahintasta. Maksetaan tästä nykyisestä 260e/viikko, eli voitte siitä sitten laskea yhteen. Mutta oon valmis kestämään tän kaiken ihan vaan siks että pääsen huomenaamuna minuutissa rannalle aamu-uinnille! Tosin C oli suunnitellu jotain ”seikkailua” huomiselle (kuinka pelottavalta voi kuulostaa..?) enkä oo ihan selvillä aikataulusta. Sillä kun on tapana ponkasta ylös aamuviideltä että ehtii surffaamaan.

Jos yritän nyt selvittää tota kasaa ja saada vaikka vaatteet pois laukuista ja yhen laatikoston koottua, että saan kamoja sinne. Tiedossa siis Ikean-ohjeiden aiheuttamia kirosanoja ja muutama hermoromahdus. Palaillaan Aasia-bileillä heti kun saan kuvat annan kamerasta. :)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

32 Comments

 • Reply iiina lauantai, helmikuu 5, 2011 at 13:03

  siis muutitteko tonne uuteen kämppään Annan kanssa vai muutitko yksin ? : o

  • Reply Meri lauantai, helmikuu 5, 2011 at 13:59

   no mikäli luet ton tekstin niin ehkä huomaat että siinä puhutaan monikossa meistä, niin siitä voit ehkä laskea :)

   • Reply Emilia sunnuntai, helmikuu 6, 2011 at 18:42

    mietin ihan samaa kysymystä, sillä puhut nimeenomaan yhessä kohassa OMASTA kodista, niiin ajattelin, että ettekö muuttanutkaan yhdessä. Ehkä OMAA huonetta tarkotit? No joka tapauksessa..

    • Reply Meri maanantai, helmikuu 7, 2011 at 01:26

     kun on tähän asti asunu jonkun toisen nurkissa niin kyllä mä sillon pidän tätä omana kotina.

     • iikku maanantai, helmikuu 7, 2011 at 18:09

      Voi ding dong dong ihmiset! Miks joka ainoaa asiaa pitää kysyä? Itekki joskus uuden blogin kohdalla mietin asioita mistä blogin pitäjä on varmaan kertonu sata kertaa, mutta sillo leikin aarteenmetsästystä ja koitan aluks ettiä vastauksen ihan itte. Ja vastaus löytyy yleensä hyvin hyvin nopeasti. Muutenki on vähän outoa ku ihmiset kyselee ties mitä henkilökohtaisuuksia. Jos blogin pitäjä haluaa jostain kertoa niin se on varmaan kertonu sen jo ja vastaus löytyy postauksesta.

 • Reply Erika lauantai, helmikuu 5, 2011 at 13:37

  Tää ausseihin muutto juttu on tehnyt blogistasi aivan mahtavan! :) (ei sillä etteikö se jo ennen sitä olisi ollut hyvä) On niin kiva, kun voit jakaa meidän lukijoiden kanssa vähän enemmän asioita. Esim. noista sun treffeistä yms on niin ihana lukea! :) Ja oon mielenkiinnolla seurannut teidän asuntojuttuja. Itsekkin haaveilen välivuodesta australiassa ja tsekkailin noita asuntoja netissä ja kaikki kalustetut mitä löysin oli tosiaan tota melkein 300e/viikko, ihan törkeen hintasia!

 • Reply hwh lauantai, helmikuu 5, 2011 at 14:32

  Minäkin kyllä ymmärsin että muutitte erilleen :DD muttanojOOO

 • Reply Ninni lauantai, helmikuu 5, 2011 at 16:23

  Siis onks tää sulkapallopoika toi C vai onks se joku eri tyyppi :-D

  • Reply Meri sunnuntai, helmikuu 6, 2011 at 00:00

   eri

 • Reply juulia lauantai, helmikuu 5, 2011 at 16:28

  Loppujen lopuksi ei tuo ihan tappohinta ole kuitenkaan kahdella jaettuna kun saa asua AUSTRALAISSA ja RANNALLA. Itehän maksan jota kuinkin tuommaista summaa omastani ja asun Lahdessa, joten kyllä teillä hitusen verran parempi onni on matkassa kuin mulla : ) ! Toivottavasti viihdytte tässä asunnossa : )

  • Reply Meri sunnuntai, helmikuu 6, 2011 at 00:00

   Niinpä :) Vähemmän mä nyt maksan vuokraa siitä että asun AUSTRALIASSA ja RANNALLA kun siitä kun asuin HELSINGISSÄ LUMEN JA JÄÄN keskellä :D

 • Reply enlav lauantai, helmikuu 5, 2011 at 16:46

  Kuinka paljon teillä oli säästöjä mukana? Tai miten teillä on varaa maksaa tota vuokraa kun se on noin hullunkallis, kun ette oo vielä töissäkään?

 • Reply enlav lauantai, helmikuu 5, 2011 at 16:46

  Kuinka paljon teillä oli säästöjä mukana? Tai miten teillä on varaa maksaa tota vuokraa kun se on noin hullunkallis, kun ette oo vielä töissäkään? :)

 • Reply M lauantai, helmikuu 5, 2011 at 18:06

  Aika kallista toi asuminen. Mut onneks saitte nyt kämpän sentään! :)

 • Reply utelias lauantai, helmikuu 5, 2011 at 18:08

  Siis päälle 200€ viikko??? Mistä ihmeestä te revitte rahat? Joko ootte aivan sikarikkaita tai tehneet älyttömästi töitä tän eteen, säästäny, saannu perinnön yms… :D ette kuitenkaan ole vielä töitä saanneet ja jonkin aikaa siellä jo ootte olleet niin ihan kiinnostuksesta: Paljon teillä oli rahaa messissä kun lähditte sinne kengurumaahan? :) Sarkasmisi on muuten mahtavaa, jatka samaan malliin :)

  • Reply Meri lauantai, helmikuu 5, 2011 at 23:59

   meillä on ollu puol vuotta aikaa tehä helvetisti töitä ja säästää sitä rahaa.

 • Reply Katri lauantai, helmikuu 5, 2011 at 18:53

  Ihan jääätävän kallista! Mitä helvettiä=D On hyvä sijainti joo mutta siis

 • Reply ... sunnuntai, helmikuu 6, 2011 at 00:26

  oon nyt vähän hämmentynyt. kaikki ihmettelee tota kalleutta, mutta siis tolla rahalla saa helsingistä hyvällä sijainilla kaksion, ja jos sen jakaa kuten monet kaverini, niin siitä tulee puolet per naama.

  toi 260/viikko on siis varmaan yhteensä koko kämpästä, joka on minkä kokoinen?

  et siinä vaiheessa, jos yks ihminen maksais tota yhdestä huoneesta, ois suolanen. mut heti useempi huone/ihminen, ni alkaa oleen ainakin helsingin yksityisten vuokrien tasolla.

  mutta joo ehkä sitten tulkitsin tän jotenkin väärin tai kaikki mun tutut vaan asuu sikahintasissa kämpissä.

  • Reply Meri sunnuntai, helmikuu 6, 2011 at 01:39

   joo ja siis lähellekkään keskustaa ei pääse samalla rahalla stadissa :) Ja joo toi 260 on tosiaan yhteensä, eli siitä maksaa ite vaan puolet. Ei paha hinta kolmiosta siis. Oon maksanu suomessa enemmän mun kaksiosta.

 • Reply Hellou sunnuntai, helmikuu 6, 2011 at 01:46

  Yhyy, maksan ite vuokraa Helsingin keskustassa kämäsestä yksiöstä lumen keskellä 200 euroa enemmän kuussa. Ranta löytyy mut ei sitä voi verrata aussirantaan, esim surffaripojat puuttuu ;) Tosi kivasti kirjottelet, jatka samaan malliin!

 • Reply Hups sunnuntai, helmikuu 6, 2011 at 10:36

  Mäki aattelin tosiaan et ihan törkeen kallis toi hinta kolmiosta, mut sit tajusin et hmm vertasin niit meiän tuppukylän hintoihin. :D Esim. meidän kolmio lähellä ”keskustaa” maksaa n. 600e/kk, joten taitaa olla vähän eriluokkaa helsingin hintojen kanssa… :DD Joten ei tuo sittenkään niin kallis taida olla. Veikkaan et osa lukijoista tehny saman virheen ja verrannu tuota hintaa oman pikku kaupungin hintoihin tai jotain.. :)

  • Reply Meri maanantai, helmikuu 7, 2011 at 01:28

   jep :)

 • Reply mipa sunnuntai, helmikuu 6, 2011 at 12:14

  Hei ihan pakko kysyä et mitä kautta löysitte asunnon?! Ihan nettiä selaamalla tai lehti ilmotusten perässä?!

  • Reply Meri maanantai, helmikuu 7, 2011 at 01:28

   netistä löyty

 • Reply Utelias sunnuntai, helmikuu 6, 2011 at 17:56

  no niin, johan tuli asiaan selvennystä. Mä kun luulin, että toi vuokrasumma on yhdelle henkilölle. Ja varmaan moni muukin luuli. Juu ei todellakaan paha, ite maksan kaupunkiyksiöstäni melki 500e, joten hyvinhän teil on pullat uunissa.

  • Reply Meri maanantai, helmikuu 7, 2011 at 01:27

   jep :) silti riittää niitä jotka tulee kertomaan miten he maksavat peräkylän kolmiostaan vaan 400euroa kuussa.

 • Reply llaura sunnuntai, helmikuu 6, 2011 at 22:05

  • Reply Meri maanantai, helmikuu 7, 2011 at 01:25

   <3 <3 <3

 • Reply Miia sunnuntai, helmikuu 6, 2011 at 22:10

  Hei, mikä tää sitruunavinkki on? Vaalentaako se hiuksia vai tuoko se hiusten oman sävyn esiin värin alta?

  • Reply Meri maanantai, helmikuu 7, 2011 at 01:25

   ilmeisesti se vaalentaa hiuksia? en oo ihan varma :D

 • Reply Janna sunnuntai, helmikuu 6, 2011 at 22:40

  Eihän toi vuokra nyt mikään ihan hirveän paha ole. 4vko * 260e = 1040. Ja se kun vielä kahdelle niin sehän on noin 500e. Ei se nyt mikään ihan kamalan kamala ole. :o

  • Reply Meri maanantai, helmikuu 7, 2011 at 01:23

   ei :)

  Leave a Reply