rantapäivä

Kertokaa kun kyllästytte näihin :) Yks rantapäivä taas takana, jotain rusketuksentapasta alkaa jo olla havaittavissa, mutta ei läheskään tarpeeks. Tekis mieli alkaa jo luistamaan ton suojakertoimen kanssa ja vaihtaa se pienempään, mutta ehkä pitää yrittää ees säilyttää joku maltti tässä. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa.

Tänään muistin tsempata ton rantakuvaamisen kanssa tasan sen 10minuutin ajan, mitä kestää että päästään tohon lähimmälle Anna-ystävälliselle rannalle jossa se voi uida polvivammansa kanssa. Rannan huono puoli on se, että siellä ei pahemmin näy kuumia surffareita, niin en niistä voi vielä kuvia esitellä… Mutta teen parhaani tässäkin asiassa.

Meijän kotitalo! Rakastan tota, miten jokaiselle talolle annetaan oma nimi :) Meijän naapurissa asuu tosi söpö poika joka on 90% ajasta ilman paitaa parvekkeella. Lisää plussatekijöitä meijän jo muutenkin ihanalle partsille.

Oon ihan hajalla, että oon ollu täällä kohta jo viikon, enkä oo vielläkään nähny yhtään koalaa :( Tässä on vieressä joku Koalapark, et ehkä JOKU vie mut sinne.

Vuoden turisti.

Heittäydyttiin villiks ja mentiin vastakkaiselle rannalle kun viimeks.

Anna herätti mut mun päiväunilta sanomalla, että älä vaan kato oikeelle nyt, mikä on aina yhtä pelottavaa. Olin varma että siinä on vähintään tappajahai joka on noussu rannalle syömään mut. 20cm päässä mun rantaviltistä, tuijotti mua tosi murhanhimosesti melkein yhtä pelottava otus eli rapu. Mä pelkään ihan hysteerisesti kaikkia tollasia pieniä ja niljasia. Ja varsinkin se ajatus että ne kaivautuu esiin jostain hiekasta on tosi vastenmielinen. En kävelly ton rapukohtaamisen jälkeen enää metriikään ilman släbäreitä, etten vaan vahingossakaan ois astunu ravun päälle. (joo joo, tiedän että ne pelkää mua enemmän kun mä niitä, mutta silti)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply eltsu lauantai, tammikuu 22, 2011 at 11:22

  Voih, onko yhtään kenguruakaan pomppinu vastaan?
  Australias on maailman suloisimmat eläimet :]

 • Reply Maaria lauantai, tammikuu 22, 2011 at 12:20

  oot aivan vallottava tapaus!! :)

 • Reply anna lauantai, tammikuu 22, 2011 at 12:35

  En oo todellakaa vielä kyllästyny näihin, mitä nyt jokainen postaus sieltä kasvattaa mun kateutta :D Mutta lisää kuvia kiitos!

 • Reply aa lauantai, tammikuu 22, 2011 at 14:45

  haha noi varvastossut näyttää iha valtavilta tos yhes kuvassa:D mikäs tää sun ja C:n tilanne on?;)

 • Reply Maria lauantai, tammikuu 22, 2011 at 21:33

  Näitä ehdottomasti lisää! ((:

 • Reply Sose lauantai, tammikuu 22, 2011 at 22:51

  Yääääääääääää!!! Hirvee toi rapu :O !! Melkein kiljuin sun puolesta/kanssa vaan tosta kuvasta, no, ainaki sain kylmänväreitä :@

  Toivon teille ravuttomia rantakeikkoja! :)

 • Reply Piuz sunnuntai, tammikuu 23, 2011 at 10:16

  Ehdottomasti vaan LISÄÄ NÄITÄ! :)
  Ihania!

 • Reply Saija sunnuntai, tammikuu 23, 2011 at 19:57

  Juu, ei todellakaan ole huolta kyllästymisestä, matkakuume sen kun vaan kasvaa kun kattelee noita ihania rantakuvia! :) Paitsi toi rapukuva, hrrr, meni ihan kylmät väreet pitkin selkää… En oo oikein ollu noiden rapujen ystävä varsinkaan sen jälkeen kun yks sellainen (aika pieni onneksi) nappasi kiinni sormeen Välimeren rannalla… No mitäs menin tökkimään kun luulin sitä rantavedessä kiveksi :D

 • Reply M sunnuntai, tammikuu 23, 2011 at 20:53

  Ei kyllästytä ei! :D Aina yhtä kivaa katella kaikkia noita maisemia sieltä.

  Toivottavasti näät koalia pian :)

 • Reply sandr-A-licious sunnuntai, helmikuu 6, 2011 at 14:12

  uu olitte burleigh headsis! Tykkäsin siit enemmän ku Surfersist… Surfers Paradise is evil evil, hyi oikeesti ne pilvenpiirtäjät..

  • Reply Meri maanantai, helmikuu 7, 2011 at 01:27

   joo asuttiin siel kolme viikkoa, nyt muutettiin mermaid beachille joka on vähän lähempänä surfersia (yäk) mut silti kaukana mistään piirtäjistÄ :D

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post