kannatti herätä!

Mun on pakko tulla kotiin täältä. Heräsin tänään kuudelta, ihan vaan siks että sain lähteä LENKILLE. Tosin kuten tossa joku facebookissa totes, ei siihen aikaan oo mitään muutakaan tekemistä joten pakko vaan lähteä.. Ja sitäpaitsi tuolla oli kauheesti söpöjä lenkkeilijöitä (miksei ne ollu surffaamassa?) joten voi olla että jaksan ihan vaan niidenkin takia repiä itteni sängystä ylös joku toinenkin aamu.

Hoidettiin eilen pois viikon pakollinen kauppareissu ja saatettiin käydä kattomassa ihan nopeesti vaan muutama muukin kauppa kun pelkästään se Woolworths.

http://www.youtube.com/watch?v=RfJdahflZyw

Miksei nää mun videot koskaan voi mennä nappiin? Tota valosuutta varmaan vois säätää jotenkin mutta laiskuus voitti. Koittakaa kestää :)

Järkätään huomenna pojille ja parille kaverille suomi-ilta. Ihan vaan niinkin tylsästi, että tehään niille lihapullia ja perunamuusia (ei ole ruotsalaista!) Anna lupas tehä korvapuusteja jälkkäriks. Harmittaa ettei meillä ollu turkkareita niin paljoa, että ois voinu tehä salmaria, mutta ei voi mitään.. Ehkäpä noi pärjää ilmankin.

Nyt aamupalaa ja sitten pakotan Annan anlysoimaan vielä hetken viestiä jonka se poika jota löin sulkapallomailalla jonka kanssa pelasin sulkapalloa sillon keskiviikkona lähetti.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

17 Comments

 • Reply JMP tiistai, helmikuu 1, 2011 at 02:29

  Hah, mahtava tuo videon aloitus! Juuri tällaisia videopostauksia lisää! Olisi ollut mielenkiintoista nähdä tarkemmin myös ruokakasssien sisältöä. Kivat oli ostokset. Suomi-ilta kuulostaa hulvattomalta. Onko muuten Australiassa sellaisia merimieskirkkoja, joita on mm. Jenkeissä, Hollannissa, Englannissa ja Saksassa? Niistähän saa ostettua kaikenlaisia suomalaisia ruokatuotteita ja karkkeja. Niin ja tietty sit on myös se Ikea, mistä saa suomalaiseen karkkimakuun sopivaa herkuteltavaa, jos skandinaavisia tuotteita tulee jossain vaiheessa ikävä.

 • Reply ilkee tiistai, helmikuu 1, 2011 at 07:49

  pitäiskö täällä kohta huolestuu tosta sun shoppailusta????Suosittelen taas sitä työnhakua siitä meinaan saa yleensä ihan palkkaakin.

  Onks siellä mulle mitään kivaa??????????????

 • Reply ilkee tiistai, helmikuu 1, 2011 at 07:53

  ai niin unohdin siis kommentoida noita muutoksia joista olen kovasti hämilläni eli sä siivoot ja oot siitä jopa innoissas, sä kokkaat ja uskallat vielä syöttää niitä ruokia muille ja sitten sä vielä heräät sianpierunaikaan(piereskely kielletään lailla kuulitkos jo siitä??) jatka vaan samaan tahtiin ilkee tykkää

 • Reply Henna tiistai, helmikuu 1, 2011 at 09:44

  Ihana video :D! Tee Meri lisää tollasia missä oot tollanen spontaani. Kivoja ostoksia, onks siellä yleisesti kalliimpaa vai halvempaa ku Suomessa?

 • Reply Lulu tiistai, helmikuu 1, 2011 at 12:27

  Haha! :D Mähän en varsinaisesti puhunu pelastamisesta vaan VAHTIMISESTA >:) Rantavahti vahtii, olkoon pelastajat erikseen :D Ja oon kyl niin samaa mieltä tosta rumien kenkien ostamisesta! Kävin itse äsken lenkillä öö kymmenen vuotta vanhoilla lenkkareilla (jotka ei muuten oo ees kuluneet paljon, kuinka erikoista), kun todellakin ostan mieluummin vaik kauniit saappaat kuin uudet tyhmät lenkkarit. Onneks ostit myös kahdet ballerinat, niin voit keskittyä niihin ;)

 • Reply jeNkki tiistai, helmikuu 1, 2011 at 14:24

  hih tulipas taas hyvä mieli tosta sun videosta. vähänks huippu :] Perustelut ostoksille oli oikeen hyväksyttävät esim. se, että sun jalat näyttää pieniltä niissä beigeissä balleriinoissa :D Mäkin ostaisin siinä tapauksessa heti kyseiset kengät, kun mulla on 41 koon molotohvit ;)

 • Reply Anna tiistai, helmikuu 1, 2011 at 14:43

  Meri oot aivan ihana! Varsinkin nuo täysin aiheeseen kuulumattomat ”häröilyt” on ihan parasta!:D Lisää näitä!:) Odottelen innolla suomi-illan tuotoksia…

 • Reply raitapaita tiistai, helmikuu 1, 2011 at 15:49

  Moi!
  Voisitko linkittää ton videon, en nimittäin saa sitä ollenkaan näkyviin blogistasi.

  Ihania kuvia, ja ilmeisesti menee ihanasti Ausseissa, onnea!

 • Reply Heini tiistai, helmikuu 1, 2011 at 16:36

  Ihana toi video! Tommone vähä spontaanimpi ja ei nii suunniteltu :D

 • Reply Emmi tiistai, helmikuu 1, 2011 at 17:17

  Onko C sun poikaystävä, kun siitä niin paljon puhut?

 • Reply Anx tiistai, helmikuu 1, 2011 at 18:20

  Sä sopisit täydellisesti jäätelönmyyjäks :) Eikös siel rannal oo jäätelökioskei? Sinnevaa:D

 • Reply Ninskii tiistai, helmikuu 1, 2011 at 19:43

  http://www.suomikauppa.fi/ tuoltahan voi tilata suomalaista tavaraa ;-) mutta onhan se aika kallista… :-/

 • Reply riikka tiistai, helmikuu 1, 2011 at 20:46

  millasella budjetilla lähit tonne reissuun suurin piirtein? :)

 • Reply Elviira tiistai, helmikuu 1, 2011 at 21:48

  Hei mikä toi biisin nimi on mikä soi taustalla? Selkeesti Jenni vartiainen, mut biisin nimestä ei oo mitään hajuu..

  • Reply k keskiviikko, helmikuu 2, 2011 at 01:54

   voin vastaa merin puolesta, mun mielestä toi oli siis jenni vartiaisen minä ja hän :)

 • Reply Juliette tiistai, helmikuu 1, 2011 at 21:53

  Hei semmoinen kuin suomikauppa.com, sieltä saa tilattua kaikkea suomalaista jos tulee ikävä esim. Fazeria tms. Luin jostain tosta, eli en oo tarkemmin perehtynyt siihen :D Mutta Ausseihinkin kait toimittaa Aussien omien sääntöjen puitteissa.

  Jeee, tämmöisiä tavallisia arkijuttuja on kyllä kiva lukea :D

 • Reply amsu tiistai, helmikuu 1, 2011 at 23:52

  ihana video tommosia lisää vaa ! :)
  ja hei tuli mielee että voisitteko annan kanssa tehä videon yhessä?:D olis kiva:)

 • Leave a Reply